Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
proč, 02.06.2010 8:26:36, IP: ***.***.127.229, #92370jsi tak zlý žlověk?Za své předky nemůžeme,máme jedny rodiče.Je jedno,zda žid,róm,čech,ital ...Záleží na nás,jací jsme.Podívej Dušan Klein,je žid nestydí se za to.Jaké má krásné,filmy určitě se díváš?Ty jsi co,podle tvého psaní,zlý,zlodějský čech,kteří kradou i v Rakousku.Ty musíš být s celou rodinou IN.Myslím nemocná na hlavu!
JCskutečný, 02.06.2010 8:40:10, IP: ***.***.129.91, #92371Gestapo za sabotáže na výrobu letadel .Podzemní továrna v Rakousku .A pro informaci ti komunisté dříve položili za svou vlast životy a s těmi dnešními nemají co společného .Ti dříve umírali za své přesvědčení a dnešní za prospěch si dobře žijí. Zrušil bych dnešní KSČ. Návrat nežádoucí a útěk z Mauthausenu při náletu Američanů. do hor k partyzánům .Takže je vše jinak. A co se týká pití tak pil můj děda na Jižní Moravě a tatka právě že to viděl doma tak nepil a nekouřil vůbec . Já po dědovi .Jinak všem slušným hezký den.
Cidro, 02.06.2010 8:45:34, IP: ***.***.72.18, #92372možná ty kradeš v Rakousku, já ne. Máš pravdu, je jedno, jaké národnosti je člověk, jako je jedno zda pije, kouří, či doma chová fretky. Ale důležité je to, co má uvnitř v srdci a co vyzařuje. Ty máš v srdci jen faleš, blbost, hnus a žumpu. Ty vyzařuješ jen zlobu !!! Proto tě každý nesnáší. A že by ses nad sebou zamyslel, jaký jsi hovado, to nehrozí, že ?
JCskutečný, 02.06.2010 9:01:57, IP: ***.***.129.91, #92373Proč jsi jedna z mála zde inteligentních .Nejsem žid a i kdyby .Vrozená inteligence nepramení z původu. Je jedno jestli čech,žid,rom či ital ale jaký to je člověk. Byl jsem pozván svazem protifašistických bojovníků do koncentračního tábora v Mathaussenu a i jsem viděl tu podzemní továrnu.Viděl jsem ten lom ,kde těžili kámen a viděl pece ale viděl také spousty lidí z celého svět jak se objímají,pláčou štěstím ze setkání. Obávám se ,že dost jich zde není schopno pochopit. Tenkrát jsem tam podpíral jednu koncentráčnici a šli jsme za Magdou Vašáryovou /velvyslankyně v Rakousku / se kterou jsme měl také možnost hovořit. Bylo tam americké námořnictvo ,španělé,italové,rusové,poláci,němečtí komunisté a další a další. Díval jsem se na schody odkud z lomu nosili kameny ,kdo nevynesl kámen byl hned zastřelen. Pochopil jsem když mi tatka říkal .Byli jsme rádi za každý den kdy vyšlo slunce. V dnešní době vše jinak .Zapomíná se na ty ,kterým vděčíme za své životy ,rodiny a vlast. Proč -děkuji za to ,že jsi normální člověk. Zde opravdu úroven některých na nule. Od Dušana Klaina jsem četl hodně knížek a je to jako Remarg Vítězný oblouk ,Na západní frontě klid, Tři kamarádi, Černý obelisk a další . Ahoj
JCskutečný, 02.06.2010 9:10:37, IP: ***.***.129.91, #92374Nekradu v Rakousku mám jako jeden z prvních karu na Metro v Linci kam jsem jezdil nakupovat s kámošem .Jsi hloupý člověk. Když jsem měl stavební firmu tak jsem byl ve Švýcarsku ,krásná a hrdá země ale to ty nikdy nepochopíš. Co se týká té tvé ubohé pije ,kouří tak omyl zde to není o kouření a chlastu ale o tom jak přestat.Obávám se ,že ty nikdy nepřestaneš .Jsi moc jednoduchý /čti blbý/ a ohánět se srdcem ,jsi směšný prve jsi psal o židech špatně a najednou otočka o 100 stupnů? Kam vítr tam plášt co . Ty fretko vyzařuješ ne fluidum ale pitomost.
proč, 02.06.2010 9:30:31, IP: ***.***.127.229, #92378nemám ráda ponižování ,ubližování.Četla jsem hodně historických knih,Tři kamarádi též.Prší,ale i tak hezký den.Úsměv na tváři,kolem sebe radost přináší.
