Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

cha, 06.10.2010 10:58:42, IP: ***.***.213.249, #108153
JCskutečný, 6.10.2010 07:14
Byl jsem vložit peníze pro stát a líný ksindl na podpoře co nechce makat .Práce je všude dost ,stačí Vám k tomu chut a koště.

Jeník má utkvělou představu,že si píše s nezaměstnanýma a ochlastama.Jendo,probuď se,to bychom se s tebou tady nebavili:-))))
Ale každopádně děkujeme,že platíš,to platí ti hlupani,když to neumí,aspoň tě nezavřou.I když nevím,nevím,až ti tam přijde ČOI a Živnosťák,(už brzy).Ty si vždycky něco vyhrabou.
JCskutečný, 06.10.2010 11:04:44, IP: ***.***.129.91, #108154
Polovička zde jsou na podpoře a někdo musí platit a je to pro mne česta živit ty opálené netáhla .Je mi hrozně líto těch jejich dětí jak běhají nahé a hladové u plotu cha cha. Živnosták? mám prý jako jeden z mála řádně označené zboží tak nevím ,nevím. A co ty máš bordel? S čím obchoduješ porad ,kde se nemusí platit daně .
no jo, 06.10.2010 11:10:09, IP: ***.***.213.249, #108155
Cha,cha,cha,Jendo ti se nedívají jenom na ty papírky na zboží.Kde žiješ,tys ještě neměl kontrolu?Připrav si všechny papírky a když říkám všechny,tak myslím taky všechny.Mají na to třeba celý den a šťourají,až vyšťourají:-)))
cha, 06.10.2010 11:28:31, IP: ***.***.213.249, #108157
A co ty máš bordel? S čím obchoduješ porad ,kde se nemusí platit daně.

Rád bys věděl?Nepovím,jak s oblibou píše tvůj kámo.Jenom ti řeknu,že nemusíš být ty,vždycky nej...Mám kšeft od r.1990 a je to trochu větší kvelb,jak tvůj.Platím,ale jen,co musím:-)))
Tobě se divím,jak můžeš ležet celý den u PC.Jsem tu(občas) proto,protože mám na práci lidi.To jsem si za těch dvacet let už zařídil.A kdybych chlastal,tak bych nemohl mít firmu,jakou mám.Jak ty říkáš s oblibou o ml.
||||||, 06.10.2010 11:51:12, IP: ***.***.54.254, #108160
to nepochopí.
má zavedené svoje. zná jen staré tvrdé strategie.
pomoc nepotřebuje,
proč, když je obklopen úplně jiným stoletím. to je nejnovější trend.
sisinka , francek, jeníček, mařenka a teď perníček s medovinkou.
JC, 06.10.2010 11:54:59, IP: ***.***.129.91, #108162
Lidí co pracují a nechlastají si vážím ,jenže ty jsi zde světlá vyjímka.
Olda, 06.10.2010 12:00:55, IP: ***.***.21.114, #108164
Ty mě jednou zabiješ - "A já si budu jezdit po soutěžích a nechat se zasypávat květy a slávou vy svoloči ." Fakt mě ten záchvat smíchu málem zabil. A to mi zase připomělo "Jisi vůl jak lev".

