Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 08.09.2010 9:35:43, IP: ***.***.129.91, #103960Jano a problém alkoholismus tě zajímá protože piješ anebo protože chceš přestat pít? Omyl jsem hodný kluk a má rád lidi jako třeba sledující,Zdeničku,Dášu,Ivu,Ivetku a další slušné a chytré lidi ,ne jako tu svoloč jak jste se trefně na doktorce sami pojmenovali. Sami jste si zavedli na doktorce diskuzi "SVOLOČ" a sami jste se Věro,Jano ,Pepo,Pl a další k této diskuzi hlásili.Jakmile jsem přešel sem tak vy jako ovce a berani za mnou .Jak stádo .Víte proč to říkám? Tak vy ubožáci Vám připomenu. Sledoval jsem návštěvnost od začátku roku. Tak třeba časový rozvrh .26.1.2010 1krát,26.2.2010 1krát,7.3.2010 1krát,10.3.2010 1krát. atd Až se zde ukázal Jenda a v domnění že zde budu mít klid pro slušné jako Zdenička,Dáša,Iva,Ivetka,sledující,Martina a další opravdu kvalitní lidi,tak místo toho se zde obejvila zase ta strašidla z "doktorky" Proč jste opustili svou jak říkáte "kvalitní SVOLOČ" na doktorce .Co Vás vede aby jste mne zase následovali? Jsem rád za diskutující ale vy jste všechyn slušné vyhnali. Můžete si ověřit sledovanost než jsem sem přišel. Vy zkrátka beze mne nemůžete být. 29+29 let bez odvykání .Víte co jsem zjistil:Že přestat kouřit a pít můžete i sami ale musíte mít ,říká se tomu "vnitřní disciplínu " a pevnou vůli což třeba kuřačka Věra nemá .Věro udělej něco pro sebe a polož cigaretu .Ukaž ,že za něco stojíš. Víš jak jste ubozí ,když mne nadáváte a přitom hulíte a někteří i chlastáte ?
7777, 08.09.2010 9:51:57, IP: ***.***.54.254, #103961Sledoval jsem návštěvnost od začátku roku. Tak třeba časový rozvrh .26.1.2010 1krát,26.2.2010 1krát,7.3.2010 1krát,10.3.2010 1krát. atd
Již to začíná být opravdu trapné.
Dosledujte, že pětačtyřicátém nebyl žádný příspěvek, v osmdesátých letech jen sem tam nějaký.
Někde jsem četl, že porucha osobnosti se projevuje jedním významným znakem...dotčený si zafixuje čtyři pět oblastí, frází z nich a ty neustále opakuje , jako kolovrátek.
Bojím se, že tento znak zde vyplouvá v plné nahotě.
A ještě k tomu kouření...proč zde ???
Založte si diskuzi : nekouření zcela vážně a hned máte větší pole působnosti pro příspěvky.
Zde je to o závislosti - alkoholismus.
JCskutečný, 08.09.2010 10:03:15, IP: ***.***.129.91, #103963Velmi dobře pane Karle a jistě jste si všiml následujího.Kdysi jsem psal na doktorku alkoholismus a na nabídku webmaistra a dr.Klaudysové založil diskuzi s názvem "SPŘÍZNIVKYNĚ" o TO ZALOŽENÍ MNE POŽÁDALA ZDENIČKA,DÁŠA,IVA,IVETKA A DALŠÍ .Od samého začátku jsme byli napadeni a i paní Zdenička byla dána do sexu spolu se mnou. A právě všichni Ti ,kterých se vy zastáváte Jana,Věra,Pl,Pepa a další se do nás nabourávali. Zrušil jsem tedy Spříznivkyni -účet zrušen . Našel si zde diskuzi ,kde skoro nikdo nepsal .Třeba týden žádný příspěvek. Když to svoloč z diskuze na "doktorce" (server) zjistila v tu chvíly opustili všichni svoji diskuzi "svoloč" (tak se sami pojmenovali) a přešli sem .Přešla sem i Zdenička a sledující .Zdenička a sledující byli napadáni a přestali zde tedy psáti. Kdyby ch založil a psal na jiné diskuze tak hašteřivá Věra a Jana a další tam přilezou zase .Pane já se odmlčím a