Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 06.10.2010 13:51:05, IP: ***.***.129.91, #108181Tak vážení .Zde by měli psát Ti kteří měli skutečné problémy s alkoholem anebo jejich blízcí. Eva preferuje kouření a alkohol jak je to příjemné.Je to zločinecké preferovat a omlouvat pití ,když napsala třeba Zdenička své problémy s mužem alkoholikem a sledující s maminkou alkoholičkou. Tyto ženy a další mají skutečné problémy a alkohol a kouření jim ničí život ,jim i jejich blízským. Vyprávění Evy jak je příjemné pití a kouření je nemorální vůči všem těm co mají s pitím problém. Evo tu agitku o chlastu a hulení , s tím si zajdi na odvykací centra a na plicní . Jsi hloupá a neznáš co dokáže alkohol .Rozbíjí vše hezké ,ničí manželství,rodiny ,bere dětem táty ,mámy. a likviduje lidi zdravotně. Ano lidé co nemají problémy at si konzumují ale zde je název diskuze ALKOHOLISMUS ZCELA VÁŽNĚ. To je jako by jsi se na pohřbu smála. Ty zde akorát prudíš. Zde píše i Jana a ta také kouří a chlastá. Vám to nevadí ale ti lidé zde mají skutečné problémy.Slušným hezký den
JCskutečný, 06.10.2010 13:51:17, IP: ***.***.129.91, #108182Tak vážení .Zde by měli psát Ti kteří měli skutečné problémy s alkoholem anebo jejich blízcí. Eva preferuje kouření a alkohol jak je to příjemné.Je to zločinecké preferovat a omlouvat pití ,když napsala třeba Zdenička své problémy s mužem alkoholikem a sledující s maminkou alkoholičkou. Tyto ženy a další mají skutečné problémy a alkohol a kouření jim ničí život ,jim i jejich blízským. Vyprávění Evy jak je příjemné pití a kouření je nemorální vůči všem těm co mají s pitím problém. Evo tu agitku o chlastu a hulení , s tím si zajdi na odvykací centra a na plicní . Jsi hloupá a neznáš co dokáže alkohol .Rozbíjí vše hezké ,ničí manželství,rodiny ,bere dětem táty ,mámy. a likviduje lidi zdravotně. Ano lidé co nemají problémy at si konzumují ale zde je název diskuze ALKOHOLISMUS ZCELA VÁŽNĚ. To je jako by jsi se na pohřbu smála. Ty zde akorát prudíš. Zde píše i Jana a ta také kouří a chlastá. Vám to nevadí ale ti lidé zde mají skutečné problémy.Slušným hezký den
JCskutečný, 06.10.2010 13:51:28, IP: ***.***.129.91, #108183Tak vážení .Zde by měli psát Ti kteří měli skutečné problémy s alkoholem anebo jejich blízcí. Eva preferuje kouření a alkohol jak je to příjemné.Je to zločinecké preferovat a omlouvat pití ,když napsala třeba Zdenička své problémy s mužem alkoholikem a sledující s maminkou alkoholičkou. Tyto ženy a další mají skutečné problémy a alkohol a kouření jim ničí život ,jim i jejich blízským. Vyprávění Evy jak je příjemné pití a kouření je nemorální vůči všem těm co mají s pitím problém. Evo tu agitku o chlastu a hulení , s tím si zajdi na odvykací centra a na plicní . Jsi hloupá a neznáš co dokáže alkohol .Rozbíjí vše hezké ,ničí manželství,rodiny ,bere dětem táty ,mámy. a likviduje lidi zdravotně. Ano lidé co nemají problémy at si konzumují ale zde je název diskuze ALKOHOLISMUS ZCELA VÁŽNĚ. To je jako by jsi se na pohřbu smála. Ty zde akorát prudíš. Zde píše i Jana a ta také kouří a chlastá. Vám to nevadí ale ti lidé zde mají skutečné problémy.Slušným hezký den
jc, 06.10.2010 13:56:36, IP: ***.***.127.231, #108185napsals to hezky,ale zapoměls na jedno.6e ožralý,rozvedený ML chlastá kouří,právě kvůli tomu se s ním žena rozvedla.Vidíš nepomohlo mu to,pije,kouří,lže a jeho přítelkyně musela odletět,vydělat peníze.Už neměla chudera čím platit ani nájem.Já myslím že Mlmartinliška,by potřeboval pořádnou otcovskou po nevymáchané hubě!!!!!!!
|||||||||||||||, 06.10.2010 13:57:57, IP: ***.***.54.254, #108186Koukám, že se zase moralizuje.
Otřepané, lživé, dokola.
