Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Eva, 05.10.2010 10:20:43, IP: ***.***.170.155, #107993
všichni, kdo se spokojení cítí, proč ne??? Proč by někdo nemohl mít spokojený život, když kouří a pije alkohol??? Jen proto, že jsi to tak ohodnotil ty? Ty máš nějaku oprávněnost dělat definice na šťastný a spokojený život???? Postav se nohama na zem, nejsi nikdo, nic neznamenáš, nikdo tě neobdivuje, neumíš česky, jsi zbytečná kreatura, co miluje akorát svou hloupou osobu, kam jsi vlezl, odevšad tě vyhazovali, všude tě nadávali a nešpinili, ale psali pravdu a to ty nikdy neudejcháš, proto se musíš chovat jako k**tén:-)))
JCskutečný, 05.10.2010 11:12:21, IP: ***.***.129.91, #107997
Evko ty kreaturo ,zde Ti spokojení nemají potřebu psát ,to jenom ty jsi tak praštěná. Hovoříme zde o alkoholismus a kuřáctví.Vysvětlím ti to Evko potrhlá. Zde mají tendenci psát lidé co mají s alkoholem a kouřením problémy. Normální konzumenti nemají potřebu se zde zviditelnovat. Ted ti řeknu co vidím v dáli. V dáli vidím p**elní ksicht Evky jak čeká u počítače co Jenda napíše. Už se nemůže dočkat .Ted si zapálila a nalila sklenku čůča. Hergot to mu to trvá co už nepíše ( to jako já) to je doba už aby napsal a já ho osolím .Mám už připravený příspěvek ,to je doba .No konečně Jenda napsal a že mu to ale trvalo asi měl plno zákazníků. Pak že nemá kšefty lotr jeden . No a je to . Tak Evko ty škraboško Evko nebudu Ti vysvětlovat ,že kouření škodí zdraví ,to už probírají ve škole. Když jsi taková fanda do hulení a pití alkoholu ,tak co zde děláš?
Eva, 05.10.2010 11:16:33, IP: ***.***.170.155, #107999
Co slovo, to perla:-)))))
Nemohu uvěřit, že tohle je projev 58 letého člověka:-)))
jo, 05.10.2010 11:33:23, IP: ***.***.213.249, #108001
To je pablb!
||||||||, 05.10.2010 11:37:19, IP: ***.***.54.254, #108002
Alkoholovej dement. Ten již jinej nebude.
Třeba by dal pokoj, kdybychom mu vystavili nějaký diplomek. třeba za "nejdebylnější" příspěvek nebo za konečně první místo v překlepech anebo za nejhnusnější měsíční pobyt na diskuzích.
))))), 05.10.2010 11:38:19, IP: ***.***.54.254, #108003
Jasně.
A jak dopadla soutěž ,
Korálky určitě vyhrály.
JC, 05.10.2010 11:40:30, IP: ***.***.129.91, #108004
Evko kdo propaguje kouření a alkoholismus na diskuzi "ALKOHOLISMUS " je kreatura.Zde tito alkoholici zápasí s démonem zvaný alkohol a najde se prdlá Eva ,která hlásá a vidí spokojený život spojený s kouřením a chlastem. Když zastáváš názor ,že pít a kouřit je zdravé ,tak jsi milá Evko pošahaná. Alkohol pro zdravé lidi ne alkoholiky je v malých dávkách na rozšíření cév -LÉK ale ne na alkoholismu. Hodně věcí Evko nechápeš a obávám se pro tvoji závadovou povahu a chování ,nikdy nepochopíš. Když se zde svěřovala Zdenička a sledující tak jsi se jich nezastala. ,ty čůzo
Eva, 05.10.2010 11:54:50, IP: ***.***.170.155, #108006
všichni, kdo se spokojení cítí, proč ne??? Proč by někdo nemohl mít spokojený život, když kouří a pije alkohol??? Jen proto, že jsi to tak ohodnotil ty? Ty máš nějaku oprávněnost dělat definice na šťastný a spokojený život???? Postav se nohama na zem, nejsi nikdo, nic neznamenáš, nikdo tě neobdivuje, neumíš česky, jsi zbytečná kreatura, co miluje akorát svou hloupou osobu, kam jsi vlezl, odevšad tě vyhazovali, všude tě nadávali a nešpinili, ale psali pravdu a to ty nikdy neudejcháš, proto se musíš chovat jako k**tén:-)))

