Diskuse - Ženatý milenec 5
...Čára, 22.04.2008 10:33:59, IP: ***.***.159.50, #46015je fakt Halinečko, ze ty seš nejkráásnější, nejnáádhernější. Ty vůbec nejsi stará, vyhaslá pahřeba, vyšumělá škeble, která se ji taky podobá. Tvůj xicht je očarující to vědí všichni tví zajíčci. A proto si na tebe dávájí kontakt i s přesným popisem tvých úchylných praktik. A pak hlasují. Tvé lono ji rovnako hnusné jako tvá postava, xicht a hlavne tvé jádro. Má úcta
zlomena, 22.04.2008 10:39:37, IP: ***.***.194.42, #46017ahoj Ivo,jsem tady skoro každý den,jen nnevím jak bych se zapojila...je to o ničem.
U nás pořád stejné,už se blíží doba kdy manžel zase přijede.Za ty dva měsíce co je pryč přisly od něj někdy hezké sms,někdy vyhružné.
Na jednu věc jsem ale přišla-sám neví co chce.Tak nevím jestli je to pro mě dobře,nebo ne.
Iva, 22.04.2008 10:53:45, IP: ***.***.126.179, #46020Jé, ahoj Zlomená. No, to je docela typické. Neví, co chce, to je jasný. A ty to máš rozhodnout za oba. O to to budeš mít těžší. Mně ten tvůj chlap připadá jako pěkně nevyzrálej kluk.... No, musíš se k tomu nějak postavit. Zkus poslouchat co nejmíň srdce a co nejvíc rozum, jen jestli to půjde, co? :-((.
...Čára, 22.04.2008 10:56:23, IP: ***.***.159.50, #46022No Ivo třes se. Teď tě Hajzlina roznosí v zubech. Hnusná, primitivní, zlá babča Halča
zlomena, 22.04.2008 11:02:59, IP: ***.***.194.42, #46024No,já bych ho chtěla zpatky,jen nevím jestli by chtěl také on.Vím,že by to bylo jiné.Psal,že i kdyby nebylo JÍ,že by se to asi stejně stalo,že cítil,že jsme manželé jen s povinnostma...to asi není dobré,já vím.
Pořád si nějak myslím,že si uvědomí,o co by přišel a že se to srovná,ale nevím jak tomu pomoci.....
Iva, 22.04.2008 11:16:25, IP: ***.***.126.179, #46026Nevím, co na to říct. Tak uvidíš, až se vrátí. Pokud si něco uvědomí, určitě to nebude hned, tyhle věci chtějí hodně času a nic nejde lámat přes koleno Drž se, nemáš to lehký ...
Halina, 22.04.2008 11:32:00, IP: ***.***.9.57, #46032Milá Čáro.....oblíbenost neokecáš .......to je prostě důkaz .....a přitom si z nich většinou utahuju.....a nezáviď čáro......prostě jsem kus .......a stará Petra nám taky pro jistotu fotku nikdy neukáže .....to se to kritizuje a uráží a sama oblíbenost nemá a neukáže jééééé.....
Zlomená držím palce ........!!!
Halina, 22.04.2008 11:32:04, IP: ***.***.9.57, #46033Milá Čáro.....oblíbenost neokecáš .......to je prostě důkaz .....a přitom si z nich většinou utahuju.....a nezáviď čáro......prostě jsem kus .......a stará Petra nám taky pro jistotu fotku nikdy neukáže .....to se to kritizuje a uráží a sama oblíbenost nemá a neukáže jééééé.....
Zlomená držím palce ........!!!
Sára, 22.04.2008 11:41:11, IP: ***.***.84.117, #46037Zlomená, spíš bych řekla, že si začíná uvědomovat, co by ztratil, ale potřebuje hodit vinu na Tebe. Manželství jen z povinnosti, Tys ho k tomu vlastně dohnala, kecy, kecy..... Řekl ti někdy, jakou by chtěl změnu, že mu něco chybí? Zažil opojení s milenkou a teď neví kudy kam. Pokud jsi už trochu psychicky srovnaná, tak budeš mít navrch a vybojuješ si svoje. On Tě totiž nejspíš opustit nechce, ale potřebuje uhájit svoje pozice nebo ještě líp, zatlačit tě ještě víc do kouta. A i když s ním chceš zůstat, neklep se na něho, jak hladovej pes na buřta. Jen proboha! nepřímej jeho teorii- ani sama v sobě, ani v hovoru, že to je Tvoje vina. On Tě svým jednáním popravil bez výstrahy a to se nedělá. I zločinec má právo na soud a pokud mu v manželství něco vadilo, mohl se i on snažit o změnu.... Mohli jste vyrazit na dovolenou bez dětí, mohl navrhnout, že změní zaměstnání, aby jste byli víc spolu, mohli jste popít a on mohl ventilovat problémy, mohl doma udělat binec, cokoli.... Neříkám, že by vaše manželství nebylo stereotypní, ale milenkou si ho neoživí. To vede do pr...., to ti ostatně tady potvrdí každá milenka, že mimomanželským vztahem se manželé doma odcizí ještě víc... To, co udělal je jednostranně jeho problém. NE TVŮJ!
