Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 01.07.2010 9:58:54, IP: ***.***.129.91, #94801Najednou jsem zjistil ,že svoloč upadá a vlastně jste ubožáci .Hulíte ,chlastáte a jste neštastni.Nemůžete spát ,jste nemocní ,určitě kouříte i u kompu a jste vlastně ubožáci bez pevné vůle .Do práce nechodíte tak proč by jste si nepospali.Jste na podpoře a vaše jedinná činnost je zde .Píšete v noci,ráno v 01 a opravdu nuly. Normální lidé spí. Když už tedy píšete ,tak pište k tématu ne k moji osobě .Pište jak kouříte a nedokážete přestat ,jak se snažíte a nejde to. Je lehčí se navážet do druhého .Ten darebák Jenda nekouří už 29 rok .Jak to že já to nedokáži. Vy to nedokážete protože nemáte vnitřní disciplínu ,nemáte pevnou vůli .Zde akorát špiníte na to máte odvahu ale to je vše. Svoloči pro přehled Vašich příspěvků. Tak 4.11.2009 a pak až 27 :11.2009 13 dní jste sem nepsali ,další 1.12.2009 a pak až 13.12.2009 ,další 21.2.2010 a pak až 7.3.2010 to je 15 dní ? Nepsali jste dobře 15 dní a jak jsem napsal ,tak vy ubožáci píšete i v noci .Jste opravdu NULY.
JC, 01.07.2010 9:58:56, IP: ***.***.129.91, #94802Najednou jsem zjistil ,že svoloč upadá a vlastně jste ubožáci .Hulíte ,chlastáte a jste neštastni.Nemůžete spát ,jste nemocní ,určitě kouříte i u kompu a jste vlastně ubožáci bez pevné vůle .Do práce nechodíte tak proč by jste si nepospali.Jste na podpoře a vaše jedinná činnost je zde .Píšete v noci,ráno v 01 a opravdu nuly. Normální lidé spí. Když už tedy píšete ,tak pište k tématu ne k moji osobě .Pište jak kouříte a nedokážete přestat ,jak se snažíte a nejde to. Je lehčí se navážet do druhého .Ten darebák Jenda nekouří už 29 rok .Jak to že já to nedokáži. Vy to nedokážete protože nemáte vnitřní disciplínu ,nemáte pevnou vůli .Zde akorát špiníte na to máte odvahu ale to je vše. Svoloči pro přehled Vašich příspěvků. Tak 4.11.2009 a pak až 27 :11.2009 13 dní jste sem nepsali ,další 1.12.2009 a pak až 13.12.2009 ,další 21.2.2010 a pak až 7.3.2010 to je 15 dní ? Nepsali jste dobře 15 dní a jak jsem napsal ,tak vy ubožáci píšete i v noci .Jste opravdu NULY.
sledující...., 01.07.2010 10:05:40, IP: ***.***.60.236, #94804Anonyme v 09:03, odpovím Ti třeba i za pana Cidrycha, proč by nezačal člověk obecně psát jinam na diskuzi, věci se mění, člověk se mění a třeba měl k tomu opravdu důvod, když požádal o zákaz psaní na doktorku, Ty neměníš občas své postoje ? Já ano, kolikrát jsem na někoho tak naštvaná, pak mu odpustím a tak to je se vším. Dnešní doba je čím dál horší a já neříkám ,že všichni, co jste tady kouříte a pijete, to si nemyslím, jste třeba jen konzumenti, ale nelíbí se mi to vyjadřování, ty nadávky, oslovování, proč si nedržíte jistou úroveň ?
Já nechci způsobit jako spasitelka pana Cidrycha nebo "právníčka",ale co si někteří k němu dovolíte, je strašné. Já osobně bych se zato bála, že si mě někdo podle IP adresy vyhledá. Nicméně ve vás je zlost a u některých relaxace, jak se vyřádit na někom, kdo tu odhalil své jméno a soukromí. Už si asi nemyslíte, že já jsem on, že ? Jestli by se tu stalo to ,že by byl zakázán přístup jistým osobám, tak by to museli být převážně všichni, neboť jste všichni proti NĚMU.
