Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

veverka, 21.04.2008 8:52:16, IP: ***.***.2.138, #45817
I já jsem po dlouhé době přišla na tyto stránky a jsem zděšena, co se tu odehrává. Naprosto souhlasím s Barborou, jedině úpnou ignorací se snad té osoby dá zbavit. I když jsem moc nepříspívala, vše jsem si pročítala a byla v duchu s vámi. Nyní to již nejde, tento způsob komunikace mně silně vadi. Jinak všechny dřívější holčiny moc pozdravuji. Veverka
:::::::, 21.04.2008 9:07:05, IP: ***.***.217.5, #45821
No, to nedovol, aby Tvoje děti četli o nevěře, dovol jim, aby četli že si promiskuitní.Kanále jeden plnej všech .........
Ivča, 21.04.2008 9:49:13, IP: ***.***.124.180, #45826
Hlavně jim dovol,ať si přečtou všechny tvé sprosté urážky a výplody,to budou mít opravdu radost,že přeješ lidem smrt,vyhrožuješ..atd.
Iva, 21.04.2008 10:00:35, IP: ***.***.68.150, #45827
Veverko, moc tě zdravím. I pro tebe platí, co jsem napsala Barboře.
Halina, 21.04.2008 16:52:18, IP: ***.***.9.57, #45893
Zase vedle Ivčo........smrt přeje Sarah dítěti svého milence , které čekal s manželkou, chceš to zkopírovat ?? ....koukám taková pakáž ti nevadí co???

Veverka je stará hloupá ženská, co vtrhla na forum se slovy......už jsem stará, snad mě tu necháte psát ......větší pitomost nemohla napsat ..hihi.......a ještě ten i**otský nick.......Veverka .....jééé prčááá.....vypadněte za svýma milencema, běžte se pelešit a lhát doma , nás to tady nezajímá, že nejste schopný si najít normální muže a musíte furt jenom krást .!!Zlodějky

Sarah, 21.04.2008 17:12:56, IP: ***.***.166.206, #45903
No to víš, že jo ty "kávo" nebeská, všem čtyřem, čekala totiž čtyřčata :)))
Ty seš tak blbá Halino, to sem fakt nežrala...překrucuješ až to hezký není..
Veverka je hloupá stará ženská a ty seš zase mladá a inteligentní dvousemestrový nic:))hihi
Halina , 21.04.2008 17:21:56, IP: ***.***.9.57, #45909
Já že překrucuju jo???No ty jsi teda královna lhářů .......a největší sině.......:

Re: Ženatý milenec 4 Sarah, 2.2.2008 22:03
Upřímnost za upřímnost...On věděl, že já ještě toužím mít dítě...doma to neplánoval ani v nejmenším. Nejsem z těch, co otěhotní na první pokus...nejde mi to.. Když mi napsal,že jeho žena je těhotná, myslela jsem si,že umřu.. spala jsem jen s ním a říkala si nedej bůh, abych byla teď těhotná i já...a prásk ho... Po letech snažení to vyšlo...s ním.......Neřekla jsem mu to..až když bylo po všem napsala jsem mu,že jsem nosila pod srdcem jeho dítě,ale že odešlo...pár týdnů na to se stalo to samé jim..bylo to hrozné,ale cítila jsem něco jako satisfakci

Všimněte si jak cítila satisfakci, že jeho žena také potratila ........zajímavá metafora.........:-):-)takový člověk jistě nekope do kočky...........zvlášt když to zdůrazní na forech......

A na to si pochvaluje Sarah, že jim zemřelo dítě :

Re: Týrání kočky Sarah, 17.4.2008 22.21
"To víš, že to byla satisfakce, představ si, že ona by měla to, co já ne????? Dobře to dopadlo, dobře...Bůh tam je a ty se ho boj!!!!"

A já na to :

opilá Sarah Halina, 17.4.2008 22:30
Vidíte .....už je opilá jako vždy touhle dobou........přes den by nepřiznala, že má radost ze smrti nějakého človíčka .......psychopat jako psychopatka Iva ......proto si tak dobře holky rozumí s Formolem........nemají soucit s nikým, jen sami se sebou ......jako praví psychopati ..........zítra to zase bude žehlit psychopatka Iva, že to byla metafora, kterou jsem nepochopila .........

"To víš, že to byla satisfakce, představ si, že ona by měla to, co já ne????? Dobře to dopadlo, dobře...Bůh tam je a ty se ho boj!!!!"

Sarah, 21.04.2008 17:44:05, IP: ***.***.166.206, #45919
Hele ty radši jen kopíruj, jak tam dáš toho tvýho zk***enýho ducha, tak to celý znetvoříš. Kopíruj a nepřekládej to lidem po svým, když to neumíš...děkuji ti IQ tykve!!Přeměř si ho, myslím, že ti zas po víkendu dost ubylo:))) nenávratně, že??
Halina, 21.04.2008 17:51:12, IP: ***.***.9.57, #45920
Já že překrucuju jo???No ty jsi teda královna lhářů .......

