Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 9:18:01, IP: ***.***.129.91, #107558To jak jste se vy zachovali sprostě, nelidsky ke Zdeničce a sledující o tom hovoř. a ne o pánském přirození.To je slaboučký odvar za ty vaše lži. Já mám jednu chybu ,že se s svoločí jako vy vůbec bavím ,když jsem si problém kouření a pití vyřešil sám. Ani jeden z Vás neporadil Zdeničce ,když se zde svěřila o svém muži alkoholikovi ani jeden z Vás nebyl slušný (mimo mne) když sledující se zde svěřila ,že má trápení se svou maminkou alkoholičkou. Ty ted V a další blbečkové si je ani neberte do pusy. Ztratili jste ten morální kodex slušnosti někomu poradit. To si ty svoloči zapamatuj. Blb Pepa bude donekonečna předvádět divadlo s podia léčebny a vy budete do nekonečna ho chválit. Ani jeden z Vás neřekl nikdy nic k samotnému problému kouření a zneužívání alkoholu. Ani jeden z Vás neřekl něco o správné výživě,o sportu,koníčcích ,zkrátka o životě. Když sledující psala jak se stará o nemocnou maminku a že ten život nemá jednoduchý tak jste ji poradili at místo psaní zde " jde vrátit prázdné lahve" Zde důkaz co jste za dobytek. a mě budete předhazovat ,že z Vás jednoho nazvu v obraně č**ákem? To slovo se používá v daleko lehčích případech. Vaše cynické posílání sledující s prázdnými lahvemi. je ukázka Vaši nevyspělosti . Jste to nejhorší co může diskuzi potkat . Když Vás někdo slušně žádá a radu a svěří se Vám tak se mu vysmějete jako jste to udělali v případě Zdeničky a sledující. Takže chyba je na Vaší straně. Můžu přihlédnout ,že zde píší fetáci,alkoholici a kuřáci ale jako lidi ? Neomluvitelné.
|||||||||||||||, 02.10.2010 9:24:31, IP: ***.***.54.254, #107559Dobrý den.
Koukám stále stejné bláboly. Raději něco udělejte a připravte se , ať Vás mohou pozvat do Červeňáku.
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 9:27:19, IP: ***.***.129.91, #107560Ano není nad upřímnost a v tomto případě to platí trojnásob .Je to slovní výraz pro svoloč a není sám na koho se to vztahuje. To jak sprostě a nemorálně se vy zachováváte -píšete za mě ,lžete ,intriky jak na královském dvoře. Jenže máte smůlu je spousta těch rozumných ,kteří sem sice nepíší ,jsou slušní a mají oproti Vám obrovskou výhodu .Jsou totiž i chytří a lehce poznají ,že některé příspěvky nepíši já ale někdo se za mě vydává. Takže to slovo č......k abych nepohoršil tak jsem napsal já ale ty věci o Líbě ne .Ty napsala Líba na doktorce o sobě sama a někdo druhý kdo ji miluje ale hlavně miluje PRAVDU. Pravda to je slovo ,které Vám některým nic neříká. Neříká nic lháři Janě ,Evě potrhlé ,Věře , Pepovi ,PL ,Oldovi a dalším .Věra je na dovolené a až přijde tak si přečte v jaké je oblibě. Jste prázdné,prolhané duše.
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 9:36:24, IP: ***.***.129.91, #107563Pepo lháři připrav si projev :Jak abstinuješ ,jak lžeš a pomlouváš. zkrátka vše o svém prolhaném životě. Jak jsi zde poradil Zdeničce ,sledující ,když žádali o radu a tak vše ty dobrodinče a oslavenče. Projdi se tím nádherným anglickým parkem ,zajdi do hájovny a pomodli se dvakrát otčenáš za tu svou prolhanou duši. Potom si na podiu také zazpívej hymnu ČERVENÉHO DVORU ., "Dejme rozum dohromady ,takhle už to nejde dál koráb naší dobré vůle v pití dávno ztroskotal.Vzhůru bratři k příčkám stěžnů napínejme plachty již nadějný nám vítr vane nebude už s pitím kříž." Je to 28 let a znám nazpamět i to ,že každý alkoholik lže a u Tebe to Pepo platí na 1000%.Tak Pepo oslavenče pucuj lakýrky. Pozdravoval bych tam někoho ale z té doby ,kdy jsem tam byl už nikdo není.
brum,brum, 02.10.2010 9:55:08, IP: ***.***.114.236, #107564JCskutečný JCskutečný, 2.10.2010 09:18
To jak jste se vy zachovali sprostě, nelidsky ke Zdeničce a sledující o tom hovoř.
A ty jsi se zachoval k ostatním jak?
Bože Cidrychu,ty jsi pomatenec.Nezdá se ti o tý Zdeničce už?
Dnes jsi začal obvzlášť vesele.Kolik jsi vyslopal tý sračky Ještědky?
Zdena, 02.10.2010 10:13:29, IP: ***.***.82.40, #107567nikde tě nechtějí cidricu, máš pověst zvětralýho piva a hovna nasranýho v hrnku, nikdo o tebe nestojí jsi tu akorát pro smích a pro občasné odflusnutí, jsi takovej blebeček nechtěnej, ale už jsi si na to zvykl. Toť tvá úleva.
