Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Eva1, 27.05.2010 10:41:44, IP: ***.***.20.27, #91974
Já už ale opravdu pochybuju o svéprávnosti toho člověka! No, je to prostě marný. Poslouchá pouze sám sebe a má stále svojí pravdu.
Prosím tě Cidrychu, kouřím 40 denně a chlastám, nejlépe 24 hodin denně. Jsi spokojený?:-))) Vidím, že víš přesně všechno o každém obyvateli této planety:-))
Tobě ať člověk napíše co chce, meleš si stále svou. Svoloč založil nějaký Pepíče a pro tebe musí být strašný utrpení, když tam pořád lezeš tam nesmět napsat ani řádek:-)))
Ty fakt můžeš sedět akorát v tom svém kvelbu a slinatat na diskuzích výplody svého chorého mozku a počítat potencionální zákazníky.
Eva1, 27.05.2010 10:53:28, IP: ***.***.20.27, #91976
Zrušili tě:-))) Kdyby tě nezrušili, nezakázali by ti tam vstup, to je ověřené. A tady to dlouho s tvým chováním trvat nebude. Pak zapluješ zase jinam a vše se bude opakovat:-))))
Norma, 27.05.2010 11:21:23, IP: ***.***.197.58, #91977
Cidricha šmejda odevšud vypráskají po čase. Na toho se veřejně fluše, to je chodící odpad. To je jeho norma stav.
JCskutečný, 27.05.2010 12:11:43, IP: ***.***.129.91, #91979
Polib mi p**el
--, 27.05.2010 12:17:42, IP: ***.***.30.18, #91980
Odhlásil ses,ano to už víme, ale za odměnu tě odšmikli?Nic nám neposílej,nesmíš psát,to je vše.Byl jsi drzej,tak jsi dostal po čuni.Jinak bys tam byl pečenej vařenej.Jsi odvařenej.Blbeček,co blemtá ani neví co.Dovede jen urážet,pomlouvat,závidět.Ubožáček,co lže,lže a lže a nejvíc sobě:-)))) Cidrychu,ty jsi fakt pako unikát.
Ó, 27.05.2010 12:25:53, IP: ***.***.30.18, #91981
tak tohle je zábava a slovník,"pana podnikatela".JAKÝ TO INTELIGENT.
JCskutečný, 27.05.2010 12:29:00, IP: ***.***.129.91, #91982
Jsi svoloč a požádal jsem o zrušení doktorku Klaudysovou a webmaistra Julínka .Tak se jich ty přiblblá Evo 1 zeptej sama .Jste opravdu obyčejná svoloč a je škoda času vám vy nuly vůbec věnovat .Vůbec vy slivky nepíšete k tématu .Taky o čem že . Eva1 jenom vypisuje jak byla pařit a kolik žrádla kachniček upekla ,kolik frtáků kořalečky se vypilo .Evo zde to je o závislostech a ne o pařbě.A právě to je zde k ničemu. Nehledě k tomu ,že jste nepsali třeba 14 dní a jenom napíši a už svoloč se může přetrhnout.Jste nuly na podpoře a ted vám ji seberou a pošlou konečně pracovat a ne obrážet hospody a pařit Evičko 1.a další
JCskutečný, 27.05.2010 12:43:57, IP: ***.***.129.91, #91984
Tak Evo1 .Napsala jsi 25.5.2010 v 07:58 mimo jiné .V tom našem baru se vše vypilo a docela často se to proložilo PANÁKEM a bylo to super. Evo1 a tobě podobní .Místo toho aby jste se zde bavili o abstinenci a nekuřáctví tak se zde bavíte kdo a kde se co vychlastalo. Mám rád aktivní sport a ne pijatiku u televize. Vy co přizvukujete jste to samý jako je Eva1 .Umíte se bavit akorát o chlastu a zde na "abstinenci" je to vůbec uhozené. Anebo napadat úspěšného nekuřáka Jendu .Mám z vás akorát legraci .Pozdrav Zdeničce a slušným.
