Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
No,, 01.07.2010 12:37:05, IP: ***.***.20.27, #94821hraje si zase na poetu trdlo naše:-)))
On přece nemusí, 28 let nekouří a o ušetřených penězích ani nemluví:-))) Ale v kvelbu sedí pomálu 24 hodin, co kdyby náhodou někdo přišel koupit nějaký levný kýč:-) Sice mu víc sežere energie, provoz, ale hlavně že může u PC žvanit ty své hovadiny:-))
Jan , 01.07.2010 12:54:35, IP: ***.***.129.91, #94824Hele anonyme z AA jdi s tou pokorou do p**ele jako se vším. Vy ubožáci s AA jenom kecáte a polovička z Vás jsou recidivisti vícekrát než pětkrát. Ty vaše čaje a ubohé masírování nevede k ničemu. Tam Líba na doktorce radí a hulí přitom cigára tak ty spasiteli ji porad at přestane ,kde je ta pokora a rozum co .Kážete vodu a pijete víno. neříkám že všichni na Aa špatní je tam spousta chytrých ale co to je chytrost ,když nedokáží pochopit ,že KOUŘENÍ ŠKODÍ ZDRAVÍ. Tak kde je to vaše pokora a moudro? V p**eli ti řeknu ,jste šašci akorát do počtu . DISKUTUJÍCÍCHJ -PÍŠE SE TY INTELIGENTE "DISKUTUJÍCÍCH . Tupí jsi ty sám .Další tvá inteligence ZNEMOŽNUJÉ .Jsi vzteklý jak prase co ty rádoby inteligente. Inteligenci vidím v tom vašem pomlouvání ty pokoru . Tam se radši narovnej v zádech a řekni si NEBUDU KOUŘIT . No a pak mi napiš jak jsi pořídil. Kdyby jsi byl chytrý tak neřekneš,že se s vámi primitivama zviditelnuji . Přečetl jsem si hnusné vzkazy Zdeničce když žádala slušně o rady a tu vaši pokoru jsem viděl a četl v přímém přenosu. Ty mi ty nulo nebudeš určovat co já budu dělat kapišto ? To můžete si nařizovat na AA ne mě Já se řídím zdravým rozumem a ne jako vy co mne napadáte i v noci v 00 hodin . Zde se nepslao i čtrnáct dní a já napíši a kdejaká svoloč mne napadá. Až se ti podaří přestat kouřit tak mi napiš ,jsi nervozní a děláš překlepy .A ty dobytkové co zde sprostě nadávají by měli jak píše sledující mazat .Tak ještě jenou ty nulo já si budu dělat co chci já a ne ty To můžeš zkoušet nařizovat na AA ty pokoro.
jo, 01.07.2010 12:59:09, IP: ***.***.127.235, #94826nezapomen je blá jak ty sám osle
JC, 01.07.2010 13:02:38, IP: ***.***.129.91, #94827Tupý ale ty jsi tupá
Na, 01.07.2010 13:13:49, IP: ***.***.20.27, #94830AA jsem nikdy nebyla, ani nevím, co bych tam dělala, jen vím, že s oblibou píšeš AAA:-)
Nech už tu Líbu kašpare. Máme jí rádi, ale tebe nikdo nesnáší. To je pech co? Tys musel určitě už jako malý uplácet ostatní, aby s tebou někdo kamarádil:-))) Dnes lezeš každému do p**ele a v noci tě laská moře "debyle"!
Každý kdo pije a kouří je kvalitnější člověk než ty, poněvadž o tom to není víš? Kdyby ses pos....nekuřáctví a bastinence jsou zanedbatelné hodnoty u člověka. Když se podívám na tebe, je kvalitnější i hyena než morální skřet, jako ty.
Nora, 01.07.2010 13:26:22, IP: ***.***.217.2, #94831Myslím toho Martina, co se ptal na antabus, a ten Tě jistě nikam nezval, lžeš!
Cidro, 01.07.2010 13:32:48, IP: ***.***.72.18, #94833Takhle ty pýšeš spisovně ? Tupí jsi ty sám . Ve slově tupý prosím měkké i debyle.
