Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 22.09.2010 9:38:23, IP: ***.***.129.91, #106085
Tak za prvé nejsem plátce DPH a za druhé mám ochrannou známku a asi patnáct průmyslových vzorů a asi pět porcelánek ,kteří pro mne pracují dle mých požadavků .Asi tolik pro vysvětlení a zadem jezdí protože se tam dá zajet autem .Chci pro lidi dělat stejně jako cizí obchodní domy. Tobě to ale nevysvětlím. Věro bláznivá jsi opravdu tupá jak bambus a nevyhrožuj Zatímco oproti tobě používáš mé celé jméno tak Věr je a není tudíž známo o jakou že to škrabošku jde .Dej si pozor s tím jmenováním mého jména nebo budeš mít velké problémy .,Zeptej se jednoho z doktorky ,kterého jsem nahlásil .Takže trochu právního vědomí ,zatím jsi za blbku s těma kámoškama .A ty se starej o to své DPH a 20 zaměstnankyn ,které údajně dle Tebe živíš .Možná by je zajímalo jak zde o nich píšeš ty .Kolik jim ty dobračko platíš?
JC, 22.09.2010 9:42:34, IP: ***.***.129.91, #106087
Místní šašek obdržel druhé místo v soutěži a naštěstí tam byli rozumní a fundovaní lidé ne jako zde někteří.
JCskutečný, 22.09.2010 9:53:44, IP: ***.***.129.91, #106089
Dodatek ,pochopil jsem určitý typ lidí nad ,kterými musí být karabáč ,sami totiž se obávají recidivy .Na AA a o těch tam jsem slyšel přímo od lidí ,že tam jej jich hodně co s recidivou .To vysvětluje proč tam jsou .Je to na jednu staru správné ,že si pomáhají ale právě tím lpěním na tom společenství ,to je udržuje v abstinenci.Oni to ví a proto se schůzují ,různé mítinky a další.To není o tom ,že jako pomáhat druhým ale hlavně pomáhat sobě ,málo si věří. Deno denní kontakt jim pomáhá a když to tak řeknu ,jsou bez tohoto společenství a udržování v pr......Oni se cítí dobře hlavně mezi svými ,neustálé probírání a dopování ,rady,poznatky asi i jako živnost? Já jsem přátelé svůj. Vždy jsem byl a i když problém tak ho určitě nebudu ventilovat na AA .Já si musím věřit sám a ne se držet někoho za šos ,nehledě že je na tom stejně . Takže Pepo postav se na vlastní nohy a vykroč . Hodně lidí se snaží smýt své viny ale to právě ony ví sami komu ublížili.Já pocit provinění až tak nemám ,určitě jsou na tom zde někteří co mne pomlouvají daleko hůř.
Brr, 22.09.2010 9:56:36, IP: ***.***.213.249, #106090
Koho a co chceš hlásit?Největší zlo jsi ty sám.Cidrych,na to jsi hrdej,že tě všichni znají.Všude své jméno bohužel "propaguješ".Děláš si tu nejhorší reklamu sám.Jsi pro smích,kus hadru,kterej se nechá vláčet po diskuzích,kde před tebou všichni slušný utekli.

Ty nejsi plátce DPH?Tak to u tebe moc kšefty nebudou.
Věra, 22.09.2010 9:58:08, IP: ***.***.72.18, #106092
Co ti je do toho, kolik já komu platím. Nikdy jsem nepsala, že mám 20 zaměstnankyň, ale že mám pod sebou 20 lidí, rozuměj ženy i muže. Že nejsi plátce DPH vím moc dobře.
A ty si dej pozor za ty kurvy z 4. cenové.
A víš ty vůbec, kolik je Cidrychů a kolik je Věr ? A za druhé, já se stejně nejmenuju Věra, to jen pitomec jako ty zde může uvést své jméno.
Cidrych, 22.09.2010 10:04:40, IP: ***.***.213.249, #106094
Ty jsi především tele,co si myslí,že všemu rozumí.Tvoje neochvějná víra,ti poškodila rozum.Jen hňup o sobě nepochybuje.Ty jenom obyčejně závidíš.Jsi snůška nejošklivějších povahových vlastností.Nikdo tě nemá rád a nikdo tě ani za kamaráde nechce.Seď si v kvelbu a piš si ten svůj hnůj sem,aspoň je od tebe pokoj jinde.
Eva, 22.09.2010 10:05:46, IP: ***.***.170.155, #106095
Cidrychu, jen absolutní negramot a k**tén může dát dohromady větu "Hodně lidí se snaží smýt své viny ale to právě ony ví sami komu ublížili." Věta plná nesmyslů a hrubek:-)))) Ty jsi opravdu elita národa. Bože, to snad není možné!!!!!!!!!!