Eva1, 27.05.2010 12:58:51, IP: ***.***.20.27, #91986
Cidrychu, já vím, co jsem psala. Ano, naše parta kačenku občas proložila panákem a celkově se vše vypilo. Nebyli jsme tam sami, ale docela dost lidí. Jenže to ty nechápeš a nikdy jsi to nezažil. se svou povahou si musel i na základce být sám ve třídě. Takže se vesele popíjelo při zápase i po něm. Ale to musím vysvětlovat jenom takovýmu d**ilovi, jako jsi ty. Ostatní to chápou.
Já jenom vypisuji jak jsem byla pařit? Co to zase žvaníš? Napsala jsem to jednou a opravdu nemohu za to, že tobě to musím vysvětlovat slovo od slova.
A co to meleš o těch podporách? Fakt máš ten mozek vymletej!
Máš rád aktivní sport, tak aktivně sportuj a neotravuj tady. Zatím tady smrdíš od rána do večera, soboty, neděle, svátky, nesvátky:-))) Taky druh sportu!
JCskutečný, 27.05.2010 14:47:36, IP: ***.***.129.91, #91998
Určitě jsou zde na místě lidé sportovci,nekuřáci,abstinenti a lidé co se snaží zbavit závislosti. Ty ty lidi urážíš popisem o té tvé pařbě a panáčkách a chlastu. Prolož si panákem co chceš ale zde se svěřují nebo měli by se svěřovat lidé jak přestat pít a abstinovat. Vypisováním tvé chlastanice zde nepomůžeš ,to je na jinou diskuzi s názvem "psychiatrie " a následky s pití. Těch mozkových závitů ti moc nezbylo. Někdo chlastá a někdo sportuje .Já ted sportuji a proto mi ožraní fandové co ničí a demolují nic neříkají. Radši sportuji než se na sport jenom dívám při kačence a kořaličce jako ty .
PL, 27.05.2010 15:10:19, IP: ***.***.217.2, #92000
Jendo!Tady je to o alkoholismu, nevšiml jsi si?Né o Tvé úžasnosti, sportu, dárcovství krve, o Tvých předcích z Indie, o tvé lásce k lidem, světu, o Tvé dobrotě, o Tvé humálnosti.....kam se hrabe za Tebou humanista Havel.
JCskutečný, 27.05.2010 16:01:06, IP: ***.***.129.91, #92004
Právě proto ne jak někdo chlastal ale jak dokázal anebo se snaží přestat. Správně jsi pochopil .Já pochopil doživotní abstinenci a nekuřáctví. Špatně někteří pochopili. Zde to není o obžerství a chlastání ale o abstinenci a co proto udělat. Určitě je lepší psát o lidech ,kteří sportují než psát o lidech,kteří se na sport jenom při flašce dívají. Prvně ti dávám za pravdu. Na Havla nemám ten psal knížky já jenom fejetony .Hele PL když chceš tak je s tebou docela legrace.Ted jsi docela zlidštěl ,dříve takový bijec AAA a ted jsi zkrotnul. je z tebe úplně ale úplně jiný člověk.No hochu jak sebekriticky říkáš na každého z Vás jednou dojde.
zdena, 27.05.2010 18:02:53, IP: ***.***.127.235, #92012
proč se Evo1,Pl a jinými nicky vyžíváte jen,v nadávání jedné osobě JC?Myslíš,že jako žena,nebo TY Pl,Vaše příspěvky někomu něco dají,Poradí,povzbudí,potěší,omyl!Vy se vyžíváte v nadávkách,jinak život neznáte ubližovat a radovat se s cizího neštěstí.Vám se nikdo nezavděčí,jste zahleděni jen do své neschopnosti,uznat i druhého úspěch,radovat se s maličkosti.Nedávejte mě dohromady s jinými lidmi prosím,když tak ve vší slušnosti.
zdena, 27.05.2010 18:16:07, IP: ***.***.217.2, #92014
někdy Jenda píše za mně, nevadí.Jsme stejní.
ZD, 27.05.2010 19:32:48, IP: ***.***.217.2, #92020
Kdoví, jestli ten můj napaří proto, že miluji Jendu.
        Předchozí   1 .. 122123124125126127128 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.