Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
K., 02.07.2010 14:30:05, IP: ***.***.21.114, #94993Pouze pro Sledující: ženy se kterými se život nemazlil a nadělil jim do cesty alkoholika jsou chuďěry. Je to začarovaný kruh a někdy se nedá přetnout. Mamka ovdověla ve 40-ti letech. Po nějaké době si našla prima přítele. ALE, přišel o práci a začal pít. Skončil na 1 litru rumu denně + x-piv. Po sedmi letech jí začal mlátit. Mamka měla to štěstí, že měla kam odejít. Volaly jsme policii, šla k lékaři na vyšetření. Žalobu stáhla s podmínkou, že ho už nikdy neuvidí a neuslyší. Někdy volal, když byl na šrot, ale stačilo položit telefon a dal pokoj. Nyní žije devátým rokem s naprosým abstinentem. Chlastal první ligu do 30 let. Nelžu: 20 - 30 piv nebyl problém. Ze dne na den toho nechal. Na své 30-té narozeniny. 32 let nepije. Mamka si ho neuvěřitelně váží a my se sestrou také. Nikdo z naší rodiny nekouří. Ale bohužel, historie se opakuje. Sestra měla fajn muže. Ale začala být pracovně úspěšnější než on a malér je na světě. Asi dva roky nazpátek do toho spadnul také. Týden s ním budu na dovolené, těším se na moje neteřinky, ale už teď mám stažený žaludek z těch scén a ponižování. Ale na jedné diskusi jsem dostala pár dobrých rad, tak je použiji.
Proč to píšu... jestliže jsi měla špatnou zkušenost s alkoholismem, myslím, že se nemůžu divit, že vzhlížíš k abstinentovi. O těch urážkách si udělěj obrázek sama. To nechám na Tobě.
Měj se fajn.
Cidro, 02.07.2010 14:34:20, IP: ***.***.72.18, #94994No ty máš tedy sny, vyhrát ve Sp..., Sledující by řekla, že tady dělám nepovolenou reklamu, bacha, to můžeš jen ty.. a o novém autě. Já tedy makám, vydělávám, a vydělávají na mně i jiní, když jdu třeba na pivko, nebo vínko. Takže nové auto si kupuji, o tom se mi nemusí zdát a o tom moři taky ne. Prostě letím, tak, jako ostatní. Ale nebudu to vytrubovat do světa jako ty, i když stejně nikdy nikam nepojedeš, protože si chudák.
K., 02.07.2010 14:49:07, IP: ***.***.21.114, #94998Chtěl jsi vědět co jsme? Chtěl, tak zmlkni. Sám se tady jen a jen chválíš. Když žena napíše, že je vysokoškolsky vzdělaná, máš problém. Ty, já ne.
Co ty budeš řezat? Píšeš a budem řezat....nalij si tu studenou vodu na hlavu, kapišto?
Jinak s tebou jsem tady už skončila.
JC, 02.07.2010 14:55:01, IP: ***.***.129.91, #94999Zde ty usilující o abstinenci nenaváděj na pivko a vínko ,spletl jsi si adresu .Zde píší lidé co mají problémy s alkoholem a kouřením anebo ten problém měli a vyřešili si ho. A let si kam chceš třeba do pr... tvůj problém .Zde někteří řeší kdo jim napíše antabus a takovým radím .Takže ty si let a já zůstanu .Jestli Ti to nedochází tak zatímco ty žiješ normální život a druzí v neustálém problému .Být či nebýt tot otázka .Kam do léčebny a jestli tam vydržím a nerozvede se se mnou ta má ?,nepřijdu o děti, nevyhodí mne z práce a td. Takové věci řeší a není to legrace .Mimo jiné řeší vlastní osobnost .Vydrží léčbu a co od ní očekává a dalších tisíce otázek .Pro Tebe jenom jedna dát si pivko anebo víno. Je to vše úplně jinak. Vidíš a já tu jejich otázku znám .Proto ten maják 29 let bez cigaret a 14 let bez alkoholu .Ano jde to ,je to informace ,která i mě kdysi pomohla ,že to jde když se chce . Jsi tady špatně zde to je o závislostech a ty máš akorát tu na moji osobu .Nepiš a nebudeš ji mít .Jak jednoduché.
JC, 02.07.2010 14:56:32, IP: ***.***.129.91, #95000Děkuji a doufám ,že jako ty s titulem držíš slovo.
Cidro, 02.07.2010 14:59:29, IP: ***.***.72.18, #95001Nalej si tu studenou vodu na palici, možná to trochu pomůže. Čau, já si jdu koupit kvalitní čínský porcelán a pak šup do bazénu na zahradě. Večer grilujeme s přáteli. A co ty ? Půjdeš rozsvítit do kvelbu ?
JC, 02.07.2010 15:02:20, IP: ***.***.129.91, #95002Agentko se studenou vodou ,nalil jsem si ji v koupelně na hlavu a řeknu ti tedy prima nápad a děkuji ti za něj .Vidíš přeci jenom ta vysoká škola k něčemu je .Dovedeš poradit a víš ty co ? jak jsi odepsala mé kamarádce sledující slušně tak, za ten lidský přístup a slušnost TI děkuji. No jsou tu i slušní ,jsem zaskočen.
