Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidrych, 12.10.2010 14:29:59, IP: ***.***.213.249, #109040
173 cm není velká výška ale 29 let bez cigaret a chlastu je fajn.

Ano,jsi zakrslý tlustý prase a tady by bylo dobře 29+29 let bez tebe.
Věře, Evě, 12.10.2010 14:31:38, IP: ***.***.217.2, #109041
Děvčata, jste krásné duchem, neznám Vás, ale líbíte se mně velice.Bojovnice, žádné fifleny.To jc je zrůdička podle ksichtu, duševno mu dávno zmizelo, zůstalo jen nablito a nasráno, v tom jeho srdci.Pozdrav Vám , dámy, PL
bylo, 12.10.2010 14:35:10, IP: ***.***.165.54, #109042
to na jednání o ještědském vysílání.Jeník tam byl v červeném svetru,má menší atletickou postavu.Černé krátce střižené vlasy sem tam prošedivělé, jak míval v modrém nicku fotku.Jednat a mluvit s lidmi,vyššího postavení,umí solidně.S těmi ,kteří ho napadáte,jedná tak jak Vy s ním.♥♥pro jc
Věra, 12.10.2010 14:38:17, IP: ***.***.72.18, #109044
Cidrychu, s tebou nelze používat ženskost, protože ty nejsi chlap. Tu používám jinde a jinak.
Píšeš, mám hodně známých co jsou chytří. Ty se k nim ale rovnat nemůžeš, protože máš jen 5 tříd obecné. A není ti před nimi trapně ? Víš, oni ti chytří (viď PL, Oldo, Evo, Brum, Jano) oni tvou blbost hned prokouknou a pak si z tebe dělají prču. Ale ty to s tvou přirozenou inteligencí ani nepoznáš, víš.
JC, 12.10.2010 14:41:57, IP: ***.***.129.91, #109045
Tak vážení zde to byli opuštěné stránky ,když jsem já přišel . 26.1.2010 1 příspěvek,21.2.2010 1 příspěvek, 7.3.2010 1 příspěvek,10.3.2010 1 příspěvek. Možnost kontroly a já se ptám .Kdepak jste všichni byli? Odpovím za Vás -na serveru "doktorka" a na Vaši diskuzi "Svoloč" jak jste se sami poznamenali. Každý kdo si to přečte se zeptá .Co zvedlo počet příspěvků :Proč jste najednou začali psát sem? Tolik jste toužili a psali nepiš na doktorku nekaz nám to.Máme takové tajnosti a kamarádství. Tak jsem zrušil účet a ahoj. Svoloč mne ale vypátrala a hned za mnou. Vždyt vy beze mne nemůžete být. Kdybych přešel jinam ,tak za mnou potáhnete jak smradi.Vše je zdokumentováno cha cha .
Cha, 12.10.2010 14:47:13, IP: ***.***.213.249, #109046
Ano mám hodně známých co jsou chytří ,já se k nim nerovnám ,akorát se známe.

