Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

náhodný čtenář, 19.04.2008 16:50:11, IP: ***.***.113.254, #45651
Pane bože, nechejte už zjistit tu bláznivou Halinu a odvézt do blázince. Ta osoba nemůže být normální. Že vás baví diskuse s takovým bláznem v patách. To bych se na to raději vybodla a pokud bych si chtěla o tom s někým pokecat, tak přes mail.schránku. Anebo ji úplně ignorujte. Nemá cenu se s takovým dementem hádat.
Halina, 19.04.2008 18:21:37, IP: ***.***.9.57, #45658
Takových dementů tady bylo .....a všechny holky vyštvaly......jen já jim to nandala.......musely se odstěhovat, zamykají se někde tajně,aby nikdo neviděl, jaký jsou matrace .........jééé...prčáááá....:-):-)Tady je vzdoušek .....áááá

Halina, 19.04.2008 18:34:56, IP: ***.***.9.57, #45662
Vdaná doktorka Iva si našla ženatého muže, který měl psychicky nemocnou ženu a byl Ivy příbuzný .......skorošvagr ...........fúúúj....!!!

Re: Ženatý milenec 4 Iva, 27.1.2008 09:31

Přečti si to po sobě ještě jednou a zkus při tom zapojit i hlavu, nejen tu svou nevymáchanou hubu, jo?
Jak asi mám pomoci ženě s depresema, když jí ani psychiatr nepomůže? Ne, nepřipadala jsem si skvělá, když jsem s ním spala ... prostě jsem si připadala šťastná, jako žena s mužem, kterého miluje. Ale samozřejmě podle tebe jsme měli být oba charakterní, já kolem něho chodit obloukem a on si naplnit život péčí o domácnost a posloucháním stesků své ženy, to je jistě něco, co tě zcela naplní štěstím, a jinak si to děsat prostě sám ... nebo úplně zapomenout, že sex existuje ... Vůbec nevíš co říkáš!
Že se s tebou špiním ... kašlu na tebe, polib mi
Mariana, 19.04.2008 19:53:55, IP: ***.***.60.43, #45680
Halino,
kdybys psala slušně a nenechávala se unášet vulgarismy, určitě by nemálo lidí s tvými názory na nevěru souhlasilo. Já jsem např. na této diskuzi "objevila" (díky tobě)jednu známou, která žila - nežila dva životy podle vzroce "Vdané milenky". Mohla být úplně spokojená, ale trápila se, živila se představami, jaký by byl život s Ním a vzpomínkami na společné chvíle sexu, touhami a nakonec se i ponižovala, protože On se jí neozval, dokud ona neudělala první krok (a těch spekulací, proč se jí nehlásí, kdo to měl pořád poslouchat, utěšovat ji a tvrdit jí, že se jí každým dnem určitě ozve). Několikrát ročně se jí podařilo ho mobilem nahnat, odvezl ji autem někam do přírody a tam... A zase měla pár měsíců pro co žít. Vdaná, seriózně působící matka dvou dětí, ony i manžel ji bezvýhradně milovali. A ona, ačkoli měla všechno, co si jen dovedeš představit, ničila se vnitřně touhou, žila snový život a ve svých petačtyřiceti běhala za ženatým (a to doslova), který o ni, nebýt jejích aktivit, nestál.