Beo, 22.04.2008 12:04:09, IP: ***.***.213.176, #46040Halino, neblazni...kdyz si tam dam na rande trochu lepsi fotky tak se tech chlapu nezbavim.. no ale jak myslis...par jsem jich tam pridala...to se z toho asi ted ale zblaznim..achjo..kdyz tak ja jim budu davat na tebe kontakt..at ti taky neco prihodim..:-DDDDDDDDDD
Krásná Halina, 22.04.2008 12:18:44, IP: ***.***.9.57, #46042Ty jsi slepá chudinko Beo............já mám velkou oblíbenost na Rande........prostě jsem zajímavá......a i když tam dáš nevímco, tak to nic nemění na tom, že jsi vrásčitá a suchá a stará.....vy ste ale vzteklý a závistivý....jediná , která ukázala fotky je Bea, která má ovšem vzhledem k 1500 přihlášení téměř nulovou oblíbenost .......a ostatní jsou zalezlé a jen kritizují .........hihi.......trapas......jéééé
...Čára, 22.04.2008 12:19:18, IP: ***.***.159.50, #46043Halinečko ja ale za to nemůžu, teď fakt závidím a moc. Nordi je krásna ženská a lituji, že bydlí tak daleko ode mne. Ja totiž z Prahy nechci odjet.
Nordi pošlu ti svůj mail, dobře? My tady v bance máme hodně pěkných žen, ale ty jsi přesne můj typ.
Jo Halinečko abych nezapoměl - ze srdce ti děkuji za zveřejnení nicku na Nordi. Ja totiž na seznamky nechodím, mně leží ženy u nohou. Ještě jednou díky, budu na tebe s vděčnosti vzpomínat.
Bea, 22.04.2008 12:23:38, IP: ***.***.213.176, #46044Jeste ze sis Halco nevsimla te pihy co mam na nose...z te mam nejvetsi mindrak..tu kdyby jsi mi vytkla, to bych urcite obrecela..No nic se neda delat...pritvrdim na kosmeticce a holicce...vidim, ze to 2x tydne nestaci..neboj, budu na sobe makat..;-) at nedelam na rande ostudu..:-DDDDDDD
Halina, 22.04.2008 12:26:51, IP: ***.***.9.57, #46048Jo a Beo, nejen že jsi vrásčitá,ale máš i takový primitivní výraz v obličeji, jako bys byla světská ....nebo něco takového....hloupý obličej .....no často se tady tak i projevuješ ......hihi.....v obličeji se všechno pozná, proto o tebe nikdo nestojí, kromě ženatého .....hele jak stará Bea prosí ženáče......matrace naše ..aspon dáreček .....prčááá:
Bea, 25.11.2007 20:32
Musim priznat, ze vycitky uz nemam...asi jsem si za ty roky zvykla..a uz si zvykam i na tenhle zpusob zivota..nasilim se rozhazet to uz jsem vzdala...trapila bych se jeste vic nez se trapim ted...
Re: Ženatý milenec Bea, 25.11.2007 19:35
Taky byva na me obcas zapomenuto co se tyka darku...vetsinou to dodatecne napravi ale i tak to zklame...ale beru na vedomi, ze vetsina chlapu je na tom stejne..aspon co vidim okolo sebe..To jen z tech romantickych filmu je zenska tak zblbla ze to pak zada i v realite
...Čára, 22.04.2008 12:33:47, IP: ***.***.159.50, #46051Babčo Halčo kdy už pochopíš, že nikoho nezajímáš. Sama si sem píšeš, sama si odpovídaš, sama kopíruješ.....
Nikdo se s tebou nebaví, protože jsi 103 kg nula