Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 02.06.2010 13:09:09, IP: ***.***.72.18, #92397
Ó jak jsi ubohý (čti chudák). 10 magnetek na Slovensko, to je super zakázka. Aby ses nám nepřetrhl jak lítáš. To je fofr to je fofr. Vem si svoje papírky a nacpi si je třeba do p**ele, nebo se s nima udav. Jakým právem děláš z lidí chudé ubožáky, urážíš je, ponižuješ je a meleš nesmysly ? Říkáš si o přesdržku a to myslím vážně.
JCskutečný, 02.06.2010 13:24:32, IP: ***.***.129.91, #92398
Vy jste někteří otřesní pro svou ubohost. Proč nepíšeš k tématu a to je pořád dokola. Pane Cidrychu ty svoloč kdy se to naučíš .Jak se jmenuješ blbe z Dolní Horní. Proč ty mluvíš o slušnosti a to tě ve škole neučili ,že když někoho oslovuješ tak paní ,pane .to jsi takový trotl ,že nevíš co se sluší a patří ? Otřesné chování ,hrůza ty primitive.Určitě mám navrch v nekuřáctví a abstinenci .A co se týká těch úspěchů to ocenění jsme si nedal sám ale byl jsem vybrán. Tuhle jsem četl povídání ,že člověk má být hrdý na to co dokáže tak jednám dle příručky .U tebe zase vidím ,že nemáš být na co hrdá nemáš chování .Takže příště až mne budeš Evo1 jmenovat tak se podepiš . A ještě kdo ti nakukal ,že mne nemají lidé rádi, Taková hloupost ,dostávám imeil z celého světa a slušní zákazníci u mne rádi nakupují ,tak co tady vykládáš za blbosti .
JCskutečný, 02.06.2010 13:26:41, IP: ***.***.129.91, #92400
Ty ubožáku kdo koho ponižuje ty se ponižuješ sám ty ubožáku s deseti magnetkam a koukej jít makat a ne se flákat na podpoře.
Eva1, 02.06.2010 13:30:36, IP: ***.***.20.27, #92401
Cidrychu, jdi už do p**ele s těma úspěšnejma kecama, tady je to fakt každýmu ukradený.I s tím, jestli "hákuju", jestli mám vyčištěný zuby, jsem umytá. Vždyť to jsou kecy žáků z prvního stupně ZŠ a to opomíjím to, že ti ani do jedné věci nic není. Jsi trapnej, otravnej a opakuješ se. Ty mě neživíš a nikdy si neživil, tak se zabývej sám sebou, myslím, že máš problémů sám dost.
JCskutečný, 02.06.2010 13:45:40, IP: ***.***.129.91, #92402
Evo co bych dělal u vás v kuchyni ,oslovujete vy mne .Bavte se o nekuřáctví ,alkoholismu a ty mne přestan oslovovat jménem už jsem ti to jednou říkal asi nerozumíš Česky že .Věnujte se tématu a nenapadejte úspěšné.
Dolní Horní, 02.06.2010 14:44:00, IP: ***.***.30.18, #92406
Dva korbele,dva hrnky.Toť tvůj internet.obchod.Ó,jak úspěšný.Myslím,že ti teče voda do p**ele,tak,jako ostatním.
Cidro, 02.06.2010 15:05:12, IP: ***.***.72.18, #92410
jestli je někdo úspěšný, ty to rozhodně nejsi. Ty jsi jen hrnkařskej ubožáček, kterej má myšlení a projev postiženého jedince z pomocné školy. Meleš tady pátý přes devátý. K tématu píšeš pouze o tvém kvelbu, vymyšlených dealech a zákaznících, přiblblém tričku. Nic chytrýho z tebe nikdy ještě nevypadlo. Úplně tě vidím, jak sedíš v tom svým zasmrádlým malinkým kvelbu a oči máš přilepené na monitoru, co kdo kde napíše, aby ses mohl jen hádat. Dobře se na tobě rodiče podepsali, jen co je pravda. Fuj.
JCskutečný, 02.06.2010 15:59:07, IP: ***.***.129.91, #92418
Co vy zde děláte .Huby dokořán co Jenda napíše .Šmejdíte kde co mám a vy sami nejste schopni něco dělat .Já si pomaloučku doplnuji .Vám asi nedošlo ,že zásobuji i jiné obchody a vážení nemakačenka já jsem sám .Vy ale také že s tím rozdílem ,že já pracuji a vy šmejdíte po internetu. Vyvětrejte si kouř . Ted tady nakupovali děvčata z ekonomky jedou na práci do Portugalska .Všichni se snaží ,tedy všichni mimo Vás ubožáky na alkoholismu . Tak zvednout zadky a koukejte vytvářet hodnoty., Zaplatpánbů ,že vám seberou a sníží podpory a začnete pracovat. Hezký den všem slušným. Chytrého ze mě vypadne .Přestante kouřit a chlastat a makat a nečumět do monitoru až Jenda napíše. Důležité je že pracuji a snažím se oproti Vám co se flákáte a nevykládejte ,že děláte ,když dřepíte od rána na počítači. Za mne pracují i jiní .Tedy za moji firmu. Na mém www je na tisíce položek.
