Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
ZD, 27.05.2010 19:44:56, IP: ***.***.127.235, #92023dobrý večer,dejte mi pokoj.Mám jiné hodnoty života,dělám si radost s maličkostí.I když večer po příchodu,napitého normálně nemyslícího muže,je všechno jinak.Zrovna dnešní noc jsem nespala,proseděla,probrečela.Nic Vám nedělám,když tak se hádejte mezi sebou.Děkuji za pochopení,já píši za sebe to ,ještě zvládám.
JCskutečný, 27.05.2010 20:43:16, IP: ***.***.129.91, #92027Ahoj Zdeničko je mi strašně líto jak to máš doma.Tady ti nepochopí nikdy nic. Můžou psát na doktorce a na všech diskuzích a stejně nic nechápou. Vidíš stačí ,že se pozdravíme a hezké slovo a už je zle .Je to zkrátka svoloč a neboj boží mlýny melou pomalu ale jistě .I jim se může v životě zadařit .Zdeničko a slušní hezký večer ahoj a drž se .Kdokoliv se mnou sympatizuje anebo s pravdou je špatný .Podívejte se na sebe do zrcadla.
.-, 27.05.2010 21:32:53, IP: ***.***.114.236, #92031Čemu se divíte?Proč si nepíšete takovéto věci soukromě?Chcete být obdivováni a nebo litováni?
JCskutečný, 28.05.2010 5:15:39, IP: ***.***.217.2, #92036Ještě mně tu chybí Ivetka, Dáša...ty jsem si vymyslel.Jsem se sebou spokojen, není nade mně, hotovo.úžasný, krásný, inteligentní, vy to pořád nevidíte.
Jana, 28.05.2010 5:32:19, IP: ***.***.217.2, #92037Zdeno, Vy musíte se svým životem něco udělat, né plakat, a nechat se litovat od Jenouše.
JCskutečný, 28.05.2010 5:47:41, IP: ***.***.129.91, #92038Řeknu jedno jste obyčejná svoloč nic více. Kdyby jste se skutečně zajímali jako LIDÉ o druhé tak stav Zdeničky je na bodě mrazu. Děti ve škole ,žádní příbuzní,žádná pomoc.Jo jenom jsem zapoměl je zde pomoc. Od hyen zde,kteří se nazývají LIDÉ. Tak jak je skutečná Zdenička,Iveta,Ivetka,Dáša co jsme si psali na "Spříznivkyni" ,tak je skutečná svoloč zde .Kreténi všech k**ténů.Vše se vám vrátí a až vy budete na dně ,tak si vzpomente ,to vás bůh trestá .Jsem ateista ale když jde o potrestání zla vidím boha .
PL, 28.05.2010 6:06:31, IP: ***.***.217.2, #92039Tak Zdeně pomož!!Uvidíme jak?A neber si mně do huby, hlavně mně nechval, fuj, od Tebe to není upřímné ani vítané.
Ivetka, 28.05.2010 6:24:11, IP: ***.***.217.2, #92040Ty si neber do huby Boha.A co Tvůj očistec, který Tě čeká?Toho se boj a moc.
Pepa, 28.05.2010 7:09:12, IP: ***.***.217.2, #92041Když se to hodí, vezme i Boha do huby.Sprosťák je, bude.Neznám zlejšího a blbějšího člověka.Právě ta hloupost z něj dělá šaška, i zlého ,všehoschopného h**zla.Je mstivý, záludný.
JCskutečný, 28.05.2010 7:13:09, IP: ***.***.129.91, #92042Tak vy nuly. Ani slušná žena Zdenička a její děti a problém s věčně opilým mužem vás nedojali a neřekli jste ji Zdeničko bojujte.Z toho jsem si udělal o vás obrázek. Ty PL jsi největší gauner zde .Pomlouváš slušné a jsi obyčejná svoloč ,která pendluje z doktorky sem a zase na svoloč svou diskuzi a šmejdíš po forech. Asi máš papíry na hlavu a invalidní důchod.To jedinné tě omlouvá. Celé dny od rána do večera šmejdíš po diskuzích a vlastně to je celý tvůj zpackaný život. PL -psychiatrická léčebna.Zkratku máš i z názvu aby věděli kdo jsi. Dříve jste sem třeba čtrnáct dní nepsali a jenom se objevím hned svoloč na startu a rozumují. Musím se smát jak jste průhlední a opravdu ubožáci. Zdeničko jsi a zůstaneš slušná žena a charakter,tyto zde svoloč. Vždy ten slušný se tě zastane ,vím co dokáže chlast a vím jaký vedeš smutný život. Máš chytré a slušné děti a nemusíš se za co stydět. Ten Tvůj se také nenarodil jako ochlasta ,byla tam láska ale takový je život. Až děti vyrostou ,zařídíš si život po svém. Držím Ti palce a věř ,že Ti fandím,drž se .
