Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Eva, 01.10.2010 9:31:27, IP: ***.***.170.155, #107408
A bude stále dokola vysvětlovat hovadiny, chce aby to všichni pochopili a aby vypadal jako lilie:-))) Ale to, že mu všichni píšou jaký je "debyl" sám pochopit nechce a vlastně protože ten "debyl" je, tak to ani neumí:-))))
JCskutečný, 01.10.2010 10:30:29, IP: ***.***.129.91, #107425
Evko ty jsi opravdu praštěná .Všichni moc dobře ví ,že sice rypákuji ale svině jako ty a další nejsem .Vy blbečkové mi přifařujete cizí příspěvky,píšete někteří za mě a vydáváte se a další. Taková hovna u cesty a v čele generál Evka ,která kdysi na doktorce prohlásila budu tě pronásledovat pod zemí ,pod vodou ,ve vzduchu. Jsi to horší než Ti zde co pijí anebo kouří. Oni oproti tobě mají totiž toto své pití a kouření ale Ty jsi zlá a hlavně pitomá a obávám se že tolik zloby zde nikdo ještě nestvořil. Nemá na tě ani potrhlý Pepa ,který mě sice napadá za něco co nepíši já ale v celku je normální.
Kess, 01.10.2010 10:55:58, IP: ***.***.59.50, #107427
Když už chceš o někom psát že je d**il, nauč se nejdřív gramatiku... Vypadáš pak směšně a trapně, když píšeš o někom , že je "debyl"... ;)))
Eva, 01.10.2010 11:30:43, IP: ***.***.170.155, #107434
Milý, zlatý Kessi, je docela směšné, že sis nevšiml, že slovo "debyl" s tvrdým y jsem dala do uvozovek:-)) Proč asi myslíš??? Takhle to napsal Cidrych a já to Y pouze o něj opisuju. Všichni zúčastnění tady ví, že slovo "debyl" je Cidrychova specialita, stejně jako "chvíly", "nimy", "zeměkouly".... Tak proto! Pokud chceš někoho napadat, musíš znát podstatné věci a ne napadat hlava nehlava. Myslím, že gramatiku docela zvládám:-)))
v, 01.10.2010 13:09:16, IP: ***.***.213.249, #107455
Jan Křtitel JC, 1.10.2010 08:18
Mám svátek na Jana Křtitele a jsem Blíženec. Jsem předurčen pomáhat druhým a také tento odkaz naplnuji.

Ty mě naplnuješ jenom touhou ti nakopat p**el.Kam jsi kdy vlezl,tak jsi nasíral.Ty chceš mluvit o pomoci?Proboha jak?Všude se tě snažili zbavit a nadávali ti.Kokote směšnej,píšeš hůř,jak poslední ožrala.
V neděli máš volno,zajdi do zoologický,podívej se na medvědy,opice,hady,hyieny a pod. a omluv se jim,páč jim nesaháš po kotníky a urážíš je jen přirovnáním.Ty jsi obyčejný hovado,na tebe jim tam chybí kotec.Škoda.Jako výstraha bys tam seděl.
Jája, 01.10.2010 14:34:28, IP: ***.***.217.2, #107462
Jé, ten by tam byl hezký, to by byla raritka, už ho vidím, jak se naparuje, klaní, kroutí očima, jenda v kleci, kotec uklizen, možná by mohl mít na sobě tanga!!Jů, šla bych tam jistě několikrát, hodit mu kost.
Pepa, 01.10.2010 14:39:11, IP: ***.***.217.2, #107463
Kde bereš tu drzst?Ty a Libě nebezpečný?To nemyslíš vážně, ona, a kvůli tobě zrecnout.No, to jsi silně přehnal.
v, 01.10.2010 14:45:27, IP: ***.***.213.249, #107464
Přihnul si Ještědky,neví,co žvaní.Nebýt jeho,ani bychom se nezasmáli:-)))))))))
JC?, 01.10.2010 14:57:24, IP: ***.***.213.249, #107465
Proč sem chodí?Nejlíp mu jde monolog.Neumí se bavit,diskutovat.Všude ztroskotal.Jak není podle něj,zuří.Co s ním?Je to náš Hlustvisvihák,aspoň pobaví.
