Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - chlamydie

Belzebub, 03.03.2010 11:12:07, IP: ***.***.173.6, #87305
"Ano" pane doktore.
Tery, 03.03.2010 12:21:19, IP: ***.***.166.34, #87307
Chlamýdie se antibiotiky vyléčit nedají, jen se z akutní formy dostanou do klidové fáze. Někdy se nepovede ani toto. chlamýdie se můžou dostat od partnera, ale taky z bazénu, je asi víc možností. Problém je špatný imunitní systém. Chtělo by to ho posilovat. A mně pomohla paní doktorka Partyková. Pořádá přednášky, na které chodí jen dost nemocní lidé, kteří už nevědí kudy kam. Dost lidem její léčba pomáhá. Najděte si na internetu nejbližší její přednášku a navštivte ji v Praze. Uvidíte, že se dozvíte hodně věcí. Po přednášce můžete osobně paní doktorce sdělit svoje problémy a ona Vám poradí konkrétně na Váš případ. Mějte se fajn a držím palce.
Petra, 03.03.2010 16:29:38, IP: ***.***.12.35, #87327
Zdravim vsechny,mam pritele uz 2 a pul roku a loni v srpnu mi nasli ureaplazma urealyticum, ale nevim kdy sem se mohla nakazit,prz oba sme jineho partnera nemeli!!Ale zacneme od zacatku.Pred rokem jsem zacala mit skoro co mesic bud zanet mocoveho mechyre nebo kvasinkove onemocneni!Na mechyr sem brala biseptol a kvasinky polygynax, a tak to slo furt dokola,v srpnu me udelal kultivaci a nasel ureaplazma urealyticum,s pritelem sme dostali doxybene a v listopadu byl nalez negativni!V lednu zase zanet mocoveho mechyre a v unoru zase ureaplazma urealyticum!Zase mame doxybene, ale necapu kde se to bere!!Chci se zeptat zda je mozne,ze ureaplazma urealyticum mam uz od expritele(nebo to mel pritel od svoji byvale) a muze se to projevit po tak dlouhe dobe??A jestli je mozne,ze se nemoc pri oslabeni organismu zase vrati!??Doktor mi totiz tvrdi,ze mi pritel musel zahnout a to se vazne neposloucha hezky!!!:(Diky moc za odpoved.
Petra, 03.03.2010 16:31:35, IP: ***.***.12.35, #87328
Zdravim vsechny,mam pritele uz 2 a pul roku a loni v srpnu mi nasli ureaplazma urealyticum, ale nevim kdy sem se mohla nakazit,prz oba sme jineho partnera nemeli!!Ale zacneme od zacatku.Pred rokem jsem zacala mit skoro co mesic bud zanet mocoveho mechyre nebo kvasinkove onemocneni!Na mechyr sem brala biseptol a kvasinky polygynax, a tak to slo furt dokola,v srpnu me udelal kultivaci a nasel ureaplazma urealyticum,s pritelem sme dostali doxybene a v listopadu byl nalez negativni!V lednu zase zanet mocoveho mechyre a v unoru zase ureaplazma urealyticum!Zase mame doxybene, ale necapu kde se to bere!!Chci se zeptat zda je mozne,ze ureaplazma urealyticum mam uz od expritele(nebo to mel pritel od svoji byvale) a muze se to projevit po tak dlouhe dobe??A jestli je mozne,ze se nemoc pri oslabeni organismu zase vrati!??Doktor mi totiz tvrdi,ze mi pritel musel zahnout a to se vazne neposloucha hezky!!!:(Diky moc za odpoved.
jitka , 03.03.2010 16:59:11, IP: ***.***.71.2, #87330
Dobrý den mám takovou prosbu za týden se dozvím jestli mám chlamydie moc by mě zajímalo jak jsem je mohla dostat spíš na kolik procent je pravděpodobné, že je mám od manžela, který je chytil někde na záletech. Děkuji za odpověď
Dany, 03.03.2010 21:24:41, IP: ***.***.141.107, #87339
Chlamydie máme v sobě každý! Jen někdo je méně odolný a dovoluje jim, rozmnožit se více, než je zdrávo.
jitka , 04.03.2010 13:36:05, IP: ***.***.71.2, #87360
Jsme spolu víc jak 15 let a nic. Proto mě zaráží, že by se něco projevila až teď a do té doby nic. Nevím co si o tom mám myslet jsem naprosto zmatená. Jestli tomu tedy dobře rozumím tak když někdo partnera nemá tak je může mít taky? Přečetla jsem pár článků, ale v jednou to vyzní, že se nemají střídat sexuální partneři v jiném zase, že to tak úplně není.
