Diskuse - chlamydie
lenka, 12.07.2010 14:48:39, IP: ***.***.217.151, #95960až teraz čítam upozornenie, ale ako to zmať?
lenka, 12.07.2010 14:50:09, IP: ***.***.217.151, #95961až teraz čítam upozornenie, ale ako to zmať?
lenka, 12.07.2010 14:51:49, IP: ***.***.217.151, #95962až teraz čítam upozornenie, ale tak ako to mám vymazať?
Alča, 07.08.2010 16:59:35, IP: ***.***.137.12, #99913Zkoušeli jste někdo přípravky Mgr. Podhorné? Mám chlamýdie pneumonie protilátky v chronické stavu.Užívám Doxybene 100 2x denně+ Wobenzym 3x3.Nevím jestli to zabírá.Díky
Mya, 20.08.2010 19:54:33, IP: ***.***.182.71, #101516Já měla chlamydie před pěti lety, šla jsem na testy kvůli kapavce expřítele a zjistili mi tohle. Divný je, že on ty chlamydie neměl a já je od nikoho jiného chytit nemohla, byl můj první. No nic, dostala jsem pouze dva prášky a bylo. Před měsícem mi začaly urologické problémy, myslela jsem si, že mám třeba zánět močových cest a k tomu svědění, takže kvasinky, na které trpím. Šla jsem na gyndu a doktorka mi řekla, že v moči nic nevidí a kvasinky nemam, takže to můžou být zase chlamydie a že mi za 150kč udělá test, za 15 min. mi řekla výsledek, že je to +-, takže prej neví. Mohla by mi prý dnes už dát na chlamydie jednorázovou léčbu, ale kdyby to byl ten zánět, tak mi dá radši antibiotika Doxyhexal, že prý zaberou na oboje.
Po čtyřech dnech potíže zmizely, ale druhý den po dobrání mě vždy odpoledne začne bolet v podbříšku. Už se mi ale ani nikam s tim nechce, protože každej doktor ke kterýmu přijdu je akorát nepříjemnej a kouká na mě, jako co vůbec otravuju. Máte někdo podobné problémy?
Leona, 21.08.2010 21:54:39, IP: ***.***.89.106, #101583Před 5 lety mi z krve zjistily chlamydie. Gynekolog řekl, že by mi jen antibiotiky zničil imunitu a nedělal nic. Dneska mám šílené bolesti všech kloubu, kolena, kyčle. je to nesnesitelné. Taky vám to postihlo klouby?
Mya, 23.08.2010 9:39:04, IP: ***.***.182.71, #101674To nechápu, proč vám to neléčil, vždyt antibiotika lidi berou jak bonbony a zatim jsem neslyšela, že by to někomu zničilo imunitu a lepší je snad je brát než pak dopadnout takhle. Ale doporučuji zajít teda k jinému lékaři, určitě se vám dá pomoci, dnes už je spousta nových léků, než bylo před pěti lety.
jajahr, 23.08.2010 16:52:17, IP: ***.***.25.148, #101718Prosím, zda-li mi můžete sdělit, jak jste na tom nyní a jestli už Vám nějak lékaři pomohli.
Mám již téměř rok stejné příznaky, vždy po dobrání ATB je mi dobře a potom se problémy stále vrací.ATB jsem také brala 6 týdnů v kuse, ale "relativní zdraví vydrželo 1 měsíc"
a pak stále znovu a znovu.
Děkuji Jarka
Livi, 24.08.2010 9:02:26, IP: ***.***.7.33, #101769Za prvé mě překvapuje, že máte někteří takové zkušenosti s přístupem doktorů (testy jedině po zaplacení nebo to skoro neřeší). Dneska jsem byla u svojí lékařky, protože přítel prodělal zánět hltanu způsobený chlamydiemi. I když sama žádné výrazné příznaky nemám, setkala jsem se s naprosto vstřícným přístupem a okamžitě mě poslala na vyšetření krve na protilátky. Takže teď už mi zbývá jen čekat. A za druhé, nevíte někdo, zda se človek nakazí hned při prvním styku s infikovaným nebo je možné, aby Ch. chytil třeba až po několika měsících?
alice, 30.08.2010 22:53:50, IP: ***.***.93.2, #102871dobry den, před dvěma měsíci jsem začala mít nějaké zdravotní problémy.. měla jsem stěhovavé bolesti svalů, nervů a kloubů po celém těle , bolesti zad, očí a tiky po celém těle atd. - dělali mi testy na boreliozu ale ta je negativní a ted mi našli chlamydie .. ve svém uryvku píšete že jste měla také tyto příznaky.. -našli vám také chlamydie? může tato bakterie vyvolávat takové problémy? mužu se zeptat jaká antibiotika vám pomohla? a jak dlouho vám trvala léčba...? moc děkuji za odpověď
Lukáš , 01.09.2010 11:06:21, IP: ***.***.144.58, #103077Dobrý den.
Asi před rokem a půl jsem prodělal chlamydie trach. dostal jsem na ně asi 14 denní antibiotika doxybene, měl jsem zvětšené 2 uzliny v levém třísle, po dobrání antibiotik, pálení pří močení bylo lepší, ale uzliny nezmizely, a jsou tam pořád, řezání a pálení při močení mám, pořád, byl jsem na vyšetření se štítnou žlázou, a v moči my byly zjíštěny červené krvinky, pan doktor mě poslal k me obvodní lekařce, na moč, ale už tam nebyly prej moč byla v pořádku, tak prý to byla laboratorní chyba, navíc mám zvětšenou slezinu, chtěl bych se zeptat kdyby ty chlamydie přešli do chronického stádia, tak v moči jsem četl že by se to poznat nemuselo, navíc by mě zajímalo jestli ta slezina by s tím popřípadě chronickým zánětam mohla souviset, a kdyby už byly chronické jak se to dá lečít, mám i delší dobu mírně zvýšené teploty,a návaly horka myslíte že by tohle mohlo souviset s chlamydiema trachomatis? . předem děkuji za odpověd,
hezký zbytek dne.
Lukáš , 01.09.2010 11:07:50, IP: ***.***.144.58, #103078Dobrý den.
Asi před rokem a půl jsem prodělal chlamydie trach. dostal jsem na ně asi 14 denní antibiotika doxybene, měl jsem zvětšené 2 uzliny v levém třísle, po dobrání antibiotik, pálení pří močení bylo lepší, ale uzliny nezmizely, a jsou tam pořád, řezání a pálení při močení mám, pořád, byl jsem na vyšetření se štítnou žlázou, a v moči my byly zjíštěny červené krvinky, pan doktor mě poslal k me obvodní lekařce, na moč, ale už tam nebyly prej moč byla v pořádku, tak prý to byla laboratorní chyba, navíc mám zvětšenou slezinu, chtěl bych se zeptat kdyby ty chlamydie přešli do chronického stádia, tak v moči jsem četl že by se to poznat nemuselo, navíc by mě zajímalo jestli ta slezina by s tím popřípadě chronickým zánětam mohla souviset, a kdyby už byly chronické jak se to dá lečít, mám i delší dobu mírně zvýšené teploty,a návaly horka myslíte že by tohle mohlo souviset s chlamydiema trachomatis? . předem děkuji za odpověd,
hezký zbytek dne.
Lukáš , 01.09.2010 11:10:56, IP: ***.***.144.58, #103079Dobrý den.
hezký zbytek dne.
Lukáš , 01.09.2010 11:12:29, IP: ***.***.144.58, #103080Dobrý den.
hezký zbytek dne.
Tep, 05.09.2010 11:06:21, IP: ***.***.128.90, #103702Ivo...probudte te se