Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Anna, 30.05.2010 17:33:32, IP: ***.***.31.48, #92182Petře, podívej to asi nejsi sám, kdo to nechápe. Každopádně pokud si nepíší soukromě, tak je diskutabilní pomoc JC-ho, pokud neustále vystavuje světu na obdiv své schopnosti, podnikání apod. pak by bylo na místě přejít od slov ke skutkům, např. by mohl Zdenu podpořit finančně, sehnat jí bydlení atd.
Zdena, pokud je ve stavu K.O. možná není schopna domyslet, že jí neprospějeje, být spojována s JC, pak se těžko dočká povzbudivých slov.
nevím, jestli nemám být nakonec ráda, že JC tuto diskuzi zničil, takhle kdo chce diskutovat o alkoholismu, bude hledat jinde, třeba zavítá k nám.
Anna, 30.05.2010 18:26:57, IP: ***.***.31.48, #92183JC, nemá význam argumentovat tím, že se jenom bráníš napadání ostatních.
Moudrý člověk by nereagoval, nenadával, nepodněcoval hádky, nekoledoval si o nadávky.
Víc než polovinu diskuze jsi vyplnil, k čemu je užitečné, že se zvedla návštěvnost, za kolik stojí příspěvky víc než na 100 stránkách?
Palo, 30.05.2010 18:29:06, IP: ***.***.217.2, #92184Anno, dej si majzla, nech jc, nebo vleze na Vaši diskuzi a můžete balit, jako všude.Divím se, že tam ještě není.
Palo, 30.05.2010 18:38:55, IP: ***.***.31.48, #92186Já mám páky jak ošetřit diskuzi proti kazisvětům, původně jsem JC-ho chtěla o příběh požádat, ale vlivem toho, že se 99% lidí shodne na tom, že by se vše zvrtlo, jsem toto zavrhla. ;-) Byť ohledně příběhu alkoholismu je JC zajímavý, mám tam Kakamilku, ta abstinuje bez PL, AA, jiní zase jinak např. PL, AT . Jde mi o vzájemnou podporu a zajímá mně jak žijeme dál, abstinence a recidivy - ukazuje leda čas. :-)
JCskutečný, 30.05.2010 18:53:48, IP: ***.***.129.91, #92188Ahoj Zdeni .Od samého začátku ,kdy jsem na Vaši žádost založil Spříznivkyni nám sprostě nadávali. To ,že píší za Tebe ,píše svoloč i za mě .30.5.v 06:29 jsem byl na chalupě a tudíž jsem nemohl psát. Je to k nevíře ,že někteří ubožáci mne nadávají ,že kdo je se mnou je špatný. Oproti vám jsem se snažil vždy Zdeničku povzbudit a nepřestanu ji vy farizejové fandit. Vy jste někteří svoloč a už tenkrát jste Zdeničku pomluvivli a pošpinili .Píšete za druhé a lezete za mnou jak štěnice .Tak vy ubožáci mám přehled o tom vašem povzbuzování. psali jste 4.11.2009 a pak až 27.11.2009 , 1.12.2009 a pak až 13.12.2009 ,21.2.2010 a pak až 7.3.2010 zde ukazuji na Vaši kázen ve psaní příspěvků .Jenom se objevím a jako svoloč napadáte a pod anonymitou špiníte .Tolik jste stáli o to abych zmizel z Doktorky ,že vám to kazím.Dnes svoloč a doktorka opuštěná a nalezli jste sem jako štěnice. Netýká se těch upřimných a slušných těm přeji krásné dny plné slunce a štětstí.At žijí Věci Veřejné.
