Diskuse - Panikářky 8
Verunka, 06.03.2008 21:45:16, IP: ***.***.89.241, #39036Nechápu proč a kdo sem píše ttakové hloupé bludy a moc tě prosím,nech toho.Jsou tady na tom některá děvčata velmi špatně a toto jim na duševním zdraví rozhodně nepřidává.Založ si svoji diskuzi nazvanou "KONFLIKT" a tam se můžeš ty a tobě podobní realizovat!!!! Jak nízké,hloupé a primitivní je tvé chování.Sám,či sama jsi duševně nemocný-ná.Jo a k Halině: ať je jakákoliv,tak já věřím tomu,že nikdy nevystupuje pod jinou přezdívkou než svojí-čili pod Halinou a typem psaní toto jí zrovna neodpovídá.není to zlá ženská....Je to prostě Halina a nemyslím si,že by to sem psala ona.Také se musím zastat všech ostatních.Neznám na této diskuzi,kdo by byl schopen takto hanebně psát a být skutečně zlý.Pokud máš duševní problémy,a ty je rozhodně máš,tak si klidně zvol svoji přezdívku a s problémem se na tady svěř,ale prosím,nikoho nenapadej a za nikoho se nevydávej a nepomlouvej ostatní.Je to skutečně velmi nízké a postrádá to jakoukoliv úroveň!!!
Marta alias Emil, 06.03.2008 21:47:20, IP: ***.***.1.78, #39038To jsem byla já Marta....můj manžel a já jsme měli už dost dohadů , kdo je kdo , co kdo napsal a nenapsal.Tak jsem napsala jeho komentář!...:-))...Já už taky nevím , komu věřit ....moc mi to mrzí...Ještě , že tu není Ivanka...Dobrou M.
Marta, 06.03.2008 21:52:52, IP: ***.***.1.78, #39039VERČO, taky nevěřím , že to byla Halina, ale taky nevěřím , že to byla Ilonka....Ale nemá to cenu...nikoho nezastavíme, když bude chtít , bude blbnout!!!Ale je mi divny, proč teď Diana píše na jiny diskuze ,nebo to není Diana????Necháme to .....Pa Marta
Alka, 06.03.2008 22:03:39, IP: ***.***.214.94, #39042Marto a Verunko, co se to tady děje? Mně je z toho blbě a chce se mi brečet, mám špatnej den, nostalgie a tak. Já stále mám ve vás všech trošku zmatek a teď jsem úplně mimo. Komu ještě můžu věřit???????
Verunka, 06.03.2008 22:06:52, IP: ***.***.89.241, #39047Martičko,já to zrovna všechno projíždím a není mi to nějak jasné,mně to na Dianu prostě nějak nesedí....Asi bych to nechala být.Tato diskuze má lidi podržet a pomáhat jim v nouzi a ne ubližovat.Vždyť už to tady bylo mnohokrát.Vždy se najde nějaký imbecil,co nám to tu naruší a takový člověk nám přece nestojí za rozčilování...Martičko,jak ti je??? Přeju krásnou dobrou noc tobě i všem ostatním beruškám!!! V.
Verunka, 06.03.2008 22:12:03, IP: ***.***.89.241, #39051Alko-Beruško,já a Martička jsme ze starší gardy a vždy jsme držely při sobě,nám rozhodně věřit můžeš.Martička to tady jen parodovala a ani já to nepochopila-místo mozku z piva kostku...:-) nene,prosím tě,to je legrace,samozřejmě nejsem žádný pijan.
Berunko,vezmi si nějaký léka jdi si lehnou a tady na to už nemysli.Zítra bude jistě lépe a vše se vysvětlí.Já přijdu opět až odpoledne-po práci,tak se tady ,holky,mějte dobře a buďme na sebe hodní,toho zlého je kolem nás až až a nebudeme si naši vzácnou diskuzi přece kazit.Aloušku,dobrou noc a netrap se!!! pápá
Marta, 06.03.2008 22:14:38, IP: ***.***.1.78, #39052ALKO, nech to plavat....jinak by si nemohla dál psát.VERČO, nic moc bolí mě záda, pod pravým žebrem a tak trochu ta ledvina.Necháme to být.....já vím , ale tamto jsem nemyslela s tím Emilem špatně , jen aby jsme se zasmáli ......Tak dobrou a diky za optání.ALKO, NELAM SI HLAVIČKU KŮLI TOMU......PA
Jana D, 06.03.2008 22:19:02, IP: ***.***.217.5, #39053Ahoj zlatíčka,tak jsem se konečně dostala k počítači a nestačím se divit co se tu děje.Jinak AJKO jsem moc ráda za recept,hned jsem si ho okopírovala,také máme rádi tvarohové buchty,koláče atd.Mě dnes bylo zase jednou "fujtajblově" z postele jsem se dostala kolem poledne,ještě že nemusím do práce.MAJULKO,prostě pořád máme něco,to je hrozné,myslím,že lidi s PP by měli být je zdraví,protože už tak toho máme dost.ALKO,mě dnes také třeštila hlava,asi si ty prášky ještě pořádně nesedly,ale mi to zdoláme,určitě ano.Uvidíš,musíme tu mrchu přeprat.Jak Ti je ted sluníčko?Je to lepší?Mě se večer pokaždé uleví.MARYLIN,také Tě chválím,že jsi šla sama ven,to je první krůček,půjde to,uvidíš,jsi šikulka.Je dobře,že jsi to zvládla.VERUNKO A MARTIČKO,nemá cenu přemýšlet kdo sem píše a kdo ne,je to vidět,že se někomu líbí dělat zle a je jedno kdo to je,jen by ta osoba měla radost,že se jí to povedlo.Kočičky necháme to tak,přece nás tohle nemůže rozhodit.ALUŠKO,nenervuj se,mysli na hezké věci,lidi jsou všelijací a dostanou se i sem,to Tě nesmí rozhodit.Nezapomen,že se nedáme ani nemoci a ani zlým lidem.Berušky,mějte se krásně,přeji vám nádhernou dobrou noc a klidné dušičky.Mám vás všechny moc ráda.Vaše Jana D P.S. mě určitě můžete také věřit,je mi s vámi moc fajn a jsem ráda,že vás mám.
