Diskuse - chlamydie
radviga, 20.03.2010 17:06:35, IP: ***.***.160.188, #88045Ahojte,taky jsem se par let lecila na chlamydie.Poslednich 8 mesicu je nemam.Brala jsem opakovane ATB a tahle lecba byla k nicemu,akorat mi znicila imunitu a energeticky jsem na tom byla spatne.Ted jsem nasla reseni jak se jich zbavit bez chemie a bez vedlejsich ucinku.Pokud chcete o tom semnou podebatovat tak piste na: radana222@centrum.cz
Irena, 23.03.2010 9:29:06, IP: ***.***.81.159, #88138Ja jsem v anglii a take jsem mela chlamydii. Tady se proti tedle nemoci snazi momentalne hodne bojovat. Pokud ji mate dlouho, tak vam muze zpusobit nevolnost. Tady vam na tyden predepisou nejaka antibiotika, ctrnact dni nesmite mit pohlavni sex a to je cele. Po skonceni platicka antibiotik, nemoc je pryc.
Irena, 23.03.2010 9:31:27, IP: ***.***.81.159, #88139Ja jsem v anglii a take jsem mela chlamydii. Tady se proti tedle nemoci snazi momentalne hodne bojovat. Pokud ji mate dlouho, tak vam muze zpusobit nevolnost. Tady vam na tyden predepisou nejaka antibiotika, ctrnact dni nesmite mit pohlavni sex a to je cele. Po skonceni platicka antibiotik, nemoc je pryc.
Sandra, 05.04.2010 19:30:40, IP: ***.***.198.167, #88623Ahoj. Na příští týden jsem objednaná na vyšetření na chlamydie. Poslala mě tam gynekoložka kvůli častým zánětům močových cest. Poslala mě na kožní, což dost dobře nechápu, když je to virové onemocnění. V žádance mám konsiliární vyšetření na chlamydie+ureu+mycoplasmu. Určitě jste na tom taky někdo byl. Mám z toho docela strach. Viděla jsem video stěru z močové trubice u muže a to mě dost vyděsilo. Na jedné diskusi mi řekli, že výtěr z močové trubice se dělá pouze mužům kvůli tomu, že jí mají delší, jinde zas že to není pravda.. Jak to tedy je??
Hana, 06.04.2010 16:50:13, IP: ***.***.133.185, #88669Dobrý den, už skoro třičtvrtě roku chodím každý měsíc na gynekologii se svěděním a pálením, doktor mi řekl, doktor mě léčí na kvasinky, bez úspěchu, stav se mi pořád zhoršuje, přidali se mi bolesti podbřišku, čípku a záškuby v břiše. Stejně dlouho mě trápí záněty očí, přidali se mi i záchvaty kašle a špatně se mi dýchá. Nemluvě o občasných teplotách a únavě. Nedávno mi na preventivce u praktického doktora zjistili v krvi chlamydie a borelie, u chlamydií mi doplnily text, že nevylučují právě probíhající infekci. Marně jsem doufala, že kvůli mým celkovým problémům a bolestem břicha začně někdo léčit. Zaběhla jsem s výsledky ke gynekologovi, udělal mi stěry, všechny byly ale negativní. Takže mi dal Zinnat na 10 dní a pokud mi nezabere chce mě poslat na laparoskopii jestli se nejedná o endometriozu či něco podobného. O chlamydiích ani slovo. Přitom si myslím, že veškeré mé problémy stojí za touto bakterií. Oční doktorka mi řekla, že bych měla na chlamydie dostat antibiotika minimálně na 3 týdny ne-li více. Co mám dělat? Postupuje můj gynekolog správně? Přijde mi, že o chlamydiích nic neví, proto se tím nechce ani zabývat. Už nevím na jakého doktora se obrátit aby mi konečně začali chlamydie léčit...
Ss, 07.04.2010 20:18:58, IP: ***.***.198.167, #88748Skus změnit doktora. Jestli ti našli chlamydie a neléčí tě na ně, tak bude něco špatně. Může to vyřešit všechny tvoje problémy.
Nina, 07.04.2010 23:42:59, IP: ***.***.148.200, #88759Dobrý den ,dnes jsem dosala výsledky od doktora a mám tam údajné zvýšené chlamidie pneu.Ig.A 1,2 a Ig.G2.3 WB IgA pozit. Nerozumím tomu ale dostala jsem ATB Doxybene na 20 dní a pak Entizol na 7 dní.Mám bolesti svalů rukou jsem unavená a mravenčí mi různá místa na končetinách. Může mi někdo poradit jestli je to správná léčba a jaké jsou to vlastně chlamidie. Nemám s tím žádnou skušenost.Jsem vdaná a partner si na žádné problémy nestěžuje. Dík.
