Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Dáša, 29.05.2010 8:39:07, IP: ***.***.217.2, #92109
Poslechla jsem Tě, a zeptala se, dobře Jendo?Odpověděl jsi jako dochtor.
JCskutečný, 29.05.2010 8:58:09, IP: ***.***.129.91, #92110
Taky jsem studoval vysokou v Červeném Dvoře a jako učitele jsem měl vynikajícího . MUDr Kubíčka a dojížděl DOC.Skála z Apolináře na Klusy. Je radost abstinovat ,když jsem měl takové učitele . Psal se rok.1983 A všem přeji krásný den bez mráčků
JCskutečný, 29.05.2010 9:02:18, IP: ***.***.129.91, #92111
Pájo kdy naposled před tímto svým ubohým příspěvkem jsi sem psala?
jana, 29.05.2010 10:03:22, IP: ***.***.165.56, #92113
bože on si napisinkuje všemi jmény a odepisuje neboj zdena,iva,dáša,jsem já ale dík íáíá za odpověd
jana, 29.05.2010 10:07:06, IP: ***.***.165.56, #92115
bože on si napisinkuje všemi jmény a odepisuje neboj zdena,iva,dáša,jsem já ale dík íáíá za odpověd
jana, 29.05.2010 10:16:05, IP: ***.***.165.56, #92117
JCskutečný, 29.05.2010 10:56:30, IP: ***.***.129.91, #92118
Panebože už Jano nepij .Vždyt já za nikoho nepíši .Víš co ,at ti ukáži dobrou vůli. Pomodlím se za Tebe třikrát zdrávas pana Maria . Odpust té bludné Janě její zbloudilé myšlení a ukaž ji cestu pravdy a pomáhej ji Bože . Tak a ty se dej ty vráno na pokání . Posílám pozdravy Dáše ,Ivě,Ivetce,Zdeničce skutečným dámám .
jana, 29.05.2010 11:58:52, IP: ***.***.165.35, #92119
ty jsi vážně blb,já se podepsala iva,dáša,zdena psala za ně.A ty už je opěvuješ já jana psala za všechny,modli se nech ti pán bůh dá trochu zdravého myšlení.
Pepa, 29.05.2010 13:56:01, IP: ***.***.217.2, #92122
I já jsem psal jejich jménem.Ty jsi už tak vymazaný mozek, že jsi zapomněl, že jsi si je na Doktorce vymyslel, a věříš, že opravdu jsou!!!!!!
dáša, 29.05.2010 14:06:22, IP: ***.***.217.2, #92123
A já si chci pisalinkovat!Jéňo, jeď, předváděj se, piš své výblitky, opisuj knihy, hraj si na chytrouše.Zapomněl jsi napsat, jak Tě Prom.Kubíček-mrtev-klepal na rameno, jaký byl s Tebou kamarád, to samé i docent Skála.Byli šťastni, že Tě poznali-lžeš.Vůbec jsi je nezajímal, jen jsi jim podlízal, oni byli na magory zvyklí, tak Ti kývli, Ty toho zneužíváš nyní.
Zd, 29.05.2010 20:14:41, IP: ***.***.127.229, #92127
až poznáte,že alkoholismus je velmi vážná nemoc,budete mluvit jinak.Ono kdo to nezažije,je mu lehké napsat,nic neděláš,sedíš na p**eli.atd Jsou ,okolnosti důvody,kvůli kterým neodejdete.Jsou v tom peníze,není kam jít,máte strach,že vytopí byt,vyhoříme.Bydlí tu samé mladé rodiny s malými dětmi.Liba na alkoholismusu,nevím kdo tam píše za mne.Radí odejdi,zničí Tě.
Jí se to dnes možná,lehčeji říká,ale svého muže ,který pil opatrovala,pohřbila.Pak začala pít ona.Víte,když se v bytě rozhlédnete a vidíte,co všechno vaše ruce udělaly,dělají máte už věk.Není těžké odejít,když máte kam,muž Vám podepíše papíry,dá peníze.Ale na to musí být dvá.To nejde ,když řekne běž aj do ři..,ale nic nedá,nic neprodá.Zadarmo dnes ani úřady nedělají.Policajti ho vykážou den1500kč,je doma.léčení podepíše reverz,máte ho doma.Jedině lékař v afektu,ho uzná psychicky nemocného a odvézt.Čekají až se něco stane pak se to řeší,trvá to roky,že se toho ani nedožijete.Bylo by dobré,kdyby jste za mne nepsali,ani na jiných diskusích.víte máte navaříno,uklizeno,příjde začne vařit.
Jeho způsob,do fritovacího hrnce dát,maso z mrazáku jít spát.Postavit si vodu na vejce,párky jít spát.Napouštět si vanu jít spát.Možná,se zamyslete a nezneužívejte mě,ve zlém.
!, 29.05.2010 21:25:15, IP: ***.***.114.236, #92129
Možná by ses měla rozmyslet,proč psát a komu psát.Není mi jasné,proč ,když ti vyhovuje JC,si nepíšete soukromě.On má tady (bohužel nejen tady)špatnou pověst.Proto tě s ním hází do jednoho pytle.Všichni si myslí,že jsi výmysl JC,proto i ty útoky na tebe.Nikdo tě tu nebere vážně.To tě baví?To,že by jsi měla začít něco konat,je ale pravda.Hledej rady u odborníků a ne jen u utěšitele.
Jana, 30.05.2010 5:50:01, IP: ***.***.217.2, #92141
Jasně, že má odejít.Na co čekat?Na smrt?Nebo až se něco stane?To jí bude majetek prd platný.Slova jsou málo, řešit to má, rozchod.Jak píše Liba-může mít ještě roky klid, pohodu.Nepřijde nikdo, nepokloní se a nenabídne jí byt, zázemí, jen tak.Nářkem se nic neudělá.
JCskutečný, 30.05.2010 6:29:28, IP: ***.***.217.2, #92142
Já pokládám ZDeničku za svatou, trpí, snáší vše.Dobrá žena i manželka.On je zlý, vychlastaný, vyhulený, netvor.Zdeni, jsem při Tobě, vážím si Tě, máš moji ústu, napiš , svěř se mně.
Zdena, 30.05.2010 7:37:53, IP: ***.***.165.55, #92143
dobrý den,já jsem psala strašně dávno na sjpříznivkyni a alkoholismus.Zato,že jste mě dávali dohromady s JC,psávali za mne jemu nemohu.Já nefňukám,mám ještě děti,které mě potřebují.syn není ještě ani ze základky vyjítý.To mám jako matka,prásknout dveřmi.Jano nic jsem Ti neudělala,ani Libě,jak píšeš na alkoholismusu.Já tady jsem napsala,jen co Liba psala,že muž pil,onemocněl doopatrovala,děti už měla velké a začala pít.Ona přece neřešila prásknutí dveřmi,byla sama ve svém.Toto napsala ona.Já proti ní nic nemám,měla to v tomto směru ulehčené.Já jsem nikde nechtěla svatozář,jsem obyčejná žena,hlavně matka,v ČID.Víš ono někdy je smutno,tak se člověk s toho vypíše.Ty pokud nemáš problémy ,Jano tak můžeš být šťastná užívat si života.Nemusíš s diskuse na diskusi vypisovat,jak třeba na alkoholismusu píšeš o mě,že Libu na abecedě pomlouvám.Víš co,já bych byla ráda,kdyby jste nepsali za mě,jiné lidi a pak se bavíte tím,že je rozebíráte,jak se Vám to hodí.zd
        Předchozí   1 .. 126127128129130131132 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.