Radek, 04.03.2010 20:26:50, IP: ***.***.71.247, #87375
Měl jsem totéž, tak jsem zajel za primářem Forstlem na mikrobiologii do VFN Hradec Králové, ten mi předepsal azytromycin a Wobenzym a po třech týdnech léčby jsem negativní. Jo a manželka se musela léčit taky. Neřešil jsem odkud to přišlo, ale aby to zmizelo. Díky antibiotikům a wobenzymu máme klid. Stojí to za investici.
Radek
radka, 12.03.2010 14:06:22, IP: ***.***.17.91, #87693
určitě to nenech být. Vem odvahu a s doktorkou o tom promluv. Alespoň budeš vědět na čem opravdu jseš.
Silvie, 12.03.2010 21:56:34, IP: ***.***.138.170, #87703
Dobrý den,můžete mi poradit?Jedna kolegyně z práce má plicní chlamydie,pracovala se mnou 3 roky,byla neustále nemocná,měla angíny a záněty močového měchýře několikrát do roka.Já nebývám často nemocná,ale za to jsem příšerně unavená a bez energie.Nic mě nebaví,nemám z ničeho radost,jsem často líná a když mám někam jít,mám sto důvodu,že raději zůstanu doma,nemůžu se donutit ani k lékaři.Když začnu něco dělat,rychle se vyčerpám,chvíli mám energii a z ničeho nic mi nálada a energie opadne.Tak nevím jestli nejsem začínající blázen.
Dany, 13.03.2010 19:00:45, IP: ***.***.141.107, #87742
*Pro Sylvu: strach nadělá víc škody, než si umíme představit, Chlamydie máme všichni, jen někdo jim dovoluje se rozmnožovat víc, než je zdrávo
Radekkk, 15.03.2010 10:56:43, IP: ***.***.127.222, #87796
Radku, prosim te a cos bral za antibiotika? Mne predepsali Doxybene a moc mu neverim.

Radekkk, 15.03.2010 15:33:00, IP: ***.***.127.222, #87805
A jeste jak jsi se dostal k primari Forstlovi, kdyz nema ambulanci? Volal jsem do nemocnice a on nikoho neleci. Tim nehcci vyvoalavat zadny spor, ale zajima me, jak se k nemu dostat, protoze moje doktorka je o chlamydiich bohuzel informovana jeste min nez ja.
xxx, 16.03.2010 13:43:18, IP: ***.***.245.36, #87848
zajimalo by me jak se chlamydie odstranuji.doktorka u ktere sem byla nebyla schopna mi to rict.predem dekuji
Radekkk, 19.03.2010 20:00:34, IP: ***.***.127.222, #88033
No podle toho, co jsem zatim ja zjistil, to doktori asi nevi. Bohuzel jsem nabyl tento dojem behem meho nekolikatydenniho litani kolem vysledku na chlamydie, ktere mam. Nejsou shopni poznat ani jestli jsou to borelie nebo chlamydie nebo oboje. Porad tapaji a pri mym dotazu cim chlamydie lecit jsem se uspokojujici odpovedi nedockal. Neodpovedeli ani na to, jestli se vubec daji vylecit. Navic mne neustale vnucuji, ze jsem se nakazil pri sexu, ze ten "muj" typ chlamydii se jinak neprenasi, coz je ale samoszrejme blbost. Ale alespon je videt, jak jsou nasi doktori informovani. A podotykam, ze ot nebylo u obvodaka.
        Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 135      Následující
Přidat příspěvek k tématu chlamydie
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.