Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
AAAA, 13.08.2010 11:25:26, IP: ***.***.217.2, #100773Druhá kráva vymyšlená nastupuje.Zd, dz, napíše jenda opět nové bláboly o trpitelce s opilým manželem?Její děti už jdou do školy?A je tak dobrá, dokonce vaří houbovou omáčku???!Dojetím slzím.
JCskutečný, 13.08.2010 11:27:33, IP: ***.***.129.91, #100774Máš pravdu kefír je božský nápoj .Vyčistí mysl a hlavně zažívání .Někteří střeva zde by to také potřebovali. Zdeni přeji Ti už konečně svobodu. Přestat pít a kouřit může každý ano .Ale ne každý to dokáže a vím moc dobře ,že píše sprostě většina těch ubožáků co v tom jedou . Místo mě by měli řešit vlastní prochlastaný a prokouřený život.
Eva, 13.08.2010 11:29:14, IP: ***.***.20.26, #100775Ty jsi Cidrychu daleko závažnější problém, než alkohol a kouření, proto se zde řešíš pouze a jen ty!!!!!
JC, 13.08.2010 11:32:28, IP: ***.***.129.91, #100776Zdenička je ta nejstatečnější žena zde,ano její manžel pije ale ona přesto dokázala vychovávat své děti slušně a příkladně .Vy někteří na ni nemáte ani náhodou .Nemůžete se k ní vůbec rovnat je to por Vás příklad ,dobrý příklad ,že se nemá nic vzdávat. Vidíte ona Vám nci špatného neudělala jenom mi napsala a VY ? Sami jste se zařadili mezi kriply .Většina ubožáků píše z AA absolventi opakujících se recidiv.
Lidunka, 13.08.2010 11:39:36, IP: ***.***.213.249, #100777Jeni,já jsem taky statečná,vařím rajskou omáčku,přijď ty můj miláčku.
?, 13.08.2010 11:42:15, IP: ***.***.213.249, #100778sledující...., 25.6.2010 11:29
Milý pane Cidrych, já to vše vím, navíc je zřejmé ,že další ubožáci tam píšou a všichni si myslí ,že to píšete Vy, já vím ,že ne. Ptala jsem se tedy mimo téma, co jste si dal dobrého k večeři ?
Jinak já se tady k jistým příspěvkům nevyjadřuji, jen k někomu, kdo má trochu úrovně, ale ne určitě příspěvku typu "no a co jako?"
JCskutečný, 13.08.2010 11:45:24, IP: ***.***.213.249, #100779Re: Alkoholismus zcela vážně JCskutečný, 13.5.2010 05:04
Mám jasno a Vám bych to přál také. Zde jsem narazil na ubohé pomlouvání nejen mé osoby a i Věci Veřejných Radka Johna.To je ten co se zastával i Vás vy chudáci.Ted běží baner ,kde ho špiníte.ČSSD se propujčilo .K Vám Ano i zde jsou normální lidé ale ti nemají potřebu psát.Je to pod jejich úroven a od Vás rady nedostanou .Ani jeden z Vás nepíše k tématu alkohol ,abstience,nekuřáctví a jiné. Tam si vy chytří klikněte na tu vaši DOKTORKU alkoholismus jak tu vaši slavnou Líbu chválí. A takový jste všichni.Pomlouvační ubožáci. ČISTÉMU se nemůže lepit na paty ten sajrt ,který vydáváte. Nekouřím 28 let a nechlastám také jak se vytahují někteří ubožáci ,že mají peněz a hulí a chlastají.Ano to je Vás styl života. Ne všech,jsou i tací co by chtěli skutečně přestat kouřit a pít.Ale zde od vás nedostane radu ani jeden., Jste opravdu nuly a i a y vám nepomůže .Vy totiž neřešíte to správné proč byla tato diskuze založena .V názvu Drogy,kouření,alkohol a jiné závislosti. Na vás sedí akorát jedna .ZÁVISLOT NA MOJI OSOBU. Takže Evo 2 si zvaž priority .Je to zde o pomoci druhým anebo o příspěvcích pár ubožáků ,kterými jste.Co se týká moji osoby .Byl jsem požádán a napsal jak jsem přestal pít a kouřit. Jenže to by museli číst slušní lidé a ne svoloč i jako ty. Tam piš zda piješ či kouříš k tématu EVO2 a další k tématu .Líba a její slavná A A .Ano v jednom příspěvku anebo více jsem psal ,že já masírování nepotřebuji a že odcházím mimo jiné z "alkoholismus " také proto abych dal prostor Líbě /nechtěl jsem se podepsat pod její novou recidivu/ Líba v tom plave a její záchrana je opravdu v kontaktu s AA. Jenže to by jste museli být trochu chytří aspon tak jak píší o Líbě a jejím chlastu na doktorce "alkoholismus" Zažádal jsem také o výmaz ,ano přes 15 000 příspěvků ale jakých .Třičtvrtě zrovna takových ubožáků jako jsi ty Eva1,Pl a někteří pubertáci,a opilci a kuřáci co sem píší a vytahují se jak si zapalují cigaety stokorunama. Tak si ujasni Líba má na doktorce prostor /aby nezrecidivovala/ můžeš si najít v mém některém mém příspěvku. Když si klikneš na tu vaši "svoloč" tak tam ticho. Proč? Protože opravdu jenom svoloč prudí a kazí .Když jsem odešel tak ticho. Najednou nikdo nechlastá ,nikdo nekouří ,všichni abstinují a jsou spokojeni.Slušní nepíší a "svoloči " se ztratil TERČ Dlouholetý nekuřák a nepič. Tak zde je vše jak na dlani a ukazují se ty vaše mrzské povahy .Normální svoloč jak jste sami pojmenovali tu vaši diskuzi .Sami jste se tak pojmenovali ,tak se cítíte a já mohu jenom říci .To je vaše jedinná pravda.odpovědět >>> [#9063
JC, 13.08.2010 11:45:50, IP: ***.***.129.91, #100780Evo ty jsi vůbec nic nepochopila. Zdeni a třeba sledující mají daleko větší starosti.Zdenička s rodinou a sledující s maminkou .Ale ještě jsem od nich neslyšel sprostého ,zlého slova., Ony jsou totiž skutečné ženy .Když si vezmu ty dvě vedle sebe a pak Tebe a sprostou vulgární Věru a Janu ,no coment. To přeci přímo tluče do očí . Ty řeš sama sebe a to proč píšeš na diskuzi která je určena závislostem a to alkohol a kouření. Ty přeci nekouříš a nepiješ . Slušným hezký den
zd, 13.08.2010 11:46:02, IP: ***.***.165.54, #100781slzet můžeš nad svou ubohostí,zákeřností!Já nejsem sama,kdo má alkoholika a děti.Ale mám radost s maličkostí!Jen k Tvému výsměchu,totiž se stresů,bolestí ,mám žaludeční problémy.Po všech zrovna né příjemných vyšetřeních,mi lékař naordinoval,zakysané výrobky!Pomáhají při žaludeční neuróze.Proč bych nevařila,každá hospodyně(nebo manžel),kteří normálně jí vaří.
