Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Iva, 16.04.2008 14:16:42, IP: ***.***.105.127, #44808
No tak to je jasný. Říct. Zdá se, že to není necharakternější chlap. Ale bohužel ona to asi nebude chtít vidět. Aspoň a´t se nesnaží o to dítě. Nezávdiím ti ...
Dita, 16.04.2008 17:30:26, IP: ***.***.152.103, #44891
Taky si nezávidím, ale jednou, za pár let by mi to mohla vyčítat, nebo naopak já bych mohla mít výčitky , že jsem jí zkazila život.našim to zatím říkat nechci, to až po rozhovoru se sestrou, ale řeknu jim to, když nebude chtít s tím nic dělat.a pak si promluvím i s ním.úplně nakonec si nechám jeho ženu,kdyby nezabralo vůbec nic, ale doufám, že takhle daleko to nedojde.nechápu,jak mohla až takhle tomu propadnout,je to hezká, chytrá holka, ale jakoby ztratila rozum. vždycky chtěla studovat,narozdíl ode mě se jí to poštěstilo a teď to takhle prošvihnout.zatím se zdá,že těhotenství tak úplně nehrozí,ten lump je naštěstí opatrný, ale 100% to není nikdy bez ochrany.uvidím, co zmůžu.mám pocit,že jsem zestárla snad o 15 let a to mi není ještě 25.
Halina, 16.04.2008 18:13:00, IP: ***.***.9.57, #44907
Abys věděla Dito, kdo ti radí .....charakterní Iva :

Pro Beu Iva, 18.11.2007 20:28

Ahoj, už jsem to tady psala, ale na vícekrát ...Nevím, jestli Ti to pomůže, můj příběh je asi jiný než Tvůj.
Když to mezi námi začalo, byla jsem vdaná, ale bez dětí, on už tehdy měl malou dcerku a přestože mu toho v manželství nefungovalo poměrně dost, kategoricky prohlásil, že se nikdy nerozvede. Já o rozvodu samozřejmě uvažovala, ale pak jsem ... těžko se to vysvětluje ... nečekaně z ojedinělého styku otěhotněla se svým mužem. V té době náš poměr trval necelé čtyři měsíce, byla jsem tak nevýslovně zamilovaná ... přiznám se, že jsem tajně doufala, že to dítě je JEHO (i když to bylo krajně nepravděpodobné) ...asi i proto jsem o interrupci neuvažovala ani vteřinu. Ještě nikdy jsem o těhle věcech s nikým nemluvila, vím, že to zní určitě hrozně ... upřímně dneska zpětně nechápu sama sebe. Ještě během těhotenství se ukázalo, že dítě je manželovo. Milenci jsem to řekla a chtěla to skončit. Nechtěl. Tak to pokračovalo dál ... Ale pak jsem začala pozorovat, že se nějak upravuje jeho vztah se ženou, dokonce si plánovaně pořídili druhé dítě, špatně jsem to nesla, žárlila, několikrát odřekl schůzku (a to jsem se viděli opravdu sporadicky) protože bylo něco doma, začala jsem být alergická na neustálé řeči o tom, že se zase neuvidíme, protože musí s rodinou to či ono. Já rodinu měla také, ale vždy jsem si na něj dokázala ten čas najít. Připadala jsem si pořád jako "ta druhá", trošku jako hračka, se kterou se potěší a zase ji strčí někam do šuplíku. Možná jsem mu trochu i křivdila, ale faktem je, že nezvládal sedět na dvou židlích a já to odnášela. To ostatní jsem tu popisovala nedávno. V praxi to bylo docela drsný, proběhly nějaké emotivní scény ... skončila jsem to ... pak se k němu zase vrátila ... to trvalo půl roku, já zhubla 12 kilo, nemohla jsem spát, jíst, dýchat, brečela jsem, naděje střídaly zklamání, manžel nechápal, co se mnou je, místy jsem byla tak hotová, že jsem se jen s krajním úsilím zvládala postarat o děti ... nešlo to dál, skončila jsem to. Stejně jsem si říkala, že přijde ...za dva měsíce mi napsal.... ale (naštěstí) tak nešikovně, že už to nešlo vrátit. Najednou jsem cítila paradoxně až úlevu, přestaly ty dušnosti ... ale dávala jsem se do kupy skoro rok ... byly nějaké krize, hlavně když jsme se potkali, tomu bohužel nejde zabránit.
Definitivně jsem to uzavřela až když jsem poznala jiného muže, který mne zaujal. Už to přebolelo. Pomohlo mi se z toho tady vypovídat a rozebrat to v sobě i s jinými, co mají podobnou zkušenost. Snad už to konečně mohu uzavřít.

