Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
!, 01.06.2010 18:50:00, IP: ***.***.114.236, #92340Ty čti taky dobře.Přeji těm,kdo má dnes narozeniny a svátek.Tak co se ozýváš ty osle!
Odešel jsi sám,protože jsi už všechna moudra(jak ty píšeš)rozdal?Hodně tě přemlouvali,abys zůstal,co?
Vobcoval ses sám.Téma jsi taky rozes*al sám,tak se nediv,že sem nikdo takový nepíše.Musel by být na hlavičku.S tebou se nedá diskutovat o ničem,ty jiný názor neuznáváš.Jsi alkoholik teoretik.Choval by ses jinak.Běž se už konečně věnovat svým koníčkům a aktivitám,jak se furt chlubíš a nedrž tu více jak 12hodin stráž.Sbohem.
JCskutečný, 01.06.2010 20:29:51, IP: ***.***.129.91, #92346Nejhorší je ,že jste vůbec nic nepochopili. Spousta z Vás kouří a chlastá a jestli si myslíš ,že nějakým blbým anonymem co zde předvádíš se zbavíš závislosti jsi na omylu. Ani jeden váš příspěvek nesměřuje k problému kouření a pití .Potom zůstává ty troubo otázka proč vůbec reagujete .Dříve jste nepsali třeba čtrnáct dní a vidíš jak ted reagujete? Napíši a můžete se ztrhat anonymní svoloči v psaní. Jako ted ty troubo ,ty myslíš ,že já stojím o nějaké přání od ubožáků ,kteří si nedokáží přiznat pravdu? Strkáte hlavu do písku anebo píšete i jeden za druhého. Eva1 se diví ,že na doktorku nepíše .A hle píše někdo za ni .Jste ubožáci. Ted ti řeknu jedno. Já si vyřešil nekuřáctví sám a pití jakbysmet. Neříkej ,že sem chodí normální lidi bez problému .Asi jsem z nudy jeden z mála co píše i když se mne to vlastně netýká. Ale vy sami chlastáte ,hulíte a nedokážete jeden druhému pomoci a v tom je váš problém.Téma jsem nerozes*al ,jak píšeš sprostě ,vy neumíte totiž hovořit o problémech ,nejste upřimní. Ani k sobě a ani k jiným. Vždyt to vidím ještě jste nevyspěli ,nedokážete otevřeně hovořit jenom urážet .Na to jste kádři. Anonymové .
ů, 01.06.2010 21:26:03, IP: ***.***.114.236, #92349jendo,ty máš dnes čtyřiadvacítku?
Jitka, 02.06.2010 5:48:39, IP: ***.***.217.2, #92355Jendo, Ty sám sobě lžeš nejvíc.A věříš si, to je ta tragedie.Nejsi úžasný, věř tomu.A sem může psát každý, neumravňuj nikoho, Ty nemůžeš, nemáš na to.Nemáš na nic, jen ty urážky, nadávky, máš smutný život.
JIJI, 02.06.2010 6:38:33, IP: ***.***.217.2, #92356JC, uděláš nejlépe, když zmizíš z této diskuze.Chápeš, že jsi nechtěný?Na co Vaši mysleli, když Tě dělali, zrůdičko.
JCskutečný, 02.06.2010 6:50:42, IP: ***.***.129.91, #92357Na co ty d**ile , Můj otec byl v koncentráku tak asi na co mohl myslet.Zde je ukázka svoloče a přehled d**ilů.Proč sem píšete ? Kouříte ,chlastáte nedokážete přestat jste nuly.Píšeš v O6.38 a už jsi se aspon umyl? JIJI myji Musím se smát co jste za neřád .Tak já už zavezl zboží a od 04 pracuji.Někdo pracuje a někdo se nechá živit od státu. Ted vám konečně uberou a koštata a hurá.Je s vámi legrace jak se snažíte o urážky a vůbec si neuvědomujete ,že svoloč nemůže urazit jak jsem kdysi psal hovna u cesty.
JCskutečný, 02.06.2010 7:08:34, IP: ***.***.129.91, #92358Jitko jsi chudák a lituji tě .Je 05.48 a ty asi nemůžeš spát ,že .Jenada tě vzbudil a řekl Jitko piš domluv mu. Jsi na omylu je zde spousta slušných lidí ale bohužel. Brzy se vzbudí další šrotovina Eva1 asi ještě spí . Nemám na umravnování ale měl jsem a mám na to abych přestal kouřit a chlastat a co vy by jste za to dali. Neříkej ,že sem píšeš jen tak .Že nekouříš a nepiješ a jen tak tě napadlo mne oslovit. Jitko nekouřím krásných 28 let a přestal jsem sám. Poslední alkohol byl před 13 lety .A ty ? Nemáš na to ? Tak nejsi jedinná zde je vás více ,skoro všichni. Ještě ospalky a už prudíte a nepiš, ale sami otravujete. Nemůžete dospat a hned k počítači kávičku ,cigaretku ,ospalky a bosé nohy. Je s vámi stejně legrace a konečně pochopte -mám z vás legraci .Jitko pořád tvořím ,mám ochranou známku a připravuji věci na výstavy a pořád dělám něco nového. Vždyt se podívej na mé oceněné věci a to je můj smysl života ,dělám spoustě lidí radost ale ty asi nevíš co te je vid. Hezký den a polepši se. Ted dělám internetový prodej a den je krátký ale vidíš na Vás myslím holoubkové moji a vždy dobrou radou pomůži.