Eva, 13.08.2010 11:46:44, IP: ***.***.20.26, #100782No a to je právě ono, ona je nejstatečnější, protože stojí s tebou na jedné straně:-))) Stačilo by aby napsala něco, co ti není po chuti a bude to kráva sánská, která má bordel nejenom ve svém životě, ale i doma...už tě úplně slyším Cidrychu:-)))) A o tom to je, ten kdo s tebou sympatizuje je nejstatečnější, nejúžasnější a strašný kamarád i když o něm víš minimum:-))))
Jsi bezpáteřní, prospěchářský h**zl, co uznává akorát obdiv na svou osobu. Je mi z tebe na blití! A to se mi ještě u nikoho nestalo.
Lidunka, 13.08.2010 11:48:38, IP: ***.***.213.249, #100783cidrych,to je počteníčko,co?Tos všechno vyplodil v minulých měsících,týdnech atd...jen se pokochej a rochni.Aspoň si každý udělá úsudek,co jsi zahovado.
JCskutečný, 13.08.2010 11:50:23, IP: ***.***.213.249, #100784JC, 15.6.2010 08:00
Sledující já to také vím a je taktní neupozornovat na překlepy ,ale pozor jenom slušní lidé jako my dva si můžeme dovolit tento občasný překlep. Čekám ted návštěvu z redakce ,novin a mám hodně práce tak se všem hluboce omlouvám. Vy místo sezení u počítače a čekání na Jendu vemte koštata a běžte zametat. Vláda vám to flákaní u počítače zarazí ,budete konečně muset makat .Víš sledující oni jsou zde všichni takové velké děti to je tím ,že měli špatné DĚCTVÍ DĚCKA jedny zlobivé.
JCskutečný, 13.08.2010 11:56:31, IP: ***.***.129.91, #100785Dal jsem si rybu a kaši .Co se týká některých příspěvků třeba ten z 2.7.2010 v 12:05 jsem psal a další ,kde jsem se zajímal proč vlastně někteří píší a také mé psaní. OTÁZKA PRO VŠECHNY .PROČ PÍŠI NĚKTERÝM SLUŠNĚ A JSEM S NIMY KAMARÁD A S DRUHÝMI NE. Odpověd všichni moc dobře znáte .Zatímco některé ženy Zdenička,sledující jsou slušné a to i z důvodu ,ví o čem píši. Mají jedna manželka který pije a druhá zase maminku ,která ráda bumbá . Ony chápou mne a já zase je. Ale tomu třeba nechce rozumět stálá reidiva z AA anebo neznalá věci Eva,která nepije a ani nekouří ,nemůže je pochopit .Za prvé nemá na to ani jako člověk,odborník a už vůbec ne jako JEMNÁ ŽENA. JE TO DRYÁČNICE .
zd, 13.08.2010 12:00:04, IP: ***.***.165.54, #100786Milá Evo,já se nikomu nevnucuji.Psala jsem,kamarádka mi poradila,zajít sem,či na alkoholismus.Ano napsala jsem,pravdu a vše.Sama p.Liba ,my odepsala,že zde by se ona nikdy nesvěřila sem
Proč-protože byla jsem,dávána v posměch,spojována s JC.Přímo vurgálně,třeba i přes postel.
Velmi mě to bolelo,ale víš co?Na druhé straně :
Mě to posílilo,nikdy jsem si nestěžovala,vlastně nemám komu.(Jen zde)Jak píši je takových hrozně moc,Jen u nás za poslední dobu zemřelo 5mužů od 49-50let.Vina alkohol!
p.Liba pak o sobě napsala,též hodně a zlé jazyky ji nedají pokoj.
Pokud Ty máš vše OK,proč se navážíš do lidí,kteří problémy mají!
Nebo se s nimi vyrovnali!
Věra, 13.08.2010 12:00:39, IP: ***.***.72.18, #100787Ony jsou totiž skutečné ženy .Když si vezmu ty dvě vedle sebe a pak Tebe a sprostou vulgární Věru a Janu ,no coment. To přeci přímo tluče do očí .
Ano, cidrychu, přímo to tluče do očí, píšeš totiž za ně a proto jsou nejlepší a jen ty a ony mohou dělat překlepy !