Biker, 15.04.2010 23:13:49, IP: ***.***.89.124, #89129Zdravímmmám taky problém s tímto h**zlem.Musíš nnarazit na toho správného doktora.Po 10 doktorech jsem narazil na jedničku 1 a je to DOC.Holibka.Sice je ortoped ale dostává mě z toho.Mé problémy byli ortopedické otoky atd...a po roce a půl.mě za 14 dní zvedl na nohy.Na chlamydie účinkuje DOXYBEN,KLACID a musíš to zkombinovat i s WOBENZYNEM.Je to drahý lék 800 za týden ze začátku ale postaví Tě na nohy.Beru ho už půl roku.Ani to nechci počítat,ale 100%.KLACID,DOXYBEN a Wobenzyn.At se daří.
Biker, 15.04.2010 23:15:04, IP: ***.***.89.124, #89130Zdravímmmám taky problém s tímto h**zlem.Musíš nnarazit na toho správného doktora.Po 10 doktorech jsem narazil na jedničku 1 a je to DOC.Holibka.The best of DOCTORS CZ .Sice je ortoped ale dostává mě z toho.Mé problémy byli ortopedické otoky atd...a po roce a půl.mě za 14 dní zvedl na nohy.Na chlamydie účinkuje DOXYBEN,KLACID a musíš to zkombinovat i s WOBENZYNEM.Je to drahý lék 800 za týden ze začátku ale postaví Tě na nohy.Beru ho už půl roku.Ani to nechci počítat,ale 100%.KLACID,DOXYBEN a Wobenzyn.At se daří.
alenka, 23.04.2010 18:46:24, IP: ***.***.114.188, #89522Já jsem naštěstí na chlamydie negativní, ale šla jsem k doktoru pro jistotu, jelikož má kamarádka, byla na ně pozitivní, ale příznaky se u ní vůbec neprojevily. Z čehož jsem měla docela obavy....
Haidy, 24.04.2010 12:57:39, IP: ***.***.157.139, #89555Dobry den,chodim na testy pravidelne kazdy mesic.A ted mi zjistily,ze mam chlamidie,ale ne v pohl.ale v ocich.Nejlepsi lecba jsou prasky sunamed a ten spise predepise gynekolog nez obvodi lekarka.Chlamidie jste mohla chytnout kdekolv.od kamaradky,na wc...ruzne.Je dokazane ze 70% se dostane z tohoto nez z pohl.styku.A to ze vasi partneri meli negativ.testy,tak muzou,zalezi na imunite cloveka a jak se jeho telo k tomu postavi.Ale urcite si nechte napsat jine prasky.Drzim palecky at to dobre dopadne
Jana, 03.05.2010 18:53:54, IP: ***.***.144.76, #89922Strach? S tím rozhodně nesouhlasím. Do jisté doby jsem vůbec nevěděla, že nějaké chlamydie existují. Zato jsem léta trpěla na opakované záněty a infekce močových cest, záněty ledvin, měla jsem dlouhodobě zvýšenou teplotu a byla jsem stále nesnesitelně unavená.Polykala jsem jedny antibiotika za druhými, zkoušela jsem diety, přírodní prostředky. To vše bez úspěchu. Až po vyšetření na imunologii mi byly zjištěny chlamydie Pn. Dostala jsem Azitromycin a dnes jsem už více než rok bez potíží. Tyto potvůrky jsou pěkné svinstvo. A to jsem jim nějaké rozmnožování rozhodně nedovolovala.
Karolína, 05.05.2010 20:06:53, IP: ***.***.192.74, #90033Dobrý den, jsem zde dnes poprvé a měla bych na Vás dotaz,jelikož lékaři se distancují. V posledních 3 měsících se mi cca co 2 týdny vracejí infekty (bolesti v krku), mám ATB a lékařka na ORL vyjádřila podezření na chlamydie, ale praktická lékařka mi nechce napsat doporučení na odběr krve, jelikož je to drahé a neví,jak by to vysvětlovala pojišťovně,síla.
Ty bolesti v krku jsem již zažila před 2 lety, kdy jsem byla i na alergologii,kde mi provedli i imunologické vyšetření, výsledek: IgG 14,646;IgA 1,3;IgM 1,3,lékař mi tehdy řekl,že imunitu mám OK, je možné,že tyto hodnoty ukazují na chlamýdie nebo musí být nějaký typ provedení ke zjištění chlamýdií a jinak se zjišťuje klasická imunologie?
Díky moc
my, 20.05.2010 12:10:41, IP: ***.***.94.86, #91340Ahojte, tak ja už s tým trápim 1,5 roka,len teraz som dostala ATB Sumamed.Ale ja už som skúsila sama všetko možné na to.- prírodné veci.Ten stav je hrozný, Chlam.pneun. napadol mi kľby-kolená a už 1,5 r. neviem chodiť. Hrozné pocity, strach, závraty, tras v kolenách, pálčivé bolesti, trpnutie velké bolesti atd. to sa ani nedá opísať. Hrôza.
oni, 03.06.2010 22:50:23, IP: ***.***.126.132, #92552Zdravíme všechny, též jsme onich nevěděli , aje to pořádné svinstvo.Tak budte ráda Jano , že to máte zatím pořádku , ale najak dlouho