Diskuse - Panikářky 8
Marilyn, 06.03.2008 11:51:03, IP: ***.***.24.114, #38901Lukýýýýýý já jsem šla ven, sice jen dva bloky do krámu pro laky na nehty, ale šla jsem úplně sama a sama jsem nakoupila a došla zpátky mám radoooost :)
Marilyn, 06.03.2008 11:53:48, IP: ***.***.24.114, #38902Marcelko, přítel přijdede až v sobotu večer, má moc práce, dneska jsem byla poprvé sama venku, sice jen kousíček, ale i tak to beru za úspěch, odpoledne jdu domu pěšky s kamarádkou, tak doufám, že to bude mít ten samý průběh. Utíká to hrozně rychle, to je pravda...
Marilyn, 06.03.2008 12:51:29, IP: ***.***.223.179, #38917A bude ještě líp, jsi šikovná...
Apple, 06.03.2008 13:02:00, IP: ***.***.99.147, #38920Meningococcal polysacharide A+C vaccine (1 x 1 dávka) typ C a A 424 Kč, Neisvac-C (1 x 1 dávka) Typ C 862 Kč, Menjugate (1 x 1 dávka) , typ C 674 Kč
MARCELA, 06.03.2008 13:05:07, IP: ***.***.63.11, #38921APPLÍKU DĚKUJU, DNESKA NAJEDU NA DOKTORKU, CHTĚLA BYCH NECHAT OOČKOVAT STARŠÍ DCERKU...............
Marilyn, 06.03.2008 13:08:06, IP: ***.***.24.114, #38922Ještě cestu domu a i ta, když dopadne dobře, tak budu dneska veselá.A co ty, nepůjdeš s prckem ven??
Ajka, 06.03.2008 13:28:01, IP: ***.***.152.103, #38927Ahojky bábovky (holky) a buchtínci (kluci), diskuze se rozjela trochu jiným směrem, než bylo asi původně plánované a já bych navrhla, udělat za tím tlustou čáru a vykašlat se na to. Každému z nás se určitě povedlo někdy zareagovat nepřiměřeně, a teď nemám nikoho konkrétně na mysli- ani Dianku ani Zuzku, hovořím všeobecně a tak nebude problém, porozumět tomu druhému, pokusit se ho pochopit a dál to nerozebírat. Tuto diskuzi tu máme proto, aby jsme si vzájemně předávali zkušenosti i zážitky. PP je jako každá jiná choroba, má své stupně závažnosti, individuální prožitky a jiné reakce na léčbu.Někdy je to kombinované i s jinými poruchami a tudíž pocity jsou různorodé.Já například mám klaustrofobii. ALE : nevadí mi metro, auta-či prostředky hromadné dopravy, můžu jet klidně v tunelu, zavřu se do místnosti bez oken a nic se neděje. Ale strčte mě do výtahu a udělá se mi blbě. A to ještě pouze určitý druh rychlovýtahu, snesu klasický , panelákový nebo ten co jezdí stále dokola.Teď si nevzpomenu jak se mu říká, ale určo víte , o kterém mluvím.Jó , myslím, že páternoster. Takže se v tom vyznejte!!!! Proto si myslím, že jsou i různé stupně agorafobie a každý má při ní jiné obtíže.Záleží i na povaze, jak se ten daný jedinec dokáže se svým postižením vyrovnat. Tak si, lidi, nekažte už tak složitej život!!!!! Všechny zdraví vaše AJKA
Marilyn, 06.03.2008 13:41:37, IP: ***.***.24.114, #38930Určitě Ájo myslíš paternoster, viď :)
Ajka, 06.03.2008 13:47:57, IP: ***.***.152.103, #38934MIRUŠKO, MOC HEZKY JSI TO NAPSALA, OSTATNĚ JAKO VŽDY.DO p**ele, CapsLock. Myslím si, že vůbec nemusíš přemýšlet nad tím, jestli jsi tu divokou diskuzi rozjela ty, svou nevinnou otázkou. Nejprve nikdo nereagoval a pak jako když uvolníš stavidla.Někdy se stane, že člověk něco špatně pochopí, dokonce se dá i blbě říct, navíc po netu je to horší, já už jsem někde psala, že psané slovo vyzní jinak než to mluvené. To je zkrátka problém, který se nevyřeší. Horké hlavičky vychladnou a bude zase dobře. Já vím, že když se mi toho nahromadí víc, bouchnu a řádím jako černá ruka. A pak je klid. Na nějakou