Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

TO, 01.07.2010 6:23:01, IP: ***.***.217.2, #94781
Ty se chvástáš, p**el s Tebou už není, vše už známe.Všichni se Tě bojí, soudy , terapeuti, jej, to je hrůza, co vysíláš, bu, bu, bojim, bojim.
Pepa, 01.07.2010 6:53:07, IP: ***.***.217.2, #94782
Jak je možné, že takové!!!!svěřili Tvé dítě do péče??Pane úžasný?Lžeš.
Pepa, 01.07.2010 6:53:17, IP: ***.***.217.2, #94783
Jak je možné, že takové!!!!svěřili Tvé dítě do péče??Pane úžasný?Lžeš.
Nora, 01.07.2010 6:57:17, IP: ***.***.217.2, #94784
On je mimo, žije ve svých bludech, ve svém vysněném životě.Má pro sebe vždy omluvu, jen ti ostatní jsou naprosto blbí, neschopní,úpně nemožní.Chvástal, trapný, normální člověk se nechválí tím, co píše o sobě on.No, jo..Indický princ-česky rom.Vládce diskuzí....brrrrrr.
sledující...., 01.07.2010 7:00:03, IP: ***.***.60.236, #94785
Já posílám jen pozdrav panu Cidrychovi, hezký den.
Cidrychu, 01.07.2010 7:54:52, IP: ***.***.20.27, #94788
..se psaly romány...je tvrdé y demente. Dělej už s tím něco, nebudu tě stále opravovat, děláš ostudu pořád a v každém slově.
Pane bože, cos to zase sesmolil:)? To ti připadá jako přínos????
JC, 01.07.2010 8:03:04, IP: ***.***.129.91, #94789
Sledující děkuji za hezký pozdrav a věř ,že vše co jsem řekl je pravda a mohu doložit ,vše je potvrzeno v rozsudku -rozvod. Vy ubožáci myslíte si ,že kdyby to nebylo podložené ,že bych se vystavoval žalobě? To jenom vy nemáte právní vědomí ,jste zaostalci .A sledující je nám fajn máme čisté svědomí a ahoj .Vzhledem k tomu ,že máte duševní poruchy jste chráněny Dr.Chocholouškem ale jenom částečně vy vymaštené makovice.
JC, 01.07.2010 8:06:23, IP: ***.***.129.91, #94790
Tobě není líto té svoloče ,která mne pomlouvá v noci a ještě po půlnoci? Jaká moc ty ubožáky nutí aby ponocovali. Na doktorce si přečtěte ty jejich noční a ponoční elaboráty .Jste opravdu nuly.
sledující...., 01.07.2010 8:09:51, IP: ***.***.60.236, #94791
Pane Cidrych, já Vám věřím, co píšete o svém životě, to nepochybně. Jestli mi je líto tady těch, co hloupě nadávají, tak se nedá říct, že mi jich je líto, spíše bych nechtěla tak dopadnout a kdo se tak chová vědomě, tak je u mě nula.
A pročpak, 01.07.2010 8:24:11, IP: ***.***.20.27, #94792
pořád šmejdíš z diskuze na diskuzi? To jsi takový závislák? Ty jediný víš, kde v kolik přesně kdo napsal. Jsi pacient a je to závislost stejná, jako u čehokoliv jiného.
Kdyby to šlo, to by byly litanie na doktorce co???Ale udělali dobře, že ti zakázali přístup. Tady to časem nedopadne jinak. Tak budem vyčkávat. Dopadne to tak, že budeš moci vkročit akorát do svého kvelbu a to ještě jestli budeš mít na zaplacení nájmu:-)
JC, 01.07.2010 8:48:03, IP: ***.***.129.91, #94795
Moje milá sledující víš co je pro ty zde některé nejhorší? Že oni si vůbec své selhání neberou. Hod kamenem kdož jsi bez viny. Já osobně kdybych kouřil a pil jako oni ,tak bych sem vůbec nelezl. A víte co? Není mi jich už líto ,jsou to pachanti a svoloč pomlouvačná a určitě se jim ta jejich zloba vrací.Dojde na Vás na všechny ty ubožáky a nuly.Pocit zadostiučinění ,kdy mě na doktorce a odvykání kouření pomlouvali-hulí dnes znovu .Tak se dočkali .Já na odvykání a další píši kdy chci .
JC, 01.07.2010 8:48:04, IP: ***.***.129.91, #94796
Moje milá sledující víš co je pro ty zde některé nejhorší? Že oni si vůbec své selhání neberou. Hod kamenem kdož jsi bez viny. Já osobně kdybych kouřil a pil jako oni ,tak bych sem vůbec nelezl. A víte co? Není mi jich už líto ,jsou to pachanti a svoloč pomlouvačná a určitě se jim ta jejich zloba vrací.Dojde na Vás na všechny ty ubožáky a nuly.Pocit zadostiučinění ,kdy mě na doktorce a odvykání kouření pomlouvali-hulí dnes znovu .Tak se dočkali .Já na odvykání a další píši kdy chci .
JC, 01.07.2010 8:54:36, IP: ***.***.129.91, #94797
Ze zvyku se podívám na doktorku ,kde jsem měl svoji diskuzi "SPŘÍZNIVKYNI" a spoustu skvělých lidí Zdeničku,Dášu,Ivu,Ivetku,Martina a další ( na které jsem zapoměl přiměte omluvu) Diskuzi jsem zrušil nebot jsem usoudil ,že svoloč mi nebude kazit firmu. A když se dívám kam nepíši jak mě tam pomlouvají a špiní NULY lidé ubožáci ,kteří kouřit nepřestanou a chlastat také ne ,tak co si mám o Vás myslet.V noci a v O1 tam píšete kraviny .Proč nespíte ?
Cidrychu, 01.07.2010 8:56:14, IP: ***.***.20.27, #94798
tobě fakt hrabe:-))))) nepsal jsi náhodou lidem, co píšou, že nekouří a nepijou, že tady nemají co dělat a že k tomu nemají co říct????? Teď píšeš..."já osobně, kdybych kouřil a pil jako oni, taky bych sem vůbec nelezl":-)
Tak kdo by tu vlastně měl být. Dokonalý Cidrych, čistá duše, charakterní osobnost se srdcem na dlani????
Vždyť to říkám, jsi beznadějný pako!
Zmizni, jdi se léčit!
Co je , 01.07.2010 9:03:05, IP: ***.***.20.27, #94799
ti do toho, proč někdo nespí?
To není ze zvyku kamaráde, to je ze závislosti a když už tam nemůžeš slintat ty své hovadiny, slintáš je tady.
Nikdo tě nešpiní, pravda není špinění, ale realita. A pokud máš pocit, že o špinění jde, proč ti to vadilo na doktorce do takové míry, že jsi "dobrovolně odešel" a tady tě to nepoškozuje a nevadí????? Proč neodejdeš, abys měl klid od svoloče? Zajímavé!
Pravda je jinde. Máš zakázaný přístup závisláku,nikdy to nikomu nevymluvíš a tady to dopadne podobně:-)
        Předchozí   1 .. 209210211212213214215 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.