JR, 02.06.2010 18:49:26, IP: ***.***.217.2, #92424
Jsi normální?Opravdu mně zajímá, že nějaká baba jede do Portugalska, přesně k tématu tady, co!Chtít po tobě, abys ses zamyslel nad sebou, svýma blitkama,nelze, nepřipustíš si nic.Ty jsi povolaný zde vládnout, rozhodovat, kdo tu bude, nebude, kdo jaký je.... hraješ si na šéfa, nejsi nic, vůbec nic, nikdo tě nebere vážně, každý má z tebe jen srandu.Nepiješ a nekouříš kvůli nám?Nebo kvůli sobě?
jindra, 02.06.2010 19:41:12, IP: ***.***.127.234, #92429
neposlas tam zdeničku,zdenuliku,zd proč,je milá jemná tá si odpočine bude tě uctívat pořád vznášet do nebes jojo
JCskutečný, 02.06.2010 20:42:47, IP: ***.***.129.91, #92432
Je zvláštní ,že lidé jako ty reagují stejně. Třeba někteří pochopili ,že je třeba pracovat a najít smysl života i třeba jako ty studentky co jeli na brigádu vydělávat peníze. Alkohol a spousta času to je ta rovnice a někteří z vás co mají problém by si měli najít práci a ne zde od rána volat Jenda .Já vám nepomůžu jak píšeš měli by jste se nad sebou zamyslet :Proč píšeš ty a tohle. O té srandě ta je na záchodě a kdo se směje naposled ten se směje poslední. Smát se mohou ti co nepijí a nekouří .Nekouřím 28 let a ty ? Nepiji 13 let a ty? Myslíš že se mohu smíchy potrhnout ,když jsem vedle nemocnice a nakupují u mě třeba lidé se slavíkem a rakovinou plic, a další. Zde to je o alkoholu a kuřáctví a závislostech .Koukám a čím dál více je zde lidí co jenom prudí .A co jako tvá řeč mi má říci ,vždyt ty mluvíš úplně z cesty. O ničem ,proč nemluvíš o sobě ,když už . Proč zase o mě .Tam hovoř jsi alkoholik ,kuřák ? K tématu a zde svobodná diskuze já si mohu říkat co chci .
Dolní Horní, 02.06.2010 23:11:57, IP: ***.***.114.236, #92447
Jen se divím,že ty,takový chytrý člověk,si nenajdeš sobě rovného.Že se tu celý,celičký den zahazuješ s takovýma prochlastanýma,prohulenýma sockama.Proč nejsi jinde a nebavíš na své úrovni?Tvé nářky a rady se míjejí účinkem.Bude to tím,že jsi stejný,jako oni.Veškerý řeči o tom,že to děláš pro jejich dobro a proto,že máš rád lidi,jsou přetvářka,kterou odhalil i největší blb.Děláš to jen kvůli sobě,zůstalo ti to z dob let minulých.Proto si své kecy a žvásty(nic jiného to není),strč do PRDELE!!!
Když si můžeš říkat ty,co chceš,tak my taky.Běž do PRDELE!Nikam jinam nepatříš.
Kája, 03.06.2010 6:14:36, IP: ***.***.217.2, #92451
Byla to dobrá diskuze, než jsi sem vlezl Ty, Honzo hloupý.Fakt si najdi sobě rovné, neobtěžuj tady.Jsi pro každého tady spodina, h**zlík, co si chladí své ego urážkama, dělá si reklamu na své křápy v krámě, slídí, šmejdí, špehuje.Šašku!
proč, 03.06.2010 6:38:39, IP: ***.***.165.35, #92454
dobré ráno,zde se vyjasňuje snad bude hezky konečně.Tá voda,napáchala zase neštěsí,zbudované domy,školka,hřbitov.Lidé šetří,budují-jak se říká vše vzala voda.Tolik nešťastných rodin,škody.Ty Kájo,se Ti stalo,že už nadáváš,člověk který chce být ,mlád musí každý den vítat úsměvem.Ty zase nadáváš,jedné osobě!Kdyby prodával křápy dávno,by musel krám zavřít.Pracovat musí má předdůchodový věk.U Tebe je to zákeřnost,závist?Jsi po flámu,napiš co děláš,co Tvá rodina,Stavíš dům,nebo se učíš?Jsi nemocen,máš problém s alkoholem,drogy,kouřením.Jsi bez práce?Proč tak zlý?dz
JCskutečný, 03.06.2010 6:45:30, IP: ***.***.129.91, #92455
Jste ubožáci ,kteří jenom prudí. Když jsem sledoval vaši docházku a příspěvky zde tak mohu říci. Ruce by jste mi měli líbat za ty rady. Váš skutečný zájem 4.11.2009 a pak až 27 .11.2009 Nepsali jste 13 dní. 1.12.2009 a pak až 13.12.2009 nepsali jste 12dní. 21.12.2010 a pak až 7.3.2010 sedumnáct dní zde nikdo nepsal a nikoho tyto stránky nezajímali. Taková to byla dobrá diskuze .Píšeš h**zlík a kde jsi byl ? Je to vše jinak.Jste závistivci a špíny .Jakmile vám někdo něco dobrého řekne tak honem a osolit ho. Píšete v anonymitě a už v 06:14 honem aby vám něco neuteklo.Jak říkám svoloč. Tam jste si na doktorce založili sobě vlastní "svoloč" a tam mrtvo. Vsadil bych se o cokoliv ,kdybych tam začal psát tak se tam všichni přestěhujete .Vám totiž vůbec nejde o nějakou abstinenci či nekouření. Sami víte že jste v p**eli a neschopni. Co to je ,že vás to v 06:14 zvedne k počítači a píšete chujoviny. Jaká síla a určitě bez snídaně ,ještě ospalky ale hned špinit. Ubožáci nekouřím 28 let a nepiji 13 let a co řeknu tak bude. Jste obyčejná svoloč ,která nemá ráda pravdu. Toto neplatí pro slušné lidi ,toto je pro svoloč. a nepište mi ,pište k tématu ALKOHOLISMUS ZCELA VÁŽNĚ .mne neoslovujte a vyhnete se odpovědím a běžte pracovat nikdo vás živit nebude.
        Předchozí   1 .. 135136137138139140141 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.