bude zase tato diskuze opuštěna anebo příspěvek jeden za týden jak jsme popisoval v minulosti. Natura to dobře nastartovala ale sem píší třeba lidi co nikdy nepřestanou kouřit jako třeba Věra ale budou vždy prudit. Jak se tedy anonymové hlásí sami k tomu že kouří a nemakají? Jak celý den od rána do večera na kompu a řídí třeba firmu o 20 lidech? A zajisté si přečtete ,že ani jeden z nich sem nepíše o tom jak přestal kouřit a pít,mimo mne tedy ,kde jsem upřímně popsal vše a přihlásil své jméno ale byl za svou otevřenost napaden jako Zdenička a sledující příklad. Proč ony slušné sem nepíší? Protože se mnou vyjádřili sympatie a druzí to nemohli unést proto začali nadávat i jim. Vašeho bratra je mi líto ale mohu Vám říci ,komu není rady tomu není pomoci. Na oproštění se od závislosti musí chtít dotyčný sám .Je marno když chcete Vy a on ne . Může mít třeba problémy v rodinném životě ,zdravotní ,pracovní a ty je třeba sledovat .Každý máme své touhy a přání skryty . Zde určitě není šance zjistit a zkusit se napravit anebo jak na to. Vidíte Pepa píše jak byl oslavován v léčebně (blahopřeji mu ) ale ještě ani jeden příspěvek nenapsal jak přestal anebo jak tráví volný čas mimo napadání zde moji maličkosti. Příklad nepíši na server "doktorka " už přes tři čtvrtě roku ale po náhodném přečtení zjištuji ,že jsem tam neustále napadán .No tak a ted mi tedy laskavě řekněte kdo mne tam napadá? Odpovím sám Ti samé nuly jako zde .To je No coment.
JCskutečný, 08.09.2010 10:25:23, IP: ***.***.129.91, #103964Tak a musím říci ,že opravdu zde jste někteří pěkní hlupáci tak třeba ty 777 anebo co jsi za číslo .Vůbec se nepozastavuješ nad tou skuetčností ,že přede tím než jsem začal psát zde nikdo třeba týden nepsal .Jen jste zjistili ,že jsem sem azčal psát ,tak všichni z doktorky Věra,Jan,Pepa,PL sem přelezli.Co Vás vede ,že jste opustili svou kvalitní doktorku svou "svoloč" kterou jste si sami zavedli,vždyt já už jsem přes třičtvrtě roku odhlásil účet-účet zrušen. Mohu všem přeposlat žádost o zrušení o které jsem nba vedení doktorky psal astejěn mne pořád napadáte ,že jsem byl vyhoštěn. Vy sami se zde podepisujete nad tou úrovní zde . Jenže jaké mohou dávat poznatky lidé co hulí anebo chlaščou, Jenom vztek a faleš.Já jsem se svým životem spokojena třeba nepíši od soboty a neděle ale vy mne pořád jmenujete ,to bete mne nemůžete být? Nebo nemáte žádnou práci ? Já se těším z krásných chvil na chalupě ,plno práce ,zábavy a přijedu ze zvyku se podívám a zase jenom já . Tam hovoř ty Pepíku jak chodíš na houby jak abstinuješ ,co vnoučata atd .
Karel, 08.09.2010 10:38:38, IP: ***.***.54.254, #103965Ještě jednou dobrý den.
Myslím, že vás asi zklamu, ale já mám stále odlišné názory, než ty, které zde publikujete vy.
Za těch několik týdnů co sem nakukuji, píšete stále jen ty samé fráze...nepíši půl roku , přešli za mnou..a jiné.
Tato diskuze je pro všechny, ne jen vy a někteří, kteří píší proti vám.
Co si myslíte o těch, co kvůli obsahu příspěvků sem raději nepíší a přitom možná potřebují pomoc. Co na to vaše svědomí ?
K otázce neustálého sezení u počítače a z toho odvozené nezaměstnanosti ? Vůbec nechápu, jak k tomu docházíte. Vždyť ty lidi neznáte, nevidíte je.
