Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

ubitá, 01.10.2010 18:10:59, IP: ***.***.237.121, #107500
Tak nevím,jestli mi tu někdo poradí...když nepije-je super,když se nacamrá-chce mne bít,zabít,je on jedině nejlepší a jen on má pravdu..jak s ním mám dál být????? :-(((
xalecram, 01.10.2010 18:43:14, IP: ***.***.101.166, #107501
Odejdi,není jiná možnost
JCskutečný, 01.10.2010 18:56:37, IP: ***.***.129.91, #107502
Pepo ty jsi ten d**il co zde tvrdí,že já píši anonymně o Líbě ,ty burane já nejsem ty já ji řekl vše na rovinu to ty zde mne pomlouváš ty špíno a onuce.Nejsi rovný chlap jenom si na něj hraješ a zaštituješ se léčebnou .Máš podlou povahu ,já každému na rovinu .
brum,brum, 01.10.2010 19:24:12, IP: ***.***.114.236, #107504
Jdi do p**ele.Já taky každýmu na rovinu.
Olda, 01.10.2010 20:00:18, IP: ***.***.21.114, #107516
Proč Pepovi vyčítáš léčebnu, když si v ní byl taky a navíc ses vytahoval, jak tě tam všichni milovali. Plakali, když vyléčený Jeník odcházel. A pak tě ani nepozvou.
Pepa je rovný chlap, na nic si nehraje. To, že má fajn rodinu, která ho podržela je dobře. Neměl bys mu to závidět, ale lidsky přát.
Mám pocit, že jsi psal, že tvá manželka byla 2x rozvedená. Tak nějak nevím, co jsi od ní čekal. Že tě podrží i ve zlém? Nestalo se, ale život šel snad dál. Proč seš pořád tak na všechny vytočený?
Jana, 02.10.2010 5:28:42, IP: ***.***.217.2, #107542
Protože jen lže, nadává, zneužívá nemocné lidi, je zlý člověk.Závidí každému rodinu. domov, vůbec si nepřipustí, že chyba je v něm,I vlastní syn ho chtěl zabít, tak proto,jeho ženě se nedivím.Jeho jájinkovství je přehnané, zbožňuje jen sebe.Zkus se mu Oldo svěřit s bolestí!Uvidíš sám.Pepa kdysi, kdesi popsal rána alkoholika, ten h**zl to vyštrachal, připomíná, pošklebuje se Pepovi dodnes.Je to zločinec, patří zavřít, aspoň do blázince.
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 7:11:07, IP: ***.***.129.91, #107544
Tak vážení .Pepa je u Vás férový ale že mne pomlouvá ,že píši anonymně to Vám nevadí. Co jsem napsal já o Líbě to jsem napsal a co napsal druhý je také pravda. Vy jste totiž ubožáci ,kterým nevadí ,že někdo píše za druhého a nevadí Vám ani ,že Pepa špiní a lže.To vysvětluje tu vytočenost.Tobě by se líbilo ,kdyby zde o tobě druhý vědomě lhal a pomlouval tě? Ale od svoloče jako jste vy se nedá nic férového čekat. Vy totiž podvádíte i sami sebe chacha vy nuly 29 +29 let a nic na tom nezmněníte svoloči prolhanááááááááá.
JCskutečný, 02.10.2010 7:27:29, IP: ***.***.129.91, #107545
Vy nuly co ještě mi přifaříte. Ty Jano kouříš a chlastáš. -píšeš jak jsi dobrá. No a já nekouřím a nepiji. Ty švestko jsi už od rána napraná a chceš poučovat úspěšného nepiče Jendu? Nevídáno ,kde která vypitá švestka zde haní .Tam radši Jano vylej krabičák a to čůčo vyndej ze skříně a vylej. Holka zlatá ty ji máš už jak z praku hned ráno. Je 05:28 a už chlastáš ,cigáro před sebou .Běž ještě do postele .Je to dlouhých 29 let co jsem rozveden a kolik je tobě let? Jo náš slavná Pepa napsal 18.6.2010 14:21 JO TAKY SI TO PAMATUJI , ALKOHOLICKÁ RÁNA ,TĚŽKÁ,HLAVA , OKNA, ŽALUDEK, SMUTEK, NENÁVIST . Tak ta nenávist Ti Pepo zůstala. Ech vy ubožáci všechny primitivy zde mám přečtené. Potrhlá Evka,Jano ty, Věra,Olda ,Pepa,PL a další svoloč .To své přiznání Pepo ,které jsi napsal na serveru "doktorka" je jedinné pravdivé. Pak Ti tam chybí také .NEŘÍKEJ HOP ,JEŠTĚ JSI NEPŘESKOČIL a trochu POKORY přátelé sestři a bratři v triku . Svěřit s bolestí ,ty jsi ale švesta Jano .,ZDE SE VÁM SVĚŘILA SE SVOU BOLESTÍ "SLEDUJÍCÍ " a " ZDENIČKA " A PANE JAK JSTE SE JIM VYSMÍVALI .tak Jano nehrej na city a neoblbuj. Vy jste Ti šmejdi co se jim vysmívali ,vy nuly. Chacha prolhané a sprosté švestky se budou otírat o slušné .Pozdrav sledující ,Zdeničce a dalším slušným.
