Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

oprava, 12.10.2010 16:55:35, IP: ***.***.127.231, #109067
kouří ještě v 59letech je hnusné,na ženě fuj.Ji ukazují ,jako ostrašující případ né vzor!!!!Jo když někdo abstinuje aspoŇ 10let,je to znát na ní né!!!!
JCskutečný, 12.10.2010 17:11:56, IP: ***.***.129.91, #109069
Tak třeba jen tak řeknu .Ano Líba třeba nevyhladí už ty vrásky ale duši má ted klidnou a to ji přeji. Je veliká škoda ,že nepřestala dříve. Pro ostatní je to ale příklad ,že nikdy není pozdě a za další ocenuji ,že se ji podařilo démona alkohol oklamat.Muselo ji to stát hodně sílu .Pro ostatní ale dobrý příklad ,že to jde. To kouření si asi neodpustí ale ta abstinence je u ni prvotřídní. Je to její záchrana a to ona ví moc dobře. Já ji mám za zlé kouření (nemocná páteř ) ale ta abstince je důležitější. Kouření poškozuje plet a cévy . Nebudu zde o ni hovořit ale je lepší jak vy někteří .
círdo, 12.10.2010 17:19:29, IP: ***.***.127.231, #109073
ale když tak dlouho chlastala do němoty,ještě před česti lety,psala pak pití kvartální,tak jestli opravdu nepjí j dva tři roky je dobré ale vyléčit požkozené velmi málo.není dávno jsi psal kdo nepije deset let může si gratulovat,ale máš pravdu i rok je dobrý.já také ale chválit jí nebudu,bud i ty upřímný napiš rok či dva jsou fakt dobré ale požkození jater jiných orgánů je někdy nevylečitelné.zrovna dnes jsem potkal kluka pije od mládí nemá ani čtyřicet,když se na něj podíváš úplně žlutý ,oči má jak rozsvícená baterka,víš co kupoval jen počítal drobné na krabicové víno,jo chudák.
Věra, 12.10.2010 17:23:23, IP: ***.***.92.197, #109075
Jeníku, ten, kdo je tu od rána do večera, jsi ty, ne já. A neboj, prémie byly, a dosti tučné.
Zase překrucuješ se spodkem ? O tebe bych si neopřela ani kolo, a na tyhle věci mám manžela. Nebut labut. Vůbec nikdo nepozná, že si tady píšeš sám se sebou.
jc, 12.10.2010 17:34:14, IP: ***.***.127.231, #109077
není tak dávno jsi psal,že libu ukazují jak poutního medvěda.ty vážnějsi psychopat rodvojená osoba vypisovals co liba vše sama o sobě vypsala což je pravdou,určitě se jí ulevilo.JC stůj si za slovem.Kde máš sledulku,zd,dz,ml zdenu jak přestanou psát nastoupíš ty ,zajímavá to věc......
sledující...., 12.10.2010 18:24:11, IP: ***.***.60.236, #109081
Věro, já nic proti Tobě nemám, nemám nic proti pár cigaretám, je mi to celkem jedno, chci se zeptat, Ty si myslíš, je p.Cidrych píše za mě ? To že jsem tu dlouho nebyla, tak jsem měla hodně práce a než jsem to dočetla, tak to taky trvalo.
Já se jen tak obecně divím, že vás baví stále na této bezpředmětné diskuzi být. To mi hlava nebere.
sledující , 12.10.2010 18:33:47, IP: ***.***.127.231, #109082
myslím že ano,dává si velký pozor.pak píše i ml aby mu nenadávali jiným nickem.Jo píše i zdena,dz,zd,dáša jiné.jsi záhada.
Olda, 12.10.2010 18:54:11, IP: ***.***.21.114, #109084
Ahoj Sledující, sice neoslovuješ mě, ale stejně něco napíšu:
1. děkuji za příspěvek v 9:13
2. také nechápu, proč Zdena píše někdy "dz" poté "zd"
3. myslím, že někdo špatně pochopil Tvůj příspěvek, kde jsme se bavili o Sabrině. Nejspíš to pochopil, že maminka od Tvých 19ti let nepije, jinak si to napadání nedokážu vysvětlit. Pusť to z hlavy, asi nějaký poťouchlík...
4. beru Tě jako reálnou osobu, která to nemá lehké, ví to a dělá pro to co se dá.../bohužel se toho dělat moc nedá/
5. Věrka, Eva a Jana tu také moc často nejsou, ono to spíš tak vypadá, protože je JC pořád jmenuje
6. také se divím, že tady JC pořád je /dnes asi 25 příspěvků!!!/ a tím tady samozřejmě bude i opozice, což je podle mě jen dobře
7. o víkendu prý tady bylo napsáno 42 příspěvků o ničem, ale ten pocit nesdílím, o ničem to tady začalo být ve chvíli, kdy sem v neděli večer vkročil JC
8. považuješ za normální, že ženám vulgárně nadává?