Chci zmínit třeba otázku, s kterou jsem se zde setkal. Napadání a vyhrožování stíháním apodobně. Trochu v tom oboru dělám a nějak nechápu, jak toto by šlo řešit. Ano, dosažení IPadresy, nou problém. Jak ,ale dále. Ta důkazní stránka je hodně problematická. Nějaká naděje vzniká, když bude ípečko na jmenovitou osobu, bude to vyčleněno v jednom místě a nejlépe na osobní adrese a úplně nejlépe, když dotyčný bude prokazatelně samotář. Ale i tak je zde problém dokázat, že ta osoba, v konkrétní době psala, a psala konkrétně proti určité osobě. To je skoro nesplnitelné. Leda, že by se dotyčný položil a přiznal. takto píše jen proti určitému anonymnímu , jak říkáte, nicku. A to se můžete podepsat jak chcete, jeníčík cipryšný, karlíček donátovic a podobně. To prostě nedoložíte. Stále jste jen anonym, který se schovává za nějaké jméno, ale nikdo neví, zda je ta osoba skutečná nebo pravá.
A k problému s mým bratrem. Po přečtení vašich mnoha příspěvků (poznámka:nejvíce příspěvků je právě od vás, takže nevím, kdo je na komputeru nejvíce a kdo má tolik práce) nemám bohužel zájem o něm diskutovat a svěřovat se právě vám. Jestli mohu zhodnotit, nevím jestli si to vůbec uvědomujete, tak až nechutně využíváte, překrucujete a zamlžujete to, s čím se zde lidé svěří.
Prosím, mnoho lidí by využilo tohoto portálu a potřebuje třeba pomoc , a vy jim , podle mě, v tom svými některými nechutnostmi prostě bráníte.
Nemyslím to zcela ve zlém. Spíše, jako podnět k zamyšlení. Nejste tu jen vy a vaši vyvolení a několik se kterými (sprostě a nevraživě) bojujete.
Takže ještě jednou, mějte se hezky a příjemný den.
Bohužel jsem dosti vytížen a nemohu zde býti neustále. Karel
7777, 08.09.2010 10:45:46, IP: ***.***.54.254, #103967Nevím proč zase hlupáci...., já píši slušně.
Zastavte ten svůj kolovrátek. nepřipadáte si trapně, stále dokola se opakovat ?
Koukám, že seriálováUlice, je vám vlastní. Nekonečný seriál. Zkuste již vymyslet něco nového.
A, že nejste závislý na kompu, že je to zvyk ? U někoho je to zvyk a u jiného, i při méně příspěvcích je to závislost ?
Víte co vůbec píšete ?
Jak víte, že Pepa má vnoučata ? Vy ho chcete vysledovat ?
JCskutečný, 08.09.2010 11:10:50, IP: ***.***.129.91, #103968Vážený pane Karle jste dost vytížen ale já zase jsem zatížen na takové ubožáky jako jste vy sám.Plivnou na půl stránky jedovatou slinu a na neshledanou mám hodně práce. Vy sám jste podnět k zamyšlení. neumíte pomoci bratrovi ale krávoviny zaměřené proti moji osobě o ničem na to jste si vy pracovně zatížený časem našel. Můžete napomenout i ty zde a vůbec nepíšete o mé pravdě viz počet příspěvků a ubohých vzkazů.Vy vůbec nepíšete o nějaké pomoci ale přímo se do mne nabouráváte zde .Vy chytrý pomozte bráchovi a nad tím se zamyslete jestli i vy nejste příčinou toho pití Vašeho bratra. Sourozenecké vztahy a sounáležitost a pomoc to by Vás mělo zajímat jak vy můžete pomoci VLASTNÍMU BRATROVI . Já si pomohl sám a pomoc od Vás asi brácha čekat nemůže .Naznačuje to i styl vašeho napadání , to vystupujete k bratrovi s napomínáním také tak?
JCskutečný, 08.09.2010 11:20:57, IP: ***.***.129.91, #103969Vážený pane Karle .Bylo by dobré aby když je Váš brtar ALKHOLIK si spíše přečetl co je to ZÁVISLOST. JESTLIŽE ŘÍKÁTE BRATROVI "NAPIJ SE ,I TO CIGÁRO " ,ALE TAK NĚJAK NORMÁLNĚ .,Tak Vám musím slušně říci. Vy tedy bratra rád nemáte .,ldyž alkoholikovi říkáte NAPIJ SE A KUŘ. Špatně jste mne četl ,já také mimo jiné psal co je to závislost a že závislí člověk už musí doživotně abstinovat ,či nakouřit a dál. Kdyby jste měl bratra skutečně rád ,tak by jste si o ZÁVISLOSTECH NĚCO PŘEČETL a opravdu mu chtěl pomoci. Zde vidím jasnou snahu mne zase poškodit a napadnout ,tímto jste se zařadil k té svoloči zde. Už ty vaše protistátní řeči nechte .
