Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
PL, 01.07.2010 19:31:08, IP: ***.***.217.2, #94881Taky jsem to četl na alkoholismu, smutné, co dokáže splodit člověk, zloba je vlastní JC a martinovi, že by taky geny!
No, 01.07.2010 19:32:39, IP: ***.***.217.2, #94882řešte Liby nemocného vnuka?!Nevíte, co mu je, ale máte jasno, prasata.Na alkoholismu.
jana, 01.07.2010 19:34:28, IP: ***.***.217.2, #94883On jeník taky tvrdí, že má Liba nemocnou páteř z kouření, taky netuší, co má s páteří, co se ji stalo, ovšem prase má jasno.Je zvrhlý, zlý, posedlý nenávistí.
Za Libu, 01.07.2010 19:37:18, IP: ***.***.217.2, #94884Není tu, nepíše sem, nechte ji být, neřešte ji, trochu soudnosti.Od kvalitního čestnýho jcídrí to neočekávám, ten ovšem je je schopný všeho zlého.
Kuba, 01.07.2010 19:38:07, IP: ***.***.217.2, #94885Jo, u pivečka je dnes fajn.
to, 01.07.2010 19:38:21, IP: ***.***.127.229, #94886prosím Tě udělej si čas,přečti si její příspěvky!Též psala že nejlepší schovka byla pračka.Psala vloni ji bolel,chtěla se napít slivovice neví,jak ji to mohlo napadnout.Nedávno psala,jak mívá sny že se napila,ráno měla takovou radost,že to byl jen sen.Já jen chci,aby jste tady nenadávali druhým,ale podívali co psávala ,co je skutečnost!Já právě to prožítám,protože hledám jak pomoci alkoholikovi.Opravdu to nepíše pán kterému nadáváte.Víc mi přát nemusíš,vím co je život s alkoholikem.z
ALE!, 01.07.2010 19:46:48, IP: ***.***.217.2, #94887Ta hodná Zdenička vystrkuje rohy???Máš málo starostí?
pepa, 01.07.2010 19:48:48, IP: ***.***.217.2, #94888Chápu tvého muže, že chlastá.A to neví, že zbožňuješ to hovado Cídrů.Ještě by Tě propleskl.
Nora, 01.07.2010 19:50:23, IP: ***.***.217.2, #94889sledující lenoší, nepíše, nastupuje ZD, nebo DZ, ...jedna větší kráva než druhá.Co taky jenda může vynyslet za hvězdy.
TY, 01.07.2010 20:01:30, IP: ***.***.127.229, #94890DVĚ KRÁVY ZD DZ ZDENIČKU NECHTE V KLIDU TAKÉ SLEDUJÍCÍ VY MAŠKARY!!!!!!
JC, 01.07.2010 21:07:44, IP: ***.***.129.91, #94894Byl jsem rozsvítit v obchodě a žasnu. Víte nevím sice kdo to psal ale jedno mu musím přiznat .Do této doby jsem si myslel ,že mám jedinný vše v merku a tyto skutečnosti o Líbě jsem znal a víte moc dobře ,že jsem je nepoužil .Věděl jsem ,že schovávala chlast v pračce a zkrátka vš i slivovici na zub Dobře řeknu to jinak Tenkrát jsem Líbě napsal ,že jako alkoholička si musí být vědoma ,že alkoholik nemá mít alkohol doma. Odpověděla mi ,že to má pro řemeslníka ,když se ji náhodou něco v bytě rozbije .A takových úletů měla více. Když jsem psal na "Spříznivkyni" desatero o alkoholicích ,tak mi bylo řečeno ,že nic neznám. Nejsem v AA a ani v žádném spolku ale jsou určité zásady ,které má alkoholik dodržet .Mimo jiné nemá mít alkohol doma. Toto preferoval DOc Skála a Prim.Kubíček všichni. Nevím co dělají na AA a jak to tam probíhá ale vím jedno ,že pít a kouřit jsem přestal sám. Také pro informaci .Prosil mě Shane ( zřejmě její terapeut anebo z AA ) abych Líbě nechal místo na doktorce ( kvůli její abstinenci) Vyšetřovací spisy na bezpečnosti ,kde jsme věc nahlásil když napadl Shane moji firmu mám u sebe. Takže to je zlomek ledovce. Důvod p,který jsem uvedl v žádosti o zrušení účtu byl také ten kde jsem psal ,že nechci mít Líbu na svědomí a proto nechci na doktorku psáti . Vše je potvrzeno a mám vše v poště a založeno ve své spisovně. Kde mám i doklady o soudních sporech které jsme vyhrál. Překvapilo mne jak má někdo pamět a pamatuje si o Líbě