Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 02.07.2010 9:54:23, IP: ***.***.129.91, #94942Tak si uděláme rekapitulaci Vašeho údajného zájmu zde. Psali jste sem zřídka a vždy oživím diskuze .Tak dobře čtěte vaši návštěvnost. 4.11.2009 a pak až příspěvek 27.11.2009 ,další 1.12.2009 a pakdalší 13.12.2009 a pak další 21.2.2010,další 7.3.2010. Zde je potvrzena Vaše závislost na mé osobě. Dříve čtrnáct dní zde nikdo nepsal a ted smolíte ty své ubohé žvásty i v noci a dokonce i na doktorce,svoloči,alkoholismus.Tak jste těžce postižení. Proto když píši ,že jste nuly tak jste .Sledující a Zdenička jako jedinné píší slušně a k tématu.Tohle Vás nikdy nenaučím a mrzí mne to ,že někdy i sklouznu k obranným příspěvkům .Ale vážená svoloči( tak jste si i pojmenovali diskuzi)hlásíte se k tomuto názvu a já vím proč. Vnitřně cítíte ,že jste svoloč a že Vám to sedí. To sledující a Zdenička to jsou prima děvčata a ženské jak mají být.Když to porovnám např. s Janou ze IV.cenové skupiny tak to je tedy markantní rozdíl. A když porovnám kvality Martina a příspěvky Martina no coment. Tak už dnes táhnu 29 rok bez cigaret a 14 rok bez alkoholu .Přátelé je to fajn pocit a vy nuly mě ho nezkazíte. Hezký den všem slušným.Píšete že to pořád opakuji ano za prvé protože to je pravda a také informaci k nezaplacení pro Vás zdarma. velké ahoj a dobrý vítr.s kyškou
JC, 02.07.2010 10:00:27, IP: ***.***.129.91, #94943Nikoho nejmenuji jste sprostí anonymové co špiní mé dobré jméno. A svoloč máte vlastní diskuzi a tak jste se nazvali sami. Já pouze respektuji Vaši diskuzi .Co se týká nekuřáků tak tady nemají co dělat .Zde je to pro odvykající kuřáka a abstinenty. Nevzdělanci? Vy sami jste se nazvali svoločí . Musíte vědět k čemu se hlásit .Jestli jste flákači na podpoře a nejste? Práce je všude dost . Vždyt oslovuji slušní lidé a přeji hezký den. Proč se hlásíte ke "svoloči" ? Máte vedenou diskuzi na doktorce. Jste takové velké děti anonymní nuly.
JCskutečný, 02.07.2010 10:21:39, IP: ***.***.129.91, #94945Tak jsem se podíval na DOKTORKU a tam někdo píše za mě a Jana mne tam pomlouvá .Vidíte nepíši tam půl roku a vy přesto pořád o mé osobě . To kvůli mě nemůžete ani spát co.Jste opravdu k smíchu .
Tak, 02.07.2010 10:27:52, IP: ***.***.20.27, #94946ty musíš být teda v jednom kole:-))když máš čas na to, abys brouzdal v archivu v roce 2009:-)))nepsal jsi, že na nás musíš vydělávat, že nás živíš???? Takhle, s tvou vytížeností bychom si nekoupili ani rohlík.
Tak honem, honem, práce je všude dost, nebo alespoň koště do ruky flákači a ať to lítá!!!! Když máš v kvelbu prázdno, najdi si náhradní činost, ať nemáš prostoje.
A tvá informace údajně pro nás k nezaplacení, že nekouříš 29 let a nepiješ 14 let...k čemu by nám asi tak mohla být????Marně přemýšlím a nenapadá mě nic. Možná by sis tak ty čísla mohl nechat vytetovat na p**el, udělal bys alespoň kšeft nějakému tatérovi, ale když si představím, co by z nich bylo za chvilku, jak se scvrkáváš, raději to nedělej, byl bys ještě za většího vola než si. Takže zas nic a k ničemu.
Cidro, 02.07.2010 10:28:52, IP: ***.***.72.18, #94947sám píšeš, že tady nekuřáci a nep*či nemají co dělat. Co tu potom děláš ty ?
víš, 02.07.2010 10:39:04, IP: ***.***.165.35, #94948ale má pravdu v tom co se týká závislostí.
Podívej Libu opěvujete,a má berličky AA a závislost na tabáku.Píše ,že si je jistá,že už nikdy nesáhne po skleničce-tím si alkoholik nikdy jistý není.
Píše zeť nebude pít pivo na WC,klidně mu nalije-v pořádku.
Píše není to vrozené-nyní píše je to v genech.
Může si být tato žena jistá,že dcery,vnuci,ba i zeťák,(jak píše si nepěstují závislost)?.
