Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný JCskutečný, 05.10.2010 5:41:04, IP: ***.***.129.91, #107952
Ano je to marné .Zde svoloč prokouřená a propitá radí a napadá. Nekouřím 29 let a nepiji alkohol 29 let . Vy nehovořte o inteligenci .Hloupost a kouření ano .Píší zde kuřačky a pičky ,kde je jejich chytrost? Chybí Vám pevná vůle .Závidíte i to nekuřáctví .Jste obyčejné NULY ,nedokážete ani položit cigaretu a říci dost. A Vy chcete kázat o chytrosti? Hlupáci prokuřte se do rakoviny a p**erte se ,budete chcípat v nemocnici a přemýšlet o své ubohosti. Uchrchláte se .Utrácíte vy hlupáci peníze za cigarety a odvažujete se zde hovořit o rozumu? O jakém vždyt Vy žádný rozum nemáte . Ty anonymní blbečku čteš něco z encyklopedie .Třeba tam najdeš ,že každé h**no v zimě kouří. cha cha 29 +29 let pohody bez kouře a chlastu . Pro Vás vy ubožáci nedostižný cíl!!!!!!!!!
__________, 05.10.2010 5:50:15, IP: ***.***.217.2, #107953
No, už jsem si myslel, že kupuješ hotely v Africe.Jenže, opět blbé ráno, kocovinka, plný slizu, hnusu, jendi, dej si radši hned tu medovinku místo kefíru, bude ti líp, srovnáš tlaky v hlavě,a podřimuj.Stejně nikdo dnes zase nepřijde nakupovat, zbyde ti jen tato diskuze, kde nejsi vítaný, nechtěný.
Jana, 05.10.2010 6:05:40, IP: ***.***.217.2, #107954
Není to už 30+30?Nudíš.A ty už bys dávno měl myslet nad tou svou ubohostí, jenže to tě ani nenapadne.A inteligence-ta u tebe nehrozí, tu už nikdy nezískáš, nekoupíš, tvůj mozeček na to nemá.Uč se psát háčky, bez chyb, začni od školy, abys aspoň trošičku nebyl k smíchu.Každý se tě musí štítit , za to zlé chování.
Pepa, 05.10.2010 6:11:53, IP: ***.***.217.2, #107955
A za co utrácíš peníze ty, jeníku?Co si kupuješ?Lásku?
JC, 05.10.2010 6:52:40, IP: ***.***.129.91, #107958
Ubohá prokouřená Jano .Je to závist ,ty nikdy nedokážeš přestat kouřit a pít. To je to co tě sem po ránu žene ,Já jsem v práci ale co ty zde v 06:05.? Poradím Ti přestan chlastat a kouřit. Pak budeš klidně spát ,nechodíš do práce? Na podpoře se flákat? No nejsi sama ,tady těch ubožáků co se nechají živit od státu a chlastají a hulí je více. Jak říkám líná svoloč.Neřeším nějaké háčky ty potrhlá Jano .Pro život je důležité zdraví a štěstí ale v chlastu a cigaretách ho nenajdete.29 + 29 let spokojeného života
Jana, 05.10.2010 7:02:32, IP: ***.***.217.2, #107959
Pracuji.A na řešení sám se sebou máš toho daleko víc, nejenom háčky ve slovech, a spokojenost zcela jistě z tebe nesálá.Jen z tebe teče sliz, hnus, nadávky............
círdro, 05.10.2010 7:03:44, IP: ***.***.165.54, #107960
to kázej blbečkovi ML ten chlastá ,kouří lže jak tiskne,má h**no jak ty!Jen nadávky a lež ten se prochlastal až k půllitrům rumu,kvůli mlácení nevlastního fotra.Skončil na neurolech proč jsi ho nechal tak mlátit.Je rozdvojená osoba jak ty jen s vychrtlým psem sám jak ty...kdo byvás chtěl íáíáíáíáíáíáíáá
JCskutečný, 05.10.2010 7:06:05, IP: ***.***.129.91, #107962
Tak Pepo já Ti to prozradím. Kupuji si ovoce a zeleninu , hodně čtu a tak dávám peníze do kultury. Mám nějaké výstavy a mám zaplacených spoustu průmyslových vzorů a ochranné známky ,zkrátka ošetřuji si své výrobky před zneužitím.Nějaké peníze na dobročinné účely a tak dále. Jinak nekouřím a nepiji .Neutrácím ,jsem skromný .Sem tam něco na sebe ,udělám si radost jako ženy . No sem tam divadlo,kino. Pepo spokojen? Mám přítelkyni hezkou ,milou ,zajištěnou . A ty Pepíku? Burane z Horní Dolní ,když někoho oslovuješ křupane tak s velkým Jeníku . Jsi buran jako jiní tady ,máte sami spousty chyb a překlepů ,ale hlavně že poučujete. Jo správná připomínka Jany, asi už 30+30 klidného života bez cigaret a chlastu .Oproti Vám jsem spokojen .A ty kouříš? A jak dlouho ty okraso léčeben nepiješ? Já Ti přečtu něco z desatera alkoholismu. Asi jsi už nevíš a v léčebně Ti neřekli." LÉČÍM SE SÁM KVŮLI SOBĚ." , " NETAJÍM SE S LÉČBOU" . To jsem Ti vystřihl jenom dvě hesla .Tak se tedy ptám -jak dlouho abstinuješ?