JC, 02.10.2010 10:21:52, IP: ***.***.129.91, #107569Svoloči víte co je ale důležité ? 29+29 let .Váš prochlastaný život a prokouřené plíce to je Vaše VIZITKA .a co chcete ještě více.? Ne vy, ale já se můžu smát cha cha cha .
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 11:07:22, IP: ***.***.129.91, #107578Všem postiženým chlastem a kouřením. Přestante dokud je čas. Žijte si zdravě svůj život a přemýšlejte co za ušetřené peníze si pořídíte. Stát bude chtít dostat co nejvíce peněz a tak využít závislostí lidí využije. Cigarety už ted stojí 60 kč a k tomu alkohol, a ted zdražení elektřiny a všeho .Já vím je to rána na psychiku , krátkodobý útěk k pití Vám ale nepomůže. Postavte se tomu problému čelem ,tak jako já kdysi. Místo zde prudění a obvinování se zamyslete ALE NAD SEBOU ,JÁ SI PROBLÉM KOUŘENÍ A PITÍ VYŘEŠIL. At počítám jak počítám tak pořád ta stovka denně (minimum ) je . Měsíčně to je krát 30 dní ,tak čistě 3 000 kč měsíčně krát 12 let .36 000 máte zaplaceno topení na celý rok.Anebo krásnou dovolenou. A tak zkuste se na to podívat ještě z té strany nejdůležitější a to je Vaše zdraví. Nemocniční léčbu si každý budeme hradit. Stát z nedostatku financí se bude snažit vydřít peníze .Vláda si opasky a senát neutáhne. Stejně to dopadne tak ,že zde budou stávky jako venku v cizině . Ale český národ je tvárný a dá se na něm vydělávat bez ztráty kytičky. Vím ,že není jednoduché přestat kouřit a pít ale KDYŽ JSEM TO DOKÁZAL JÁ ,TAK VY TAKÉ. Dokažte ,že máte navíc než zde špinění druhých . Až budete ležet s rakovinou na lůžku ,tak už bude pozdě. Slušným přeji hezký den ,víkend .
JCskutečný, 02.10.2010 11:28:15, IP: ***.***.129.91, #107580Omluva počty .3 000 kč krát 12 měsíců to jest 36 000kč za těch 12 let je to 432 000 kč. A těch mých 29 let to je 1 044 000 kč .hezký den přátelé snad jsem neudělal někde početní chybu ale spíše jsem ubral kouřil jsem totiž více než 40 cigaret denně.
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 11:31:27, IP: ***.***.129.91, #107581Ještě omluva, nezahrnul jsem tam vůbec léčbu vzniklou s kouření a pití ,ta je bud bych zde nebyl,nebo na vozíčku ,nebo ve špitále a nebo jak říkám díval bych se jak rostou fialky odspoda.
Zdenička, 02.10.2010 11:57:07, IP: ***.***.217.2, #107583Ty hulváte, jak to nadáváš, všem, nemáš proč, sám jsi nejblbější, nejhorší tady.Neurážej nikoho.A kdo jiný by sem měl psát, než alkoholici?Tak jak si dovoluješ někoho za jeho pití odsuzovat, jsi mimo, nevíš, co kam píšeš, pleteš vše dohromady,zalez, neobtěžuj tady, jsi jako štěnice, leze a leze, hnusáku.
JCskutečnýJCskutečnýJCskutečný, 02.10.2010 12:45:39, IP: ***.***.54.254, #107585"Pepo lháři připrav si projev :Jak abstinuješ ,jak lžeš a pomlouváš. zkrátka vše o svém prolhaném životě."
Já mám svůj již dávno připravený, jen mě nikdo nezve.
A jak by to bylo ?
Dobrý den. Já jsem Honzík.
Od té doby, co jsem se zde léčil, mám toho mnoho za sebou.
Jsem rozvedený samotář. O dítě, o kterém nevím jestli je vlastně moje, mě obrali, a ani mě nějak moc nechce.
Prožil jsem toho mnoho.
Kriminál znám, psychiatrické léčebny také.
Nekouřím a nepiji. Ani přesně nevím , jak dlouho. To vždy upravím podle toho, v jakém jsem zrovna stavu.
Normálně říkám 29+29+29, ale zde to říci nemohu. Recidivoval jsem, ale kdyby jste mě zabili, tak nevím kolikrát a kdy.
Momentálně jsem čmeláček o mnoha nohouch a zálibně poukuji po své medovince..
JCskutečnýJCskutečnýJCskutečnýJCskutečnýJCskutečn, 02.10.2010 12:47:43, IP: ***.***.54.254, #107586Jo a zapoměl jsem. Mám rád lidi
A ještě, 02.10.2010 13:42:58, IP: ***.***.217.2, #107589jsem kvalitní, spravedlivý,pomáhám všem, rád, -do hrobu.
Pepa, 02.10.2010 13:47:30, IP: ***.***.217.2, #107591Jo, rozkazuj, poroučej, mám ti něco hlásit???Chááááá.Vždyť vše víš, že jsem starý, bydlím na vsi,abstinuji rok...vše nesmysl.Máchej se ve svých sr***ách, už ti přetékají přes hlavu,neporoučej mně, zvysoka na takového č**áka ,jako jsi ty,kašlu.Na světě je krásně, nezkazíš mně náladu, ty jistě určitě né.