Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Franta, 13.08.2010 15:07:26, IP: ***.***.54.254, #100822
To je škoda. Když se to nepřehání, tak je to dobré. Věř mě.
S mírou, to jde. Nesmí se to do sebe lejt jako boží hovado, ale s rozumem. Nevíš o co přicházíš. Studená plzeň a dlouhá sparta je boží.
Jana, 13.08.2010 15:21:01, IP: ***.***.217.2, #100823
Drahý, milý Jane!!Se smutkem v srdci Ti oznamuji, že nepiju, nepila jsem asi nezačnu.Omlouvám se Ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jana, 13.08.2010 15:25:13, IP: ***.***.217.2, #100824
A ještě:Co když zrovna ty dvě úžasné hvězdy, Zdeníííčka a špionující, jsou ludry, manžel i matka pijí kvůli nim??????????????Jistě jsou na hlavičku, obdivují Tě.
PP, 13.08.2010 15:34:04, IP: ***.***.217.2, #100825
Jenouši, mám absťák, kde je to mé oblíbené29+29?? Napiš!To je tak hezký.
JC, 13.08.2010 15:42:02, IP: ***.***.129.91, #100826
To je právě to Franto kdysi jsem to přeháněl no a další znáš. Ale když zajdu s kámošema z jiných firem si posedět tak si dají ,je to každého věc ,nemoralizuji .V vůbec třeba na plese mysliveckém dobrá zábava fajn parta ,perfektní.Víš co mám za výhodu ,když potřebuji s autem tak kdykoliv a nemusím jako kámoš ,čeká až mu to pivo vyprchá.
JC, 13.08.2010 15:45:54, IP: ***.***.129.91, #100827
Píšeš ,že nepiješ ale ten tvůj příspěvek je jak kdyby jsi byla ožrátá ,ty si dovoluješ takto psát o příkladných ženských ,ty jsi ale ubohá. Vidíš nepiješ a stejně blbneš .A co hledáš zde mezi závislákama ? Jsi jednoduchá (čti blbá) proč by mám měla pít kvůli dceři? Ty děvče dej si sprchu .
zd, 13.08.2010 18:05:40, IP: ***.***.165.56, #100834
milá Jano,žádná ludra.Měli jsme krásný vztah,manželství.Asi bychom těžko měli 3děti,jen tak pro srandu.My jsme si práci dělili,můj muž mi moct pomáhal.Bydlíme na bytě,když myl schody sousedky měly narážky,říkal mě to nevadí.aspoň máme více času na sebe.Jezdili jsme na výlety,děti nebyly ničím šizeny.Ale dostal novou práci,nechal se stáhnout partou,na jedno,druhé.Až se stal pijákem,nyní alkoholikem.Já na něho nenadávám,on se léčil,nevydržel.Sám sebe lituje,nadává si,že to nezvládá.Alkoholismus je nemoc,ta ho ovládla a dělá jiným.On zlý není,srdce má dobré,pracovitý.Měl rád hezké věci,rád šel do kina,přírody.....Nechal se stáhnout démonu !Ztratil zájem.
ANO ZMĚNIL HO ALKOHOL!!!!!
Jinak nikdo nejsme bez chyby.

Nečiň druhému,to co sama nechceš zažít!
JCskutečný, 13.08.2010 21:05:22, IP: ***.***.129.91, #100845
Ano milá Zdeničko vždy jsem tě podporoval a stál na Tvé straně a stát budu. Všichni ,všichni jsem byli manželé od rodin ,měli rádi své děti své milé .Alkoholismus je nemoc dg.303 a také je uvedena jako nemoc. Věřím Ti naprosto přesně a vím jak Ti je .Je ostudné ,že ženy nechápou jak Ti je a ještě se Ti dovolí posmívat. Už asi víš proč jsem tedy na ně tak sprostý .Já je nepovažuji za slušné u mě jsou to obyčejné onuce. bez znalosti věci špiní druhé.Neznají Tvůj život a pamatuješ jak jsem založil "Spříznivkyni" jak nás spojovali s postelí. Nikdy jsme se neviděli ale stačilo si vyměnit pár příspěvků a hned jsme oba věděli ,že nám psaní pomůže a ty víš ,že tě chápu. Prožil jsem si taky něco a vím o alkoholu dost. Víš démon alkohol je tvrdý nepřítel a zdolat ho je boj. Ten Tvůj vůbec nemusí být špatný člověk a alkohol ho upravil. Věřím Ti naprosto vše. Zde ty ženy Eva,Jan,Věra kanál . Nabourávají se i do sledující do každého kdo si se mnou přátelsky vymnění pozdrav . Všem slušným držím palce . Takový je život a nenech si ho ztrpčovat těma onucema tady.
