Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - DEPRESE I. - nová diskuze

Jarča pro Fabregase, 28.11.2008 11:33:40, IP: ***.***.207.28, #68215
Zdravím všechny dobré lidičky po delší době,čtu Vás,ale někdy se psát nedá.Malířko,zajímá mě,jak jsi dopadla z tou výstavou?Tvé obrázky jsou krásné,jiné,poslala jsi mi je,takže vím,co píšu.S Tvým přítelem a z jeho pitím,záleží,jak moc pije.Nechci Tě ovlivnovat,ale obávám se,kdo jednou trochu víc začal,pít nepřestane.Možná to tak píšu,protože můj otec se upil k smrti,takže nemám dobrou zkušenost.Někdo psal,abys si s ním o tom promluvila,bylo by to určitě rozumné,hlavně ale až vystřízliví.Lucinko,to je těžké,když se moc motáš,tak bych si asi lehla,mě se to taky nedávno stalo,když jsem dostala nové léky,ale já jsem nevydržela ani stát,pořád jsem omdlívala,tak jsem si lehla,než mi to trošku přešlo.A jestli jsi schopná něco dělat,tak to zkus,s tím zíváním to taky znám.Ono by Ti to mělo přejít,až si na ty léky pomalu zvykneš.Mě napsal mudr celý a já po tom,když jsem omdlívala,tak už si druhý týden beru jen půlku,celého se zatím bojím.Za týden jidu k doktorovi,tak jsem zvědavá,co mi řekne,já jsem si to tak naordinovala sama.Asi mi to zvýší,ale to už možná zvládnu.Jinak jsem si Vás četla,jak jste krásně psaly o hubnutí.Já bývala vždycky štíhlá,ale až po padesátce jsem přibrala,nebo i z prášků,jek mi říkala mudr i Vy to píšete a mě to moc vadí,protože skoro nejím,snídám jogurt,potom jablko,oběd a odpoledne už jen něco maličko si sním a nemůže zhubnout.Na obezitologii mi řekla přímo,že je to z léků.Jinak jsem byla tento týden u posudkové komise na ID,posudkář byl 80 ti letej dr,ktarej se mě pořád ptal dokola na nesmyslné věci,potřeboval očividně psychiatra a dal mi částečný ID,protože jsem prej nebyla 2 roky v léčebně.Můj obvodák mi řekl,že se nebudu odvolávat,ale budu podávat žalobu,už jsem to mohla mít za sebou,mám z toho nervy.Byla jsem v léčebně před rokem,takže takového my tady máse posudkáře,který rozhoduje o našich životech,opravdu byl úplně mimo.Přede mnou byly 2 paní,které se s ním hádaly,asi už to nezvládá,kdyby mi neřekla mudr,kolik má roků,i když vypadá na tolik,tak bych nevěřila,co tam ještě dělá.Mějte všichni pěkný den aříjemný víkend,Jarča.
jasně-jANA-pravda, 28.11.2008 11:35:16, IP: ***.***.173.78, #68216
Piš Sem co chceš. Když myslíš. Zkus se ale vyvarovat chyb z Doktorky, jinak se nechytneš.
Na doktorce jsi včera napsala, že se nikdy nedostaneš do nemocnice. Bubu na to SLUŠNĚ napsal, že je to odvážné tvrzení. odepsalas mu, že je d**il a blbec, který nic neví. Já jsem se tě zeptala, proč jsi rozbila diskuzi - kdysi, jak jsi psala - prý milenkám - odepsalas mi a nazvala mně na slušnou otázku blbkou. Napadáš první, urážíš první. Lžeš,když píšeš, že slušným píšeš slušně a sprostým sprostě. Jsou důkazy na Doktorce na diskuzi Antipsychotika z včerejška i dneška, že bezdůvodně urážíš a napadáš lidi píšící ti slušně. Jsi agresivní a vybíjíš svou agresi a zlobu na nevinných, nerozlišuješ přitom slušné a neslušné lidi. To jsem ti chtěla napsat, protože jsi mně na Doktoce urazila - tak aby lidi tady věděli, že je to s tebou jinak, než se stavíš a kde se o tom mohou přesvědčit - kde je důkaz. Jana.
depresák, 28.11.2008 11:40:13, IP: ***.***.173.78, #68217
anonym taky napsal slušně názor a u Haliny je hned d**ilní - myslím, že to nemá cenu ji řešit. Ahoj.
depresák, 28.11.2008 11:41:26, IP: ***.***.173.78, #68218
anonym taky napsal slušně názor a u Haliny je hned d**ilní - myslím, že to nemá cenu ji řešit. Ahoj.
Halina, 28.11.2008 11:43:41, IP: ***.***.207.94, #68219
Nelži Jano.....jsi lhářka ......ten člověk opravdu píše hlouposti ........a ted už víme, kdo to dělá, lítáte za mnou i na jiné diskuze a sledujete mě jako cvoci, já se vámi vůbec nezabývám .......blázni ......jděte do léčebny .....žárlíte na moje psaní ..

