Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Karel, 13.08.2010 8:03:47, IP: ***.***.54.254, #100720
Máme u nás jednoho.

Chce nás všechny přežít a být nejlepší.
Tak začal zdravě žít, začal zdravě žrát, cigára odhodil atakdále.
Chce po nás, abychom ho stále hlídali, kontrolovali a samozřejmě chválili.
Těsně před důchodem je dědek jeden protivnej, sprostej a vůbec takovej slizkej.

No prostě : zdravě jí, nekouří, nepije, samozřejmě nesouloží, ale o to víc si vymýšlí, nadává, lže a podvádí, myslíme, že možná i krade, protože se přeci říká, kdo lže , ten krade a hlavně nedá si nic vysvětlit, je zlej a sprostej, jak dlaždič.

Myslíme, že to je těmi jeho abstinencemi. Že to prostě přehnal. Dříve to také nebylo s ním nic moc, ale ještě to šlo.

Myslíte, když si dá nebo mu povolíme, alespoň ty cigára, že se to zlepší ? Aby nám nespadl do těch dalších návyků ?

Co bychom potom dělali s tlustým vožralou co hulí jednu za druhou, v rauši někdy si dokonce i vrzne a přitom je stějně zatrpklej a kyselej , jako předtím.
Franta, 13.08.2010 8:13:15, IP: ***.***.54.254, #100721
Já bych to teda nedělal. Možná je to všechno z toho, jak všechno přestal a teď je nervozní, že se mu blíží perioda recidivy anebo to dosud neustál a proto je tak mrskej. Jak je to dlouho co přestal?
Já bych to viděl jednoznačně. S tou zdravou bych ho nechal,ať se třeba p**ere, ale jinak bych ho pořádně proplesknul a to se každý nějak srovná.
Nebo ho prostě odlučit. Znemožnit mu komunikaci a ne si užívat mezi normálními. Zparalizovat a hotovo. A to by bylo, aby se nesrovnal.
JCskutečný, 13.08.2010 8:18:03, IP: ***.***.129.91, #100722
Ten příspěvek jsem nepsal já ale budiž. Ted tobě ,asi jsi zde z té bandy nejrozumnější .Eva,Věra svoloč doživotní.Jsou to opravdu nuly .Proč se ale nezeptáš Evy proč sem píše ,když nekouří a nepije? Ono se špatně píše ,když Vás sleduje a píše člověk ,který neví co je závislost.To Vám ale nevadí protože šije do Jendy. VŮBEC NIC JSTE NEPOCHOPILI .VY MÍSTO PSANÍ KRÁVOVIN -POLOŽTE CIGARETU A PŘESTANTE CHLASTAT .NĚJAKÉ VYPISOVÁNÍ VÁM OPRAVDU NEPOMŮŽE . VY SAMI MUSÍTE CHTÍT ,VÁŠ MOZEK ,VAŠE VNITRO,PŘESVĚDČENÍ A PEVNÁ VŮLE ,POCHOPENÍ ,ŽE SI ULEHČÍTE ŽIVOT ,KDYŽ PŘESTANETE CHLASTAT A KOUŘIT A ZAČNETE KONEČNĚ ŽÍT. TO POZNÁNÍ VÁM VŠEM PŘEJI. Ty ubožačky Eva,Věra která kouří Vám nedají rady ,oni sami se v tom svrabu potácí. Co se týká jak píšeš ,že ROZUMY ne rozumy ale skutečnost. Do jakých starých kolejí,když jste třeba nepsali i týden? To by jste se museli vrátit na úplný začátek ,když psala Natura ,jedinná ,která ví co závislost obnáší. Mějte se hezky, Evo a Věro jste to nejhorší co mohlo tuto diskuzi potkat,na doktorce to samé. Dnes je taková skutečnost ,že je doktorka a Vaše svoloč opuštěna .Bohužel jak píšeš ,ono se špatně píše na doktorku ,když tam nepíši ale čtu to.Čtu tam hlavně to napadání mé osoby a zase jste to vy ,kdo to dělá .Nikdo Vám neubližuje.Tam si pište o sobě a mne vynechte .Tolik jste chtěli abych na doktorku nepsal,nepíši přes půl roku ale napadáte mne tam pořád ,tedy napadali. Zde vidím oč Vám skutečně jde,jak píše Eva .Budu tě pronásledovat všude ,nemocná psychicky stihomam,stalking a další psychické problémy.Evo zajdi za psychiatrem .Hezké dny všem SLUŠNÝM.
