Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Monika, 05.03.2008 22:07:03, IP: ***.***.71.115, #38811
Ahojte kočky a kocúrikovia!!!!
Aspoň pár slov na pozdravenie.Ja som dnes bola u lekára aj so sebou aj s manželom.obaja sme na ATB.Mám chrípku so zápalom dýchacej trubice.Paráda.Celé telo ma bolí a pod krkom ,od kašlu páli.V práci som si vybavila voľno.
Veroničko!!!Dúfam,že to bude v pohode,keď Ti tú potvoru vyberú.
Miruška,poslala som Ti na mejlík pár fotiek z dovolenky
Všetkým prajem pekný večer a ešte krajšie ráno,bez problémov.Monika
DIANA-JANE-D, 05.03.2008 22:21:42, IP: ***.***.62.29, #38815
JANI -D, ja uz se nevyznam v nicem.Ja v zadne diskusi nikdy nebyla sprosta! Mam pocit, ze to je zase nejaka ma osobni zalezitost-byla jsem prilis otevrena, ale mrzi me, ze se me nikdo nezaslal. Mam vas rada, ale koncim. Pa VERUNKO,MAJULKO,ALENKO,JARCO,APPLE,MARTO,ILONKO,AJKO, MIRKO, MONIKO,LAURO,SARKO,ALKO,JANI_D,JIRO,MARCELKo. MIRKO - vidis, ta tvou otazku jsem odpovedela a doplatila neci zavisti, jinak si to neumim vysvetlit.
DIANA, 05.03.2008 22:48:17, IP: ***.***.62.29, #38825
A asi mas spatne informace, na co jsem zadala ID. Agorafobie to nebyla. A vubec, ze te tak zajimam!!!! Ja tusim.
Ajka, 05.03.2008 22:54:44, IP: ***.***.152.103, #38826
Napsala jsem ti mailík :-))))))
MARCELA, 06.03.2008 6:50:35, IP: ***.***.63.11, #38835
Diano prosím tě co blbneš, zuzana napsala jenom svůj názor, svou zkušenost s lidmi, s kterými pracuje, proč okolo sebe tak kopeš, já chápu, že máš problémy, já je mám taky, můžu říct, že z toho co jsem si tu přečetla dneska ráno jsem v šoku!!!!!! Nevím proč si mi připoměla mou tetu, MARTA ví o kom mluvím, taky pokud s ní budou všichni souhlasit, "věřit" jí tak to bude v pohodě, ale stačí slůvko, které se jí nebude zamlouvat a reaguje stejně jako ty!!!!!!!!! DIANO PODÍVEJ SE KOLEM SEBE A MOŽNÁ PŘIJDEŠ NA TO, CO TÍM TA HOLKA CHTĚLA ŘÍCT, JSOU LIDÉ BEZ RUKOU, NA VOZÍČKU A TEN PLNEJ INVALIDNÍ DŮCHOD PROSTĚ NEDOSTANOU, DÁVAJÍ TO DNES A DENNĚ V TELEVIZI....................
MARCELA, 06.03.2008 6:56:57, IP: ***.***.63.11, #38836
MARTI KOČIČKO JÁ NEVÍM, KDY SE STAVÍM, RÁDA BYCH TĚ VIDĚLA, ALE VYPADÁ TO TAK, ŽE DNESKA PŮJDU S NIKČOU K DOKTORCE, PŘEVČÍREM SI ZAČALA STĚŽOVAT, ŽE JÍ BOLÍ V KRKU, VČERA PREJ NE, ALE VEČER MĚLA 38, DNES RÁNO 36,7 TAK NEVÍM, ALE VIDÍM, ŽE SE JÍ BLBĚ POLYKÁ ALE ONA TO NECHCE PŘIZNAT POTVŮRKA JEDNA......A ABY NEZŮSTALO PŘI JEDNOM TAK MNE SE ODCHLÍPLY DÁSNĚ DOLE U STOLIČEK BOLÍ TAK JAK ČERT, ZVĚTŠILY SE MI UZLINY NA PRAVÉ STRANĚ KRKU........ACH JO DLOUHO JSEM SI NESTĚŽOVALA, A CO TY???? JAK TI JE????? JDU DO LIDLA. TAK ZATÍM PA PA PA
Mirka, 06.03.2008 7:08:36, IP: ***.***.158.236, #38837
Na každé diskusi je někdo, kdo se "naváží" do těch druhých. V tomto případě je to střílení od pasu, protože nikdo neví, jak tomu druhému skutečně je a proč tu invalidku žádá.