Né kasá se myslí si já jsem,přestala jsem pít.
Napsala dvou závislostí se nezbavíte.
Psala alkoholik je pokálený,pomočený,špinavý,bije,řádí doma v ulicích atd.
Kuřák jen páchne kouřem,používá žvýkačky,myje se,používá vůně,pere,je čistý.
Takže toto dokáže dělat člověk normálně myslící denně.To nemusí mýt za sebou léčbu alkoholismem.
ALE ŽE RADÍ JEDNOU TAK,PO NAPSÁNÍ CHYTRÉHO PŘÍSPĚVKU DRUHÝCH OTOČÍ.nENÍ FÉROVÉ JEDNÁNÍ.nA TO JÍ MŮŽE PŘITAKAT JEN ČLOVĚK PODOBNÝ JEJÍMU MYŠLENÍ! Že nepije je ok,PÍŠE TAKÉ DOKOLA NEPIJI ,JSEM ŠŤASTNÁ,že kouří je její věc.Lékař jí hrozí vozíkem,to píše sama o sobě.Proč nepřestane kouřit,když jí to škodí ,přece draví je to nejdůležitější co máme.zd
Cidrych, 02.07.2010 10:45:48, IP: ***.***.20.27, #94950Píše pokaždé co se mu hodí, jednou že kdyby pil jako my:-)))a kouřil, vůbec by sem nechodil. Pak opačně, co tady teda děláme, když nekouříme a nepijeme a k tématu nemáme co říct:-)))) A tak je to s ním stále dokola. Napíše, že by mu hrdost nedovolila, být někde na diskuzi, kde ho nechtějí a je tady od rána do večera, přesto, že tady není žádán, stokrát se loučil, stokrát neodešel, každý rok jezdí na dovolenou, ale ještě nestihl odjet...:-) tak co asi tak po něm můžeme chtít? Je to schizofréní blázen, nic víc.
Cidro, 02.07.2010 10:45:49, IP: ***.***.72.18, #94951Tak to je zase perla a ty někoho opravuj demente. To nemusí mýt za sebou léčbu alkoholismem.
Ve slově mýt, no dementov v Liberci. A každý normální člověk si to přečte na Doktorce sám, nemusíš to tady opisovat. Kuwa, ty se na nás ale nadřeš !!!
víš, 02.07.2010 10:45:49, IP: ***.***.165.35, #94952To nemusí mít (ne mýt(,tak neřešte překlep.dík
víš, 02.07.2010 10:51:26, IP: ***.***.165.35, #94953předešel jsi mne s opravou.
Cidro, 02.07.2010 11:01:23, IP: ***.***.72.18, #94954teď přijde na řadu, jak na VŠ se tvrdé a měkké i neřeší, to není podstatné. Nic nového, známe. A Cidro, teď ještě tu o Červené Karkulce.
Milá, 02.07.2010 11:11:19, IP: ***.***.20.27, #94955Zdeno, proč nepřestane kouřit??? nemyslíš, že je to její věc? Každého je to věc a vy dva, pardon vy tři, nemáte absolutně právo někoho usměrňovat, někomu radit a kohokoliv poučovat. Kdy vám to dojde. je to vaše zdraví? Je to váš život??? Tak jděte do háje s těma kecama sakra. Máte dost starostí se sebou, všichni tři, ale řešíte stále to, co s vámi nemá vůbec nic společného.
nemáš, 02.07.2010 11:22:32, IP: ***.***.165.35, #94956pravdu,pokud chci poradit nejdřív musím být já čistý.
Ono nejde kázat vodu "Pít víno"!
Jsme zde proto,že je to pro všechny jako poradna,jen kdo má zkušenost s e závislostí sám,nebo v rodině!
Má co dát,přijmout.
Ty co dáváš?Jen nadáváš,úrážíš,!
Proč píšeš je to její věc v tom případě nech zruší diskusi,přestane tam psát,žije si svůj život.
Velmi si odporuješ ona též volá do AA,radí a hlavně po každé jinak,jak jí to zrovna pasuje.
V tom případě podle Tebe chlastejme,kuřme,zabíjejme se je to,přece naše věc.zd
Samozřejmě, 02.07.2010 11:30:08, IP: ***.***.20.27, #94958že je to naše věc, věc každého z nás. Takovýhle rejpali mám nejradši. Nebudu jako vy a nehodlám se bavit o někom, kdo tu není. Navíc koho mají všichni rádi, narozdíl od toho analfabeta.
Cidro, 02.07.2010 11:35:33, IP: ***.***.72.18, #94959Zdeno, ty analfabete, hlavně, že jsi čistý sám. Zdena by byla čistá, takže zase jsi udělal chybu Cidro.