proč, 02.06.2010 7:22:54, IP: ***.***.127.229, #92359každý den,sotva otevřete oči jen nadáváte JC?Měl těžký život,otec v koncentráku,stěhování s místa na místo.Přestal kouřit,pít?Vy dvá nade mnou jste dospělí?Máte děti,muže,přítele?Pokud ano,tak musíte být supr mámy,otcové,rodinky kde není místo pro stýblo špíny!Proto nezapomínejte,co dáváte,to se Vám 3x i vícekrát vrátí.Muselo Vám být moc ublíženo,že od rána do večera začnete nadávat JC,je to Váš terč útěchy.Nezapomínejte brání se i dítě,kope kolem sebe,tak jak Vy!!§
Eva1, 02.06.2010 7:35:47, IP: ***.***.20.27, #92360Tak jsem koukla na tu Svoloč:-))) Opravdu je tam Eva 1:-)))ale je inteligentní spodina nepozná odlišný styl psaní:-)) Musím se smát tomu projevu. Ale Cidro, je zvláštní, jak ty ses tady rozčiloval, že za tebe píše někdo jiný a chtěl si podávat trestní oznámení a když píše někdo jiný za druhé, nepřipustíš si, že by tomu nemohlo být u někoho stejně:-))) Jinak řečeno: v tvém případě se děje vždy nespravedlnost, ale v případě druhých je vše v pořádku. Tak Cidrychu, pokud tobě stačí stejný nick a nejsi na takové úrovni, abys poznal kdo je kdo, je mi tě líto. Vysvětlovat nic nebudu:-)) v tvém případě je to stejně zbytečné. Krásný den všem. Tobě JC jen samý hnus:-)))))
Cidro, 02.06.2010 7:45:02, IP: ***.***.72.18, #92361ano, ale nejvíc bylo ublíženo asi tobě, protože od rána jen napadáš lidi a to i slušné příspěvky. Přečti si to po sobě. A vůbec není poznat, že příspěvek od proč (tebe) v 7:22, jsi psal ty. Ospalky v čích a bosé nohy a hned co otevřeš oči, tak to jsi ty, Máš silnou závislost na netu a na svoloči.
P.S aby jsi se ze sebe nep**ral.
A kde máš gratulanty Ivetky, Ivy, Zdeničky, Patričky a další imaginární osoby ?
*, 02.06.2010 7:47:41, IP: ***.***.114.236, #92362Do koncentráku se chodilo za účast v KSČ,nebo pro židovský původ...
Jak to bylo u vás?
Jitka, 02.06.2010 8:01:10, IP: ***.***.217.2, #92364A co Ty, že teda nespíš, strašíš od 4 hodin.Aha, jen Ty jediný pracuješ, viď?Jinak všichni myslí jen na Tebe, válí se, huntují si tělo, zdraví.Hlupáku, jsi na tom moc zle, už si to přiznej.Dělej něco sám se sebou, Tvůj stav je ještě horší, než si myslím já.
Cidro, 02.06.2010 8:07:45, IP: ***.***.72.18, #92366Jitko, on totiž musí už od samého rána na nás makat, protože jsme svoloč nemakačenková. Nikdo jiný totiž nepracuje.
A to, že má židovský původ, je poznat už jen z té jeho tlamy na fotce na jeho úžasných a nejkrásnějších stránkách. Z té fotky čiší faleš, slizkost, podvraťáctví a hnus, jako je on hnusný člověk. Jak zvenku, tak i zevnitř.
+*, 02.06.2010 8:12:33, IP: ***.***.114.236, #92367....také proto jsou ve světě nenáviděni.Jsou totiž dost často nesnesitelní...
proč, 02.06.2010 8:23:40, IP: ***.***.127.229, #92369jsi tak zlý žlověk?Za své předky nemůžeme,máme jedny rodiče.Je jedno,zda žid,róm,čech,ital ...Záleží na nás,jací jsme.Podívej Dušan Klein,je žid nestydí se za to.Jaké má krásné,filmy určitě se díváš?Ty jsi co,podle tvého psaní,zlý,zlodějský čech,kteří kradou i v Rakousku.Ty musíš být s celou rodinou IN.Myslím nemocná na hlavu!