Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Marta, 06.03.2008 22:53:01, IP: ***.***.1.78, #39064
ALKO, vím že to píšeš Janě , ale musela jsem reagovat....Jsem ráda , že si špatně neotočila volantem.Já tě chápu Alko, v době kdy jsme se hádali s bývalým , tak jsem měla takový myšlenky a také jsem jela v autě , ale pak jsem si vzpomněla na moje drobečky , leželi v postýlce......a MY JSME RÁDI , ŽE JSI TADY PRO NÁS!!!!Alko, ty si moc zraněná , tvoje dušička je zraněná, kdybych ti mohla nějak pomoct.Myslím na tebe a také se modlím a věřím , že i Bůh tě má rád.Jsi pro nás i pro něho vzácná.M.
Marta, 06.03.2008 22:57:53, IP: ***.***.1.78, #39065
Dobrou noc a všem kdo nyni podpořili Alku moc děkuju.Jste všichni chápaví, vnímaví a obětaví lidé.M.
Alka, 06.03.2008 23:01:26, IP: ***.***.214.94, #39067
Marti, já bych neotočila, jsem slaboch. Martičko, kdo je rád, že tu jsem? Moje děti, ale ony to neumí říct a já potřebuju s někým mluvit o tom jak mi je smutno a úzko. Dnes jsem byla na hřbitově, dát mamce a taťkoj kytičku sněženek.....děti mávaly hrobečku......zase přijdeme babičko.......
hrozně mi naši chybí, táta celej život a máma teď , když ji potřebuju.
Marta, 06.03.2008 23:26:12, IP: ***.***.1.78, #39070
ALKO, já jsem v té době , kdy mě bylo zle jako tobě neměla nikoho, i když moje rodiče jsou naživu a měla jsem kámošky , ale těm se nedalo věřit a pak jsem měla od nás z věřícich podporu , ale to bylo až potom.Jinak jsem na to byla také sama a bez léků.Myslela jsem si , že napíšeš něco o tátovi ...já už nevím , jak to bylo u vás...ale já jsem neměla ani u jednoho podporu, lásku, nic a potom se takto můžou dostat do depresí právě tací jako my, kteří jsme prostě citlivější.Proto píšu , že jsi zraněná, věřím , že kdybys měla výborného psychologa a psychoterapii, že tobě by to pomohlo.Taky jak píšeš potřebuješ někoho kdo by s tebou o tom všem mluvil , ale také pomohl.A my jsme rádi , že tu jsi i když jsme jen přes to psaní.O tom , že jsi slaboch......spíš jsi udělala dobře , že jsi to někam nenapálila....Také tě hladím na dálku, to mám od Janičky..:-) a zitra Pa
Majulka, 07.03.2008 1:38:05, IP: ***.***.142.119, #39079
Tak mám za sebou Berunky druhou pohotovost.Přijeli jsme s manželem před půl h.já se moc stydím,ale nezvládla jsem záchvat,měla jsem tachykardii a do toho takový ždímaní srdce,že jsem chtěla do nemocnice.Tam mi dali léky na uklidnění a udělali EKG,SAMO,že tam už to bylo v normě.omlouvala jsem se lékaři,že plasim,a on mě uklidnil,že to bohužel k naší nemoci patří a že bych měla mít u sebe i znovu Va
Majulka, 07.03.2008 1:38:33, IP: ***.***.142.119, #39080
Tak mám za sebou Berunky druhou pohotovost.Přijeli jsme s manželem před půl h.já se moc stydím,ale nezvládla jsem záchvat,měla jsem tachykardii a do toho takový ždímaní srdce,že jsem chtěla do nemocnice.Tam mi dali léky na uklidnění a udělali EKG,SAMO,že tam už to bylo v normě.omlouvala jsem se lékaři,že plasim,a on mě uklidnil,že to bohužel k naší nemoci patří a že bych měla mít u sebe i znovu Va
Majulka, 07.03.2008 1:44:25, IP: ***.***.142.119, #39081
socardin na zklidnění tachykardie. Já už to nenávidím,jsem z toho zoufalá,bude to tak navždy a mě je z toho smutno :-(musím myslet pozitivně,ale to do prkýnka pořád nejde,já bych vám tak psala něco hezkého a místo toho tady bulím a vám není taky dobře.vše mě to mrzí,že občas neumím bojovat.jdu zkusit spát,prášky zabírají. Tak dobrou noc Berunky.Malujká
Majulka, 07.03.2008 1:44:52, IP: ***.***.142.119, #39082
socardin na zklidnění tachykardie. Já už to nenávidím,jsem z toho zoufalá,bude to tak navždy a mě je z toho smutno :-(musím myslet pozitivně,ale to do prkýnka pořád nejde,já bych vám tak psala něco hezkého a místo toho tady bulím a vám není taky dobře.vše mě to mrzí,že občas neumím bojovat.jdu zkusit spát,prášky zabírají. Tak dobrou noc Berunky.Malujká
Marilyn, 07.03.2008 7:15:46, IP: ***.***.24.114, #39083
Děkuji moc, také jsem zjistila, že nemám vůbec žádnou fyzičku, jdu 10 minut a už nemůžu popadnout dech a jsem unavená, tak s tím budu muset něco udělat.
