Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 06.10.2010 19:11:59, IP: ***.***.129.91, #108257Ty pátere tak se jmenuješ a nebo to je tvé vyznání. Vidím pátera před sebou " ksicht jak syčák p**el a chlapec bude mi zde něco hovořit . A tedy když si tak vzpomenu na tu opuštěnou doktorku a Tony jak pláče .-už měsíc mi nikdo nepíše jenom ON podotkl ,všchni se na milou doktorku vys......li ta skvělá Libuška tam také není. Je mi to hrozně líto . Když si vzpomenu na Spříznivkyni skvělou diskuzi a na úrovni Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička slzy mám v očích .Znáte ten pocit ,když člověk o něco přijde. Svoloči vy jste hodili svoji svoloč na doktorce přes palubu a hned za Jendou bando jedna. Kdyby jste nebyli někteří takový praštěný jako třeba potrhlá Evka a pička Jana a ten bláznivý Olda tak by jste byla dobrá parta .Zbyl někdo ? Páter mater kouří ,páter v zimě každé h**no kouří a nemusí být ani sníh cha cha ,dobré Jeníku moc dobré.
né, 06.10.2010 19:22:32, IP: ***.***.165.53, #108258to nemyslíš vážně na libušku jsi se nanadával,řveš nad těmi tvými křápy a synáčkem opilcem,kuřákem lhářem jsi sám jak on.
Pater, 06.10.2010 19:26:00, IP: ***.***.217.2, #108259Špatné, jeníku, moc špatné je to s tebou.Syčák p**el má jakou?Ukaž!Díval jsi se někdy do zrdcadla, hezoune!Fuj, bliju, nad tebou..
já, 06.10.2010 19:44:32, IP: ***.***.165.53, #108262zde čtu prý má být zima,jaká byla před 100lety(jestli jsem to nepopletl).Až -30°C.Vy si tu nadáváte.Možná co nejsou alkohoolici,si budou dopřávat čaje se slivovicí,či rumem,grogy.Hezký večer dz
Dzeni,, 06.10.2010 20:10:17, IP: ***.***.114.236, #108263nepopletl jsi to:-)))
Ale co tím chtěl básník říci?
cidra..., 06.10.2010 20:38:31, IP: ***.***.114.236, #108264...i ta skvělá Libuška tam také není. Je mi to hrozně líto .
Jeníku,je tolik skvělých diskuzí,kde ji najdeme,ale ty tam naštěstí nesmíš:-)))
Jen si prď tady i se záhumením:-)
Olda, 06.10.2010 20:57:36, IP: ***.***.21.114, #108266ten příspěvek jsi psal sám? Nebo bylo s tebou takový to chlupatý zvířátko? Opice se jmenuje...
Jeníku neplač, ta diskuse nebyla vůbec skvělá a na úrovni, to se ti jen v tvé opilosti zdá. Nějakou ženu si klidně zase vymysli.
Za sebe slibuji, že jí budu mít rád stejně jako mám rád Zdeni a Sledující. Hlavně neplač.
Pepa, 07.10.2010 6:09:34, IP: ***.***.217.2, #108285Já je mám taky rád, i Dášu, Ivu, Ivetku....nevím, kolik jich ještě jendi vymyslel.A v zimě bude mrznout, novinka, kupujte hrnky od jc!ZD, nebo DZ, jenda si je plete, píšeš hezky, ale moc stejně, jako jc.
Pater, 07.10.2010 6:29:13, IP: ***.***.217.2, #108287To je to dobrý, on na jisté diskuze nesmí, a jak to tam výborně funguje, to ho žere.Stejně už upadá, ztrácí dech, strárne rychle, no jo, prohýřené mládí se ozývá.Jen slabý prd, a je pryč.Pak pozve na pomoc ml, napíše něco za zd, a zase pár nadávek, přepošle starý mail, aby se vědělo, že žije, a zase čučí do blba, oznámí, že jde do banky, -úžasná info-, a nic.Jenda nepije kefír, nebo co s ním je?
v, 07.10.2010 6:48:19, IP: ***.***.114.236, #108288Kefírek nám to poslední dobou nějak fláká.
Tak Jendo vstávat,košťátko,prachovku a šup,šup.
a, 07.10.2010 7:02:01, IP: ***.***.114.236, #108289...pár nadávek na zvýšení sebevědomí:-)))
Lojza, 07.10.2010 7:03:31, IP: ***.***.217.2, #108290Lulan vyspává, fláká se, ale my jsme nemakačenka!Kdyby to leželo na něm, zdechneme hlady, on je línější, než cogoši.