dobu. Ale já si zase jisté připomínky neberu příliš osobně, to mě fakt nerozhodí.Taky jsem vedla bouřlivější diskuzi, ne na panikářkách, jinde,taky jsme si každá řekly to svoje, názor druhého příliš nepřijaly a hotovo. Ale o tom to je. Vykrákat se, ulevit si, poradit se. Podle toho, kdo co hledá.No nic, už hodinu si slibuju dobré kafíčko, tak to jdu konečně zrealizovat,přítel se přišel podívat, jako kde to vázne, jestli jsem nepřirostla k židli, díťátka jezdí s ostatníma děckama venku ( výhoda obytných zón-řidiči jsou opatrní a stejně v tuhle dobu tady nikdo moc nejezdí ) na kole,já mám ze včerejška uvařeno, no co budu dělat?????? ÁNO, SPRÁVNĚ!!!! Nebudu dělat nic, dám si nožky hore a budu vychutnávat to kafčo. Zdravím, tě!!! Co mailíky ? V pohodě ? Snažím se posílat jen ty, co nemusíš otvírat...PA
Majulka, 06.03.2008 14:19:20, IP: ***.***.142.116, #38941Ahoj Kopretinky moje,mě je dnes blbě :-(dostala jsem to,ale to není úplně k tomu,mám křeče do žaludku a bolí mě záda.Nemůžu se pořádně najíst,ráno jsem měla jen rohlík a teď k obědu mám suchý rohlík :-(v lékárně mi dali pastylky Reniie,tak uvidíme.Budila jsem se snad každou hodinu.Cítím se jako po kopancích :-)MERYLIN a co jak ti je beruško?MARCELKO,vy jste taky kamarádky s MARTICKOU my s PETOU
Marilyn, 06.03.2008 14:52:30, IP: ***.***.24.114, #38943Ahoj sluníčko, dneska jsem si SAMA došla koupit pastu na zuby a laky na nehty a v sobě jsem měla jen 1 Lexaurin, který jsem si vzala ráno a ven jsem šla v 11:00, tak mám docela radost, teď mě ještě čeká cesta domu, ale to jdu s kamarádkou, tak to se tak nebojím...
To mě mrzí, že máš tak ošklivou menstruaci, mě je také první den zle, zkus nějaký čajík na bříško...
Marie, 06.03.2008 14:55:26, IP: ***.***.45.226, #38944Ahoj všichni
potřebovala bych poradit.Má někdo z vás zkušenosti s lékem Prozac?Díky za každou odpověd
DIANA, 06.03.2008 15:50:37, IP: ***.***.62.29, #38948 Dekuji vsem, kteri mi posilali soukrome maily na podporu proti XX ZUZANE. Nebudu sem psat, protoze s touto osobou rozhodne diskutovat uz nehodlam. pa D.
Ajka, 06.03.2008 16:45:44, IP: ***.***.152.103, #38952Tak se mi to kafčo trochu protáhlo.Děti byly venku a já si lehla.No jak to dopadlo ? Samozřejmě, že jsem usnula.Dala jsem si hoďku šlofíka a teď peču propadlou buchtu, to je rychlovka, všechno se smísí, vyleje na pekáč,strčí do trouby, upeče, trochu vychladne,sežere.....Řekla jsem si, že se sem podívám a kde nic tu nic,ticho po pěšině. No jasně, máte spoustu povinností.Koneckonců já taky, jdu se podívat za svou buchtou. Do kuchyně. Na tu v troubě. ( já vás znám, vím na co myslíte ) Pa, pa...
marcela, 06.03.2008 16:47:29, IP: ***.***.63.11, #38953MAJULKO to mne mrzí, já taky než se mi to rozjede, tak je mi blbě. AJKO holky by šly taky ven, ale mají smůlu, teď jsme přišly od doktora, sice antibiotika nemáme, ale řeknu vám všem takovou diagnozu jsem ještě neslyšela, prej má puchýře na mandlích, s tím jsem se tedy ještě nikdy nesetkala. Prej máme přijít v po na kontrolu.........to je něco to naše zdravotnictví. Na mne padla hrozná únava, pálí mi v krku, bolí všechny klouby nebo skoro všechny, mám zvýšenou teplotu, no doufám, že se z toho vylížu, k doktorovi se mi nechce ne ne ne, stačí mi příští týden psychiatr a týden na to imunologie. MARTI co ty tvoje záda????? je to lepší