Ale jedna perla zase vylezla :
"jim i jejich blízským"
Moc pití prostě škodí. Anebo doopravdy přes dým není vidět na klávesnici.
|||||||, 06.10.2010 14:04:10, IP: ***.***.54.254, #108188A jak je to s tím "průličivý" ??
Já myslím, že katka to dělala dobře. Že si nevzpoměla na malinkatého živnostníčka se 3. jakostí, to nasere.
Hlídat průličivost, stále, nezapomínat. Dobrej spodek, je dobrej spodek. Když tak stačí dobrá plena, ale to zná.
JCskutečný, 06.10.2010 14:05:36, IP: ***.***.129.91, #108189Textil jsme vyváželi i do Anglie a Liberec a okolí byl především textilní průmysl a ještě ty moulo .V Lubenci se vyráběli zapékací mísy a posílali do Anglie ,zakázka .Oni totiž neumí vytlačit vzduch z plochy a měli vysokou ztrátovost .Tam to udělalo kolečko a vrátilo se zpět k nám .Ztrátovost v Anglii byla přes 75% .Zjišteno přímo od ředitelky porcelánky Lubenec odkud jsem měl zboží. Já zjištuji ,že zde vůbec spousta rádoby odborníků ale ve skutečnosti blbečkové .
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, 06.10.2010 14:20:48, IP: ***.***.127.231, #108191jsi ml propitý,prolhaný dýmý se ti s hubylží a od cigára.Jojo závidíš ty nemáš komu,vyměnit plenu.Hlídej haryho či haryka ,jsi sám ach jóoooooo pořádnou od taty bys měl,dostat lekci.Né krákat kde se dá.
Olda, 06.10.2010 14:25:02, IP: ***.***.21.114, #108192Já ze sebe nedělám odborníka přes porcelán. To ti asi uniklo. Hlavně že neteče, je hezký na pohled a není od JC :-)).
Jestli v tom děláš 20 let, tak doporučuji odejít, již jsi "vyhořel". Nemáš co nabídnout, neprosperuješ. A kdo tě potom v důchodu má živit. Koukej dělat něco užitečnýho, bafni koště a ať to lítá. Musíš si odpracovat tu léčebnu, kde jsi byl za peníze daňovách poplatníků.
Neodpověděl jsi mi na dotaz: kdo vydává falzifikované atesty? Moc nás ty atesty zajímají. Tak to vyklop.
???????????, 06.10.2010 14:29:26, IP: ***.***.127.231, #108194JC proč dáváš tady reklamy,je trestné.Ten hrnek si kup i s ML!
PIJTE S NĚJ JEN VODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JC, 06.10.2010 14:47:37, IP: ***.***.129.91, #108198Tím jsi potvrdil svoji blbost .nerozumíš něčemu a chceš poučovat ,taková s**čka podzimní bez chuti a se zápachem. Doporučuji Ti v budoucnu ,nehovoř o něčem čemu nerozumíš. Já dělal zástuoce fabriky od roku 1992 . Kdo vydává falzifikáty? Třeba někdo z vlády dostane obálku a dá štempl. Jsi ještě hloupý kluk . Málo je korupce ty blbe z Horní Dolní?
zato, 06.10.2010 14:52:05, IP: ***.***.127.231, #108200ty prochlastaný léčený,rozvedený jsi příkladem pro takového,jak jsi sám ml.ten nás chtěl před vánoci hledat a vyhodit granátem..
Olda, 06.10.2010 15:24:09, IP: ***.***.21.114, #108205Hele bobečku, nerozčiluj se. Protože jsi i**ot, tak ti musím zopakovat, že jsem psal o vyrobě texilu, resp. bot, kterým nerozumíš ty a dělal jsi tu chytrýho. Vysvětlil jsem ti, proč se firmy odebraly do Číny. Porcelán je mi u zadku a jak jsem psal, nejsem odborník. Tím není potvrzena má blbost, ale jen fakt, že mě porcelán nezajímá.
Kdo z vlády dostane obálku a dá štempl?
v, 06.10.2010 15:37:11, IP: ***.***.213.249, #108208Kristepane Oldo,ty máš trpělivost.Já bych ho nakopala do p**ele už jen za ty jeho háčky(co se nenaučí dělat do smrti)a to tvrdé Y,ve slově chvíli.
Cidrychu,ve slově CHVÍLI se píše měké I,ty blbe.
Pater, 06.10.2010 15:44:53, IP: ***.***.217.2, #108209On hrnky vybere na hromadě u fabriky, na vyhození, a prodává!3 jakost, co to je?Hnus.A poučuje, radí pořád, vím, co si koupit, Ucídry nic.Zlatý, hezký čínský výrobek.