Hezký večer.

666, 12.10.2010 19:04:53, IP: ***.***.216.18, #109086
ML tady už nepíše.Zřejmě je to charakterní člověk který pochopil že tady něco psát je ztráta času.
jojo, 12.10.2010 19:27:22, IP: ***.***.127.233, #109091
je taky rozvedený,chlastoun,kuřák neuměl babu uživit ,aby měl na chlast!Navíc píše zk***ysynu to píše o sobě uráží svou matku,že ho měla za svobodna.též vypisoval jak ho nevlastní otec mlátil,že skončil na půllitrech rumu.zpíval a já su synek s polanky a já si hledám galánky....léce po čertových skalách aj s hafanem,víc nemá nic.o šéfovi napíše že jeník s ním telefonoval,a prý šéf je s**čka,ten ho vytáhl z brindy do dnes by byl na ulici v jedněch kratasích a firemním tričku mají ted žlutá aj bůluze modrožlutá on je lakota,jen cigára a chlast zhání... jak jc lháři š jakosti zhání
sledující...., 12.10.2010 19:38:45, IP: ***.***.60.236, #109095
Ahoj Oldo, tak stejně oba nechápeme to dz nebo zd, to mi bylo dávno záhadou, ještě, než jsi tu byl. No o té Sabrině to vážně někdo špatně pochopil, já to uvedla na pravou míru jen z toho příspěvku co psala, navíc jsem si i myslela, že to píše někdo jen tak, i to je možnáý, pže, jak to na nějakou dobu zmizel p.Cidrych, tak se tu rozmnožilo hodně jmen, takže spíše tomu nevěřím etc....
No nejen Jana, Věra, Eva je tu často jmenována, ale byla jsem to i já, když jsem tu nebyla, až jsem z toho byla v šoku, že jsem stále někomu v "srdci".
K Tvému bodu 8., zda považuji za normální, že ženám vulgárně nadává ? Tak má odpověď, je NE, nepovažuji to za normální, ale zároveň nepovažuji za normální, že inteligentní dámy tu tráví permanentně čas a navíc taky sprostě nadávají. Takže asi tak pro vysvětlenou.
Jinak já jsem odpůrcem veškerého vulgárního jednání, takže když někdo s něčím takový na mě vyjede, tak já jako je v Bibli (neodplácejte zlé za zlé, nějak tak), prostě, kdo mi bude jakkoliv nadávat, tak mám tu úroveň, že to přejdu, resp. slušně odpovím. To je můj styl.
666, 12.10.2010 19:38:59, IP: ***.***.216.18, #109096
Jedná se o úplně jiného člověka.Už to bylo někde psáno.Má 3 děti prý.Zřejmě jécák o něm ví víc.
Tak se ho zeptejte,když tady škodí jako on.
no, 12.10.2010 19:41:55, IP: ***.***.114.236, #109098
ML tady už nepíše.Zřejmě je to charakterní člověk který pochopil že tady něco psát je ztráta času.

??? Já mám ale tušení,že tu občas přeci jen je,viď Martine?:-)))
666, 12.10.2010 19:43:47, IP: ***.***.127.233, #109099
su naživu su nachlastaný jak doga,kuřím zavařuji eště hřiby sneděli,no jc nechte napokoji je lepší než můj nevlastní tata,ten mě mlátil skkčil jsemna půllitrochrumu vyhodilimě s práce su truhlář stolář-krásná prce ale nikde mě nechců tak dělám papíráka u toho sráča strejdi jo doba je zlá mámPRD!§shánímdruhým prácu a jezdím fekálem já smrdím hroza prčáááááááááááááá
blbe, 12.10.2010 19:49:00, IP: ***.***.114.236, #109100
Ty zalez.Jsi zase nachlastaný a rovnáš se Cidrychovi,tím,jak jsi blbý.Nikdo na tě není zvědavý.
        Předchozí   1 .. 630631632633634635636 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.