Jana, 01.10.2010 16:21:20, IP: ***.***.217.2, #107484
Ale sám se sebou nadmíru spokojen!
:-), 01.10.2010 16:23:07, IP: ***.***.213.249, #107486
Už si asi zase přihnul,že drží tlamu.
JCskutečný, 01.10.2010 16:52:53, IP: ***.***.129.91, #107488
Ahoj Kess. To je tak ,když já udělám chybu anebo překlep jsem d**il ,když Evka,Pepa a spol je to v pořádku .Když já napíši ,že to s nimi nejde, tak špatně ale ono to opravdu nejde. Když řeknu 29 let nekouřím a nepiji alkohol dohromady 29 let ,tak píši skutečnost .A jsme u jádra věci. Zde je to o alkoholismus a kouření -závislosti . Kolik z nich kouří a pije a neřeší ten svůj velký problém.Ne, řeší mé trvrdé a měkké i. Vůbec se nepozastavují nad svou závislostí.Jdu dále ,musím se Ti přiznat ,že Ti kašpárci na niti mi jsou k smíchu. Určitě si už všimlo hodně lidí ,že schválně něco napíši a čekám ,jak vylezou z ulity. Příklad .Jednoduchý ( čti blbý) Pepa .Tak on mě napadá ,že píši anonymně o Líbě .Vůbec mu ale nedochází ,že to samé už někdo psal předtím o Líbě na doktorce kam já už dobře třičtvrtě roku nepíši. Jsou to hlupáci a já se bavím jejich blbostí. Pepa se vytahuje primitiv jak byl na podiu Červený Dvůr. Pepo to není celý svět to je skleník. Svět je venku .Víš co je psychika a nápor na ni ? Třeba úmrtí v rodině ,dovolená po rozchodu u moře a vše okolo. Škoda ,že zde není úroven pokecat si o problematice třeba nástrah v životě abstinujícího .Život skutečný a ne v rodině hýčkán a chválen, ale všemi opuštěn a zrazen .Ta síla postavit se znovu navzdory osudu. To je skutečná abstinence. Ty Pepo jsi chráněn léčebnou ,rodinou opečováván ,ale to není až tak Tvá zásluha ,že tě rodina neodvrhla přesto ,že jsi jak říkáš chlastal první ligu.Máš kvalitní životní družku ,která Ti dala šanci .Může být lítost,ještě není narušen vztah,i peníze Pepo hrají roli a i vnoučata a i život na vesnici ,kde každý zná každého.Vše má svůj vliv. Tebe Pepo bych chtěl vidět kdyby jsi přijel z montáží ,měl opuštěný prázdný byt ,nevěděl dva měsíce o dětech a Tvé děti hledala policie. Prodaná zahrada na které jsi makal soboty ,neděle a další .Vy zde třeba Jano chlastáte ,kouříte a moji malickost napomínáte na chyby .Vy sami máte chybu největší a to je CHLAST a KOUŘENÍ .. Já se musím smát čemu vy dáváte DŮLEŽITOST .Odneste prázdné lahve ,plné alkoholu vylijte a vyhodte popelník s cigaretou. Pak mě můžete něco říkat . Omlouvám se že jsem zde dlouho nebyl ale mám ted hodně zakázek .Pro Vás křunt ,pro jiné luxus.
brum,brum, 01.10.2010 16:56:04, IP: ***.***.213.249, #107489
Nebo,že by se nám polepšil,dědeček?
v, 01.10.2010 16:57:31, IP: ***.***.213.249, #107490
Ne,je to luxusní hovado a bude.
Pepa, 01.10.2010 18:01:59, IP: ***.***.217.2, #107498
Ty jsi méně pracující, až liný.Sedíš tady pořád, a lži, stejné věci pořád dokola, unavuješ.Kdy máš čas na matku?Kdy za ní jdeš?O to se starej, nerozebírej mou osobu, ostatní,vymýšlíš si, podsouváš blbosti, lži,vědomě.Dřepíš tu furt a pořád.
        Předchozí   1 .. 586587588589590591592 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.