JC, 01.07.2010 13:38:14, IP: ***.***.129.91, #94835Ve 13.02 byla oprava poznámka ty tupé zvíře Tupý ,tupá ,tupé a d**ile oetvřel jsem ordinaci tak se podívej a odepiš.
AA, 01.07.2010 13:40:21, IP: ***.***.127.235, #94836je sekta bez které by Liba jí podobní,pít nevydrželi.Píše alkoholismus je vrozené,jinde píše není to v genech.dvou závislostí se nelze zbavit,lidé co přestali pít kouří je jich hodně.Pila do 53let,ten mozek má taky poškozený.když je to vrozené její dcery jsou na tom stejně,vnuk postižený vrozenost po babce navíc pil i její muž.té ženské nevěřím je falešná,kam vítr tam plášť.Neví ani co komu odepíše jednou tak podruhé onak.pevná vůle pomůže teď napsala pepina,že jí pomáhá víra.Liba už píše že pevná vůle nestačí musí být i víra.Nevěřím jí,pro mě za mě nech je s cigárem v hubě fuj v ruce vnuka.V AA já ji nevěřím,odsuzovat jednoho,chválit kuřačku je nesnesitelné.
JCskutečný, 01.07.2010 13:44:16, IP: ***.***.129.91, #94837Mám na mysli Martina multimilionáře . Jinak ano já radil zde jako jedinný Martinovi. Máte u nosu ordinaci.cz a můj kvalitní příspěvek. Hele vy dobráci já na dktorku vůbec nepíši už půl roku a asi mě tam napdobuje bláznivá Jana. Ale také tam moc nemají rádi Líbu jak jsem tak četl. Vidíte a já tam vůbec nepíši a svoloč píše za mne .Jak na Svoloči tak na Alkoholismus DOKTORKA nepíši a přesto pořád o mé maličkosti. Z toho usuzuji ,že mne máte rádi ale ještě to pořádně nevíte .Nebojte se zvyknete si. Ted píšete (krávoviny ) na doktorku ,na alkoholismus,a ještě máte ordinaci .Tam máte ode mne kvalitní příspěvek tak se poučte .Jinak jste to rozjeli na doktorce a fest .
JCskutečný, 01.07.2010 13:44:17, IP: ***.***.129.91, #94838Mám na mysli Martina multimilionáře . Jinak ano já radil zde jako jedinný Martinovi. Máte u nosu ordinaci.cz a můj kvalitní příspěvek. Hele vy dobráci já na dktorku vůbec nepíši už půl roku a asi mě tam napdobuje bláznivá Jana. Ale také tam moc nemají rádi Líbu jak jsem tak četl. Vidíte a já tam vůbec nepíši a svoloč píše za mne .Jak na Svoloči tak na Alkoholismus DOKTORKA nepíši a přesto pořád o mé maličkosti. Z toho usuzuji ,že mne máte rádi ale ještě to pořádně nevíte .Nebojte se zvyknete si. Ted píšete (krávoviny ) na doktorku ,na alkoholismus,a ještě máte ordinaci .Tam máte ode mne kvalitní příspěvek tak se poučte .Jinak jste to rozjeli na doktorce a fest .
PL, 01.07.2010 13:46:01, IP: ***.***.217.2, #94839AA-anonymní alkoholici!!!co zase kouření?Nezkoušej AA hodnotit, opět se jen ztrapňuješ.Jsi posedlý nenávistí, závistí, chovej se jako Liba, budou tě mít lidi rádi, vážit si Tě, ona ví o pokoře dost, umí poradit, nečeká uctívání, chválu.Je natolik silná, že Tvé urážky kdekoliv ji nerozhodí, má Tě na háku, nezajímáš ji vůbec.Snažíš se ji pořád ublížit, zbytečně.
Pepa, 01.07.2010 13:47:33, IP: ***.***.217.2, #94840Prý máš přátele, tak si piš s něma, nevtírej se pořád všude, nikdo Tě nemá rád, hnusíš se každému, jdi za kámošema, ale myslím si, že žádné nemáš.
Anna, 01.07.2010 13:48:34, IP: ***.***.217.2, #94841Že by z něj byl dobrý fackovací panák??
!!, 01.07.2010 13:49:01, IP: ***.***.217.2, #94842Jo, byl, i kopačák!