Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

bože..., 08.09.2010 12:38:32, IP: ***.***.213.249, #103979
.Musím se smát.

Tak se směj a už nic nepiš.
Karel, 08.09.2010 12:47:52, IP: ***.***.54.254, #103980
Dobrý den.
Takže pane.
Já se prostě budu muset na vás podívat.
Toto není normální.
Brácha není, naštěstí, ještě plně alkoholik, řekl bych, že mu to prostě dost chutná. Ale pracuje, o vše se stará, je spolehlivý, jen občas ujede.
Ale po vašich příspěvcích , do toho je vám vlastně úplně h...., vy hledáte jen podnět k urážení.
Jestli jste skutečně ten, za kterého se zde vydáváte, uvidíme. Kdeže zaměstnáváte ty tisíce lidí ? To musejí být moulové, když si přečtou co jejich šéf je schopen zplodit.
Tolik zla, v jedné kreatuře, s tím se jen tak nesetkáte.
Možná, že alkoholismus a i to vaše kouření , jsou podstatně lehčí nemoci, než to , čím trpíte vy.
Můžete mě vysvětlit, jak můžete milovat tu vaší sledovanou, která pouze obhlédne obden rodiče v krizi. Vrátí prázdné lahve a možná čeká na telefon, jestli není nějaký problém.
To je podle vás adekvátní pomoc ? Co od toho tajnosnubství očekáváte.
Někdo se stará nepřetržitě, jen s vámi nemá stejný názor a hned je ta vaše svoloč.
Jděte se vycpat. S vámi nekomunikuji.
Styďte se. Možná, že mnoho lidí potřebuje pomoc a radu, ale když vidí ty vaše slinty z kolovrátku, tak se sem neobrátí.
Nashledanou.
7777, 08.09.2010 12:56:09, IP: ***.***.54.254, #103981
pane JC, máte pravdu.
My skutečně o závislostech nevíme nic.
Skutečně jediným profesionálem v této oblasti jste jen a jen vy.
Sice jsem tu nezaznamenal, že by kvalita vašich rad někomu pomohla, spíše naopak, ale víte, jak to je , malým dětem a bláznům se také nemá odporovat.
Děkujeme za vaši kvalitu a výdrž snámi, vy profesionální alkoholiku.
Dodatek : a pište, pište hodně, na co nejvíce diskuzí, ať všichni vědí co v této zemi máme za kvalitu.
Věra, 08.09.2010 13:00:00, IP: ***.***.72.18, #103982
Píše Věro ,že jsi ksindl ale to nám neříkáš nic nového to už všichni víme .Je hezké ,že jsi sebekritická .