Věra, 22.09.2010 10:37:16, IP: ***.***.72.18, #106099
Evo, je to možné. A tahle kreatura ještě má tu drzost, že si nás dovoluje opravovat, třeba v překlepech. Nikdo není neomylný, ale co předvádí on, to snad ani není 5. pomocná, ale 2. dementní.
Pro JC, 22.09.2010 10:52:00, IP: ***.***.213.249, #106101

Samolibý člověk se nebojí zahltit svým já všechny kolem, protože je přesvědčen, že jeho já je boží, tedy to všechny kolem jistě MUSÍ zajímat a bavit, stejně jako to baví jeho.
JCskutečný, 22.09.2010 11:34:40, IP: ***.***.129.91, #106104
Tak jste se zase ukázali a já vím ,že zde jste upřimní a čestní. Vy svoloči ani jméno aby náhdodu vás někdo neodhalil jak špiníte druhé .Když řeknu hovna u cesty tak se čílíte to ale anonymové co špiní jsou. Anonym není slušný.Je pokud se jenom dotazuje a nenapadává .Proto jestli jsi Věra a anebo ksindl je jedno.
JCskutečný, 22.09.2010 11:46:56, IP: ***.***.129.91, #106109
Hovořte k tématu a to je alkoholismus a vaše kouření Věro a spol Jano ty zase čůčo ,každý se tam najde jenom Jenda 29+29 let bez cigaret .Ted jsem četl zase zvýšení cen cigaret. Dříve ubožáci říkali -nekouřil umřel taky a dnes jsem zase slyšel.Ještě že kuřáci fungujeme živíme důchodce. Kdyby kuřáci přemýšleli ,tak léčba způsobená kouřením je daleko dražší. Jste ale jak velké děti. Jak se předháníte a ty věro (asi není pravé) ty máš pod sebou muže? No teda to je lituji .
Eva, 22.09.2010 11:51:00, IP: ***.***.170.155, #106111
Cidrychu, ty nerozeznáváš podstatné:-))) Tady se nikdo krom tebe neukazuje, ale pouze adekvátně reagujeme na tvou infantilní osobu. Pokud tady bude s námi komunikovat někdo inteligentní, bude mu dopřána úplně jiná reakce okolí, ale pokud se tady do všech naváží negramot, který nedá dohromady jednu kloudnou větu, text bez hrubek, hovado zahleděné do sebe, tak je reakce odpovídající jedinci.
A už si konečně uvědom, že tebe nikdo nešpiní, ale konstatujeme pravdu, která se tobě nelíbí. V tom je veliký rozdíl, tak musíš věci nazývat pravými jmény a ne kvákat, co ti na jazyk přijde:-))))
JCskutečný, 22.09.2010 11:52:06, IP: ***.***.129.91, #106112
Evo jsi blbka to není pro jednoduché jako jsi ty .Tu hloubku ty vráno neuneseš. Podívej se ty rašple na sebe do zrcadla .Co vidíš ? Kreaturu nafintěnou a hlavně Evo pitomou. Ale ty jiná nebudeš. Chyb a překlepů máte sami jak máku a Evo kolik jich vyhulíš? Ty tvé řeči ,že nekouříš a nepiješ. Jsi násoska ,slušná by nemluvila jako ty .Když říkám IV. cenová ,tak to sedí jak p**el na hrnec. A koukejte makat.
na07:38, 22.09.2010 11:55:49, IP: ***.***.165.52, #106113
nikdo z Váss neodpověděl.Proč,na pravdu není co ,mlčení je souhlas.Je lepší pustit se do Jendy Cidrycha,to vám jde nejlíp.Proč se chválíš,že máš pod sebou lidi či jedeš na dovolenou.Kdyby toto napsal JC,už ho pleskuješ chválí se jak děcko-ovšem Ty můžeš!!!!
JCskutečný, 22.09.2010 11:56:49, IP: ***.***.129.91, #106114
Evo ty mne můžeš akorát v........ ty infaltivní .Tebe se píše velké T ? konstatujeme pravdu,která se tobě nelíbí. Anebo potrhlá Evko. KOSTATUJEME PRAVDU ,KTERÁ SE TI NELÍBÍ. Evko slovosled jestli víš co to je .To je to co Ti nejde a velké a malé a jaké máš ty? Dlouhé anbo krátké .Přemýšlej než odpovíš .Aspon jednou zkus myslet.
        Předchozí   1 .. 552553554555556557558 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.