Ale na diskusi může napsat svůj názor každý, slušně a tento názor slušně napsaný byl. A je už na tom dotyčném, jestli to bude ignorovat nebo slušně odpoví.
Docela mě mrzí, že jsi psala , že se tě nikdo nezastal, já jsem se tě zastala. A snad mi to nedáváš za vinu, kvůli tomu, že jsem se zeptala, jak byste si troufli na dovolenou u moře?To už bych se nemohla zeptat ani, jak zvládnete cestu do obchodu, protože i toho se může někdo chytit.
Tak pá a myslím, že není důvod odcházet ale je to jen a jen tvoje věc. M
MARCELA, 06.03.2008 7:53:51, IP: ***.***.63.11, #38844
AHOJ MIRKO TAK JAK JE V BRNĚ??????MNE REAKCE DIANY HODNĚ PŘEKVAPIL, DOSLOVA ŠOKOVAL!!!!!! ALE CO NADĚLÁME, NIC. BYLA JSEM V LIDLU, BYL TAM PĚKNEJ MUMRAJ, VŠUDE PALETY SE ZELENINOU, NO KLASIKA, JE MRÁZ, TAK KAMIONY PŘIJELY POZDĚ. ALE MÁM CO JSEM CHTĚLA A MÁM VYŘEŠENY TAŤKOVY NAROZENINY:-)))) JE TO VÁŠNIVEJ CYKLISTA.-) VČERA VEČER MI BYLO ŠOUFL, VYNECHÁVAL MI TEP, ALE DNESKA JE TO ZATÍM DOBRÝ, HOLD JSEM CÍTILA TEN MRÁZ BRRRRRRRRRR
MARCELA, 06.03.2008 7:55:46, IP: ***.***.63.11, #38846
HOLKY A KLUCI MÁM DOTAZ, NEVÍ NĚKDO Z VÁS, JAKÁ JE V SOUČASNÉ DOBĚ CENA ZA OČKOVÁNÍ PROTI MENINGOKOKU???????
marcela, 06.03.2008 8:06:58, IP: ***.***.63.11, #38848
mončo tak se koukejte dát s mužským dohromady ať je vám brzy líp!!!!!!!!!
Halina, 06.03.2008 8:09:14, IP: ***.***.9.57, #38849
Jaká Halina ty babizno stará blbá Diano, když ti tu napíše odborník o lidech, kteří mají tvou diagnozu, tak na tom asi něco bude ty strašidlo.........tak se snaž si z toho něco vzít a neurážet lidi, kteří tomu rozumí...brečíš tu celý měsíce jak je ti zle a pak chceš letět k moři., hypochondře............dej si pozor ty babice, nezmiňuj moje jméno, nebo se obrátím na admina a ten ti blokne IP..........blbko drzá
MARCELA, 06.03.2008 8:35:30, IP: ***.***.63.11, #38854
když jsem včera viděla to xxyy tak jsem to napřed tipovala taky na tebe halino, spletla jsem se..........ale holky kruci vy už jste jak ti naši politici
Lukáš, 06.03.2008 8:38:33, IP: ***.***.223.179, #38855
čaute...jak se dneska všichni máte??já se cítím celkem fajn, ikdyž by to samozřejmě mohlo být lepší...dočetl jsem se, že AD co užívám jsou ty o kterých se teď mluvilo v TV, že vlastně nemocnému nepomáhají...paráda, doufam, že se páni vědci pletou...Ještě k Dianě vadí ti,že tě někdo hodnotí a nezná tě, ty jsi v mém případě udělala to samé(psala si, že ti bylo mnohem hůř než mi)myslím, že když můžeš letět někam na dovolenou tak to s tebou zas tak strašné nebude...buď moc šťastná, že to máš takhle a nebuď škarohlíd...Jak je dneska Marilyn??
marcela, 06.03.2008 9:03:02, IP: ***.***.63.11, #38857
co ty vlastně bereš za léky?????? ty jsi to tu psal, ale já si to nepamatuju!!!!! je fajn, že je ti líp, přeju ti to!!!!! co mrňous, řádí???????
Lukáš, 06.03.2008 9:14:28, IP: ***.***.223.179, #38859
ahoj beru seroxat účinná látka je paroxetin, četl jsem, že jsou to silnější AD a že jejich vysazení je prý peklo...malý spinká, byl dneska v noci nějaký aktivní tak to asi dohání, jinak je skvělý dělá mi velkou radost...
        Předchozí   1 .. 135136137138139140141 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.