Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Eva, 13.08.2010 8:59:14, IP: ***.***.20.26, #100736V příspěvku v 8:18 jsi mé jméno použil 6x. Já ti musím ale ležet v žaludku:-))) Stále píšeš, že tě někdo zesměšňuje, ale vždyť pouze opakuji co píše ty, s tvými chybami, s tvou arogancí:-)) Zesměšňuješ se sám a ani o tom nevíš. Je úžasné, jak je podle tebe každý vůl, kráva, nána pitomá, kráva....jen ty záříš přirozenou inteligencí, skromností, zásluhami, ochotou....trošku zvláštní ne??
Poškozuješ se sám svým vystupováním, projevem, negramotností.....jenže to bys do sebe nesměl být tak zamilován, abys to pochopil. Přestaň vyhrožovat Cidrychu, nebo opravdu začne vojna. Tvoje velitelství, vystupování a vyhrožování přesahuje všechny meze. Snažíš se urážet každého, kdo ti neleze do p**ele, uznáváš jen toho, kdo ti lichotí, poklonkuje, obdivuje. 1000x jsi sliboval, že odejdeš, 1000x jsi dokázal, že tvá slova nemají žádnou váhu, tak kdo tě zesměšňuje kašpare???? Sám ze sebe děláš blba a pak se divíš, že ti to někdo napíše. Nejsem z těch, co tě budou obdivovat, není prostě za co, tak se s tím smiř pitomče!
Brr, 13.08.2010 9:00:50, IP: ***.***.213.249, #100737JC=KOKOT
To už vědí všichni,kde žiješ Franto?To je přeci známá postava všech diskuzí,co se týče alkoholismu,nebo kouření.Někde se jim ho podařilo vypráskat.Jenže vleze zase jinam.Je jak veš.Nikde o něj nestojí,ale on si myslí,že bez něj padá svět.KOKOT.
JCskutečný, 13.08.2010 9:13:05, IP: ***.***.213.249, #100739JCskutečný, 19.5.2010 16:20
anonyme já neumím češtinu moc, ale umím rozdávat i hrníčky se hodí cokoliv, já se nikomu kromě vás nevysmívám,je mi vás líto, zaslaly jsme 25 tis. prozatím na povodně a balíček odešleme zítra jsou tam hygienické potřeby, prádlo, povlečení, peřiny. Tohle vy dokážete jen mě špiníte ale já jsem někdo a brzo už vynikunu na doktorce.
Liba bude koukat, jak se jí to tam rozšíří příspěvky díky mě, jsem na sebe právoplatně hrdý. Nula jste vy, já něco dokázal a dál pomáhám můžu zajet i k vám kamarádů není nidky dost pomůžu vám s alkoholem a hulením jen mi řeknete kam. Je tu dnes moc lidí nestíhám ale stejně si večer zaběhám s mojí Věruškou. Žijeme zdravě a taky jíme málo.
Franta, 13.08.2010 9:36:23, IP: ***.***.54.254, #100741Cha, to nějaký chytrý páníček , že ?
Préj přijedu a s alkoholem pomožu. Chá, slivku enem někomu nedám. Tož my jsme tu chytří, nás ejaký komák nemůže napálit. Prý daj adres ? Enem to pismo ? Zaslaly ??? Je on to chalan či děvčice ?? Píše chvilku ako chlap, ale potom zase jako ženské jedny.
JCskutečný, 13.08.2010 9:37:28, IP: ***.***.129.91, #100742Jste ubohá svoloč ,která jenom pomlouvá a špiní v anonymitě. Každý má možnost přestat pít a kouřit .Vy místo toho mne pořád oslovujete a špiníte .Pořád chcete abych přestal psát zde ale není den a hodiny abychg nebyl jmenován a špiněn.Já Vám všem ŘÍKÁM SERU NA VÁS VY UBOŽÁCI ,JSTE OPRVADU JENOM HOVNA U CESTY .Slušní nepíší ,Ti na sobě pracují a snaží se .Ví totiž moc dobře ,že pomlouváním moji osoby se závislosti nezbaví. Mám jiné starosti než se zabývat magorama jako je Eva,Věra,PL ,Pepa a další ubožáci.Tam radši přijedte makat na Frýdlanstko a pomoci na záplavách. Mne vy svoloč neoslovujte ,pořád píšete vy nuly jak si chcete vyměnovat své poznatky ale pořád moje jméno. Už tisíckrát vy nuly jsem Vám řekl ,že JSEM SI PROBLÉM KOUŘENÍ VYŘEŠIL SÁM A 29+29 LET . Tak vy zkrachovanci a ubožáci přestante už chlastat a kouřit a hlavně nesvádějte svou neschopnost a ubohost na moji osobu . Zase příspěvek v 09:13 jsem nepsal puboši
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:27, IP: ***.***.129.91, #100743EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:29, IP: ***.***.213.249, #100744
Cereáliemi proti rakovině: nepodceňujte správnou peristaltiku střev.