Re: Ženatý milenec 4 Sarah, 2.2.2008 22:03
Upřímnost za upřímnost...On věděl, že já ještě toužím mít dítě...doma to neplánoval ani v nejmenším. Nejsem z těch, co otěhotní na první pokus...nejde mi to.. Když mi napsal,že jeho žena je těhotná, myslela jsem si,že umřu.. spala jsem jen s ním a říkala si nedej bůh, abych byla teď těhotná i já...a prásk ho... Po letech snažení to vyšlo...s ním.......Neřekla jsem mu to..až když bylo po všem napsala jsem mu,že jsem nosila pod srdcem jeho dítě,ale že odešlo...pár týdnů na to se stalo to samé jim..bylo to hrozné,ale cítila jsem něco jako satisfakci

Všimněte si jak cítila satisfakci, že jeho žena také potratila ........zajímavá metafora.........:-):-)takový člověk jistě nekope do kočky...........zvlášt když to zdůrazní na forech......

A na to si pochvaluje Sarah, že jim zemřelo dítě :

Re: Týrání kočky Sarah, 17.4.2008 22.21

A já na to :

opilá Sarah Halina, 17.4.2008 22:30
Vidíte .....už je opilá jako vždy touhle dobou........přes den by nepřiznala, že má radost ze smrti nějakého človíčka .......psychopat jako psychopatka Iva ......proto si tak dobře holky rozumí s Formolem........nemají soucit s nikým, jen sami se sebou ......jako praví psychopati ..........zítra to zase bude žehlit psychopatka Iva, že to byla metafora, kterou jsem nepochopila .........

11111111111, 21.04.2008 18:17:24, IP: ***.***.166.206, #45928
Špíno! špinavá, kanále jeden smrdlavej, no na tebe myslím, Halino!!!!!!!
Kráásnáá Halinka, 22.04.2008 8:39:29, IP: ***.***.159.50, #45977
musím přibrat Halina, 17.4.2008 17:44prosím vás lidičky pomozte mi. Ja kráásna,50-letá žena krev a mlíko /rande.cz - neskomna/
mám moc ráda mladé kluky. 40-letí muži jsou fůůůj a blééé. Mněla jsem už přibližně 30 mladých zajíčků, jenže mám problém. Teď vážim jenom 103 kg a můj zajíček chce, aby se dostala na váhu asi 150 kg. Jenže nevím jak. Žeru jak prase, chlastám jak vůl a váha se vůbec nehejba. snažně vás prosím pomozte nebo mi zajíček foukne do bot a ja budu muset číhat na nějaký ztoporený veliký penis někde na rohu. Za všechny návrhy předem děkuji a budu se revanšovat - budu vaše příspěvky kopčit, kopčit a kopčit, ve dne i v noci. Jenom mi pozte
odpovědět >>> [#45305]
kráásnáá Halinka, 22.04.2008 8:43:00, IP: ***.***.159.50, #45979
Re: Muzi kolem 30 let uz nemusi sex ...... Halina, 17.4.2008 22:24Písni mi, já ti z prcka udělám klacka natotata:))) zajíčky miluju, je mi pade, mám sto kilo a kočku...taková stará čarodějnice...a s králíčky z klobouku dělám pěkný kousky...napiš mi na Milenci
Halina, 22.04.2008 8:57:22, IP: ***.***.9.57, #45983
Tohle jsem nikde nenapsala ....hihi....musíte si vymýšlet primitivové ....abyste vůbec měli nějaký blbý příspěvky........prčááááá........:-):-)
Hihi, 22.04.2008 9:00:06, IP: ***.***.126.179, #45984
vÉÉÉÉÉN Halina, 17.3.2008 19:45Tady se řeší názory na ženatého milence a to i negativní .............hihi Iva mě zas pobavila ....prej láska........v životě jsem neviděla ženskou, který chybí sex , každá ho má kolik chce.........na každým rohu stojí ztopořený penis .....ovšem Iva ho má jednou za měsíc a už víme proč......chlastá a zajídá to léky ....hihi......:-.)

Pomóóóc už sou zase tadyyy , ožralky a vtěrky , vtírají se do cizích rodin a na forum mezi slušné střízlivé lidi.......prýýýýýýč !!
kráásnáá Halinka, 22.04.2008 9:12:30, IP: ***.***.159.50, #45987
Re: Týrání kočky kráásnáá Halinka, 22.4.2008 08:44Re: Muzi kolem 30 let uz nemusi sex ...... Halina, 17.4.2008 22:24Písni mi, já ti z prcka udělám klacka natotata:))) zajíčky miluju, je mi pade, mám sto kilo a kočku...taková stará čarodějnice...a s králíčky z klobouku dělám pěkný kousky...napiš mi na Milenci
        Předchozí   1 .. 165166167168169170171 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.