JC, 01.07.2010 10:08:22, IP: ***.***.129.91, #94805Ještě doplním Jana,Pl a další nuly chtěli abych na doktorku prý nepsal abych jim tam nekazil jejich výživné příspěvky o ničem .Vyslyšel jsem tedy jejich prosby a požádal Dr.Klaudysovou o zrušení účtu ,bylo mi vyhověno a je .Všem mohu svou žádost přeposlat ,tak proč pořád žvaníte o výmazu .Ale to by jste nesměli být vy .Jednoduché(čti blbé) nuly Pište k tématu alkohol a nekuřáctví.
JCskutečný, 01.07.2010 10:21:55, IP: ***.***.129.91, #94806Nikdo z Vás nepožádal .pošlete mi tedy tu žádost o výmaz psanou Dr.Klaudysové .Víte proč ? Protože po pravdě zde říci p.Jan má pravdu opravdu požádal o výmaz a zrušení účtu.Já si totiž dělám sám co chci. Jinak to nejde .Určitě nejste všichni notordové ale určitě je Vás spousta kuřáků a tyto stránky jste navštívili s voláním SOS .To mé 28 a 13 let není pro vychloubání ale jako informace ,že jde přestat kouřit a pít .Navzdory neúprosným statistikám ,které nám nepřejí a uvádí velmi malé číslo tak 2% nekuřáctví po 25 letech .Proto jsem psal 28 let nekouřím a přestal jsme sám. Kdyby jste přemýšleli tak by Vám došlo ,že mi je k ničemu pořád 28 let opakovat ,nekouřím a v tom opakování není nic .To je opravdu jenom informace. Jsou lidé co nekouří třeba 40 let a také sami přestali. Sledující mám tě rád pro tvou otevřenost a upřímnost .Na nic si nehrajeme ahoj. Tu adresu jsem odhalil pro potvrzení svých slov ,své pevné vůle .Aby každý se mohl přesvědčit .Ano nekouří a nepije. Nepočítal jsem ,že je hodně špíny v tom českém národě i když čtu noviny tak je to někdy na blití ,jako s vámi.Z Vás nikdo neřekl své jméno a adresu a víte moc dobře proč.Znáte se totiž a i tu špínu ,která v některých z Vás je. Já mám čisté svědomí.
Andrea, 01.07.2010 10:21:58, IP: ***.***.30.18, #94807Pro sledující.Ptám se.A proč jsou všichni proti němu?Vždycky a všude?Chyba je vždycky jinde,jen ne u pana Cidrycha,že?Není to podivné?
JCskutečný, 01.07.2010 10:29:04, IP: ***.***.129.91, #94808Nemáš pravdu .Založil jsem na doktorce "Spříznivkyni" A požádala mne Zdenička,Dáša,Iva,Ivetka at ji založím .Takže ne já sám .Hned od začátku byla napadena sprostě Zdenička ,když se tam svěřila,že její manžel pije .Takže Andreo nemáš pravdu. Zde to samé ,když budete do nekonečna opakovat něco tak po čas tomu budete věřit . Ti zde nepíší nic o alkoholu a nekuřáctví .Napsal jsem o závislosti spoustu příspěvků a zde od Vás nic. Jenom navážení se. Jedinný příspěvek byla rada kde se přihlásit na antabus a na ten jsem odpověděl jako jedinný .Je to pár dní. Proč jste neporadili vy ? Je to podivné zde to má být o závislostech ale pořád jsem na pořadu .To nemáte nic jiného na práci?
JC, 01.07.2010 11:02:58, IP: ***.***.129.91, #94809Nikdy nezapomenu jak jste se na Zdeničku nabořili ,když žádala radu a pomoc ,že její manžel pije. Jak se svěřila má hodné a chytré děti a neví si rady .Mám ty neskutečně sprosté příspěvky na jeji jméno před očima. Jako lůza a dav jste se společně na ni obořli. Zastali jsme se ji akorát Dáša,Iva,Ivetka,Martin a já ,Jinak ticho jenom svoloč se ji vysmívala.Tak jsem si o Vás udělal obrázek. Nikdo kdo slušně napsal nemůže říci ,že bych mu neporadil anebo neodepsal .Jsou určitě mezi vámi slušní lidé ale proč by psali k čemu ,vy jim neporadíte ještě jsem nečetl příspěvek od Vás s nějakou radou. Ode mne padlo sport,koníčky,kamrádství,záliby ,životospráva atd. Tato slova jsou pro Vás cizí
Zavři, 01.07.2010 11:15:26, IP: ***.***.20.27, #94810už tu držku, opakuješ se třetím rokem, jsi jak kefemlejnek. Koho to zajímá? O přeposlání nějakého nesmyslu tě nikdo nežádal, nikdo ti nebude posílat svůj mail, navíc tady každý ví své. A své údaje jsi zveřejnil jen proto, aby ses zviditelnil. Jdi už někam do p**ele Cidrychu. Jsi nudnej, tady jsi každýmu volnej a když ne, tak tě má jen pro pobavení a pro zábavu a jiné to nebude. Copak to nikdy nepochopíš???