Pijte kefír,vy nuly.
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:35, IP: ***.***.129.91, #100745EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:41, IP: ***.***.129.91, #100746EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:46, IP: ***.***.129.91, #100747EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:51, IP: ***.***.129.91, #100748EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:41:56, IP: ***.***.129.91, #100749EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:42:02, IP: ***.***.129.91, #100750EVO JSI KRÁVA A ŘÍKÁŠ ŽE NEPIJEŠ A NEKOUŘÍŠ ,TAK CO TADY TEDY DĚLÁŠ ,KDYŽ TOMU PROBLÉMU NEROZUMÍŠ ,ŘEKL BYCH ,ŽE TY TO ZDE ROZVIŘUJEŠ A ŠKODÍŠ. TĚM ZDE NEPORADÍŠ ,NEVÍŠ TOTIŽ O ZÁVISLOSTECH NIC ,NIKDY JSI NEMĚLA PROBLÉMY A TAK KAŽDÉHO NORMÁLNÍHO NAPADNE ,ŽE ZDE AKORÁT VYVOLÁVÁŠ HÁDKY. CO VĚTA TO PERLA A TY MÁŠ BÝT ŽENA ? NORMÁLNÍ AUŠUS ,ODPAD SPOLEČNOSTI .
JCskutečný, 13.08.2010 9:43:10, IP: ***.***.213.249, #100751JCskutečný, 2.7.2010 12:05
Myslím ,že když jste mne žádali abych nepsal na doktorku ,tak že jsem Vám vyhověl. Zničili jste "Spříznivkyni " kterou jsem na žádost Zdeničky,Ivy,Ivetky ,Dáši a další založil.Už ze začátku jste sprostě pomluvili Zdeni i mne ,o souloži a další. Ona srdce na dlani se na Spříznivkyni všem svěřila se svou bolestí a trápením.Upřimně a pravdivě si chtěla postěžovat na nespravedlnost životní .Stará se o děti ,které se dobře učí a jediný problém byl její manžel alkoholik . Vy jste ji sprostě vynadali a i mě .Nic jsme vám neudělali a nenašel se nikdo kdo by se ji zastal. Jste křiváci nic víc. Když jsem zrušil účet na doktorce ,tak jsem si říkal bude klid .Mají tam svůj okruh přispěvovatelů a založili si i "svoloč" Tak jsem tam půl roku nepsal ale zato oni psali o mě a píší i v noci a ve dne .Špiní ,pomlouvají. Když jsme psal Natuře dostal jsem pozvání a začal sem psát. V té době zde nikdo nepsal i čtrnáct dní. Nikdo zde neměl zájem psát .Schválně jsme si zjistil počet příspěvků a řekl si .Budu si tedy psát s někým se spřízněnou duší .Jak jde život a tak .Jak píše Zdenička a sledující. Další- Ty poznatky psala Líba o sobě a nemůžu za to že si je pamatuji. Rozdíl mezi AA a mnou je ten .Že já nekážu vodu a piji víno jak se říká. Kdo nechce pochopit ,že těch 29 let a 14 ted už, tak at nereaguje ,nic jednoduššího když to někoho pobuřuje .Vy mne jmenujete a špiníte .oproti Vám nevystupuji v anonymitě ,nemám se za co stydět. Ty nadávky "k**dolízek " atd svědčí o vaši neslušnosti .Slovo dobytek na vás některé sedí. Tato diskuze je pro napsal jsem " odvykající kuřáka a abstinenti. Rozumí se lidí ,kteří bojovali anebo bojují se závislostí.Ani jeden Váš příspěvek nebyl k tématu cigarety a alkohol. Všechny o napadání. Ještě k Líbě jsem rád ,že nepije a berlička je spolek AA. Neberu ji ho ale at nebere svobodné rozhodnutí jinému .AA nejsou všemocní a ani Líbě nepomůží s kouřením .Sama uváděla ,že má problém s páteří a neměla by kouřit . .To ale také ji nestaví do role člověka ,který se sám kouření zbavil a i pití.Nemůže poučovat ,když nejde s příkladem. Vím jednu věc a jako důkaz uvádím .Nechtěli jste abych psal na doktorku ale přesto mne tam uvádíte ,pomlouváte a špiníte .Tak co na to řeknete ? Není to snad pravda? Kde jsou ty vaše touhy po vyměnování si zkušeností a rad? Nikde všude jenom o mě .Hezký den Zdeničko a sledující .
Franta, 13.08.2010 9:48:52, IP: ***.***.54.254, #100752Na tož čumím. Co to je, ten JCskutečný ? Já nikoho neoslovil, já napsal jen Karlovi svůj názor. A tady hned seru a hovna či hoci čo.
Čuju v něm něco špatného. Vychlobá sa, to čuju něco divné. Asi problém, ten byl dal fajku nato tata, páníček. Také já znám. Leba kecaju, roky počítajú a někde přitom na rohu bafajů.