Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 02.07.2010 5:40:43, IP: ***.***.60.236, #94902
Píše Nora:
sledující lenoší, nepíše, nastupuje ZD, nebo DZ, ...jedna větší kráva než druhá.Co taky jenda může vynyslet za hvězdy.

Já tu odpoledne bývám málokdy, proč mě spojuješ ze Zdenou, já nevím, zda to psala, neznám ji, mohl to psát kdokoliv, proč mě nazýváš hned krávou ? Proč ta ošklivá slova ?
JC, 02.07.2010 6:26:45, IP: ***.***.129.91, #94903
Ahoj sledující a slušní .Všude se najdou ubožáci ,nuly a internet dává těmto anonymním nulám pocit důležitosti. Mají velké problémy a hledají východisko.Chtějí přestat kouřit a pít alkohol a hledají informace .VEZMI ANTABUS NEBUDEŠ PÍT ALKOHOL a podobné. nepochopí ,že musí sami na sobě zapracovat. Jejich kultura je nadávání . Ten vztek ta bezmocnost ,aspon si zanadávat.Pro ně by bylo lepší kdyby se postavili před zrcadlo a řekli si "ty krávo,bejku přestan kouřit a neprud" JENDA MŮŽE VYNYSLET" nemůže ony ty ženy jsou skutečné a chytré ženy oproti Vám .Taková jednoduchá Jana ,která píše i v 00 je opravdu nula. Ztráta času a ani nikdy nedala radu je to vližprdélka Líby . A když už jsme u služby u sboru ,tak Vám některým řeknu. Vy nadáváte na policii ale když vám ukradnou auto anebo zprzní dítě ,tak to jsou vám dobrý co? V base byli i pohlavní zneužívání a další a kdopak je má asi hlídat aby jste mohli klidně spát. I když ve službách státu dávno nejsem, tak vím jedno je to těžká služba a náročná na psychiku i fyzičku. Jenže to nemůžou posoudit ubožáci jako jste někteří z Vás. Slušným hezký den.Noro,Jano vy nemáte šanci na sledující a Zdeničku jste ubohé nuly .
K., 02.07.2010 6:43:53, IP: ***.***.21.114, #94904
Anonymko Sledující, musela jsi v životě dostat pořádnou nakládačku, když se upínáš k němu.
Ty nadávky jsou od něho. Např DEBYL, na to má patent jen on. Jenže přiblblou diskusi mu smazali a teď tady může krákat do nekonečna, že nic takového neexistuje. Ale existuje...
Anonyme JC, nic proti dnešní policii nemám. Naopak, upřímně mě těší, že sledují ty tvé výroky a archivují je.
Nikdy jsem nekouřila, alkohol mi též nic neříká, mám vysokoškolské vzdělání, svoji práci mám ráda. Myji se, češu, čistím si zuby, ráda pracuji na zahradě, ráda odpočívám. Na tuto diskusi jsem vlezla kvůli problému v rodině, který mě za týden čeká. A opravdo mě málem položilo, že jsem tady našla toho JCskučícího. Od té doby se tady čas od času zjevuji, sem tam něco napíšu, např. abys vypadl, ale bohužel.
Proš tu jste vy dva, nechápu. Sledující, přečti si pár prvních příspěvků, to to tady bylo ještě očividně fajn. Pak sem přišel on a je to zase pryč.
...a děkuji všem, co mi poradili na té další diskusi, vím, že jste někteří i tady, tak moc díky. Krásný den.
K., 02.07.2010 7:09:03, IP: ***.***.21.114, #94907
Mám tam asi 2-3 překlepy, tak ti JC přeji druhé Vánoce. Papa.
Jana, 02.07.2010 7:12:04, IP: ***.***.217.2, #94908
Zase rozebíráš nás, na sebe se zaměř!Jsi tak blbý, co je Ti do toho, kdy kdo píše, sám tu šmejdíš od 4 od rána, Zmetku, máš toho až moc na sobě, té hnusné špíny.Proč jsi u sboru nevydržel!S psychotestama!!!Vykopli Tě, jako odevšud.Nikdo Tě nesnese.čím to?
Jana, 02.07.2010 7:13:14, IP: ***.***.217.2, #94909
Jo, sledující hvězdo, to máš tak:Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.Obdivuješ úchyla, sama jsi tím pádem zrůda.
KK, 02.07.2010 7:15:33, IP: ***.***.217.2, #94910
Doufám, že policie zaarchivovala ty názory jendy na český národ.Všeho moc škodí!Ať táhne do Indie, mezi své, cigánů je tam dost.
to, 02.07.2010 7:22:42, IP: ***.***.165.57, #94911
jsi napsal úplnou pravdu,psala že má koupený rum,pro řemeslníka.Když jsi jí psal"Alkoholik nesmí mít doma Alkohol",!Odepsala,Ti že kvůli Tobě ho nevylije do h**zlu,ale že ho uvaří s máslem a medem.Když sama napsala,že jí hrozí vozík.Psal jsi jí slušně,aby přestala kouřit.To bylo urážek,nadávek na Tvoji hlavu a mě jsem vlezp**elka.Zdá se mi ,že tu nemáme toho Pepu s S"příznivkyně",tam psával hezky,že jde na odpolední,noční.Tady Pepa,též nadává,uráží.Je možné ,jak už je zvykem píše někdo mnoha nicky.Včera byl pořad o alkoholismu na ČT1,vedl ji Jan Jílek,kdo jste se díval ,bylo tam moc rad,poučení.Též říkal,žádný alkohol doma,žádné oslavy,příležitostné přípitky alkoholik dostane zlost,chuť-napije se.Řekne jen trošku,nic mi to neudělá !Opak je pravdou pije ještě víc!