Marilyn, 07.03.2008 7:18:32, IP: ***.***.24.114, #39084
Kočinečko, ale to je jen jednu noc, jinak jsem doma úplně sama. Máš tam manžela, kterého můžeš kdykoliv vzbudit, kdyby se něco dělo. Jsi strašně silná, když jsi jela autem odvézt tetu....
Mirka, 07.03.2008 7:21:32, IP: ***.***.158.236, #39085
Majulko moja breberko, je mi moc líto, že je ti tak blbě. Je to jasné, jak se vše seběhlo. Tebe odpoledne rozhodilo to břicho, možná se o tebe pokouší ta viróza, co měla celá naše rodina. A potom už následovaly ty tachykardie. A jak jsi byla tak psychicky rozhozená z toho břicha, tak jsi to prostě neuřídila. Je to ale dobré, že víš, že i při"záchvatu" máš srdce v pořádku. Snad ti ta myšlenka chvíli vydrží, breberko. Je mi to moc líto. Ale je taky předjaří, tak se musíme připravit, že to s námi bude mávat. Akorát mě štve, že ti to dělá i po dost vysoké dávce Cipralexu. Tak uvažuji , jestli se u tebe strefili s tím správným AD? Nechceš se poradit a zkusit případně něco jiného. Ten převod na jiné AD by už neměl být nějaký problémový. Není to, jak když začínáš.
Tak pá a myslím na tebe. Mirka
marcela, 07.03.2008 7:54:05, IP: ***.***.63.11, #39086
ahojíček, tak jsem to tu teď pročítala, ale jsem z toho nějaká tumpachová, před chvílí jsem vstávala asi mi mozek ještě spí. ALKO kočičko co je to za slova NEJSI SLABOCH zvládneš toho sakra hodně, já bych třeba za volant vůbec nevlezla!!!!!! co se týče dětí, já bych je oočkovat dala, ale svoje k tomu bude muset říct ještě doktorka na imulogii, jedeme tam 27.3. tak i podle výsledků odběrů, nerada bych jim ještě přitížila, prožily si toho už taky dost, tu starší mi hnedle doktorka zahrabala........ale pokud by ta možnost byla, tak je dám oočkovat. MAJULKO šmudlinko jak je ti dneska, to mne mrzí, že jsi měla takový doktorský den, ta tachykardie je hnus, člověk to zažil několikrát, ale když se to objeví, pokaždé ho to vyvede z míry viď. MARTO ty mi ty tvoje příspěvky budeš muset objasnit, já to nechápu, nebo mám útlum, spala jsem jako špalek, ale cítím takovej ten neklid v celém těle, takové napětí brrrrrrrrrrrrrrrrr snad to odezní MARILYN jak je dneska jsi šikulka, zítra přijede přítel a bude líp...............jé holky a kluci mne se dneska do ničeho nechce, co já budu dělat, ale ten oběd musím udělat
Marilyn, 07.03.2008 8:21:53, IP: ***.***.24.114, #39087
Ahoj beruško, už se na něj moc těším, pořád přemýšlím, jakou mu uvařím ňaminku, asi kuřecí roládku s brambůrkem, nu uvidíme. Dneska byla ráno pěkná ziminka, ale už svítí sluníčko, tak snad bude bezproblémový den...
marcela, 07.03.2008 8:40:46, IP: ***.***.63.11, #39088
já jsem dneska tak líná, že jsem se ani nepodívala na teploměr:-)))))
Marilyn, 07.03.2008 8:49:17, IP: ***.***.24.114, #39090
A už to začíná, začalo mi být špatně, motání hlav y ještě k tomu mi zavolal přítel, že přijede až v neděli odpoledne a večer zase zpátky, tak to hezky začíná :(
        Předchozí   1 .. 141142143144145146147 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.