Nora, 01.07.2010 11:41:09, IP: ***.***.217.2, #94811Jsou to opravdu jen Kecy v kleci.Nic nového, jen blitky, samochvála.Martin už dávno radu má, i bez Tebe, už ji využil, píše jinde.
JC, 01.07.2010 11:50:13, IP: ***.***.129.91, #94812Ano svoloč píše blitky nikdy nepřestanou kouřit a chlastat .Proč sem tedy píšete vy nuly ? Martin mne zval ale nemám zájem .Já také na vás nejsem zvědav. Mám rád silné osobnosti a to vy na 100% nejste
brum, 01.07.2010 11:53:09, IP: ***.***.30.18, #94813Jeníčku,popravdě řečeno,jsi v p**eli.Tvé psaní,o tom svědčí. Kopy,kopy,kop,blá,blá,blá.To je jediné,v čem jsi borec.
Tak, 01.07.2010 11:53:41, IP: ***.***.20.27, #94815hele Cidrychu, pokud požádáš o výmaz, vymažou ti maximálně zaregistrovaný nick, ale přispívat na diskuzi můžeš jako neregistrovaný dále. Není žádný důvod rušit diskuzi, tu zrušili ze své vůle, jednak pro tvou propagaci tvé firmy, pak pro tvé vulgární napadání diskutujícíchj a osvojování diskuze. Tím, že jsi zakladatel diskuze, nemáš ještě žádné právo na přivlastňování si práv. Mažou jen tebe, tvé příspěvky, diskuze na které píšeš, znemožňujé přístup pouze tobě. Jinak se to nikomu jinému nestalo, že by měl zakázaný vstup na diskuzi. Nedělej z nikoho vola, když si sám tupý, jak poleno. Tady, na doktorce i na jiných diskuzích jsou inteligentní lidi, včetně vedení diskuze. Proč jsou všichni proti tobě? Ne proto, že jsi zveřejnil své údaje, což bylo také zištné a snaha se zviditelnit, ale proto, jak se prezentuješ, povyšuješ, chválíš a upřednostňuješ před kýmkoli jiným. Méně inteligentním lidem to ale nikdy nedojde, ani nemůže, protože na to prostě nejsou zařízeni. Chybí ti pokora, ty ani nevíš, co to slovo znamená. Opusť tuhle diskuzi a jinou nenavštěvuj. Svět existoval před tebou a bude i po tobě a bez tvých rad. Jsi opravdu tak otrlý, že když tě všichni nenávidí, vyhazujou, tak máš čím dál větší potřebu je přesvědčovat o opaku? Nestačí ti, že o tebe není zájem? A pokud ano jak píšeš, tak se pohybuj tam, kde tomu tak je. Zabrzdíš tím stupňující nenávisti vůči tobě. Jestli to ještě jde!
v, 01.07.2010 11:57:09, IP: ***.***.30.18, #94816PRAVDA JCskutečný, 1.7.2010 10:21
Nikdo z Vás nepožádal .pošlete mi tedy tu žádost o výmaz psanou Dr.Klaudysové .Víte proč ?
Ano,víme proč.Protože ti na to sereme !!!
Cidro, 01.07.2010 12:22:49, IP: ***.***.72.18, #94818Tebe v noci laská šumění moře ? Bože to je zase k**otina. Dej bacha, aby ses v tom móři v noci neutopil. Radši si našetři a jeď k moři hned. Můžeš po nocích vykládat vagony, sbírat jahody atd., abys na to měl. Práce je dost, tak snad už konečně našetříš.