Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 07.09.2010 12:42:57, IP: ***.***.129.91, #103866Jste obyčejná svoloč ,Vždyt vy mne pořád oslovujete,vy ubožáci.Místo zde vypisování těch vašich Pepo ocenění a chválení ,Věro ty přestan hulit a ostatní se také dejte dohromady. Jsem vyrovnaný nekuřák a abstinent s pozitivním myšlením. Ne tak vy nuly, a pište konečně už k tématu .
Fuj,hanba, 07.09.2010 13:16:37, IP: ***.***.213.249, #103868Sbohem pane Cidrych,jsem ráda,že tu s vámi nemusím být a ztrácet čas.Ostatním se divím,že se s vámi vůbec zahazují.Píšete,jak smyslů zbavený a podroušený.Být tu ještě hodinu,tak z vás zrecnu.
Díky bohu,že existují diskuze,kam vy nevkročíte!
jenomkuk, 07.09.2010 13:20:49, IP: ***.***.34.90, #103869 jenom prosím nechoď na Doktorku, tam už je taky bláznů dost
7777, 07.09.2010 13:42:08, IP: ***.***.54.254, #103872V tomto případě bych slovo "normální", tak moc nepoužíval.
Deprese, deprese, deprese...začíná se ozývat????? Spolknout prášek a spoléhat, že zabere. Šup, šup.
7777, 07.09.2010 13:43:44, IP: ***.***.54.254, #103873Dodatek :
Normální - v použitém smyslu - vyrovnaný, pozitivní.
JC, 07.09.2010 13:48:00, IP: ***.***.129.91, #103874Velmi dobře a mohu pouze říci ,nepíši na doktorku přes třičtvrtě roku co jsem se odhlásil a v nejmenším nelituji .Akorát ale Věra,Jana Pepa a další průjmové postavy se přesunuli sem .Anebo píší všude .Na doktorku,zde a alkoholismus a zkrátka všude svoloč na podpoře co akorát prudí. Milánkové 29 let bez cigaret pro Vás příklad ,že to jde položit cigarety .Věro to by jsi byla kednička ale zatím bohužel jsi zakouřená nula a sem tam čůčo a jedem co .Pepo ty jsi se neměl tolik vytahovat až zredicidivuješ ,tak aby s Tebou hanba mlátila ty jeden oslavenče ,hrdino ,reku a dali ti i medaily anebo nedaily. Hele To jsi byl i na podiu a Pepo ještě ted jsi zpocený co.Hele to muselo být slavnostní co a co jste pili ? Čajdu? K obědu šnit a bramborový salát a navrch antabus na cestu. Pepo u Vás na dědině jsi za hvězdu co .Ani nevíš jak mi je líto ,že o Jendovi neví ,co tedy ví . Vždyt já je bral jako za vlastní akorát nevím kdo z těch co jsme tam byli v roce 1982 ještě žije. Ale já si radši skromně zde s Vámi přátelé povídám ,kdepak oslavy to není pro mne .Jsem skromný a stačí mě pochvaly od Vás
Jana, 07.09.2010 14:31:50, IP: ***.***.217.2, #103878Pepovi závidíš, mají ho tam rádi, váží si ho, ty nic, kdo je pak nula???Jistě to tam bylo pěkné, slavnostní, člověk si zavzpomíná, dojme se, zasměje, spousta přátel.Jen jeník nikomu nechyběl!
JCskutečný, 07.09.2010 14:48:28, IP: ***.***.129.91, #103880Ted jsem se po dlouhé době podíval na doktorku co tam tvoříte a je to hrůza ,opravdu jste nuly a vidíte sami, nepíši tam a stejně vy svoloči máte pořád Jenda .Jo bejvávalo ,ještě než jsem zrušil "SPŘÍZNIVKYNI" Ted je to vůbec o ničem ,no škoda slov. No a co mi na to můžete říci .Nepíši tam přes třičtvrtě roku a nulovost ,tak co mi ještě vy nuly chcete předhazovat ,za úrověn doktorky si nyní můžete sami a že to šlo do kopru jsem Vám už říkal. Jenom je škoda,že nejste zde trochu kvalitnější .
JCskutečný, 07.09.2010 14:52:03, IP: ***.***.129.91, #103882Ted jsem se po dlouhé době podíval na doktorku co tam tvoříte a je to hrůza ,opravdu jste nuly a vidíte sami, nepíši tam a stejně vy svoloči máte pořád Jenda .Jo bejvávalo ,ještě než jsem zrušil "SPŘÍZNIVKYNI" Ted je to vůbec o ničem ,no škoda slov. No a co mi na to můžete říci .Nepíši tam přes třičtvrtě roku a nulovost ,tak co mi ještě vy nuly chcete předhazovat ,za úrověn doktorky si nyní můžete sami a že to šlo do kopru jsem Vám už říkal. Jenom je škoda,že nejste zde trochu kvalitnější .