A pokud tady lidem vadí, že za mnou lezou cvoci a anonymy a Jana a píšou....doporučuju....běžte si stěžovat adminovi.....já budu psát dál, jsem na svobodné otevřené diskuzi .......!!
Halina, 28.11.2008 11:45:48, IP: ***.***.207.94, #68220
Tohle vyvádí Jana na doktorce:

28. 11. 2008 11:20:56, co?
Nikdy se s ničím nedostaneš do nemocnice ? To tě ta paranoia tak chrání ? Žádnou nemoc nemůžeš dostat - třeba rakovinu nebo infarkt ? Jsi dobrá ...A proč je Bubu d**il a blbec ? Jana.
Já jsem jasně psala že se to týká JEN MÉ DIAGNOSY,ale Jana porotže si potřebuje zaprudit , tak to takhle překroutila.....aspoň víme kdo sjou ty anonymy co tu řáděj .......hihi
Jana, 28.11.2008 11:53:23, IP: ***.***.173.78, #68221
Nikde jsi nepsala, že se to týká tvé diagnozy, psalas větu já se nikdy do nemocnice nedostanu - je to tam. Proč je Bubu d**il a blbec ? J.
Jadwiga, 28.11.2008 11:54:58, IP: ***.***.158.142, #68222
Napsala jsem příspěvek a není tu, je to tu navíc hrozné, depresívní, rozhádané jak na tureckém tržišti, už sem nebudu chodit. čau všem vespolek J.
Halina, 28.11.2008 11:56:20, IP: ***.***.207.94, #68223
Lžeš Jano opět , proč pořád lžeš děvče??:

No to je Pavle nesmysl.....vůle s tím nemá co dělat...už jsem to tu psala mockrát......já se třeba snažit nemusím vůbec , můžu dělat co chci a v nemocnici už nikdy nebudu, protože ten lék to udrží ....., možná budu mít jiné nemoce,ale do paranoi se už nikdy nepropadnu...schíza je možná něco jinýho,ale opravdu ty jsi uplně mimo Pavle, jaká pravda léčí??Namlouváš si to , paranoia ti bohužel lehce přetrvává...
tady máš jasný důkaz a přestan už obtěžovat na diskuzi díky!

Halina, 28.11.2008 11:59:42, IP: ***.***.207.94, #68224
...tak ted jsem vám předvedla, jak Jana lže a myslím že by byl nejvyšší čas , kdybys vzala anonymy Jano a vypadla odtud ....jsi prolhaná ženská, která chce jen vyvolávat hádky......ven s tebou !