izabel, 16.04.2008 19:10:17, IP: ***.***.212.148, #44939
mam milence ženateho už sem snim 11let a je to naj lepši co je na svete
izabel, 16.04.2008 19:11:18, IP: ***.***.212.148, #44940
mam milence ženateho už sem snim 11let a je to naj lepši co je na svete
rádkyně Halina, 16.04.2008 22:03:55, IP: ***.***.66.145, #44985
Prosím tě Halino ty jsi trapka.Od ženský která se nechá vydražovat zajíčkama a která napadá slabší a nemocný a nadává lidem do sviní a vyhrožuje... určitě její rada bude upřímná.Blázne,vem si prášek a jdi si dadnout at´ jsi na zítřek čilá a mužeš tu povídat ty svoje bludy a lidi se přijdou pobavit.
Iva, 17.04.2008 7:06:18, IP: ***.***.37.36, #45043
Tak dej když tak vědět, co ti ségra řekla. Asi to moc ochotně nepřijme ....

Zlomená, přijdeš sem ještě někdy? Jak je?
Halina, 17.04.2008 7:21:49, IP: ***.***.9.57, #45046
No od d**ila Ivy, která v reálu neexistuje určitě něco pochytíš ........hihi.........A Zlomená vám chybí .....hihi...asi pochopila jaký jste krávy........a matrace pro ženáče......hihi
...Alis, 17.04.2008 8:32:54, IP: ***.***.159.50, #45064
to se pleteš Halino Zlomená a taky Břečťan chodí na naši diskusi, kterou ty babča nemůžeš najít
Dita, 17.04.2008 13:31:46, IP: ***.***.152.103, #45173
Ahoj všem, já nevím co tu vedete za válku, chtěla jsem slyšet názory a děkuji za ně, i když si nakonec stejně člověk musí poradit a rozhodnout sám. Včera jsem to teda sestře řekla.Ještě před večeří, poznala, že mám něco na srdci.Nepomlouvala jsem jí ho ani jí neradila, ať s ním končí, jen jsem jí řekla jak jsem se to dozvěděla a jaká je tedy pravda. Byla v šoku, nejprve si myslela, že jsem se spletla, pak se zlobila, proč se do toho pletu, ale nakonec se rozplakala.Nespaly jsme celou noc. Chvíli brečela, chvíli nadávala,potom mu chystala pomstu, následně si ho chtěla vzít. Zkrátka se to v ní mlelo. Já jí nechala ať to ze sebe dostane.Je velmi zklamaná, myslím, že se i na mě zlobí, ale neříkala nic. Musí si to srovnat sama se sebou.Nabídla jsem jí ať se ke mě nastěhuje na nějakou dobu, aby se před rodiči nemusela přetvařovat. Jim to řekneme až si to ona vyřídí. Chce s ním promluvit, ale neví jak to bude řešit.Miluje ho a necítí se silná na to se s ním rozejít. Uvidíme jak se k tomu postaví on.Třeba to ukončí sám. Asi je to ode mne hnusné, ale tohle bych si přála asi nejvíc.Láska by se mohla na chvíli změnit v určitou nenávist a třeba by se s tím líp vyrovnávala. Je mi jí moc líto. Byla tak křehká a bezbranná.Do p**ele, já mám vztek.Ale třeba to bude pro ní dobré do budoucna.Že přijde o ty růžové brýle.Tak jsem zvědavá jak to bude všechno probíhat a jak dlouho to bude trvat.
Iva, 17.04.2008 13:41:22, IP: ***.***.37.36, #45177
V porovnání s trápením, které prožíváš ty a hlavně tvá sestra ti musí připadat ty naše žabomyší války zde trapné a infantilní .... Ale kdybys tu byla dýl, pochopila bys. Tohle přesně se dalo očekávat, že tvá sestra bude prožívat. Ty logicky cítíš vztek, v ní se to mele .... nedá se nic dělat, musíš to nechat te´d už na ní .. na nich ... jistě mu to řekne a bude chtít vysvětlení ... uvidíš, s jakou přijde ... Ono není jednoduchý opustit člověka, kterého miluješ, i když ti ubližuje a zklame tě ... chce to čas .... to se těžko vysvětluje .... zvenčí to vypadá jako jednoznačná situace, ale když to prožíváš, je to složitější. Myslím, že na to jdeš dobře, je fajn, že tě má, bude tě potřebovat ... a ty trpělivost ... držte se obě ...
Halina, 17.04.2008 16:34:58, IP: ***.***.9.57, #45257
No ty tak můžeš někomu radit Ivo, když se celý roky taháš z ženáčema a chronicky zahýbáš lhářko pokrytecká , cituji :