spoustu věcí. Někdo ji má dokonale zmapovanou. U mě to je normální byl jsme zvyklý z povolání mít o všem přehled .Tady mě to ale připomíná jak když má někdo záznamy o jejich příspěvcích pohormadě. Ta dotyčná má velmi dobrý přehled a skoro bych řekl ,že ty povahy studuje protože má velmi dobré znalosti co se alkoholu a abstinence týče. Zná alkohol z problému ,kterými se musela zabývat. Ne já vím ,že Líba neměla lehký život a budete se divit ale já ji fandím ,svým způsobem .Je dobrá ,že přestala akorát je škoda a to u všech ,že až na sklonku svého života. To ,že se snaží pomáhat je dobré ale věci ,které ji v životě s alkoholem provázeli a její rodinu ,to už je pasé ,už je to pryč. To ,že jsem do ni vandroval at nekouří je fakt. Naivně jsem doufal že se zdravě naštve a cigáro položí. No má asi co dělat s alkoholem aby ustála. Ty návštěvy na AA a zapojení se ona potřebuje dohled a pomoc pořád .Doléčování už má dokonce života .Ale zase ji přejme vnoučata a radost .Alkoholismus je dědičný a může to být i z druhého kolena .Můžou to mít po ní děti anebo i vnoučata .To Líba ví moc dobře tak at nemlží. Nevěřím ,že by byla takový laik.Soužití s alkoholikem je velmi těžké a Zdenička to zná velmi dobře .Ted ji klidně budu jmenovat .Když se na Spříznivkyni svěřila ,že má doma trápení s mužem alkoholikem tak byla sprostě napadena. Tak at mi zde někdo nic nevykládá a nekecá .Svoloč ji sprostě napadla bezdůvodně . Tak tady nemachrujte a někomu nevyhrožujte . Znám vás všechny vy nuly. PL a Pepa,Jana a další trosky. Líba na sebe vše práskla sama nikdo ji nepomlouvá .Takže kdyby jste věděli skutečně vše jak bylo tak by jste mi nenadávali . Jenže to by jste museli také být ale kvalitní lidé.
K., 01.07.2010 23:27:26, IP: ***.***.21.114, #94898V které léčebně máš dcery?
Ty jsi pro mě stejný anonym jako já pro tebe a pro mne Sledující.
Mám návrh: vzhledem k tomu, že Sledující je - jestli je reálná - jehovistka, nebylo by špatný, kdybys přispěl pár (čti 2000) příspěvkama tam. Tam to ocení a budou tě plácat po zádech. Tady se toho nedočkáš, plácnout přes hubu bys potřeboval.
sledující...., 02.07.2010 5:07:37, IP: ***.***.60.236, #94899Dobré ráno, včera jsem tu už nebyla, takže začínám dočítat.
Andreo, jestli je podivné, že jsou všichni a všude proti panu Cidrychovi ? Ani ne, mentalita jistých lidí je na úrovni dítěte a když se stane jakýmkoliv způsobem nějakou výjimkou, třeba, že je tlustý, za totality, že nosí brýle, v dospělosti, že je úspěšný nebo naopak ztroskotanec, tak ti, co nezažili skutečné problémy, nemoce, tak si neváží toho, co mají. Takže zamyšlení je otázka:,,Proč to kdo dělá?"
Co skrývá za nadávkami třeba člověk z Prahy jisté osobě do Liberce ?
Proč si třeba nepíše s manželkou, přítelkyní, dětmi, přáteli apod....
sledující...., 02.07.2010 5:29:20, IP: ***.***.60.236, #94900Anonyme či anonymko K či KK nebo jak se nazýváš, nejsem jehovistka a nejsem ani pan Cidrych, stačí ? Jste jak malé děti, jenže ti neznají ještě tolik sprostých slov, co vy zde vypustíte z úst. Vážně vás nechápu, proč máte takovou potřebu se prezentovat na tomto portálu či na doktorce nebo jinde....
sledující...., 02.07.2010 5:32:54, IP: ***.***.60.236, #94901Speciálně pro PEPU, ještě jednou Ti opakuji, že pan Cidrych nepíše za mě, klidně se zeptej admina. Ty opakuješ jen stále dokola (bachaři, konfidentů....). Já si dobu nepletu, vím ,že je tvrdá a těžká, navíc mi to připomíná úroveň vašeho (obecně, teď ne jen k Pepovi) psaní.