Jarka, 13.08.2010 8:18:49, IP: ***.***.54.254, #100723
No pánové. Nechte toho. Agrese né. To nic nepřinese. Chce to změnit způsob života. Něco vymyslet. jestli vám na něm záleží, nějaké záliby, koníčky, sport,cokili. jen ho odříznout od zdroje.
JC, 13.08.2010 8:23:50, IP: ***.***.129.91, #100724
Skoro bych řekl ,že p**el by jste potřebovali nakopat všici .Je ráno a vy máte starosti o nějakého dědka ,to já už byl se ptát známých zda něco nepotřebují ,u nás jsou totiž záplavy a máme úplně jiné starosti než vy ubožáci .Tam se běžte umýt ,uklidit a do práce .Franto ty jsi palbl největší ty jsi recidiva sama pro sebe . Tak nastup borečku , každý má možnost.
Věra, 13.08.2010 8:26:04, IP: ***.***.72.18, #100726
Sotva rozlepíš oko, zase si mě bereš do huby. Jeníku, ty jsi to zde nepsal, že navždy odejdeš ? Napsala jsem, že tomu nevěřím, protože ty jsi závislý na diskuzích a na to, abys odešel, nedmáš sílu.
JCskutečný, 13.08.2010 8:28:57, IP: ***.***.129.91, #100727
cokili odříznout a nejlépe odříznout chlast a kouření a to by byla Vaše největší VÝHRA .Jenže je jednodušší pomlouvat a špinit úspěšné .Závist a malost ,vždyt o tom čtu v novinách každý den co jsou někteří lidé zač. Jaký jsou někteří dobytek no a myslet si ,že právě zde u Vás postižených chlastem,a hulením by to nemělo být? Právě vy jste ti postižení .
JC, 13.08.2010 8:30:21, IP: ***.***.129.91, #100728
NEVĚŘÍM TOMU ,ŽE JENDA ODEJDE . KDO TO PSAL? HNED RÁNO?
JCskutečný, 13.08.2010 8:32:01, IP: ***.***.129.91, #100729
NEDMÁM sílu ale mám PEVNOU VŮLI a ty přestan kouřit Věro -"KOUŘENÍ ŠKODÍ ZDRAVÍ"
JCskutečný, 13.08.2010 8:32:07, IP: ***.***.129.91, #100730
NEDMÁM sílu ale mám PEVNOU VŮLI a ty přestan kouřit Věro -"KOUŘENÍ ŠKODÍ ZDRAVÍ"
Karel, 13.08.2010 8:38:45, IP: ***.***.54.254, #100731
Jéžíši, jen to ne. My s dědkem co mu bude brzy skoro šedesát nebudeme přece jezdit po výletech nebo chodit s ním na procházky.
Navíc on je fakt hrubec. On se tam u nás třeba zaměřil na dvě tři baby, no to nevíte, co je schopen jim říci. Do očí, jedno jestli po ránu , v poledne nebo večer.
My myslíme, že mu chybí ten chlast. Tak jsme mysleli, že ho nacháme alespoň ty čmoudy. Že by se jako uklidnil a dal aspoň trochu pokoj. On jináč není až tak zléj. Byly roky, kdy i prča s něm byla. Ale nýčko s ním není k vydržení.
Franta, 13.08.2010 8:38:47, IP: ***.***.54.254, #100732
Prosím Vás, nevíte proč to JC mě tak hned tady nadává. Já jsem jen napsal svůj názor.
A ještě , kam mám nastoupit ? Jsem normálka ve faše, umytej jsem od rána, tak nějak nechápu co to od JC znamená. Je to normální ???
!, 13.08.2010 8:39:06, IP: ***.***.213.249, #100733
Bože,ten cidrych je vopruz unuděnej.Zklidni hormony!
Věra, 13.08.2010 8:45:32, IP: ***.***.72.18, #100734
Franto, ty jsi tady asi novej ??? Tady nemůžeš napsat svůj názor, hned se to otočí od JC proti tobě. Já to také zkusila a hned jsem byla k**va z 5. cenové, d**ka co má doma bordel, kripl, kráva sánská ...
Franta, 13.08.2010 8:51:10, IP: ***.***.54.254, #100735
Ufff. Tak kde se dá psát, kde není někde takový duševně postižený ? Prosím a předem děkuji za odpověď.
PS. to jsem nečekal, že na diskuzích se ukájejí i tací někteří dementnější.
        Předchozí   1 .. 410411412413414415416 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.