JCskutečný JCskutečný, 07.10.2010 7:03:53, IP: ***.***.129.91, #108291Tak vážení ted Vám něco řeknu .TATO DISKUZE JE K HOVNU A sice z toho důvodu ,že sem píší i blbečkové ,kterým nedošlo pro jejich duševní poruchu ,že jsou skuteční lidé co mají skutečné problémy. Jako důkaz zde byla Zdenička ,která se Vám svěřila se svým problém s mužem alkoholikem -vysmáli jste se ji, také sledující narazila ,když chtěla radu co s nemocnou maminkou alkoholičkou. POSLALI JSTE JI AT VRÁTÍ PRÁZDNÉ LAHVE. Tyto ženy sem už přestali psát. Tak vy ubohá SVOLOČI EVO,JANO ,VĚRO ,OLDO,PEPO,PL a další normálně Vám říkám jste hovna u cesty nic víc. Normální dobytek ,když se posmíváte ženě ,která má děti a svěří se Vám zde. Co jste to za šmejdy. Pepo ty d**ile vychloubáš se s léčebnou a to tě tam také učili ,že se máš vysmívat druhým? Proč jsi se jich nezastal. Prdlá Evo ty zde hovoříš o alkoholu a kouření jak je to příjemné a že to čtou lidé co jim alkohol udělal ze života PEKLO to ti v tom SLEPIČÍM MOZEČKU NEDOCHÁZÍ? Jano ty kouříš a chlastáš a mě budeš opravovat háčky a i a y .Ty krávo sánská podívej se na ten svůj ožralý ksicht do zrcadla. Olda svoloč přechytralá na podpoře ,flákač co si hraje na všechytrého. A tak bych mohl povídat o všech. Opravdu zde je jenom svoloč ,ti slušní odešli. Zde jste přešli z doktorky a léčíte si zde své posrané ego. Slušným hezký den .Je potřeba aby se viděli také v zrcadle. 29 let nekouřím a 29 let nepiji alkohol. Vy zde jste obyčejná svoloč ,která na to nemá a mít nebude.Co bych psal jinam nepotřebuji to své problémy jsem si dokázal vyřešit sám a píši si kam JÁ CHCI . Jsem svůj svoloči nepotřebuji jako vy se masírovat .
JCskutečný JCskutečný, 07.10.2010 7:04:00, IP: ***.***.129.91, #108292Tak vážení ted Vám něco řeknu .TATO DISKUZE JE K HOVNU A sice z toho důvodu ,že sem píší i blbečkové ,kterým nedošlo pro jejich duševní poruchu ,že jsou skuteční lidé co mají skutečné problémy. Jako důkaz zde byla Zdenička ,která se Vám svěřila se svým problém s mužem alkoholikem -vysmáli jste se ji, také sledující narazila ,když chtěla radu co s nemocnou maminkou alkoholičkou. POSLALI JSTE JI AT VRÁTÍ PRÁZDNÉ LAHVE. Tyto ženy sem už přestali psát. Tak vy ubohá SVOLOČI EVO,JANO ,VĚRO ,OLDO,PEPO,PL a další normálně Vám říkám jste hovna u cesty nic víc. Normální dobytek ,když se posmíváte ženě ,která má děti a svěří se Vám zde. Co jste to za šmejdy. Pepo ty d**ile vychloubáš se s léčebnou a to tě tam také učili ,že se máš vysmívat druhým? Proč jsi se jich nezastal. Prdlá Evo ty zde hovoříš o alkoholu a kouření jak je to příjemné a že to čtou lidé co jim alkohol udělal ze života PEKLO to ti v tom SLEPIČÍM MOZEČKU NEDOCHÁZÍ? Jano ty kouříš a chlastáš a mě budeš opravovat háčky a i a y .Ty krávo sánská podívej se na ten svůj ožralý ksicht do zrcadla. Olda svoloč přechytralá na podpoře ,flákač co si hraje na všechytrého. A tak bych mohl povídat o všech. Opravdu zde je jenom svoloč ,ti slušní odešli. Zde jste přešli z doktorky a léčíte si zde své posrané ego. Slušným hezký den .Je potřeba aby se viděli také v zrcadle. 29 let nekouřím a 29 let nepiji alkohol. Vy zde jste obyčejná svoloč ,která na to nemá a mít nebude.Co bych psal jinam nepotřebuji to své problémy jsem si dokázal vyřešit sám a píši si kam JÁ CHCI . Jsem svůj svoloči nepotřebuji jako vy se masírovat .
JCskutečný JCskutečný, 07.10.2010 7:04:07, IP: ***.***.129.91, #108293Tak vážení ted Vám něco řeknu .TATO DISKUZE JE K HOVNU A sice z toho důvodu ,že sem píší i blbečkové ,kterým nedošlo pro jejich duševní poruchu ,že jsou skuteční lidé co mají skutečné problémy. Jako důkaz zde byla Zdenička ,která se Vám svěřila se svým problém s mužem alkoholikem -vysmáli jste se ji, také sledující narazila ,když chtěla radu co s nemocnou maminkou alkoholičkou. POSLALI JSTE JI AT VRÁTÍ PRÁZDNÉ LAHVE. Tyto ženy sem už přestali psát. Tak vy ubohá SVOLOČI EVO,JANO ,VĚRO ,OLDO,PEPO,PL a další normálně Vám říkám jste hovna u cesty nic víc. Normální dobytek ,když se posmíváte ženě ,která má děti a svěří se Vám zde. Co jste to za šmejdy. Pepo ty d**ile vychloubáš se s léčebnou a to tě tam také učili ,že se máš vysmívat druhým? Proč jsi se jich nezastal. Prdlá Evo ty zde hovoříš o alkoholu a kouření jak je to příjemné a že to čtou lidé co jim alkohol udělal ze života PEKLO to ti v tom SLEPIČÍM MOZEČKU NEDOCHÁZÍ? Jano ty kouříš a chlastáš a mě budeš opravovat háčky a i a y .Ty krávo sánská podívej se na ten svůj ožralý ksicht do zrcadla. Olda svoloč přechytralá na podpoře ,flákač co si hraje na všechytrého. A tak bych mohl povídat o všech. Opravdu zde je jenom svoloč ,ti slušní odešli. Zde jste přešli z doktorky a léčíte si zde své posrané ego. Slušným hezký den .Je potřeba aby se viděli také v zrcadle. 29 let nekouřím a 29 let nepiji alkohol. Vy zde jste obyčejná svoloč ,která na to nemá a mít nebude.Co bych psal jinam nepotřebuji to své problémy jsem si dokázal vyřešit sám a píši si kam JÁ CHCI . Jsem svůj svoloči nepotřebuji jako vy se masírovat .