Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 01.06.2010 7:41:33, IP: ***.***.129.91, #92283Ty bláznivá Evo1 když nepiješ a nemáš problém s pitím tak zde nemáš co pohledávat .Zde je to určeno pro alkoholiky a lidi co dokázali přestat .Ty nebudeš určovat kdo zde bude a kdo ne. Už jsi se ráno umyla ,vyčistila zuby a posnídala? Tak šup do práce .Ty nebudeš určovat a nařizovat kdo bude psát a kdo ne. Ještě nepsali jste třeba čtrnáct dní a najednou se můžete přetrhnout. Zvláštní jak najednou touží lidé po vědění. Neoslovujte mne a bude klid vždyt vy ještě ospalky na očích a už Jenda.Nemluv za druhé ,mluv za sebe .Každý je zodpovědný sám za sebe a neotravuj pořád nech zde lidi psáti .Jinak rozšířil jsem internetový prodej a nestíhám tak bude asi klid.,
JCskutečný, 01.06.2010 7:46:07, IP: ***.***.129.91, #92284Ještě Evo1 toužila jsi dopisovat na doktorku a na svoji "svoloč" kterou jsi si založila tak se tam laskavě přestěhuj a nelez pořád za mnou. Hrozně se vtíráš není ti to trapné? Sama jsi říkal ,když odejdu z doktorky a dám ti prostor tak dáš pokoj a hle Evička se zase vnucuje.
!, 01.06.2010 8:17:41, IP: ***.***.114.236, #92285Cidrychu,ty štěnice ohavná,ty jsi byl na Svoloči denně,teď když nemůžeš,rypákuješ tady.
33 příspěvků za den!12.5.
Jsi ulhanej,nikdo ti v těch lžích nestačí.To je jediný tvoje prvenství.Jsi nula,bulík,vypatlanec,narcis,jájínek,mamánek rozcapenej,nevychovanec,hulvát.Zkrátka tak trochu jednoduchej.
Rádi bychom tě už neoslovovali,ale na takovýho trotla nejde nereagovat.Jsi největší blb na diskuzích,kam se na tebe hrabe Joska!
Věra, 01.06.2010 8:32:34, IP: ***.***.72.18, #92286Pěkně jsi se prozradil, jak píšeš za Zdenu.
Můžeš nám tady objasnit tvoji větu : "Ahoj Zdeni ,ty nemáš imeil ale určitě je u Vás někde internet". Co to je zase za blbost ? Na této diskuzi jsme snad všichni na internetu, a kdo má internet, má i e-mail, né ? Jsi blbej, nebo ti kape na maják ? Už jsi měl dnes kefír ?
petr, 01.06.2010 8:38:25, IP: ***.***.165.36, #92287víš on ml,emele,mrdík,duas píše všude.Dokonce píše,že si má doplnit vzdělání,že Fekál-h**nocus,se píše h**nocuc.Že když máš něco v hubě se cucá né cusá.Co po nich chcete,má milióny,medvědy,podniky ,ředitel sedí na dvou židlích.Vyučen je stolář truhlář!Ale strýc mu dal práci.Rozvedený,bezdětný,lhář,čeká rodinu a přítelkyně není těhotná,je od něj mladá děti ještě nechce.jeho mamka to sama všem říká.On vypisuje na všech diskusích,chválí se,vyzdvyhuje jen jájá jo děvčice,ogaři,frgále,čufánky,táčky valašské nářečí známe jsem sůsed jeho rodičů,přes cestu.
Eva1, 01.06.2010 8:43:02, IP: ***.***.20.27, #92288Omyl JC, já nic neurčuju, jen se držím toho, co jsi napsal, ale ty stále dokazuješ jen to, že máš v hlavě nas... a tvoje slovo nemá žádnou váhu. Protiřečíš si s tím co napíšeš, tak se zamysli sám nad sebou.
Jinak pro tvou informaci, udělala jsem vše, co jsi napsal, ještě bych k tomu jen přidala, že jsem byla i ve sprše. V práci jsem od 7 a vypadá to, že návrat domů bude kolem 21 hodiny. Tak ještě nějaký dotaz?:-)))
JCskutečný, 01.06.2010 9:04:57, IP: ***.***.129.91, #92289Ano pracovat a vytvářet hodnoty je třeba a ne se flákat .Zdenička může psát třeba z internetové kavárny nebo od kamarádky. O bože to jsou děti. Málo vás třískali.