No, tady opět předvádíš svojí ubohost a trapnost. Ksindl jsi ty i ta tvoje vymyšlená Věruška. A Karel ti to napsal trefně, je to chytrý chlap, to se hned pozná podle stylu psaní.
JCskutečný, 08.09.2010 13:52:56, IP: ***.***.129.91, #103989
Karel a chytrý? Jsi trubka když vlastnímu bráchovi alkoholikovi poradí at PIJE A KOUŘÍ ALE ROZUMĚ .Takovou kravinu nenapíše normální člověk. Jestli skutečný brácha tohle doporučí tak je tedy ubožák. Ale zde nic nového pod sluncem .Laici a ubožáci a ti co prudí jsou chytří a hloupý Jenda radí alkoholikům ,že ani kapku .Nezdá se všem ,že zde je vše obráceně? Píšete krávoviny a vydáváte to za kvalitní čtení. Jsi obyčejný ksindl a svoloč
JCskutečný, 08.09.2010 14:01:09, IP: ***.***.129.91, #103990
Skutečně rozumně strašně se omlouvám za chybu jsem z toho celý špatný chacha,no když někdo radí alkoholikovi pij ale rozumně tak tedy o chytrosti zde netřeba přemýšlet ,že Věro ,Jano,Pepíku,PL proč ho neopravíte a neporadíte? Tak Kájo rozum do hrsti
......, 08.09.2010 14:18:50, IP: ***.***.54.254, #103991
Hynku, Jarmilo, Honzíku, domů , pro prášek, šup, šup
JCskutečný, 08.09.2010 14:23:24, IP: ***.***.129.91, #103992
Tak pan Karel píše 8.9.2010 09:25- Původně jsem hledal radu,podporu,protže mám nějaký PROBLÉM S BRATREM A SITUACE JE TAKOVÁ ,ŽE SI JIŽ NEVÍME "RADY" .Dále když jsem nastudoval tuto problematiku ,tak jedno je myslím zcela jisté .Alkoholismus je nemoc a to celoživotní. Alkoholik je člověk ,kterému alkohol působí problémy zdravotní,sociální a pracovní. Jestliže tedy pan Karel si neví jak píše ,že si již neví RADY ,tak situace dospěla k závěru .Jeho bratr je alkoholik nebot má problémy sociální. Karle psal jsem slušně a když by jsi byl komutativní a přístupný hovoru ,tak by jsi mi dal za pravdu .Tvá slova ,že at pije a kouří rozumně ,rozumná nejsou .Alkoholik má ztrátu kontroly a tudíž s mírou pít neumí. Ty máš aspon ted jasno. Brácha není skrytý anonymní alkoholik ale ví se o něm. Začne se zkracovat jeho doba napití a jeho pití a zkáza se bude prohlubovat. Na závěr kdyby jste opravdu studoval tuto problematiku ,tak by Vás nenapadlo vykládat bráchovi pij ale rozumně .To rozumný člověk za ,kterého Vás zde považují ,neudělá.
PL, 08.09.2010 14:40:10, IP: ***.***.217.2, #103994
A je to tu!Jen se Karel trochu svěřil, už je lump, brácha pije kvůli němu....h**zle, zalez, jc, a nekritizuj nikoho.Ty jsi ten nejhorší.Zapomínáš, že ti hlavně pomohli v léčebně, že jsi měl 2 recidivy, a chováš se tak, jako bys byl na mol nonstop.Odcházíš už nějak dlouho, na dovolenou vyrážíš už několik let, pořád čumíš na počítač, špehuješ, pošklebuješ se, šmejdíš z jedné diskuze na druhou, moc už ti jich nezbylo.Všude tě vykopli.
Jana, 08.09.2010 14:41:38, IP: ***.***.217.2, #103996
Pane Karle, klikněte si na alkoholik.cz , uvidíte ten rozdíl diskuzí, tam totiž jc nesmí, a taky proto to tam dobře funguje.
JCskutečný, 08.09.2010 15:05:27, IP: ***.***.129.91, #103997
Jano a další svoloči .nejdříve jste psali na doktorku ,pak zde a co se týká alkoholik.cz tak by jsi zjistila ,že ho mám i na svém web. na jméno. Takže lžeš ,že nikam nesmím .Můžu všude ale nechci .Já si totiž vždy budu dělat co chci já a to za každého režimu jsem si řekl své.Když řeknu o tobě a Věře ,že jste dvě vrány ,tak se můžeš spolehnout ,že je to pravda. Vy mne pomlouváte na doktorce a všude a přitom na doktorku přes třičtvrtě roku nepíši .Jste ubohé šusky a Věra hulí tak co šmejdí zde? Co Tebe zde nutí psát? Zdeničku a sledující jedinné slušné zde jste vyhnali a ony přitom oproti Vám SVĚTICE slušné ženské co se starají příkladně o rodinu a ne jako vy šmejdíte a pomlouváte taká svoloč ubohá.
JCskutečný, 08.09.2010 15:14:55, IP: ***.***.129.91, #103999
Ty vyblione PL proč ty tedy neporadíš Karlovi? On se svěřil ,on mě napadl a oproti Vám jsem mu slušně odpověděl a dal radu ty šmejde anoynmní ,ty si dej zkratku PK psychiatrická léčebna aby jsi nezabloudil ty blbe .Právě proto ty burane že jsem měl recidivu tak si mohu dovolit dát rady a za 29 let krátkodobé napití ty svoloči nemáš. Ty tady nepiješ posránku rok a už házíš ramena. Nikde mne nevykopli a z doktorky jsem se řádně odhlásil ,nepotřeboval jsem aby se o moji firmu otírali takový budižničemové jako jste vy. Lezete z jedné diskuze do druhé.Z doktorky ,kde mne v mé nepřítomnosti pomluvíte ,pak zase na další a nikde ale od vás neslyším rady .Proč zde Karlíkovi neporadíte? Co ty nulo hlavně jsem si pomohl sám už by jsi mojl přijít nba to ,že rozhodující je sám člověk a může tisíc lidí okolo ,když on nechce tak zbytečno. Ty jsi zaháčkovaný na AA zblblý režimem a asi na stacionáři nadosmrti .Nejsi schopen žít a postarat se sám .
PL, 08.09.2010 16:04:43, IP: ***.***.217.2, #104003
Už ti jendi přestávám rozumnět, PK-psychiatrická léčebna!Nějak mně to nejde pochopit, jak toto myslíš.Jeníčku, bral jsi prášek?
JCskutečný, 08.09.2010 16:37:55, IP: ***.***.129.91, #104004
Přátelé omlouvám se zase nával a vy už by jste mohli vědět ,že když překlepy tak hodně lidí .Práce především. Takže PL .Jinak píšete ,že nemohu psáti .Můžu všude ted jsem Všem poslal pozdrav na ordinaci a další jsem si početl napsala na doktorce Evik doktorka.cz Jan Cidrych je jedinný z této svoloče zde normální a dokázal si poradit sám ,jinak jste ubožáci a odpad. No Evik snad nejsou odpad ale s tím že jsou ubožáci plně souhlasím. Ty Věro ,Jano,Pepo ,PL ne? Najdete na internetu na klik jméno. Jak říkám mohu psáti ,kde chci ale nechci . Čau pan Tau.a polepšete se .Věro přestan kouřit
JCskutečný, 08.09.2010 16:37:57, IP: ***.***.129.91, #104005
Přátelé omlouvám se zase nával a vy už by jste mohli vědět ,že když překlepy tak hodně lidí .Práce především. Takže PL .Jinak píšete ,že nemohu psáti .Můžu všude ted jsem Všem poslal pozdrav na ordinaci a další jsem si početl napsala na doktorce Evik doktorka.cz Jan Cidrych je jedinný z této svoloče zde normální a dokázal si poradit sám ,jinak jste ubožáci a odpad. No Evik snad nejsou odpad ale s tím že jsou ubožáci plně souhlasím. Ty Věro ,Jano,Pepo ,PL ne? Najdete na internetu na klik jméno. Jak říkám mohu psáti ,kde chci ale nechci . Čau pan Tau.a polepšete se .Věro přestan kouřit
        Předchozí   1 .. 504505506507508509510 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.