JC, 02.07.2010 15:09:54, IP: ***.***.129.91, #95003Nechal jsem vyměnit vodu v bazénu a varuji tě kvalitní čínský porcelán z královského servisu mám i já .Je to starožitnost ,ten nový zde je brak to není ten krásnný slabý čínský střep. Jinak jsem už hlásil ,že studená voda na hlavu , Grilujeme večer jdu koupit maso asi roštěnky a naložím do nálevu přes noc. Já musím makat je doba doovlených a turistů a chodí i večer tuhle v deset večer. Ale když jsem byli v cizině tak také večer procházka u nás asi se musíme učit. Jak velký máš bazén? Máš kruh? Ale tam vír asi nemáš co .Jak v novinách v zahraničí a stáhl je vír .To je osud. Něco ti prozradím klidně můžu dát spínací hod. ale já nechci ,musím se projít ,tedy rád .
Jana, 02.07.2010 15:10:22, IP: ***.***.217.2, #95004Koukám, kšefty nejdou, jenouš zase kope.To je dobře, že mají lidi rozum, ty křápy nekupují.No, odnášíme to my, hlavně Líba, ta tu ani není.Není to pomluva??Rozebírat ji???kripl si dovoluje čím dál víc.A chyb připbývá.Pěkně napsal ten titul K., úmyslně špatně, strašně se jí pomstil!Cha, je to opravdu ksindl.Nejhnusnější jsou ty kecy o Libě, lži, vybere si z toho co napíše ona jen něco, pozmění, že se mu ty pracky nezkříví, když ty lži píše.Vědomě.Stejně nikdy na její kvality on nedosáhne, nikdy.Každý si její slova lehce přečte, víme, jaká je, můžeme posoudit sami, bez jeho upozorňování.,udávání.
Tomu, 02.07.2010 15:11:14, IP: ***.***.217.2, #95005voda nepomůže.Kéž by chlastal, možná by zlidštěl.
KK, 02.07.2010 15:18:34, IP: ***.***.217.2, #95006To je snad vtip, ne?On a lidský?Blábolí stejně pořád jako namol.A chování? Pořád se loučí, odchází, odjíždí na dovolenou, čeká, že ho budeme zdržovat, nebo co?Je tak průhledný, jeho lži, kopance, to je ubohé, pod lidskou důstojnost.A my bysme měli jeho tolerovat, chápat, nebo snad obdivovat, když i syn na něj přímo sere!!!Proč asi?Hraje si na našeho taťku, chápeme kluka.
PL, 02.07.2010 15:22:58, IP: ***.***.217.2, #95007Kdyby se mně chtělo, tak spočítám, kolik toho on tady prosedí, plus slídění na jiných diskuzích, opisování, také přidat čtení po zpátku, roky, jak může tvrdit, že sesmolí jednu objednávku, prodá jeden kakáč!!Tak to je každý den.Zase bude víkend samý přítel cizina, už sní nyní.A bude trčet sám, ve kšeftě, doufat, že přijde aspoň někdo.Charita , kvalita.
PL , 02.07.2010 16:00:11, IP: ***.***.129.91, #95009Musím se Vám přiznat jaký já jsem PL jura 18.6.2010 v14:21 jsem Vám poslal své potíže Jo taky si to pamatuji ,alkoholická rána,těžká,hlava,okna,žaludek na vodě,smutek ,nenávist ano nenávist na JC .Na toho šikulku ,kterého obdivuji .Je to nekuřák 29 let a nepije 14 let. To já Pepa z depa teprve nedávno přestal chlastat a tak ještě mám poruchy osobnosti. Nenávidím a jsem z toho smutný. To Jenda kabrnák tomu je hej. Já dřepím doma líný jsem jak prase a jenom čekám co Jeník napíše. Šmejdím z diskuze na diskuzi a potkávám se z bláznivou Janou kámoškou Líby to je také taková prdlouška akorát já v noci spím a ona v půlnoci pěje obdivné ody na našeho Jendu ahoj Váš Pepa
JCskutečný, 02.07.2010 16:04:10, IP: ***.***.129.91, #95010Ty křapko ještě žiješ? Už jsem myslel ,že jsi usnula .V noci v 00 hod píšeš na mne hezké pochvaly na doktorce rád tě čtu ,jsi taková jednoduchá a mám tě hned přečtenou .Jak píšeš že víš že jsi kripl .Ale to mi už dávno o tobě víme neříkáš nám nic nového.O Líbě neříkám nic nového to ostatně doloží i jiní kteří nemají sklerozu jako ty
PL, 02.07.2010 16:11:14, IP: ***.***.217.2, #95011Ocas zůstane ocasem, jeníků, ty už budeš jen blbnout víc a víc.Vůbec nikdo nepozná, že píšeš za mně.Opravdu jsi děsně nenápadný,tajuplný, ale furt k**tén.