Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Jana, 21.09.2010 19:37:54, IP: ***.***.217.2, #106019Pepu pozvali, protože si ho váží, bylo tam 300 abstinujících i z tvé éry, jenže tebe nechtěli!!!!To je ten podstatný rozdíl.Juchůůůůů
Pepa, 21.09.2010 19:41:17, IP: ***.***.217.2, #106020Diplomem se vůbec nechlubím, nepotřebuji ho,ale to popovídání s lékaři, terapeuty, spolupacientama,bylo dobře.Jsem moc rád, že tě nepozvali, zkazil bys mně náladu, vidět tě naživo opavdu nemusím, Liba taky zářila, je to radost, odměna.
Zdena, 21.09.2010 19:42:10, IP: ***.***.217.2, #106022Napiš, CO ti kdo závidí???O ničem nevím.
JCskutečný, 22.09.2010 4:07:05, IP: ***.***.129.91, #106051Pepo ,Oldo a vy všichni co mají to tupé myšlení .Nehovořím o těch mrchách jak se navezli do Zdeničky,sledující a dalších .Hovořím ted o těch jak mají radost z mého rozvodu před 28 lety a další. Jste morální ubožáci ,dnes se rozvádí každé druhé manželství. Co se týká Jany,Evy,Věry to snad nejsou ani ženy .,Když chlap se vyjádří jadrně ,sprostě no nemělo by to být ,ale když vulgárně hovoří rádoby něžné stvoření ,tak jsem je obodoval dobře IV. cenová skupina děvky z putyky. Ted k tomu alkoholismu .Oldo,Pepo,Jano za to ,že jste se dostali na alkoholické sanatorium by jste se spíše měli stydět a ne slavit. Já osobně neslavím ,není totiž co. Vůbec nic jste nepochopili. Vy všichni kdo jste chlastali jste ubližovali svým blízským .Já také ale oproti Vám jsem pochopil aspon základní věc. Alkohol je sice nemoc,dědičná atd .ale také si za to můžeme slavit. Vy oslavenci ,čeho? Vaše povinnost je žít a pracovat a ne se předvádět na podium a nechat si tleskat za to ,že ted nepijete,nemlátíte své ženy ,staráte se o děti ,vid Jano a nechlastáte . Tam příkladným skromný životem jako já vedu neopíjim se ,nekouřím 29 let a snažím se žít slušně a pomáhat druhým. Vy si tím nepitím pomáháte akorát sobě ,nic víc a chcete být oslavováni. Vlbec nechápete jak Vás mají psychicky zpracované. Víte co se mi třeba v léčebně nelíbilo a řekl jsem to nahlas? Že třeba při opravě v léčebně u některých sester (které nás bodovali za pořádek ) jsem viděl daleko horší bordel než u mne doma. Ten jejich kostelíček ale nebudu bourat. Hodně Vám totiž pomohla léčebna tím ,že jste si mohli srovnat myšlenky a nedostali jste se k pití a museli zákonitě abstinovat .
JCskutečný, 22.09.2010 4:30:04, IP: ***.***.129.91, #106052Pepo musí ještě hodně vody téci než pochopíš. Ty jsi byl na chvíly král mezi léčenými a koukali na Tebe jako na jednoročního abstinenta huby dokořán.Pepa borec ob článek je zviditelnován ,že byl na podiu . Pepo vůbec nic ti nedošlo. Já dostávám ocenění za práci a konkurenti jsou úspěšné vybranné firmy .Je výběrové řízení a postupují jen nejlepší .Hodnotí to ne lékaři za ne pijatiku ale výtvarníci ,umělci a renomovaní lidé z kultury . Je dobře ,že nepiješ ale jaksi mě utíká podstata té oslavy. Já abstinci zhodnocuji svojí úspěšnou tvorbou ,to výsledek abstinence a ne se předvádět na podiu ,že rok nepiji. Pepo to je přeci samozřejmost a ty jsi posloužil no dobře jako medvěd na pouti ,že jde abstinovat. Představ si ,že z mé doby tam nebyl nikdo .Je to 28 let a prim.Kubíček mrtev a z vedení asi nikdo další tam už není. Z pacientů nevím a také nevím co bych si měl s kým povídat .,Že abstinuji s jednou recidivou 29 let dohromady ,že alohol nepiji počítám i dřívějšek a ještě jsem ubral. Píšeš VIDĚT TĚ NAŽIVO OPAVDU" NEMUSÍM. Pepo ale já také netoužím povídat si s nějakým buranem ,jaký přínos by měla debata s člověkem ,který oslavuje to ,že nepije krátkou dobu a vůbec .Co je na té Tvé abstinenci zvláštního vždyt nepiješ kvůli sobě . Ty to pořád nechápeš,LÉČÍM SE SÁM KVŮLI SOBĚ ,ABSTINUJI SÁM KVŮLI SOBĚ . To tě tam také učili né ? o tak co tak záslužného děláš ,vždyt nechlastáš kvůli sobě . Píšeš Líba také zářila ,je to radost. Pepo Líba si prochlastala celý život ,tak tedy té radosti ji na stará kolena přeji ,celý život trápila rodinu ,okrádala ji o radosti,peníze a ted v 58 letech je radost ,že abstinuje .Tak to bych chodil kanálama oslavovat si propitý život. Mne mrzí to pití dříve ale Pepo já si život žiji a užívám dobře 29 let nebo déle a to je podstatný rozdíl i mezi Tebou na stará kolena se těším krátkou chvíly z vnoučat střízlivý a co ty roky chlastu předtím ? Zapomenuto oslavenec Pepa dostal diplom za roční abstinenci a jo pánové ten prochlastaný život a trápení druhých ,no chybička se vloudila. A ted Vám řeknu to mám Líbě ,Janě ,Pepovi a dalším závidět ten prochlastaný život? Blázni jste nic víc.