Eva1, 28.05.2010 7:35:46, IP: ***.***.20.27, #92043Cidrychu, vrátím se k tvému včerejšímu příspěvku. Jen jsem ti chtěla napsat, že pokud jsem někoho urazila, dokáže to napsat sám a tvé teorie a psaní za druhé si strč někam.
A kdo šmejdí na všech diskuzích, kdo přesně ví kdy kdo píše, v jaký čas, kdy je kde jaká pauza o tom jsi nás sám přesvědčil.
Jsi unikát, nejfalešnější, nejkřivější a vůbec největší lidský hnus, co jsem poznala a myslím, že nejsem v tomhle zdaleka jediná.
Cidro, 28.05.2010 8:43:50, IP: ***.***.72.18, #92045smutný příběh Zdeničky by lidi zde dojal, ale pouze v případě, že by byla skutečná. Když totiž píšeš za ní (to se pozná), nemůžeš čekat, že by jí někdo litoval. A průhledný jsi tady jenom ty, nechápu, co ty jsi za člověka.
Píšeš za Zdeničku stejným stylem, děláš i stejné hrubky, jsi poznat, tak nedělej z lidí blbce a svoloč. To jsi pouze a jen ty sám.
JCskutečný, 28.05.2010 8:55:13, IP: ***.***.129.91, #92046Evo1 kdy ty škraboško už začneš psát něco k tématu. Kdy se mi podaří do zbytku tvých mozkových závitů zapracovat informaci ,že NEKOUŘÍM 28 LET A PŘESTAL JSEM SÁM A NEPIJI ALKOHOL 13 LET A PŘESTAL JSEM SÁM .Kdy pochopíš ,že zde to je o abstinenci a nekuřáctví a rady a úspěšnost. Vždyt ty děvenko neumíš nic jiného než mne opěvovat od rána do večera. Dej také prostor druhým opravdovým lidem .Ty jsi falešná celá jako pětka .Dříve jsi věnoval svou přízen Svoloči na doktorce co se stalo ,že jsi přesídlila sem mezi nejlepší z nejlepších . Evo1 to ,že mám přehled svědčí o mých schopnostech . Ty jsi doma na podpoře? Proč nejdeš makat anebo provádíš doma staré řemeslo ?
JCskutečný, 28.05.2010 9:23:25, IP: ***.***.129.91, #92048Bohužel příběh Zdeničky je skutečný a proto ji fandím. Jestli jsi spravedlivý a máš čas najdi si na doktorce diskuzi "Spříznivkyni" kterou jsem právě na žádost Zdeničky ,Dáši,Ivetky, Ivy založil .Najdeš tam také jak nám společně svoloč sprostě nadávala a proč jednám tak jak jednám a to fandím slušným a opravdu lidem ,kteří mají skutečné problémy a jsou slušní. Těm jako je třeba Eva1 jak popisuje kolik se vyžralo chlastu a sežralo žrádla při fandění sportu -tak takový by sem ani psát a propagovat chlast už vůbec neměli . A ted si já dávám zase otázku. CO VY JSTE TO ZA LIDI ANIŽ BY JSTE SI OVĚŘILI ,TAK NAPADÁTE DRUHÉ. Ne já ale vy jste ti ubožáci a Tvé dedukování je špatné jako jsi i ty špatný - á . Blbce a svoloč jsi ted právě ze sebe udělal - a ty .Každý normální člověk si zjistí kdy byla založena "SPŘÍZNIVKYNĚ " na doktorce a založila ji moje fa porcelan-glass.cz a také má fa ji zrušila na moji ádost aby se o moji slušnou firmu / můžeš si přečíst účasti a výhry v mezinárodních soutěžích -to jenom konstatuji/ a právě že takový puboši a svoloč mne napadala musel jsem požádat o zrušení. Žádost o zrušení mám v poště ,mohu kdykoliv komukoliv poslat . Tak ČAU pan TAU .Slušným hezký den .Připravuji další novinky a tak nemám moc času ale pro Vás miláčkové si ho najdu vždy. Nemohu Vás v tom nechat .Takže opakuj -podívám se na začátek "Spříznivkyně " a pak se Jendovi omluvím.
Cidro, 28.05.2010 9:42:32, IP: ***.***.72.18, #92049potřebuji tvou pomoc. Jak se mám podívat na Spříznivkyni, když ta diskuze neexistuje ? Můžeš mě nějak nasměrovat ? Dík.