věrka, 01.06.2010 9:08:35, IP: ***.***.165.36, #92290víš on ml,emele,mrdík,duas píše všude.Dokonce píše,že si má doplnit vzdělání,že Fekál-h**nocus,se píše h**nocuc.Že když máš něco v hubě se cucá né cusá.Co po nich chcete,má milióny,medvědy,podniky ,ředitel sedí na dvou židlích.Vyučen je stolář truhlář!Ale strýc mu dal práci.Rozvedený,bezdětný,lhář,čeká rodinu a přítelkyně není těhotná,je od něj mladá děti ještě nechce.jeho mamka to sama všem říká.On vypisuje na všech diskusích,chválí se,vyzdvyhuje jen jájá jo děvčice,ogaři,frgále,čufánky,táčky valašské nářečí známe jsem sůsed jeho rodičů,přes cestu.on měl jako mladý tady s ogarami kapelu,ted má sám aparatúru hrává Magda jeho sousedka,spolužačka,bývalá manželka se s ním rozvedla kvůli pití,kouření a pozdním příchodů,na pekárně píčše kolik má zhrzených milenek vývoz hoven je taky práce
JCskutečný, 01.06.2010 9:22:14, IP: ***.***.129.91, #92291Věruško oprav si chyby jsi na tom hůř než já .A všem přeji hezký den .Eva1 odešla a tak si přátelé můžeme dopisovati o nešvarech o kuřáctví a chlastu. Věrko kolik jsi toho od rána vypila ? Ale pravdu
věrka, 01.06.2010 10:09:24, IP: ***.***.165.36, #92296nic jsem nepila,napsala pravdu o Tvém ,potrhlém kámošovi lháři(synovi).
Jinak blb jsi pořádný,píšeš za Zdenu,tá hlídá dům,alkoholika jak pišeš prohuleného prochlastaného!Ty najednou zas víš,že sedí v kavárně nebo u kámošky.
Eva1, 01.06.2010 10:38:46, IP: ***.***.20.27, #92297Nemluv za druhé JC! Až odejdu, napíšu ti to. Proč jsi na diskuzi, kde tě nikdo nechce, když by ti zrovna tohle tvá slušnost nedovolila????????????? Psal jsi to na doktorce, konkrétně na Spříznivkyni.
***, 01.06.2010 11:14:49, IP: ***.***.30.18, #92300
Evo,že je to nevychovanec,to už každý ví.Má kachní žaludek.S tou povahou,se už totiž narodil a byl tak vychován.To je taková skupina lidí...
JCskutečný, 01.06.2010 11:23:44, IP: ***.***.129.91, #92301Eva1 píše ,že pracuje od 7 do 21 hod. Tak na to se podíváme psát v pracovní době. Jinak napíši něco k tématu .V Česku propadl tabáku každý třetí obyvatel. kolik z Vás co mi zde nadává je kuřáků? Odhady zároven říkají ,že se závislostí na tabáku chce u nás skoncovat 70 až 80% kuřáků. Tak zde máte příležitost .Evičko0 to je příležitost zde začít nový život ,zavřít si zadní vrátka.Prohlásit přestávám kouřit a položit cigaretu . Podle statistik u nás ročně umírá osmnáct tisíc lidí na nádory z toho 8000 lidí na nádory a rakovinu ,7000 na nemoci srdce a cév ,2000 lidí umírá na nemoci dýchacích cest.Zbylá úmrtí připadají na několik dalších .- Neexistuje část lidského těla ,žádný systém ,který by zůstal kouřením neovlivněn. A samozřejmně několik % zbývá na mozkové centrum a chápu zčásti to vaše napadání. Zkuste položit cigaretu ,když mluvíte o mé osobě jako o vytahování. Zkuste položit cigaretu a říci dost. Ne zde špiněním úspěšných ale sami sobě příkladem . Zde jste hrdinové vid Věro psala jsi jak hulíš no tak přestan ukaž ty svou pevnou vůli .S tebou Evo1 se nebavím ,ty jsi kapitola sam pro sebe ,opruzuješ a napadáš všude .Tm odejdi na svoji svoloč tam jsi doma ,šup. Všem slušným hezký den .Jo a když jsem dokázal přestat kouřit a pít já tak určitě to pro Vás nebude problém.
Cidro, 01.06.2010 11:29:04, IP: ***.***.72.18, #92302tebe asi třískali moc, protože ti poškodili mozeček. A nebo že by ti skřípli hlavičku při porodu ? Vše tomu nasvědčuje.
Kdyby psala Zdena i třeba z p**ele, nebo od kamarádky, znamená to, že má i imeil, blbče. Pěkně jsi se proflákl, že píšeš za ní.
?, 01.06.2010 11:32:09, IP: ***.***.72.18, #92304TUPČE