Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
?, 22.09.2010 7:07:37, IP: ***.***.114.236, #106063Advokáte JC,proč nenapíšeš něco o sobě?
Radka, 22.09.2010 7:10:04, IP: ***.***.217.2, #106064No, to už teda fakt přeháníš!!Dej Libě pokoj, tolik lží na její osobu !!proč se tak vymýšlíš, dáváš několik lidí dohromady,vše přisuzuješ Libě.Jsi trapný, každý, kdo jí zná, ji má rád, ví, že lžeš, hnusně si vymýšlíš.Té záviď přátele, kamarády.....a AA nejsou sekta, bacha na to, nevíš, nevíš , co blábolíš.Nebo víš, vědomě lžeš, chceš ublížit.Fuj, štítím se tě.
Jana, 22.09.2010 7:15:21, IP: ***.***.217.2, #106065To není advokát, ale jenouš sám!Libu nenávidí k smrti, znám jí z diskuzí, kromě něho ji nikdy nikdo nenadával, váží si jí!Jeho známé podsouvání něčeho, co se ani nestalo, však to víme.Měl by mít nějakého přítele, co by mu po ránu rozbil hubu, třeba by se mu v té palici trošininku rozsvítilo, byl by normální.Utopie!
Joža, 22.09.2010 7:17:49, IP: ***.***.217.2, #106066To je začátek dne!Ten má náladu.Proč osočuje někoho, že trčí pořád u kompu, když sám tu je skoro nonstop!!Jendo, víc kefíru, vyměnit plenku, a vem si k sobě kýbl, bliješ moc.Plný jedu, zla.
_______, 22.09.2010 7:19:35, IP: ***.***.217.2, #106067Jeníku, máš pravdu, Pepa ani Olda RODONY fakt nemají, oni mají milující rodiny, což ty neznáš, nemáš.
??, 22.09.2010 7:21:23, IP: ***.***.217.2, #106068Prober se, je ráno, nový den, už nesníš.Jsi úplně mimo, přál by si té paní to nejhorší, proč?
JCskutečný, 22.09.2010 7:22:42, IP: ***.***.129.91, #106069Ano ? máš naprostou pravdu .Na "Spříznivkyni " na doktorce jsem se ztratil ,tam byli ti špatní Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin a já a další .Ted nepíší a tak jsem na ráně já. Od rána zde jenom prudí a jak se říká za pravdu se lidi zlobí. Líby nempcnou páteř bych nechtěl mít a hulí ,Pepa zase špatný na hlavu ,no celý život si prochlastal a ted ověnčen slávou konečně žije .Je zde více co mají chyby ale nedokáží si nastavit zrcadlo.Běda Jenda nekuřám si dovoluje říci 29+29 let .Jendo ,že nekouříš je dobré ale Líba ,která hulí je lepší a víš proč? Protože . Sundejte si tu blánu z očí. Asi je to tak zde píší kuřáci a opilci jinak to nevidím. Olda ? Zaltý kluk nepije ,Pepa je to přeci oslavenec byl pozván .Cha cha já se musím smát ,co jste to za děti . Já abstinuji bez AA a bez léčebny .Pepa ,Jana,Líba by bez toho dávno zase chlastali . Nemají to v sobě ,potřebují dohled a kontrolu. Byli pozvaní je to jako pomoc .
né, 22.09.2010 7:25:11, IP: ***.***.165.54, #106070Radko, Jano to není smyšlené.Tak psala Liba."Osobně"!Jak týden ležela v lihu,vlastní děti nepustila domů,až policie vyrazila dveře a rovnou,ji dotáhli do auta a naléčení!Mě osobně tak odepsala na můj příběh,že ona by to nedokázala ,tak otevřeně napsat.Navíc mi odepisovala,nejlepší schovku na chlast měla pračku!!!Toto Jan Cidrych nepíše.
Viz::alkoholismus loni od května-dále Marie,,Lenka,zina,Zdena,Kája,Pepa,ML-tito lidé si psali mezi sebou. Tam JC ,Libě psal,kam vítr tam plášť!!