Linda, 30.05.2010 19:00:41, IP: ***.***.217.2, #92189Doktorka funguje dobře, díky tomu, že tam nejsi.A nezapomněl jsi na 12,12,2008, pak 3.4.2009, ještě na 1.7.2009, i 6.8.2008, a hlavně 9.9.2010 ??Kam se díváš, pořádně prohlížej
nechápu, 30.05.2010 19:11:50, IP: ***.***.165.53, #92191co řešíte těmi datumy?Prosím přibližte mi to,o co se jedná o svoloč alkoholismus zdenulku,zd,zdeničku,dášu,ivu,pepu,petra ml emele jo nyní na zbití za nevěru se podepsal zase mrdník emele a začímá téct
nechápu, 30.05.2010 19:13:54, IP: ***.***.165.53, #92192co řešíte těmi datumy?Prosím přibližte mi to,o co se jedná o svoloč alkoholismus zdenulku,zd,zdeničku,dášu,ivu,pepu,petra ml emele jo nyní na zbití za nevěru se podepsal zase mrdník emele a začímá téct
JCskutečný, 30.05.2010 19:23:11, IP: ***.***.129.91, #92193Dobrý den vy všichni slušní. Bohužel setkal jsem se zde a jinde akorát a nadávkami ale nejen na mne ale i na druhé. Nadávali jste Ivě,Dáše.Ivetce,Zdeničce a píšete za druhé anebo za nás a přetváříte příspěvky. Své jsem vypsal už dávno.Vám o vy pravdomluvní zde před chvílí popsal sled vašich vzácných příspěvků a skoro čtrnáct dní pauzy. Je to ve vás ta špatnost .Nesvádějte na mne vaši ubohost. Když jsem se zastal Zdeničky tak spousta z Vás jste bud pasli za ní ,zneužili jste její důvěru a srdíčko. Jsem jeden z mála kdo se ji snažil povzbudit .Vy si ted hrajete na lektory a chytrolíni. Ani jeden hlas dříve z vás nebyl na její obranu. Naopak svoloč jste ji ještě sprostě nadávali .Máte radost z cizího neštěstí.Nikko Vám nebránil ji projevit účast bez hloupých komentářů o mojí osobě. Co má se mnou společného ? Akorát to nejdůležitější a to ,že se umím vžít do její situace oproti vám vy ubožáci ,že kdyby nebylo mé osoby tak by jste ji i politovali. Ne Zdeničko nemáš zde ani jinde spřízněné duše .To byla Dáša,Ivetka,Iva a já .To jsme si psali hezké věci a ne jako zde .Já vám snad říkám pište za Zdeničku ,špinte ji a zneužívejte jejího jména a pomlouvejte .Vy si myslíte ,že když nebudu já nebude ta vaše vrozená špatnost a to vaše kurevstvo ? Omyl vy budete jako já s tím rozdílem ,že mně nedělá potíže někomu držet palce Jako Zdeničce a pomoz jí .Vám ale dělá problém se vžít do situace toho druhého v tomto případě člověka nevinného, Zdeničky .Ona Vám nic neprovedla jenom napsala svoji nelehkou situaci ,ona ví ,že ji nemůžete pomoci ale vy jako slušní lidé jste se nezachovali .Na mne nekoukejte já nemám černé svědomí ode mne jste neslyšeli ,že bych nepohladil ,nepovzbudil .Zdenička není zvědavá na Váš názor na moji osobu i když ted by možná měla a asi by Vás ani neobtěžovala .Zdeničko hlavu vzhůru děvče zde nečekej od nich ani radu ani pomoc .Jsou zahledění do sebe .Ráno jsem ještě spal na chalupě a někdo si už dal práci a psal za moji osobu .
JCskutečný, 30.05.2010 19:31:26, IP: ***.***.129.91, #92194příspěvky na 100 stránkách stojí za h**no protože je píší i lidé ,kteří stojí za h**no a za to já ale nemůžu. Budou vždy lidé dobří a hlupáci. Stádo bude vždy . Proč se nezabrání aby někdo nezneužíval nicky druhého a nepsal za něho .Jako za Zdeničku atd. Zde si hrajete na chytré ,že máte páky a stačí aby jste zabránili aby psal někdo za druhého.
JCskutečný, 30.05.2010 19:42:44, IP: ***.***.129.91, #92195Doktorka vůbec nefunguje dobře a nic se neřeší .Píší tam za Zdeničku za mne a já tam vůbec nepíši .Také třeba celý den ani jeden příspěvek,vaše svoloč co jste si založili tak třeba tři dny nic. Svrab a neštovice .A když tak napadání. Čtu tam i napadání Líby a já přitom na doktorku vůbec nepíši aby se to na mne svedlo ,takže to chce trochu upřímnosti ale alkoholici lžou ,že
jan, 30.05.2010 20:02:05, IP: ***.***.165.53, #92197prosím my jsme se pasli za ni?Ona už je na tom tak zle?jendo,pošli jí číslo určitě tobě dá adrsu,posíláš na povodně,můžeš jí nějak pomoci.Myslím to vážně,ona asi od tebe pěkné slovo,bere ji to potěší povzbudí,od chlapa nic hezkého nevidí,žena to potřebuje.víš zvedá jí to sebevědomí,dáváš jí sílu.Ale ona určitě tady číslo mobilu nenapíše,věřím,že tobě se ozve.Myslím to upřímě,ten překlep na začátku ber úsměvě tak jsi to napsal,v tom dlouhém příspěvku.
asi, 30.05.2010 22:17:13, IP: ***.***.114.236, #92204nějak tě to zmohlo Jeníku.Píšeš:Doktorka vůbec nefunguje dobře...píší tam za Zdeničku a za mne a já tam vůbec nepíši.Správně mělo být:..já tam psát nesmím.
Ne?:-)))
OOOOO, 31.05.2010 4:54:35, IP: ***.***.217.2, #92210A doktorka funguje dobře!Na alkoholismu nemusí být sto příspěvků denně o ničem, nebo o tobě, ale stačí jeden, dva o problému pití.Je to kvalita.Díky tomu, že tam nejsi.A jinde taky!Svou sebechválou, hloupostí zničíš vše, lidumile.
Jana, 31.05.2010 6:35:28, IP: ***.***.217.2, #92211Právě, že Ty, jene, se moc rád hrabeš, řešíš cizí neštěstí, užíváš si ho.A pak začneš sebe chválit, machrovat, kecat, tím tímto i tuhle diskuzi kazíš.Víš to, vedomě tak činíš, což pokládám za zločin.