Pepa, 02.10.2010 7:28:41, IP: ***.***.217.2, #107546
To je stejný s Libou.Nikdy nepsala, že děti volali policii, ta musela vyrazit dveře, tohle si vymyslel, taky nepsala, že si schovávala chlast, ona žije sama, tak před kým?jen se zmínila, že ví, že takto někdo schovává.Děti jsou dávno dospělý, jenže to z jendovýho psaní vyznívá, že malé chudinky nepustila týden domů, on vědomě převrátí vše tak, jak se mu hodí.Nenávidí ji, protože chvilku šéfoval na alkoholismu, přišla ona, dokázala mu, že byl v léčebně, kterou zapíral, machroval, že jen on sám s jeho vůlí........dovolila se mu několikrát oponovat, a bylo zle.Nakonec napsala, že je pod její úroveň se s ním zahazovat, že ho má na háku, a bylo zle ještě víc.Mám ji rád, je to dobrá baba, co pomůže každýmu, ráda, bez nároků na nějakou odměnu.Naprostý opak toho blba jc.
!!!!!!!, 02.10.2010 7:51:45, IP: ***.***.217.2, #107548
Sám jsi si naběhl, jen jsi potvrdil, co psala Jana, tak ji neurážej, hňupe.Spíš ty píšeš, jako kdybys ses jen ráno dokrmil medovinkou, a jsi namol.Slintáš, blábolíš.Tak si dej ještě půl litr, a šup, prášek, a začni mektat tady ty své známé, ohrané kecy.
Petr, 02.10.2010 7:54:07, IP: ***.***.217.2, #107549
naštěstí je L... na diskuzích, co jsou chráněné před jc, a výborně jedou.To on neodpustí.Protože se tam nedostane, nepustí ho tam.Proč?Pro jeho úžasnost, dobrotu, kvalitu?Lulánku, tam bys rád, a nemůžeš.
JCskutečný JCskutečný, 02.10.2010 8:25:28, IP: ***.***.129.91, #107550
Tak vážená svoloči .DNE 1.1.2010 08:42 NAPSAL PŘÍSPĚVEK OCH . č.892 o Líbě vše .Já jenom připomenul ,že to jak psala na doktorce sama Líba ,že měla doma rum pro řemeslníky, je pravda.Je zde někdo kod o ni píše a i na dokroce kam skoro rok nepíši. Takže je někdo kdo není blbý jako vy a má zmapované dobře všechyn příspěvky. Vy jste ubožáci a Pepo je mi z Tebe špatně .Alkoholik vždy lže ty lžeš ,že jsem to psal já. Je to por mne dobré v tom ,že aspon každý normální a slušný si udělá obrázek co jste za prolhanou svoloč. Ty Pepo jak ti je ,vychvaluješ se na podiu jako ocenění a přitom vědomě lžeš.Jaký máš pocit ? Jako člověk jsi vezkrze falešný a ti co ti velebí s Tebou .Jsem rád a ač sám jsem orpoti Vám slušný člověk.někdo za mě už napsal i zde více příspěvků a já si říkám svoloči prolhaná a kod lže ten i krade říká staré přísloví. Vy jenom dokazujete to co říkám oprávněně ,že jset jenom HOVNA U CESTY. Toto nepaltí na ty slušné a je normální ,že se vždy ozývají Ti praví. cha cha víte jak mi je fajn ? Víte jak je fajn člověku co má čisté svedomí? Je to perfektní no a vy? Kouříte ,chlastáte a pomlouváte ,zkrátka špíny. Pepo ty s tou krátkodobou abstinencí se ještě doléčuješ a do toho skutečného ,férového člověka musíš ještě ujít kus cesty. Už se těším na své přátele na víkendu a na Věrušku ,Barušku zkrátka na slušné lidi. Pozdrav Zdeničce a sledující.
JCskutečný, 02.10.2010 8:27:00, IP: ***.***.129.91, #107551
Petře ty nejsi lulánek ale natvrdo obyčejný č**ák.
v, 02.10.2010 8:51:23, IP: ***.***.114.236, #107555
To si zapište za uši,sledující a Zdeničko.Náš slušňák se vám líbí,co?
jedničce, 02.10.2010 9:06:04, IP: ***.***.114.236, #107557
Není nad upřímnost,jak sám říkal:-)))
        Předchozí   1 .. 587588589590591592593 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.