JC, 22.09.2010 7:35:45, IP: ***.***.129.91, #106071Jako důvod v žádosti o výmaz z doktorky a zrušení na doktorce "Spříznivkyně" jsem uvedl ,že nechci aby Líba zrecidivovala a že ji nechávám na doktorce prostor. Kdykoliv mne sprostě napadnete ,podívám se na žádost psanou web. a majitelce doktorky Dr.Klaudysové a je mi dobře u srdce ,že nejsem příčina pádu Líby (co kdyby) Moji přátelé Zdenička,Dáša,Iva,Ivetka ,Martin a další mi to určitě odpustili a chápou mne i když si připadám jako zrádce ,že jsem dal přednost Líbě. O toto mne též prosil Shane .Vše mám uložené v poště .Kdokoliv požádá ,mohu poslati ale jen těm slušným a normálním . To o sobě psala Líba sama ,ty schovky,slivovice na zub a také rum schovaný pro řemeslníky ,když jsem ji upozornil ,že mít chlast s diagnozou 303 je špatné. Bylo více věcí co jsem ji řekl a za co jsem byl a jsem kamenován. Pro mne je ale důležitá má maličkost .Vy někteří si sundejte růžové brýle ,pravdu nelze zničit
né, 22.09.2010 7:38:26, IP: ***.***.165.54, #106072ještě dodatek!
Na otázku proč je Liba,stále v AA?
Její odpověď ,byla tam jsou si všichni rovní,nikdo nikomu nenadává.
Má pravdu,protože nestojí pevně na zemi,mezi lidmi se necítí dobře.
Dále psala pomáhá bezdomovcům,peče jim a to je pro,ni odčinění co ji pomáhá,zakrýt svou minulost.
Eva, 22.09.2010 7:56:45, IP: ***.***.170.155, #106073Dnes mi začal den obzvlášť krásně, přečetla jsem si, že Cidrych sám o sobě napsal, že má vnitřní kouzlo:-)))))))) Smích prodlužuje život a myslím, že s Cidrychovo výrokama tady budem všichni do 200 let:-))) K ostatnímu, co tady vypustil, je marné se vyjadřovat:-)))) Politováníhodné:-)))))
...., 22.09.2010 8:36:32, IP: ***.***.54.254, #106079Ano pravda. i já to zaregistroval a mohu označit za zábavné.
Jak se takové vnitřní kouzlo posuzuje ?
A jak někdo sám o sobě toto může vůbec říci ?
Jen, aby nedošlo k zamilování se sama do sebe.
Jen škoda, že zatím prakticky, denně, z toho vnitřku vycházejí zatím jen a jen samé hnusoty.
||||||||||||||||||||, 22.09.2010 8:38:27, IP: ***.***.54.254, #106080Ještě drží ?
Korálky zase vyhrály ? To je bomba.
Věra, 22.09.2010 8:45:40, IP: ***.***.72.18, #106082Je to paradox, že člověk, který už tady blábolí od 4 hodin od rána, ostatní napadá, že jsou zde pečení, vaření.
Evo, mně Cidrych radost zkazit nemůže, mně se blíží dovolená a mám jiné starosti, než jeho tupost. Z něho nikdy nic chytrého nevyleze, je to místní šašek pro pobavení, nic víc.
Ten jeho dnešní ranní výrok : tak jsem je obodoval dobře IV. cenová skupina děvky z putyky (Věra, Eva, Jana), tak ten mu asi v jeho dalším podnikání i jeho šťastném životě hodně ublíží.
Cidro, máš bordel v DPH a ty kšefty zadem ....
JCskutečný, 22.09.2010 9:38:22, IP: ***.***.129.91, #106084Tak za prvé nejsem plátce DPH a za druhé mám ochrannou známku a asi patnáct průmyslových vzorů a asi pět porcelánek ,kteří pro mne pracují dle mých požadavků .Asi tolik pro vysvětlení a zadem jezdí protože se tam dá zajet autem .Chci pro lidi dělat stejně jako cizí obchodní domy. Tobě to ale nevysvětlím. Věro bláznivá jsi opravdu tupá jak bambus a nevyhrožuj Zatímco oproti tobě používáš mé celé jméno tak Věr je a není tudíž známo o jakou že to škrabošku jde .Dej si pozor s tím jmenováním mého jména nebo budeš mít velké problémy .,Zeptej se jednoho z doktorky ,kterého jsem nahlásil .Takže trochu právního vědomí ,zatím jsi za blbku s těma kámoškama .A ty se starej o to své DPH a 20 zaměstnankyn ,které údajně dle Tebe živíš .Možná by je zajímalo jak zde o nich píšeš ty .Kolik jim ty dobračko platíš?