JCskutečný, 07.09.2010 14:56:07, IP: ***.***.54.254, #103883Vlastní zážitek.
To já , když dostávám cenu, tak mám vždy takový zvláštní pocit.
Již ta první fáze, když vás vyvolávají na podium. V té chvíli pociťuji chvění. Říkám si Jeni přestaň, vždyť je to jen v regionu, skoro jenom jako doma, je nás tu pár a večer se stejně vožerem , ceny rozbijem nebo si vyměníme, tak co ??
Ale stejně, je to něco. Ruka je vlhká, přichází předseda poroty, čte výsledky, již cítím ty čůrky potu po zádech, již mám celý vlhký zadek. Potřeboval bych spíše přebalit, ale vydržím. Vždyť tento pocit mám již zažitý.
Co to ? Zase jen druhý ? Všechno ve mě ztuhne, zmrzne. Na p**eli by mě mohli bruslit. Hrůza.
Ale co , za rok zase. Jednou to vyjde. přece ty korálky nejsou všemocné ???
JCskutečný, 07.09.2010 15:07:44, IP: ***.***.129.91, #103884Jano ty jsi ale hloupá ,kolikrát Ti mám říkat ,že jsem tam byl v roce 1982 a spoustu lidí mrtvo. Vy jste opravdu jak hotentoti.Rád nerad ,já mám zde všude přátelé ,vděčné zákazníky a další obchodní spolehlivé partnery .Jsi ubohá já mám jiný život a přestal jsem pít a kouřit abych žil a radoval se a ne jezdil jak medvěd po sjezdech . Pro mne je nejdůležitější má práce ,já se nemůžu flákat jako vy . I když jsem zde ,tak ale své musí obchod mít a do toho ještě po nocích maluji a kreslím novinky .Ale škoda slov. Jo je mi strašně líto ,že mne pan Dr.Kubíček (mrtev) ředitel léčebny nepozval. Jiné neznám. Dr.Kupka není a další a další .vy tulpasové
JCskutečný, 07.09.2010 15:14:14, IP: ***.***.129.91, #103886Jenda s Věruškou .Ticho na sále a vyhlášení vítězů .První místo Polská republika ,druhé místo Jan Cidrych ČSR výborně tak nějak probíhá ocenění mé osoby. Ty čůrky ale v hlavě máte vy zabedněnci. Vždyt si klikněte a dejte do vyhledávače mé jméno. ted zase účastník "nejlepší podnikatel" ocenění .Já nic nechci .Mám těch diplomů a ocenění plná šuplata .Ty si Pepo drž to své za to ,že nechlastáš ,poděkuj se sám sobě ,sobě máš co děkovat ,ale je to dost málo jenom abstinovat ,nemyslíte vy chudáci? Ty prdélko popisuješ vlastní prožitky co ty p**elníku cha cha
JCskutečný, 07.09.2010 15:14:46, IP: ***.***.54.254, #103887Vy svoloči. Vy to nikdy nepochopíte.
Nemám chuť ani čas jezdit po nějakých sjezdech. několikrát jsem chtěl, ale oni mě do strany ani nevzali, tak jsem se tam nikdy nedostal. Lidi to by bylo něco. Takový XIV. sjezd, těch lidí, nobl křesla, telka a teď by byl záběr...kdo to tu sedí ???..no přece...nic, já seděl , ale úplně někde jinde.
Jste ubozí. já jsem přestal pít a kouřit, jíst a dýchat, pytlíka neprohrábnu, to ani nepamatuju.
Já mám práci. Dělám do noci, aby pro vás něco zbilo na příspěvcích. A vy ?? Stále píšete jen proti mě.
Já nepíšu již půl roku..oprava třičtvrtě roku ...ne zítra to bude rok. a co vy? Vy píšete pořád.
:-oo, 07.09.2010 15:17:34, IP: ***.***.213.249, #103888.vy tulpasové ...
NEBUD LABUT,ANI TULPAS:-))))))))))))
PS: TAHLE HVĚZDA,SE TY ČÁRKY NENAUČÍ DO SVÝCH STO LET!!!
3333, 07.09.2010 15:20:35, IP: ***.***.54.254, #103889Kdyby pan Cidrych věděl, co tu za něho píšete. Že se nestydíte.
Na takovéto prekventované diskuzi si dovolíte napsat :
místo Polská republika ,druhé místo Jan Cidrych ČSR