Re: Ženatý milenec ll Iva,
23.12.2007 15:19Hnusí se ti lháři ... taky jsem vždycky nesnášela lež, pokrytectví, jsem upřímná, otevřená .... a když jsem se zamilovala, všechno šlo do pr.... Od té doby lžu a podvádím ... A pravdou je, že zpětně musím říct, že za to nestál .... za to by stál jen ten, kdo by se kvůli mně rozvedl .... Ale ta láska mně za to stála .... A každá zkušenost je cenná. Teď už si třeba dávám pozor a jsem víc nad věcí. Ale stejně, nedělám si iluze, kdybych se zabouchla, půjde zase rozum na dovolenou ... je to těžký

Re: Ženatý milenec ll Iva, 22.12.2007 12:53
Já si bohužel myslím, že nějaká chyba je určitě ve mně ... prostě jsem schopná se zamilovat vyloženě špatně.Za celý život jsem neměla tuctovýho, normálního (v tom dobrém slova smyslu) chlapa ....přitahuju samý podivíny, slabochy, závisláky a blázny.... a ještě vesměs ženatý ... to je docela depresivní závěr, bohužel pravdivý. Zajímavý, u druhých to vidím ... u sebe prostě ne ... zpočátku, když se zabouchnu, tak ne ... a pak to vystřízlivění dost bolí. Nevím, co s tím ... V jiných oblastech života jsem myslím poměrně úspěšná, v pohodě ... ale ti nešťastní chlapi. Nevím ... no třeba se to někdy zlomí ...

...Elis, 17.04.2008 16:55:32, IP: ***.***.167.247, #45268
Halino zalez už někam ta blbá náno.
Krásná Halina, 17.04.2008 17:00:46, IP: ***.***.9.57, #45272
Blbka Elis se nám rozčílila...........prčááááá

Takhle kašlou ženáči na závistivou doktorku Ivu:

Iva, 25.11.2007 18:47
Zdravím všechny. Tak musím říct, že si nemyslím, že si o sobě nemyslím, že jsem malicherná a na dárky si nijak abnormálně nepotrpím, ale když mně milenec pravidelně "zapomínal" popřát ke všem narozeninám i svátkům, mrzelo mne to. Alespoň na blbou sms by se teda chlap mohl zmoct ... Jak mu pak věřit, že mě má rád a záleží mu na mě?

Hihihi

...Elis, 17.04.2008 17:01:03, IP: ***.***.167.247, #45273
oprava - TY blbá náno
        Předchozí   1 .. 161162163164165166167 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.