Jiná vdaná známá má zase s milencem dítě (nestýkají se, on jí maximálně zavolá k narozeninám, protože je podobně, jako ona, šťastně žnatý). Nežije se jí lehce, protože pocit viny a nikdy neskončící strach z vyzrazení, ji vnitřně spalují. Říká se, že otec je ten, kdo dítě vychovává, miluje, živí je a já s tím souhlasím. V populaci je tak vysoké procento případů, kdy biologický otec se ani nedozví o svém potomku, že bychom se divili. Na jednu stranu je to odsouzeníhodné, ale na druhou je matka takového dítěte obdivuhodná. Vždyť ona dítě donosila a porodila! Aspoň já takové ženy obdivuju, protože zbaběle nešly na přerušení a dítě si nechaly i s rizikem vyzrazení a možnými zdravotními problémy (jako např. ve filmu Nehoda mé dcery, kde se až při hledání dárce ledviny přišlo na to, že otec dívky není biologický otec).
Nu, Halino, vidíš, že názor lze vyjádřit i slušně.
Formol, 19.04.2008 20:17:55, IP: ***.***.65.7, #45682
Nenapadlo tě, že Halina nechce sdělit názor, že chce být jen slyšena a mít pocit "moci"? ;)
Mariana, 19.04.2008 21:18:54, IP: ***.***.60.43, #45693
To určitě napadlo. Ale aspoň někdo se k ní může chovat, jako k lidské bytosti, k ženě. I když se říká, na hrubý pytel, hrubá záplata.
Jana, 19.04.2008 21:30:40, IP: ***.***.217.5, #45695
No, tak to se modli Mariano, aby nebyla ve tvém příspěvku sebemenší chybička.Jinak se dozvíš, že jsi dement stejně jako já a to jsem psala, že nevěru ráda nemám.Prostě Halina to kácí hlava nehlava a co člověk píše ani nečte.Dokonce jsem se dozvěděla jak moc jsem blbá:o))No, kdo chce kam, pomozme mu tam.Dnes zastávám názor, že pokud má někdo vedle sebe někoho jako je Halina, tak si milenku prostě pořídit musí.Něco jiného jsou Tvé případy, ale nikdy by asi člověk neměl odsuzovat někoho koho nezná a nezná ani situaci ve které se ten člověk nachází.Halina mi udělala rycholkurz života:o))Nikdu žádnou milenku už neodsoudím, protože v manželce uvidím Halinu.Podotýkám, že mám velice fajn manžela, ale podle Haliny starého dědka, protože mu není třicet.Není, klučinové mě nebaví:o))Halina není normální člověk, je to kanál zloby jak tu někdo napsal.Snad se na Tebe ten kanál nevyleje stejně jako na nás.Měj se moc hezky a ahoj Jana
Sarah, 19.04.2008 21:33:45, IP: ***.***.166.206, #45697
Jani, nenapsala bych to líp...A Marianě dík za normální "přírůstek" do diskuse, to se tady bohužel už často nestává....
Halina, 20.04.2008 17:09:12, IP: ***.***.9.57, #45738
Podívej Jano, nechtěj,abych tu zkopírovala tvé "normální "příspěvky , které jsi psala jako anonym, ale se stejnýma hrubkama.........předtím jsi tu nějaký čas perlila, jako Abyjsme......děláš pořád stejné chyby a ještě lžeš jako malé dítě, že to nejsi ty.......Mariana na rozdíl do tebe píše dobře a silně pochybuju, že má ještě 4 anonymy.....A zapamatuj si, že mě manžel nikdy nevěrný nebyl a já jemu také né.....nikdo mi nebyl nevěrný .....možná nějaký člověk, s kterým jsem byla jednou ......a o tom nevím.