JC, 05.10.2010 7:10:32, IP: ***.***.129.91, #107963
Potrhlá Jano ,ano správná připomínka od Tebe .Asi už 30 let bez cigaret a pití a ty? Kolik čůča vypiješ ,psala jsi že máš ráda víno a kolik jsi už ted vypila od rána? Kolikátou cigaretu ty stará rakovino.
cídraku, 05.10.2010 7:13:26, IP: ***.***.165.54, #107964
dej na léčbu i mlmartinališku,tten se uchlastá ukouří ten musí mít už cirózu největšího stupně.Lhář má h**no rozveden ,je psisko toho ani neuživí
pozor, 05.10.2010 7:19:47, IP: ***.***.165.54, #107965
stréc je sám mlmartinliška-nadává i kámovi jc!To vypisuje s časopisu též jsem ho četl a čtu!Ml obrat list jsi už prochlastaný na ultimum
Eva, 05.10.2010 7:41:04, IP: ***.***.170.155, #107966
Teda Cidro, tvé příspěvky mají stále nižší a nižší úroveň, jestli teda někdy vůbec nějakou měly.
Ty bys byl tak rád obdivovaný, uznávaný,na úrovni...., ale nějak to nefunguje co?:-))
A jiné to nebude kdyby ses zbláznil a to je pro tebe ten největší trest a ponížení:-)))
JCskutečný JCskutečný, 05.10.2010 7:53:11, IP: ***.***.129.91, #107967
Tak Evo ,Jano a další nuly. Od Vás nečekám žádné ocenění od propitých a prohulených ženských by mě to ani nemohlo těšit. Jinak když si klikneš na mé jméno tak mám dvě třetí místa v mezinárodní soutěži (ne místní) jedno druhé ,a ted zase druhé v národní soutěži. Nepočítám Evo ty diplomy za sport ,střílení atd. Zkrátka jsem oceněn od solidních lidí a to musíš uznat sama Evo a Jano VY NEJSTE .Jana hulí a chlašče a také tak její příspěvky vypadají .Plné zloby a na dámu by měla mít trochu taktu a slušnosti .Jenže je to rádoby dáma ze čtvrté cenové to jest rum,čůčo a startky. Chacha já se musím smát .Akorát jedna její připomínka je správná, měl bych spočítat a asi to tak bude 30 +30 let bez cigaret a alkoholu (alkohol dohromady) BOŽE MŮJ JAK TO LETÍ . Jinak slušným přeji překrásný den plný slunce a pohody. ponížení je pro mne je to že se vůbec bavím a s takovýma slivkama ,nu což pro dobro věci musí člověk lecos překousnout ,že
jjc, 05.10.2010 7:59:22, IP: ***.***.165.54, #107968
cídrovic dědku proč nepokáráš toho mlmartinališku ten má játra slinivku v p**eli
Eva, 05.10.2010 8:11:10, IP: ***.***.170.155, #107969
Co nám to tady cpeš stále za hovadiny o diplomech a umístění ???? Pro všechny absolutně nepodstatná a bezvýznamná zpráva. Co myslíš, že se tímto okamžikem pro všechny , když jsi nám to oznámil mění????? K čemu je ta informace??? Zrovna tak můj , nebo ostatních úspěch tobě není k ničemu a je bezvýznamná pro tvůj život. Tudíž plácat nesmysly a vnucovat se lidem, které ale vůbec nezajímáš, ano v tom bych ti já dala ocenění a jsem přesvědčena, že s tímhle souhlasí většina lidí tady.
        Předchozí   1 .. 598599600601602603604 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.