JCskutečný, 08.09.2010 11:25:00, IP: ***.***.129.91, #103970Tak tedy číselníku ,jak vím ,že má Pepa vnoučata ? No vím vše jsem jak brouk pytlík a vy se pořád opakujetet a píšete jenom o mé maličkosti. PIŠTE K TÉMATU mne ty vaše cinty nezajímají.
JCskutečný, 08.09.2010 11:26:38, IP: ***.***.129.91, #103971Píše Věro ,že jsi ksindl ale to nám neříkáš nic nového to už všichni víme .Je hezké ,že jsi sebekritická .
JCskutečný, 08.09.2010 11:30:58, IP: ***.***.129.91, #103972Ještě pane Karle já říkám všem nepij a nekuř a vy zase říkáte alkoholikovi bráchovi PIJ A KUŘ ALE NE MOC. Jste normální? Říkat alkoholikovi PIJ ? Lžete ,že máte bráchu alkoholika to by jste se o ten problém zajímal a věděl by jste ,že alkoholik váš bratr pít nesmí vůbec .JSTE PANE KAREL OBYČEJNÝ LHÁŘ .
JCskutečný, 08.09.2010 11:38:26, IP: ***.***.129.91, #103973Tak číselniku porad Karlovi at laskavě bratrovi alkoholikovi neříká pij a kuř. Opravdu zde nejste žádní chytráci .Proč si než něco napíšete ,tak si nepřečtete .Zde se do mne nabouráváte ale nevíte zlomek toho o závislostech co já. Nikdy jsem nikomu špatně neradil ale opravdu jsem s podivem co zde se snaží za chudáky.Napomínají mne kuřačky ,opilci a další.
Věra, 08.09.2010 11:46:06, IP: ***.***.72.18, #103974Ano Jeníčku, máš ve všem pravdu a jsi ve všem nejlepší. I tu paměť máš nejlepší. I tu prostatu a knírek máš nejlepší. Ale už jdi prosím konečně do p**ele !
Skutečnost, 08.09.2010 11:58:05, IP: ***.***.213.249, #103976Dnes ještě není ani poledne a mistr cidrych má na kontě 15 příspěvků.A o ničem.Vlastně jen samé napadáni.Ostatně jako vždy.Léta nedělá nic jiného.Najdete ho na jiných diskuzích a opět jen nadávajícího,kopajícího.
Pane Karle,ti slušní už to vzdali.Vysvětlovat něco cidrychovi,je jako by jste chtěl,aby osel kokrhal.
Je to jeho cancání životní náplň.NUDÍ SE !
A už nedovede být ani chvíli slušný.Jděte pryč,on má to nevýhodu,že nemůže.ON MUSÍ!!!
JCskutečný, 08.09.2010 12:34:09, IP: ***.***.129.91, #103978Tak tedy byl jsem napaden panem Karlem pro neprofesionalitu a napadání jiných . Musím konstatovat ,že napadáte vy mě. Pan Karel má bratra alkoholika a klidně si mu řekne PIJ A KUŘ i když jako alkoholik nesmí vůbec a pak zde hovoří o problému a pomoci. Vy ani eden jste ho neupozornili ,že jako alkoholik nesmí alkholo vůbec.Jste obyčejné nuly a o závislostech nevíte vůbec nic. Pan Karel at nevysvětluje mě ale bráchovi aby nechlastal ,mě nemá on co vysvětlovat at si poučuje bráchu a Vás . Takže oproti Vám já dávám kvalitní rady a vy nic . Nikam jinam na diskuze nepíši svoloči jenom Vám zde a tak si toho važte. Takže zatímco Vaše příspěvky jsou o ničem ,spíše rady at chlastá a kouří .Musím se smát.