Alka, 06.03.2008 22:22:21, IP: ***.***.214.94, #39054no, jo asi máte pravdu. Spíš mám já dnes den blbec a do toho tahle debata. Tak dobrou noc a snad zítra bude líp.....
Alka, 06.03.2008 22:29:12, IP: ***.***.214.94, #39055Jani, mně dnes prostě není dobře. Zas tu bulím a nechápu. Vezla jsem před hodinou tetu domů a cestou mě napadaly hnusný myšlenky jako že to ve 120 někam napálím a budu mít klid. Stačilo špatně otočit volantem. Jenže bych to nikdy neudělala, jsem srab a podělaná p**era. Proč se někdo takovej narodí?
Jana D, 06.03.2008 22:37:29, IP: ***.***.217.5, #39056ALUŠKO,no tak,prostě se Ti to dnes v hlavince zase takhle špatně porovnalo.To nejsi doopravdy Ty,jen ta hnusná nemoc,musíš si pokaždé říci,že se nedáme,musíme bojovat a jsou na tom lidi ještě hůř,my máme naději,že se toho zbavíme napořád a nebo alespon zase pár let bude klid.Neboj se beruško,zvládneš to.Je špatné,že nemáš nikoho po ruce,komu by jsi se mohla vyplakat.Kde máš muže?Nepomohl by Ti? Já vím,že to nechápou úplně,ale neštastné nás také vidět nechtějí.Jak Ti pomoci?Slova jsou málo,nepomáhá Ti,když se vypláčeš?Zkus všechny pocity vypsat do deníku,třeba to trošku pomůže.Nejslepší by bylo jít se vypovídat k manželovi,myslíš,že můžeš tohle udělat?Myslím na Tebe holčičko,nebo víš co?Ted mě napadlo,jdi se podívat do pokojíčku jak Ti spinkají andílci,mě to pokaždé hrozně zvedlo.Dívala jsem se jak děti spinkají a hned jsem věděla co je správné a proč tu jsem.Posílám Ti pusinky proti smutku,objímám Tě na dálku a jsem s Tebou,neboj se Aluško,zvládneme to!!!!!!Jana D
Jana D, 06.03.2008 22:41:37, IP: ***.***.217.5, #39058ALKO,napíšu Ti mail,kolikrát se sem nedostanu,ale na mail chodím dost často,když se Ti bude chtít a bude Ti moc smutno,tak můžeš napsat i tam,budu ráda a můžeš psát kolikrát chceš a jak často budeš chtít.Mail je lailah@atlas.cz Jana D
Jířa, 06.03.2008 22:43:21, IP: ***.***.28.159, #39059Ahojky... mrzí mě tady ty divné příspěvky:-(
Alka, 06.03.2008 22:45:07, IP: ***.***.214.94, #39060Janičko, já vím, že jsou lidi na tom hůř. Tohle je jen blbej jeden den, jinak je mi fajn, ale právě když je takhle blbě, nikoho nemám. Nemám žádnou kamarádku, která by ke mně přišla na noc jako má Marilyn - závidím jí to a současně přeju. Manžel už dávno spí, měl u souseda kořalku, tak ani neodvezl tetu. Musela jsem já, bála jsem se jet, když špatně vidím dnes a pak mě napadají ty blbý myšlenky. Manžel je rád, když mi je dobře, miluje mě, pohladí, ale když mi je zle, tak to prostě neumí a nechápe........
Jani, moc ti děkuju, jsi strašně hodná a moje spřízněná dušička, když stejnou dobu bereme léky a jsme v tom úplně stejně. Dobrou noc zlatíčko
Jana D, 06.03.2008 22:51:20, IP: ***.***.217.5, #39062Dobrou noc ALKO a všechny berušky,jdu už také do pelíšku,jsem zvědavá jak to ráno bude zase vypadat.Aluško,neboj se,budu s Tebou i když je imaginárně,je fajn,že máš muže,který Tě miluje a to obejmutíkdyž Ti není dobře a co má říci,se naučí a když ho to nenapadne,tak si o to řekni.Jsem starší a stejně když mi je zle,tak přijdu k manželovi s tím,že mi je smutno a že chci obejmout.Pokaždé to udělá a cítím jak mi je fajn.Oni neví,kdy nám je tak zle,že by se neměli dívat na televizi,musíme jim to říci.Pokud se tváříme statečně,tak jsou v pohodě,že jsme spokojené.Už to je výhra mít vedle sebe člověka co tě má rád!!!Tak si na to pokaždé vzpomen.Hladím Tě na dálku a krásné sny berunko,BUDE LÉPE!!!!! Napiš mi zítra jak Ti je.Páááá Jana D