Jen mi napište,proč od rána sotva otevřete oči a PC nadáváte,urážíte jednoho muže,rouháte se?
Napište co Vás mrzí,trápí,pijete,kouříte,máte jinou závislost?
Jste sami,trápí Vás muž,přítel,děti atd.
Možná nepijete,nekouříte,máte vše OK,ale celý život prohádat,je Váš cíl?
Napište co Vás rozesmálo,pobavilo,co jste zvládli udělat pro radost,sobě svým blízkým?
Kde jste byli na výletě,v divadle v kině na procházce atd.?
Zamyslete se nejste závislý zrovna na osobě JC,tím se upínáte jak otroci jen hledat co napíše?
Jinak hezký den.zd
PL, 02.07.2010 7:24:35, IP: ***.***.217.2, #94912
Háčky jenouši, Feťák, aspoň,....tak se to píše.Vím, že pro Vás nadlidi je to maličkost, ale jak můžeš psát ty velké objednávky?Dodavatelé mají aspoŇ veselo.Musíš být v oblibě, šašek jsi už všude.
Martin, 02.07.2010 7:27:18, IP: ***.***.217.2, #94913
Je tu dusno po ránu.JC, uklidni se, zalez, slunce ti ten zbytek rozumu sebere.Máš na nás alergii, ještě úpal, a jedeš tam, kam dávno patříš, do klece.
sledující...., 02.07.2010 7:47:19, IP: ***.***.60.236, #94917
Pro "K" v 06:43, proč bych měla dostat nakládačku ? Ano, můžeš si to myslet, zažila jsem si své s jedním členem rodiny, co se týče alkoholu, takže asi tak trochu máš pravdu. Nicméně, když pan Cidrych začínal psát kolik let nekouří a nepije, tak jste se "obecně" začali do něho navážet a urážet ho. Někdo něco opakuje více, jiný si to nechá pro sebe, každý jsme jiní. Já ho obdivuji, jak už jsem psala, že šel "s kůží na trh" a stále vytrvává, přestože je dá se říci od některých "ukamenován", já třeba přiznávám ,že bych tohle už neudělala, ani bych nenapsala, jaké mám vzdělání, to jen pro příklad. To je ten důvod, proč se ho zastávám a zároveň uznávám ,že má být naco hrdý.
sledující...., 02.07.2010 7:51:48, IP: ***.***.60.236, #94919
Jano, píšeš Jo, sledující hvězdo, to máš tak:Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.Obdivuješ úchyla, sama jsi tím pádem zrůda.

Víš, Jano, je mi jedno, co děláš, čím se zabýváš, ale asi Tě překvapím, nebudu Ti oplácet nehezké vulgární výrazy, protože to není můj styl, jak Ty se projevuješ, je hrozný. Jednoduché lidi nemám ráda, s nimi si nerozumím, nazýváš pana Cidrycha a mě naprosto neadekvátními výrazy.
máš, 02.07.2010 8:25:11, IP: ***.***.165.57, #94923
pravdu,já když jsem napsala svůj příběh.To bylo výsměchů,hrozně sprostých slov.Spojení mě s Jc až v posteli.Vidíš,kdyby někteří s nich se zajímali i o jiné věci.Nemohli,by se smát s toho,že Jenda pije kýšku po ránu.Nevadí co řeknou,mám problémy ze zažíváním.Odborník po vyšetření,mi doporučil zákys,kýšku,kysanou smetanu na žaludek,též jsou to nejlepší přírodní přípravky pro čistění organismu,zažívacího ústrojí.Sama Dáda Patrasová píše,že používá rady své babičky(která zemřela v 92letech),pije též tyto přípravky.Je to lék i na pleť,jako třeba masky.Též jejich výroky jsou ubohé,primitivní ,nadávky nemám ráda,ponižování vůbec.
Janino vyjadřování,je na ženu hrozné!zd
Pepa, 02.07.2010 8:30:07, IP: ***.***.217.2, #94925
Sama jsi se sledující zařadila!!!!Mezi hovada.Jen ten hlupák si myslí, že za ním lezeme.OCH! Opět bludy, domýšlivost.My jen před ním chráníme noáčky, co tu hledají pomoc, víme, jak dokáže ublížit, využít, zneužít.
PL, 02.07.2010 8:33:06, IP: ***.***.217.2, #94926
Když to je těžký.Sledující je tak na úrovni, že se chová, jako by její h**no nesmrdělo.Lepší je upřímnost, než ty sladké falešné řečičky,blinkání.Když si tak libují, obdivují se, proč si nepíší soukromně.Takto se chová jen blbánek.
        Předchozí   1 .. 215216217218219220221 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.