Radka, 22.09.2010 5:50:14, IP: ***.***.217.2, #106053Ty h**zle, proč by se měl někdo stydět za to, že šel do léčebny???Svině, ty se nestydíš?Tys tam údajně zabíral místo trpícím, co čekali na místo, ty jsi skoro nepil, že?Libu znám, té ty nesaháš ani po paty, nepila celý život, jen špiníš dobré lidi, jsi opravdu zrůda.A Pepa je déle střízlivý, schválně nepíše, jak dlouho, jen ty mu tvrdíš blbosti, víš nic.Jsi vypatlaný , uslintaný skřet.Pepo, to je vůl, viď??
Pepa, 22.09.2010 6:34:48, IP: ***.***.217.2, #106054On je ubožák.Neví, jak dlouho abstinuju, dedukuje, jako vždy špatně!Rád ubližuje, u mně se mu to nedaří, mně může závidět.Netuší co sjezd v Č.Dvoře je, koná se už po 27., NEPOZVALI ho NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!
nezapomínající, 22.09.2010 6:37:01, IP: ***.***.165.54, #106055Liba bez AA sekty by pít nevydržela!Navíc kouří sama psala dvou závislostí se nelze zbavit!Sama psala jak a kde si chlast schovávala.Sama psala vlastní děti nepustila týden domů,až nakonec policie vyvalila dveře,odvezli ji rovnou na léčení.Pila do 53let má 59let!Mezi tím recividy bože,normální vidí,že tak dlouho nepije kouří,je v sektě.Psala sama hrozí jí vozík"Nepožkodila si ona zdraví?"Tím pitím a kouří stále,na bolavý zub ,se chtěla napít slivovice,ještě v loni,sny o chlastu má stále.Myslím,že zrovna ona je kritický případ!!!!!!!!!!!CHodí se též ,ukazovat jakou ostrašující případ!!!!O co je JC horší?
s, 22.09.2010 6:46:11, IP: ***.***.114.236, #106056O co je JC horší?
Bohužel o všechno!!!!
brr, 22.09.2010 6:48:07, IP: ***.***.114.236, #106057JC: Já osobně neslavím ,není totiž co.
Ale každý den tu předvádím neskutečně trapný divadlo,kde se nezapomenu chválit.
cidrych, 22.09.2010 6:49:38, IP: ***.***.114.236, #106058Je mi tě fakt líto,s jakou ráno vstáváš:-)))
Jano, 22.09.2010 6:50:35, IP: ***.***.165.54, #106059proč Pepu chválit-chválí se sám.
proč JC nadávat ??
Protože jste závislí na jeho sobě a mu nadávat,druzí jsou stejní,ale oni jsou dobří!!!!
Pepa či Olda,být tak dobří,mít rodony,mít práci nebudou od rána do večera zde.Nebo mají též,v práci PC?
?, 22.09.2010 6:53:33, IP: ***.***.114.236, #106060patlale....
?, 22.09.2010 7:04:54, IP: ***.***.165.54, #106061tím chceš říct?stydíš se proč chválit jen Pepu,Oldu?
JC-Janu Cidrychovi nadávat?Protože jste na,od rána zlí,bez pozdravu hned se pustit do Jendy.Nikdo mimo,Liby,Oldy,Pepy není dobrý!U mne Liba vůba vůbec,bez AA ani ránu ,kouří do 53let pila má 59let,mezi tím měla recividy !Sny o pití má stále,na bolavý zub se chtěla loni napít slivovice-psala sama!!Též ji ukazují coby ostrašující případ,proč nepřestane kouřit?Sama napsala dvou závislostí se nelze zbavit,psala má nemocnou páteř hrozí jí vozík.A Kouření se nevzdá..ALe pro Vás je supr,pro mne má chyby jak každý s nás.
?, 22.09.2010 7:04:59, IP: ***.***.114.236, #106062Nač se mazat s volem,co se nikdy nenaučí psát.Tupoun,co neumí háčky a ve slově CHVÍLI,bude psát furt tvrdé Y a ještě bude tvrdit,že je to správně.Ignorant,samolibec,ješita,nesnesitelný člověk,co žije sám a tak neví co je přátelství,tolerance.
Je krásný den,tak si nekažme s jedním zabedněncem.