ADMINE PROSÍM O ZÁSAH, JANA A SPOL SE TÜ STÁLE SNAŽÍ VYVOLÁVAT HÁDKY A DĚLAT ROZRUCH ....DÍKY
Ahoj, 28.11.2008 12:00:56, IP: ***.***.173.78, #68225
Zdravím všechny z polední pauzy místo oběda.
Zítra budem na lyžích a v neděli na Vás juknu.
LUCI - mně po lécích zpočátku bylo trochu nevolno - po AD a po Xanaxu, který je na úzkost. Byla jsem utlumená, ospalá, nevýkonná a dost bez zájmu - po delším braní problémy ustoupily. Denně jezdím autem, takže by to byl dlouhodobě problém.
Zvládneš to !
MALÍŘKO - maluješ ? Příteli jsi už řekla, že Ti ta daná okolnost vadí a zda s tím může něco dělat ? Mluvili jste o tom v minulosti ?
Přeji všem hezký den a pohodový víkend!!!Romana.
proč ? , 28.11.2008 12:13:28, IP: ***.***.173.78, #68227
Proč ti nejde odpovědět na primitivní otázku proč je Bubu dle tebe d**il a blbec ? Nejde to, že ?
Jak to, že paranoia lehce přetrvává ? Mysleli jsme, že jsi vyléčená...
A nikoho vyhazovat nebudeš - jsme na tom stejně jako ty, budem psát kam budem chtít děvenko, tak jako jsi to oznámila ty tady. S adminem jsi směšná, ten na to tady kašle, jinak bys tady nebyla dávno ...
Halina, 28.11.2008 12:15:31, IP: ***.***.207.94, #68228
...tak ted jsem vám předvedla, jak Jana lže a myslím že by byl nejvyšší čas , kdybys vzala anonymy Jano a vypadla odtud ....jsi prolhaná ženská, která chce jen vyvolávat hádky......ven s tebou !

ADMINE PROSÍM O ZÁSAH, JANA A SPOL SE TÜ STÁLE SNAŽÍ VYVOLÁVAT HÁDKY A DĚLAT ROZRUCH ....DÍKY
Malířka, 28.11.2008 12:27:06, IP: ***.***.60.43, #68232
Jarčo, s tím posudkářem je to teda tragédie! Ale věřím, že spravedlnost a pravda zvítězí. Žaloby se neboj, jsi v právu :-))) S výstavou jsem nic neudělala, jednak nám nejelo auto a později nebyl čas - pilo se. Tak prý dnes navečer. Ale mě už to opravdu přešlo. Kvůli němu.
Romí, včera jsem byla u našich, vlastně jsem tam přespala a dopolko vařím, peču kuře, peru. Odpoledne jdeme do banky a potom, nevím, chtěla jsem si jít zacvičit. To víš, že jsem s ním o tom mluvila. Už mockrát. Ale je to, jako s kouřením, kávou, čokoládou, chutěmi... Kolik lidí mi to už vymlouvalo, shazovalo mě kvůli tomu, atd. A já se jen usmívala a říkala, že mě to baví. A později už jen, nechte mi to, co bych z toho života měla? Už vůbec nic... On zase říká, že nemá záklopku.
Lucko, neboj, AD ti neublíží!!! To jen, že se ze začátku pozoruješ. Všichni jsme tím prošli. Pa, kočičko :-))) A zase napiš.

Mějte se všichni co nejlépe!
Halině, 28.11.2008 12:31:58, IP: ***.***.173.199, #68234
Halino, můžeš mi říct, proč sem vůbec lezeš?Tady si lidi psali normální příspěvky, pěkná slůvka a ty sem zase přilítneš a kopíruješ tady nějaké své příspěvky bůhví odkud, myslíš, že to někoho zajímá?Nech Janu a spol napokoji, píše ti jen pravdu,ale to ty nevidíš, běž si rozebírat paranoiu na jinou diskuzi, nedošlo ti,že tady je to o depresi, tudíž v depresi pomůžou hezká slůvka a ne ty nesmysly, které tady plodíš...copak ti to nikdy nedojde,že tady nejsi vítaná s tím svým slovníkem?Zmizni a dej všem svátek...
        Předchozí   1 .. 979899100101102103 .. 130      Následující
Přidat příspěvek k tématu DEPRESE I. - nová diskuze
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.