Cidro, 02.06.2010 9:38:06, IP: ***.***.72.18, #92379s tebou to nejde. Ty vůbec nerozumíš tomu, co kdo píše. A jednoduchý jsi sám, vezmi si karu na Metro a jeď nakupovat di Lince a buď tam hodně dlouho.
Eva1, 02.06.2010 10:36:29, IP: ***.***.20.27, #92386Hele JC, když už jsi tak všechno viděl, myslíš si, že taky někdy uvidíš, jak jsi blbej?
JCskutečný, 02.06.2010 10:59:38, IP: ***.***.129.91, #92387Prý nerozumím co kdo píše. je mi tě líto ale rozumím až moc dobře. Proč tobě děkuji a Proč? Protože mám rád normální slušné lidi. Když někdy píši jak píši tak odraz .Proč že jsi psala i na doktorce ? Dal jsem výpověd .Nejdříve jsem se zapsal jako firma mi nabídli ale pak trefování ,tak jsem účet zrušil i když to bylo zdarma. Mám dost reklamy své. V Liberci také prší a déšt nám smáčí vlasy . Jsem pod střechou a počítám děštníky ,které si zde lidé zapomněli. Mário psal počítám 1914 začala první světová válka /zákopová a byl poprvé vyzkoušen fosgen a difosgen -nervový plyn/ válka skončila 1918 .Byl natočen i film. a ne jeden. Tak proč si dělat proč vrásky ? Zde je dost slušných ale i buranů ,kteří nic nepochopí. Žijeme jeden život a najednou se ohlédneme a je nám šedesát.Lituji ty co si život propili a prokouřili. Jsem štasten ,že jsem tenkrát řekl dost a bylo. Trochu mne mrzí že to dost jsem neřekl dříve ale nikdy není pozdě. Úsměv ano .Za chvíly přijde kamarád co má fotoateliér a já si z recese obléknu tričko s Ještědem a nechám nafotit na internetový prodej .Legrace musí být .
Cidro, 02.06.2010 11:08:52, IP: ***.***.72.18, #92388to bude za chvíly zase ostuda, jestly se dáš na tvé stránky.
Eva1, 02.06.2010 11:41:02, IP: ***.***.20.27, #92389Ona je legrace už když si člověk přečte ty tvé hovadiny:-)))
JCskutečný, 02.06.2010 12:02:53, IP: ***.***.129.91, #92391Jestli považujete peníze za dobrý nápad ,tak vás lituji.Co říkáte ? Že peníze nesmrdí ,máte pravdu a řeknu vám dá se za ty papírky všechno koupit. Vy kdyby jste se k nim dostali /k těm papírkům / tak si kupte ROZUM . A připlatte si navíc .Evo1 to je hlavně pro tu tvoji jednoduchou povahu/čti blbou/ musím vše polopatě .Dneska nemakáš ? Máš prázdniny? Chacha mám radost velká zakázka na Slovensko a zrovna mé výtvory. Můžete mi blahopřát ale ne všichni najednou ,postupně .Kolikrát si sám říkám Jendo asi to má šmrnc ,když ti za to dá mezinárodní porota 2.místo. No řekněte sami no Evko jaká dneska
JCskutečný, 02.06.2010 12:09:26, IP: ***.***.129.91, #92392Oprava jestli nepovažujete peníze za dobrý nápad.Na vině je spousta zákazníků ,lítám sem tam a pak chyba ale Evička si ráda opraví. Evi ty nehákuješ ? Máš jarní prázdniny?
", 02.06.2010 12:35:01, IP: ***.***.30.18, #92393Cidrychu,proč provokuješ?Tobě jde opravdu jen o hádání,ne o diskuzi.Rád bys měl navrch a tak hlásíš do světa,jak jsi úžasnej.Proto jsi tak nenáviděný.Pro své otřesné povahové vlastnosti.
Honíš si triko,ani si ho nemusíš oblékat a běž se už konečně vyfotit,s dvouma korbelama a dvouma hrnkama.Docela bída.
JCskutečný, 02.06.2010 13:06:37, IP: ***.***.129.91, #92396Vy jste někteří otřesní pro svou ubohost. Proč nepíšeš k tématu a to je pořád dokola. Pane Cidrychu ty svoloč kdy se to naučíš .Jak se jmenuješ blbe z Dolní Horní. Proč ty mluvíš o slušnosti a to tě ve škole neučili ,že když někoho oslovuješ tak paní ,pane .to jsi takový trotl ,že nevíš co se sluší a patří ? Otřesné chování ,hrůza ty primitive.