Trochu tě poučím. Nevěř všemu, co čteš.
Představ si, že např. Fi. Adidas, mé oblíbené fi. Merrell a Converse nechávají své zboží vyrábět v Číně. Víš proč? Kdyby se vyrábělo v Německu či Kanadě, tak by boty nesály 2-3 tisíce, ale mezi 10-12 tisíci. Chápeš? V Německu by nikdy tak levná pracovní síla nebyla (mají o dost vyšší platy než v Číně) a ty firmy nejsou hloupé. Takže raději postaví továrny v Číně, přesně určí standardy a jsou v pohodě. Takže výrobek má úplně stejný standard jako výrobek, který by byl vyroben v Německu. Podívej se, kde byla vyrobená tvá televize, boty, značkový svetr, mikina - teda jestli si takové věci kupješ.
Trochu školení....jsi mi vděčný?
JCskutečný, 06.10.2010 12:46:27, IP: ***.***.129.91, #108168
Jsi člověk hloupý ,ty mícháš jabla s hruškama. Hovoříme zde o kvalitní Českém porcelánu z kaolin Hlubany .Kde čistota kaolinu převyšuje 93% a o čínské porovité keramice která se jenom pokryje glazurou .Střep je tudíž průličivý a tento výrobek má být označen jako "dekorativní výrobek" dobrý na polici na prach .Po nalití čaje ,horké vody proteče.. Parkrát změna teploty stačí. Prot ke mě chodí zákaznice a nadávají na čínský křunt a kupují si kvalitní české výrobky. Když jsem v obchodních doměch pátral po hygienickém atestu -nic. Nějaký pokoutní atest o shodě mě nezajímá .Mě zajímá náš ČESKÝ SKLÁŘSKÝ ÚSTAV V HRADCI KRÁLOVÉ. akreditovaný podle ČSN EN 1388-1 a letopočet.( stanovení olovaa kadmium uvolněného z keramického zboží) Kvalitní atest a ne falzifikát .
Eva, 06.10.2010 12:51:33, IP: ***.***.170.155, #108170
Už jednou jsem ti napsala, že od tebe hodnocení druhého, že je hloupý, zní tak komicky, jako kdyby hluchoněmý vyučoval hudební výchovu a negramotný český jazyk:-))))
Jsi kašpar a za kašpara tě všichni považují, kdyby ses zbláznil a ty tvé bláboly tomu jen nasvědčují:-)))
Táhni už! NIKDO TĚ TADY ANI JINDE NECHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JCskutečný, 06.10.2010 13:03:11, IP: ***.***.129.91, #108172
Evo psali ze serveru "DOKTORKA" kde jsi .Nejdříve si založíte s Věrou ,Janou ,Pepou a PL diskuzi "SVOLOČŮ a pak ji opustíte .Doktorka a Tony se ptají kde že jste a že měsíc MRTVO. Odpověd NO píše přesunuli se za Jendou nemůžou prý bez něho být. Zpráva 4.10 .2010 Všem všem všem. Tak ty škraboško opustila jsi svoji domovskou diskuzi ,kterou jste si pojmenovali SVOLOČ .
jc, 06.10.2010 13:06:47, IP: ***.***.129.91, #108174
T Y NEZNÁŠ HLUCHONĚMÉ SKLADATELE ? eVO ZDE SE ZASTÁVÁŠ KOUŘENÍ A CHLASTU ,JSI BLBÁ
ty, 06.10.2010 13:10:05, IP: ***.***.127.231, #108175
jsi nemocný na podpoře byl ml,když skončila jeho divize stolář-truhlář.Až se namarodil pobral podpory tak toho tlučhubu ožralu,kuřáka zaměstnal strejda a dnes o něm říká že je s**čka.no nemocen na hlavu může být rád že má práci íáíáíáíáíáíá
Eva, 06.10.2010 13:31:13, IP: ***.***.170.155, #108176
Psala jsem o vyučování hluchoněmým hudební vychovu ty skladateli:-))))
Docela se nabízí otázka, kdo je blbý:-)))) Viděl jsi jak vypadá tvůj příspěvek ve 13:06???:-))) Opravdu, vyplodit a vizuelně sepsat tohle a pak někomu napsat, že je blbý chce docela odvahu:-)))))))
Olda, 06.10.2010 13:35:21, IP: ***.***.21.114, #108177
Nevím o žádném hluchoněmém skladateli, který by VYUČOVAL hudbu. Ale vím o jednom hlupákovi, který neumí číst.

"Zlikvidovaný sklárenský,keramický ,textilní průmysl. " To jsi napsal, tak jaképak, že míchám jablka s hruškama. Nemotej se do věcí, kterým nerozumíš. Což textil je.
Dost mě zajímá to o tom porcelánu. Vím, že v obchodních domech atesty mají. Psát o něčem, že je falzifikát zavání žalobou. Kdo podle tebe ty falzifikáty vydává?
A prosím, netvrď mi, ty magore, že po nalití čaje hrnek proteče. Nevím, co doma máme za hrnky, ale věřím, že se tam i nějaký z obchoďáku najde. NIKDY žádný neprotekl. Co se dá napsat pro reklamu, že?
Pam, 06.10.2010 13:46:51, IP: ***.***.127.231, #108180
ološu co to meleš,kdo by si kupoval díravé hrnky!Je jedno či na čaj,kávu mléko,jedině ml s jcákem. Oni ožralí nevidí přes dým kouře co jim dýmí pod nosem.
        Předchozí   1 .. 605606607608609610611 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.