cha,cha,cha,cha,cha,rovnáš se k těm d**ilním?Tam patříš!
petr, 12.10.2010 14:49:24, IP: ***.***.165.54, #109047
adresu dá člověk,který se nebojí okolí.Protože ví,co napíše je pravdou.jenda píše na slušné slušně,na zlé zle.jak se do lesa volá tak se ozývá.Nic bych za to nedal věro,že jsi liba tá kouří..má dospělé děti,prý čepuje pivo no potěš bůh.Do 53let pije,léčba,recivida,AA berlička má 59let,proč není v důchodu a začala dělat u zdroje během 6let,stihla léčbu,recividu,sny o pití,na bolavý zub loni chtělapít,schovka na chlast pračka nyní u výčepu,divné to žití.To sama vypisuje a to jí hrozí vozík.jenda píše stále jen to,že nepije a nekouří...
vole, 12.10.2010 14:51:26, IP: ***.***.213.249, #109048
Blbost přitahuje cidrych,to nevíš?
JC, 12.10.2010 14:52:15, IP: ***.***.129.91, #109049
Víš Věro ty nejsi vůbec chytrá ti to o sobě neříkají jsou skromní. Ti chytří jsou obchodní partneři ale mají jiné obchody .Já dělám radost s porcelánem lidem,slušným lidem .Vy jste obyčejné štětky nic víc. Mí zákaznice správné ženské. Staré ,mladé a hlavně pozitivní .Vy zde škrabošky nic k tématu jenom napadáte a není s vámi žádná řeč. O čem ,když zde ta potrhlá Evka píše jak je příjemné se napít a zakouřit si a to prosím píše zde ,kde čtou neštastní lidé ,alkoholové tragedie a doma rozvrat .Všude teče alkohol ,rozvody ,prokouřené plíce a Evka jak je příjemné se ožrat. Jste obě slívy .Pl -psychiatrická léčebna ,dlouho jsi nepsal opakoval jsi si léčbu? brum je co .To brum dělají medvědi a malé děti . To by tak odpovídalo na tu Vaši pátou třídu . Takové nuly.Tak o čem se s Vámi bavit ? Akorát o hovně .
JC, 12.10.2010 14:52:51, IP: ***.***.129.91, #109050
Víš Věro ty nejsi vůbec chytrá ti to o sobě neříkají jsou skromní. Ti chytří jsou obchodní partneři ale mají jiné obchody .Já dělám radost s porcelánem lidem,slušným lidem .Vy jste obyčejné štětky nic víc. Mí zákaznice správné ženské. Staré ,mladé a hlavně pozitivní .Vy zde škrabošky nic k tématu jenom napadáte a není s vámi žádná řeč. O čem ,když zde ta potrhlá Evka píše jak je příjemné se napít a zakouřit si a to prosím píše zde ,kde čtou neštastní lidé ,alkoholové tragedie a doma rozvrat .Všude teče alkohol ,rozvody ,prokouřené plíce a Evka jak je příjemné se ožrat. Jste obě slívy .Pl -psychiatrická léčebna ,dlouho jsi nepsal opakoval jsi si léčbu? brum je co .To brum dělají medvědi a malé děti . To by tak odpovídalo na tu Vaši pátou třídu . Takové nuly.Tak o čem se s Vámi bavit ? Akorát o hovně .
JC, 12.10.2010 14:54:24, IP: ***.***.129.91, #109051
blbost přitahuje ale zase jenom blbce ,a to jste VY
JCskutečný, 12.10.2010 14:59:57, IP: ***.***.129.91, #109052
Děkuji a jsem celý jsem zčervenal ,ještě mladý stydlivý chlapec .To ty staré prohulené harcovnice Evka a Věra pane ty jedou . To jsou třídy jedna hloupější než druhá. Obě hulí a chlastají a ještě si libují. Co zde s tím svých chlastem ještě hledáte to se nestydíte? Tak musím říci .Ještě že jsou takové Zdeničky,sledujcící a další slušné ženské
Věra, 12.10.2010 15:12:58, IP: ***.***.72.18, #109055
Cidrychu, já jsem někdy o sobě tvrdila, že jsem chytrá ? To snad ne, to zase špatně dedukuješ. Tak jako mi podsouváš, že chlastám. Kdybych chlastala, nemohla bych denně jezdit do práce autem a dělat zodpovědnou práci, co dělám.
A že jsem štětka ? No, tak to jsi taky vedle. Ty umíš jen urážet a napadat lidi.

Milý Petře, Líba opravdu nejsem, viděla jsem jí jen v televizi a srovnávat s ní bych se tedy nechtěla (Líbo, nic ve zlém, obdivuji tě).
A že Cidrych ke slušným slušně a ke zlým zle ? Tak to se velice pleteš.Cidrych totiž i na slušné hned zle. Tak se pak nemůže divit, že s ním zacházím tak, jak zacházím. Přát mně sprostě rakovinu a uříznutí spodku jen pro to, že jsem mu rady přiznala 3 cigarety denně (je to moje věc), tak to silně přehnal !!!!!!!!!!!!!!!!! A taky na to dojede.
JCskutečný, 12.10.2010 16:04:10, IP: ***.***.129.91, #109064
Ty Věro co mi pořád nastavuješ ten spodek? Já ti na něj zvysoka .Já jsem říkal ,že Ti co kouří si koledují o rakovinu spodku a to říkají a potvrzují i lékaři,profesoři,doktoři a zdravotní bratři jako jsem já. Ano a pak se řeže i slavík (hrtan) rakovina plic,jater,slinivky břišní atd .Nesmíš být tak vztahovačná já ti na ten tvůj spodek zvysoka. Když už tak mladou a hezkou . Jinak ano k slušným jsem slušný ,ochotný ,poradím ,potěším. Asi to tak v životě je ,že když do tebe někdo vandruje a špiní ,tak se bráníš to je přirozené. Líba vypadá třeba starší ale je dobrá ,že i když na stará kolena ,přestala chlastat a to Evka ne . Nehovoř o zodpovědné práci ,když jsi zde od rána do večera. Asi se ti podívám na prémie děvče. Nikdy jsem nikomu nic špatného nepřál ,to sami lidé jako třeba ty si o nemoce říkají. Nezodpovědní lidé.
jendo, 12.10.2010 16:52:55, IP: ***.***.127.231, #109066
máš pravdu,na každé ženě či muži,je velmi poznat v obličeji zda pije a kouří.No LIba,nic ve zlém kdo pije do 53let,pak recivida a kouří 59let,ta abstinece je krátká,a kouření zdravotní další problémy jsou.Jinak kouření na rakovinu má vliv..
        Předchozí   1 .. 629630631632633634635 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.