JC, 13.08.2010 21:11:45, IP: ***.***.129.91, #100846
Jano znovu jsem se zpětně vrátil k Tvému příspěvku v 15:25 .Hele já mám třeba pravopisné chyby učení mne nebavilo ale nechtěl bych být taková svině jako jsi ty. Jsi bezcharakterní ženská ,která místo uznání těm dvěma ženským jim sprostě nadává. Jedna se stará o maminku ,která ji dla život a druhá o manžela ,který do doby pití byl vzorný manžel. Zde jasně každý vidí co jste to za svoloč. Eva,Věra jedna mrcha větší než druhá
jc, 13.08.2010 21:14:01, IP: ***.***.129.91, #100847
VYMĚNÍ
OK, 14.08.2010 2:09:05, IP: ***.***.21.114, #100860
Zdeno, Sledující - jste svině, mrchy, děvky, kurvy, hovna, atd....
A jako inteligetní ženy, víte proč...
Takže budeme sprostí - ok....
JCskutečný, 14.08.2010 8:28:22, IP: ***.***.129.91, #100865
Hluboký omyl ,tyto dvě ženy jsou světice vzorně se starají o své bližné ,ale ty jsi ksindl největší , ok-opravdu k**va no vida a může to být Eva,Jana,Věra
JCskutečný, 14.08.2010 8:30:21, IP: ***.***.129.91, #100866
Skutečným ženám pozdrav a obdiv nad trpělivostí .Jste nad věcí a svoloč jde mimo.
Věra, 14.08.2010 10:06:02, IP: ***.***.77.198, #100868
Já jsem podle tebe k**va už dávno. Ale jsem vdaná 31 let, takže zase špatná dedukce, ksindle.
JC, 14.08.2010 11:06:58, IP: ***.***.129.91, #100870
Tak si to trochu srovnáme v hlavě. Pokud vím tak Jan ,Ev,Věr ,Zdeniček a dalších je plno. Jestliže ty Věro se cítíš jak píšeš ,tak promin ale tak asi víš proč.Já se nepovažuji za špatného,mám rád lidi což dokazuje obdiv k sledující,k Zdeničce ,ano mám je rád pro jejich dobré a příkladné vlastnosti jako je péče o rodinu a nejbližší. S jakou hrdostí hovoří Zdenička o svých dětech a i přiznává svému manželovi ,že ne vždy bylo špatně ,že to byl příkladný otec ,věnoval se dětem a až se chytil špatné party a následovně alkoholu,tak se změnil.To samé sledující ,která správně pochopila a vrací alkoholičce mamince péči ,která ona ji věnovala v dětství. Hovoříme a alkoholismus a následky .Tyto dvě na sobě nezávislé jedna manžel -alkoholik, u druhé maminka alkoholička ale zde píší o svých problémech a k tématu. Vy jim sprostě nadáváte místo aby jste je pochopili a slovem jim pomohli.To už i já jako muž dřevák mám větší cítění a pochopení než vy tři larvičky ,které nás akorát pořád napadáte. Chceme se bavit mezi sebou a tak proč se do nás nabouráváte. Eva píše ,že nepije a nekouří ale že ji dělá potěšení se do nás navážet (spíše do mé maličkosti) Jana ta to samé ,ty Věro také .Vždyt Vás nikdo z nás neoslovuje tak co nás napadáte? Zrovna tak na doktorce "SPŘÍZNIVKYNI" kterou jsem na žádost více dam založil.Psala tam Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička a další .Vše jste rozbořili a tak jsem "Spříznivkyni nechal zrušit. Kdo čte pozorně ,tak sám vidí ,že když se bavíme spolu se sledující ,či se Zdeničkou ,tak naše příspěvky jsou slušné a plné porozumění jeden druhému. Proč tak není u Vás ,to přeci víte .Zdenička Vám to přeci už psala .Nečintě druhému špatně . Když napíše někdo slušně tak mu odpovím. Přátelství a kamarádství se milé dámy nezakládá na sprostém napadání. Když dám sebe pryč tak vezmu ty dvě přispěvovatelky Zdeničku a sledující.Co ony Vám tak špatného provedli ,že je sprostě napadáte? Jo ano baví se se mnou . No a vy to nevydýcháte ? Já je oproti Vám chápou a vážím si jich . Sledující a Zdeničko naštěstí převládá pochopení a kamarádství velké AHOJ .
        Předchozí   1 .. 416417418419420421422 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.