Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Eva, 13.10.2010 9:54:50, IP: ***.***.170.155, #109191Cidrychu, že neumíš pravopis, že tvůj slovosled je je tragický, na to už jsem si zbykla, ale že překrucuješ to, co jiní napíšou, na to si prostě nezvyknu. Tak ještě jednou: psala jsem, že člověk který pije a kouří může být taky šťastný, protože je takhle s tím spokojený a má třeba spokojený a šťastný život i s cigaretami a alkoholem(v normální míře samozřejmě). Nic o tom, že pití a kouření je příjemné!!!!!!!!! Většina lidí pije příležitostně, nevidím na tom nic špatného a neznamená to, že by byli nešťastní a s kouřením je to totéž. Někomu to prostě chutná a přestat nechce, ale to ještě neznamená, že by byl v životě nešťastný. Tak co to zase meleš Cidrychu za hovadiny. Trochu tolerance by ti neuškodilo, hlavně mě přestaň stále nazývat "blbkou" nebo slušnost půjde stranou. Nemáš k tomu absolutně žádný důvod! Navíc od člověka, který má svůj příspěvek plný pravopisných chyb to zní docela komicky.
Sledující-proti tobě nic nemám,tvoji situaci ti nezávidím. Tobě jsem se taky nikdy za to nevysmívala, ani nezlehčovala tvou situaci, to jen Cidrych tady mele hovadiny.
:-), 13.10.2010 10:02:16, IP: ***.***.213.249, #109194My jsme si nic nezaložili.Svoloč založil nějaký Pepíček,kterej si nejspíš z tebe dělal pr...Ale i tys tam byl s ml vařený-pečený.
chi,chi,chi..., 13.10.2010 10:03:57, IP: ***.***.213.249, #109196sledující ony nemají závislost na pití ale na moji maličkosti ,táhnou za mnou jako smrad.
A ty máš závislost na PC!
v, 13.10.2010 10:08:21, IP: ***.***.213.249, #109197sledující...., 13.10.2010 07:58
Dobrý den, pane Cidrych, já skutečně vím ,že Martin není Váš syn, zdroje jsou různé a že se nejmenuje Liška.
Odkud to můžeš vědět?Cha,cha,cha...nezlob se,ale ...
sledující...., 13.10.2010 10:15:04, IP: ***.***.60.236, #109199Evi, Ty na mě inteligentně a slušně působíš od doby, kdy Tě znám (tady na abecedě), na doktorce ani nevím, jestli jsi byla, ale to jedno.
Taktéž dobře vím, že ses mi nikdy nesmála, proč bys to dělala ? U nějaký anonymů, co písou opravdu blbosti, tak tam se nedivím, ale Ty máš zdravý rozum. Jinak s Tebou souhlasím, že na příležitostném pití a kouření nic není. Já sice nekouřím, zkoušela jsem to, ale nic jsem v tom neviděla, tak proč se to učit, že ? Mám kamarádky, které si třeba zapálí jen u kafe, naprosto v pořádku. Na druhou stranu, kdyby mi někdo kouřil doma třeba 20 cigaret, tak to nevydržím, prostě kvůli tomu smradu, ne kvůli tomu člověku, ale vlastně kvůli sobě, neboť to nevydržím. Moje máma kouří a to hodně, asi těch 20 cigaret denně, ale nejsem s ní 24 hodin, když tam jsem, tak je zvyklá, že kouří v jiné místnosti aspoň.
sledující...., 13.10.2010 10:17:44, IP: ***.***.60.236, #109200Vím to, ale zdůrazňuji ne od pana Cidrycha ani od Martina, více neřeknu. Jak jsem psala, tak zdroje informací jsou různé.
cha,cha, 13.10.2010 10:45:52, IP: ***.***.213.249, #109207Proč ti na tom tak záleží?Divné...
Tuším:-)))
:-), 13.10.2010 11:11:38, IP: ***.***.213.249, #109210Sledující,pozor,podle Cidrycha je Eva škraboška:-))
At neupadneš v nemilost!
Eva, 13.10.2010 11:17:21, IP: ***.***.170.155, #109211Sledující, chápu tě, já jsem odnaučený kuřák, ale ne ten takový alergický na kuřáky. Mně oni nevadí, doma nekouříme, ale návštěvy si zapálí, sama vím, co je chuť na cigaretu při skleničce, pohoštění a příjemném posezení. Čas od času, ale to se vyvětrá a nikde nic není cítit. Navíc návštěvy nekouří hodně, tak se to dá zvládnout:-))) Mně kouř z cigaret nesmrdí, ale vadí mi když od někud přijdeme, jak to čpí z věcí, z vlasů...
K alkoholu-piju minimálně, jelikož vím, jak by mně bylo, ale někdy se to vymkne, většinou když to člověk neplánuje:-))), ale v mém případě je to 1-2x do roka, víckrát bych asi nevydržela:-) Většinou jezdím autem a nejen to, moje práce mi znemožňuje i malé požití alkoholu přes den. Ale i Pan Jiří Sovák řekl- Není nad to být každý den příjemně ovíněn, ale bohužel, mě už to zdraví nedovoluje:-))) Mně to nedovoluje můj stav potom:-)), ale proč by si někdo čas od času nemohl popít a bavit se u toho??? Absolutně normální a běžné!
sledující...., 13.10.2010 11:18:10, IP: ***.***.60.236, #109212Neboj, já si o lidech dělám úsudky sama bez ovlivnění kohokoliv:-) To jsou mi starosti...
sledující...., 13.10.2010 11:26:38, IP: ***.***.60.236, #109214Evi, tak to jsi skvělá, že jsi přestala kouřit, ono je jedno, kolik let to je, ale vím, že u někoho je to problém horší než s alkoholem.