Mariano, ty si dej tu práci a přečti si zpátky jak děvčata reagovaly na slušné kritiky.....to bylo urážek do krav a ponižování, každá které se nelíbilo zahýbání byla hned podváděná a ony byly vlastně hvězdy, které si ti manželé vybrali ......hihi......i na slušnou Sáru a Carol byly drzé .........

Jedna věc je, že lidi žijou ve snech a živí vedlejší vztah , nebo se prostě cítí osamělí....a druhá věc je vytahovat se na forech na manželky a pomlouvat je, vytahovat se jak dobře doma lžeme, nebo dokonce spát s vlastníma příbuznýma a plánovat dítě s milencem.Neřekla bych, že mít s milencem dítě je výhra......stejně má geny po otci , takže před problémem neutečeš.......a podle mě chlap , který má jinde dítě a nezajímá se o ně (viz Vanessa) není normální......ale tady většina lidí není normální...morálně určitě néé.

Jana, 20.04.2008 18:09:41, IP: ***.***.217.5, #45740
Halino, vedle píšeš, že slušný člověk řekne tohle už ne.Určitě se za slušného člověka pokládáš, proč jsi nikdy neřekla tohle už ne a urážela jsi dál?To že mě jsi napadla osobně, že píšu pod anonymama a já Ti pokaždé napsala at si to zjistíš už pravda není vid?Prostě čteš jen to co chceš a napadáš lidi naprosto bezdůvodně.Nechápu Tě a nikdy nepochopím.Jestli Ti manžel zahýbal nebo ne mi je jedno, prostě si nemyslím, že jsi štastná.Sem si kopíruj co chceš, najdeš si na okopírování jn co se Ti hodí, ale že jsi napsala, že Ti chlapi platí, to nevidíš.Jana
Formol, 20.04.2008 18:40:56, IP: ***.***.65.7, #45742
Halino, pozor na hrubky ;) Tobě snad manžel zahýbal se 2. nebo se 4. pádem? Většinou se zahýbá se 3. pádem a tudíž jsi měla napsat "...mně nevěrný nebyl...l". Děvče je neutrum - a tudíž "děvčata reagovaly" je hrubka, správně je "děvčata reagovala". Věty vedlejší se oddělují čárkami, proto jsi měla napsal "..každá, které se nelíbilo zahýbání, byla..". Tvary sloves ti také moc nejdou, správně je - "..lidi žijí ve snech..". Opět věta vedlejší, kterou jsi neoddělila - "..vytahovat se, jak dobře doma...". Duál čeština dávno zrušila, navíc ty nevíš, že šlo právě o dva příbuzné; správný tvar je "..spát s vlastními příbuznými...". Další neoddělená vedlejší věta: "Neřekla bych, že mít s milencem dítě, je výhra..". A ještě jednou neoddělená vedlejší věta: "chlap, který má jinde dítě a nezajímá se o ně (viz Vanessa), není normální".
----------------
Sečteno a podtrženo je to pětka z češtiny jako vyšitá. A to máš ještě tu drzost někoho napadat, že nepíše bez chyb?
Sarah, 20.04.2008 19:34:40, IP: ***.***.166.206, #45747
hihihi
Halina, 20.04.2008 20:08:40, IP: ***.***.9.57, #45754
Ale nelži Janičko ........psala jsi tu jako anonym a stejná Jana psala i na Panikářky se stejnýma chybama a smajly........a to že mi manžel zahýbal, sis taky vymyslela......nikdo mi nezhýbal....jsi nevzdělaný blbec a cpeš se na forum celý dny ...asi Abyjsi se zviditelnila , protože jinak jsi úplně hloupá a zoufalá ........navymýšlela sis toho o mně dost, například , že někomu závidím titul ...Ivě......Iva je pakáž, do který bych v reálu ani nekopla, natož, abych jí něco záviděla .....fuj

A děvčata si o to řekly samy, pořád do mě šily a urážely mě , tak jim to vracím, jen kopčím, co samy napsaly ...... a budu to dělat dál, pokud mě tam budou urážet lidi.......vždyť se z toho ještě blbá Sarah radovala....tak já se taky budu bavit ......:-)Radši už se sem necpi, jsi trapná žena ....

A Formole zapamatuj si, že já píšu NESPISOVNĚ, zatímco Jana z pomocné školy píše "rádoby spisovně " Abyjsme, byjsem, dcera na Právech a jiné perly hihi.......aby jako vypadala na úrovni...je to chudinka, která nemá ani maduridu ......prčááááá:-)

Formol, 20.04.2008 20:17:21, IP: ***.***.65.7, #45757
Vzhledem k tomu, že neexistuje kodifikovaná varianta nespisovné češtiny, jde jen o pokus fonetického transktiptu mluveného slova s lokálními i osobními charakteristikami toho kterého píšícího. Proto jsou tvary "abyjsme" a "stejnýma chybama" naprosto ekvivalentní.
Ergo kladívko - nekrituzuj ničí pravopis, sama píšeš jako prase :D
Sarah, 20.04.2008 20:20:16, IP: ***.***.9.57, #45758
Dobrý den

jmenuji se Sarah Příšerná .......a chci vám napsat svůj příběh.......bydlím v malém městě a jsem tu nejkrásnější, nebo to aspoň o sobě všude tvrdím......můj manžel se mnou už dávno nespí, protože brzo zjistil, že jsem hrozná káva a tak si mě přestal všímat.........tak mu teda zahýbám s psychopatem už několik let , žít bych s ním nechtěla.......je to hrozný i**ot, ale jsem moc ráda , že jeho žena potratila jejich dítě .......jsem opravdu MOC ráda, že jim zemřelo dítě, když jsem přišla o dítě já, musí i ona ......bůh je spravedlivý a já jsem káva obecná ........manžela se držím jako klíště , protože má peníze a já nemám , protože jsem pako z učňáku, který nemám ani dodělaný , hihi........tak tu popíjím u kompu celý dny víno a občas zkopu naší kočku......to je blbej osud ........všechno, co píšu je pravda, Halinka vám to zkopíruje, až bude mít čas.......co to kecám, já vám to zkopčím,abyjste mi věřili.......hihihi....:-)
        Předchozí   1 .. 163164165166167168169 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.