Nauč se číst Cidrychu! Kde píšu, že kouřit a pít je zdravé??? Opět jsi nic nepochopil, píšu o tom, že každý má pocit štěstí a spokojenosti v něčem jiném, než v tom, co za prioritu považuješ ty. Na tobě se ta příroda ale vyřádila:-))))
JCskutečný, 05.10.2010 12:10:42, IP: ***.***.129.91, #108011
Evko jsi hloupá zde je to jak jsem psal příspěvek předtím o abstinenci a nekuřáctví a ty zde se snažíš hovořit vzletně o alkoholu a kouření. Jsou známi desítky kvalitních lidí co si stěžují. Jo kdyby jsme dokázali přestat kouřit. Potrhlá Evka zde propaguje zdravý způsob života v popíjení a kouření. Evko štěstí se odvíjí od zdraví. Jenom zdravý člověk může hovořit o krásném plnohodnotném životě. Tuberák s rakovinou asi těžko. Evko zkus si přečíst statistiky rakovin ,vše z kouření. Rakovina plic,hrtanu,jater,i toho tvého spodku .Evko rakovina si nevybírá .Málo čteš .Možná Ti šla ve škole čeština ale to bylo asi tak vše. Natvrdlá jsi ale dost ,když ti nedojde ,že zde většinou lidé co mají problémy s kouřením a s pitím alkoholu. Co by ti asi řekla Zdenička jejíž muž je alkoholik a má s ním velké problémy ty štastná zase nalitá Evko.Evko nemůže být spokojen ten co má doma zahulené záclony,je otrokem cigaret .To není svobodný člověk a oni to ví. Jenom potrhlá Evka to nechápe. Ty nemluv o chytrosti ,hovoříš o něčem co nemáš. Znám spoustu lékařů ,kuřáků a jenom jedna věta " co by jsme za to dali ,kdyby jsme dokázali přestat kouřit. Tak vidíš Evko Evko já ten život jejich prokouřený a propitý nehodnotím. A co se týká alkoholu ,dost často komplikuje život i těm co často nepijí ale ty nehody silniční jim mění život. Evko přemýšlej .Ty si založ stránky o spokojeném životě v oblaku cigaretového dýmu se sklenkou v ruce.
Eva, 05.10.2010 12:21:37, IP: ***.***.170.155, #108012
opravdu jsem celý svůj život čekala na to, až mně vysvětlíš, jak to vlastně vše je a funguje:-))))
11x jsi použil mé jméno, asi ti hodně ležím v žaludku co?:-)))
Je úsměvné, jak je podle tebe každý, kdo ti nenotuje tak strašně hloupý:-)))
Je mi tě líto Cidrychu a vysvětlovat ti cokoli je marné, protože jsi tak na nízkém IQ, že nejsi schopen nikdy pochopit, kdo ti chce co říct, takže budeš mlít stále svou, pak jde o monolog, tak si ho užij tupče:-)))
Olda, 05.10.2010 12:37:45, IP: ***.***.21.114, #108016
JC:"Zpětně si přečtěte jak jste se jim vysmívali a já vidím před očima neštastnou Zdeničku a sledující ale také vidím svoloč ,hovna u cesty jak jim sprostě nadává. Máte krátkou pamět ,mám Vám najít ty příspěvky?"

Tak co je čekám...
Eva, 05.10.2010 12:41:31, IP: ***.***.170.155, #108018
Oldo, já taky, ale myslím, že se nedočkáme, Cidrych neumí kopírovat a i kdyby uměl, příspěvky nejsou:-))))
Spíš by mě zajímalo, ve kterém příspěvku, nečvachtá, nelže a píše česky:-)))))
:-))))), 05.10.2010 12:42:39, IP: ***.***.21.114, #108020
Dobrý den milánkové .Tak ten kdo napsal ten příspěvek zaslouží opravdu poklonu a mluví mi z duše. Nekouřím 28 let a nepiji alkohol 12 let a to nepíši ,že bych se chválil ale proto ,že to opravdu jde a je to opravdu jenom ve vaší hlavě .
(Cidrych, 2.4.2010 v 17,29)

No a za půl roku to máme 30 let. To to letí, viď Cidrych?
JCskutečný, 05.10.2010 12:50:10, IP: ***.***.129.91, #108021
Alkoholismus zcela vážně Evko a spol.
Olda, 05.10.2010 12:51:03, IP: ***.***.21.114, #108022
Evi, zcela vážně :-)), pro začátek by mi stačilo, kdyby ty příspěvky byly čitelné. Někdy je velký problém zjistit, co vlastně napsané slovo, bohužel i celá věta znamená.

Pro JC: omluva, v mém předešlém příspěvku chybí čárka. No, nikdo nejsme dokonalý....... teda až na tebe, samozřejmě.
        Předchozí   1 .. 600601602603604605606 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.