Tak já se v takových společnostech už nepohybuji, ale když jsem byla mladá a chodila na diskotéky nebo vyjímečně do hospody s přítelem, tak vím, že v tom prostředí si nato člověk zvykne, pak to jde vydržet normálně.
Nyní po letech mi to hodně vadí a jak píšeš, že je to cítit z oblečení, tak přesně tak. Já prostě nyní se "dusím" když bych měla dýchat čerstvý kouř.
Tak je to opravdu normální, že i s alkoholem to řada lidí někdy přežene, nikdy nevím dopředu, co a jak bude, to zná asi každý. Právě o tom to je, když to není denně (ve smyslu vysoké dávky), tak není co řešit. Takže i kdo si dá pivo denně, tak neznamená přece, že je závislý (nevylučuji, že se z něho závislá osoba na alkoholu může stát), ale takový případů je málo, já tedy osobně pivo nepiji, pže mi nechutná.
Jsi naprosto normální žena, která to má v hlavě srovnaný, takže se nemusíš ani ničím hájit, u Tebe to není třeba, pže jsi normální slušná žena.
Eva, 13.10.2010 11:44:49, IP: ***.***.170.155, #109218Nejsem skvělá:-))jen jsem chtěla a vydržela, neříkám, že třeba nezačnu, nevím, ale rozhodně bych nikdy neposuzovala lidi dle toho, jestli kouří a pijou nebo ne, nikdy bych si nedovolila o někom říct, že je nešťastný, když se někdy napije a zapálí. Nikdy bych neodsuzovala někoho, kdo má těch pokusů víc a nevydržel, jednak je to každého věc a jednak člověk má jiné hodnoty a daleko cenější. Hlavně to nepovažuju za přednost a nehlásám to do světa, napsala jsem to jen na základě toho, že si "povídáme" a víckrát to psát nebudu, páč na tom není nic světoborného:-)
Budu mít ráda stejně člověka co kouří a pije, když bude fajn, nebude křivej podrazák a h**zl. To je podstatnější a nějaké kouření a pití je věc podřadná, asi tak:-)
JC, 13.10.2010 12:46:35, IP: ***.***.129.91, #109225Můžeš psát vzletně ale skutečnost je jiná. Včera jsem si přečetl pár tvých příspěvků na serveru Doktorka a moji "spříznivkyni " už tenkrát jdi prudila . Přečti si nadpis a piš jak se líbí alkoholikům a kuřákům Tvé krásné psaní o příjemném pití a kouření. Ti lidé ,někteří ztratili díky alkoholu rodiny ,zaměstnání a celý život se jim zhroutil .Ty hovoříš o slušnosti a není článek ,kde by jsi mne nenapadala. Možná pro ostatní osvětlení. Na doktorce jsi kdysi napsal ,že mne budeš pronásledovat pod zemí ,pod vodou a ve vzduchu .K smichu jak zde meduješ. Já Ti nevěřím .Ty hovoříš o hovadinách protože jsi ve skutečnosti problémy spojené s pitím neměla .Jak se říká sytý hladovému nevěří. Psal jsi ,že pití je příjemné nelži není to tak dlouho. Je pod moji úroven opravovat druhého překlepy jako spousta tvých .každý článek má překlep ted třeba "ZBYKLA" ale jak říkám nejsem na tohle pedant ,důležitý je obsah a od lidí co neznají problém ALKOHOLISMUS je k smíchu vyprávění o pohádkách . Znám lidi co spáchali sebevraždu ,když už neměli únik z tohoto problému .Ty Evo jsi měla psát romantické příběhy o lásce a zradě a o příjemném pokuřování a popíjení. Každý člověk kdo nemá problém se závislostí je štastný ,má úplně jiný život.Ty nevíš o těch pádech některých a nahoru a dolu ,ty zde krasořečníš o spokojeném životě kuřáků a konzumentů .Ale zde jis na ALKOHOLISMU a zde nejsou rozumní konzumenti a příležitostní kuřáci .Zde jsou Ti co mají vážný problém. Píšeš přestan mne nazývat "blbkou " ale já se s Tebou a Janou ,Věrou nechci vůbec bavit .Oslovuj si ty druhé co mne oslovujete. Tam ty pohádky vykládej někomu jinému a mě nepiš
Eva, 13.10.2010 13:15:38, IP: ***.***.170.155, #109229Ty mluvíš z cesty nebo co???? Co to je "ty hovoříš o hovadinách protože jsi ve skutečnosti problémy spojené s pitím neměla" Nikdy jsem nenapsala, že jsem je měla:-))) a je mi úplně jedno, jestli ty mi něco věříš a nebo ne. U mě jsi normální i**ot, který se chce jen a jen hádat. Normální ubožák, s kterým se nikdo nebaví, ale který pořád štěká a štěká.
Kde jsem psala, že je pití příjemné??? Okopíruj mi to a rychle!!!!
Nechceš se se mnou bavit, přesto reaguješ:-))) a nějak ti uniklo, že tebe jsem vůbec neoslovila, že jsem nepsala tobě, ale bavím se se Sledující, nebo v příspěvcích určených jí někde vidíš že bych tebe oslovila??? Tak co reaguješ, nic ti nebylo určené, jen se opět cpeš do debaty, která ti není určena. Zmiz někam a už se tady neukazuj šašku.
Eva, 13.10.2010 13:41:12, IP: ***.***.170.155, #109233Komu jsi vlastně psal????:-))))...na doktorce jsi kdysi napsal......psal jsi, že pití je příjemné...na tebe aby měl člověk překladatele, jestli se to teda vůbec přeložit dá:-))))))