Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 10.09.2010 12:38:02, IP: ***.***.129.91, #104185Věro jsi obyčejná kráva a mne nikdo zde nadávat nebude A trestní rejstřík mám samozřejmně čistý .
veselá kopa, 10.09.2010 12:47:18, IP: ***.***.213.249, #104186Věnuj se porculánu,ty slone!
:-), 10.09.2010 12:49:57, IP: ***.***.213.249, #104187JC, 10.9.2010 12:38
Věro jsi obyčejná kráva a mne nikdo zde nadávat nebude .
:-)))))))))))))))))a co se zde dělá jinýho od zimy,kdy jsi sem vlezl?
Pro JC, 10.09.2010 13:01:24, IP: ***.***.213.249, #104188A proč ti všichni,kam vlezeš nadávají???
JC, 10.09.2010 13:29:41, IP: ***.***.129.91, #104190Proč? Protože, a ne všichni jenom SVOLOČ . Všimni si ,že sledující a třeba Zdenička ,Martin slušní lidé a proč oni sem už nepíší? Dnes po dlouhé době sledující a blbeček Pepek ji akorát sprostě vyhrožoval a posmívali jste se ji ,že se stará o nemocnou maminku .Považuješ to od těch zde za normální? A všude ne jestli umíš číst ,tak si přečti jak mne druzí ocenují ale to jsou normální lidé ,zde svoloč
JC, 10.09.2010 13:30:27, IP: ***.***.129.91, #104191Ty si myslíš to oslovení tupý jim pomůže?
7777, 10.09.2010 13:35:04, IP: ***.***.54.254, #104193Pane, prosím, nenadávajte.
Psal jste tu mnohokrát, jakou máte minulost, ale přesto vězte, že normální lidé běžně nenadávají.
K té vaší anonymitě. Kdy již pochopíte, že to je právě přínos těchto diskuzí, psát pod určitým "nickem"
Vždyť i vy jste anonymní. Sám píšete pod nějakým pseudonymem jako JCskutečný nebo JC. Jste stejný anonym, jako všichni.
Jaký je rozdíl jestli tvrdíte, že jste nějaký Jan Cidrych nebo , když tu já napíši, že jsem Jeníček Cidrychovic.
Stejní anonymové.
A ke psaní k tématu.
Jsem plně přesvědčen, že píši zcela k tématu.
Nebo snad nejsou tématem vaše příspěvky, jako odstrašující doklad toho až kam může za přispění alkoholu člověk spadnout ?
To by se mělo opakovat na každé skupině.
To je možná i právě to, proč vás nikam nezvou. To by byl odstrašující příklad toho, když se někdo rozhodl dát na správnou cestu.
JCskutečný, 10.09.2010 14:23:37, IP: ***.***.129.91, #104196Jé pane vy jste ale hloupý a pro Vás to není urážka vy budulínku .Mám vše ,nekouřím,nepiji,dělám práci která mne baví,mám hezkou a hodnou přítelkyni a co je důležité mám hodně slušných přátel a jak víte se říká ,mášli dobrého přítele máš víc než on. Nejste náhodou důchodce agent 7777 z AA .Jste na ty čísla a písmena zatížen chlapečku agente s teplou vodou ,takové nic jako vy budete někomu dávat hodiny o slušném chování. Oproti Vám mám psychotesty v pořádku ,ale vy jste na moji osobu nějak zatížený .Dojděte si k psychiatrovi na vyšetření a mám dojem ,že ani pitím už nic nezkazíte ,už není co . Vy jste odstrašující případ stihomana .To pořád Jenda, Já Vám všem řeknu co -vy mi normálně závidíte ,sami máte h**no ,jenom ta ubohost Vám zůstala. Mám radost hodně cizinců a našli si mě na internetu ,šli prý najisto .Tak agente 7777 vidíš z jaké dálky k mě jezdí ? Víš ty co je kvelbů v republice ale vyhledávají můj. No určitě také při vší skromnosti určitý vliv ty mezinárodní soutěže ,je to všude ,máš pravdu v jedné věci JSEM VŠUDE .Hezký den přátelé a pracujte a Věro ty už nekuř ,všichni moralizujete a přitom hulíte a chlastáte ,jinak by jste nemohli být takový pitomci
Pepa, 10.09.2010 14:32:12, IP: ***.***.217.2, #104197Ty naše kvalito, jc, proč té sledující nepomůžeš s matkou?Proč píšete naprosto stejné slova, věty, je to divné!Píšeš za ní?Psychotesty jsi musel dělat ještě za komoušů, to brali na bachaře jen blbce, víme ,já osobně mám psychotest pro jaderné elektrárny,rozhodně mně to nevzrušuje, jsou daleko těžší, než nějaké bachařské, stejně už ti prošly, neplatí.Kdoví, co bys otestoval nyní.Tak na nějaké uzavřené oddělení bys ses po nich dostalA oproti tobě jsem slušňák!A stejně pozvali mně, a tebe néééé.Jsem moc rád..
bože..., 10.09.2010 14:36:26, IP: ***.***.213.249, #104198JSEM VŠUDE .Hezký den přátelé a pracujte a Věro ty už nekuř ,všichni moralizujete a přitom hulíte a chlastáte ,jinak by jste nemohli být takový pitomci .
Vidíš ten rozdíl?Zatímco ty píšeš v množném čísle,ostatní v jednotném.To je ta porucha osobnosti.Všichni jsou blbci,jen ty jsi tu za hvězdu.Máš to zapotřebí se tu nechat masírovat?Proč tu jsi?Stejně sem nikdo normální nezavítá na radu.Kvůli tobě.Jsi známý z různých diskuzí,kde jsi byl taky nenáviděný.Jsi kromě psychopata i masochista a závislák na PC?
Věra, 10.09.2010 15:01:59, IP: ***.***.72.18, #104199Ty americké psychotesty byli dost těžké a vůbec chytrost psychotestů spočíná v tom...
No, Cidro, ty máš dost, už nechlastej.
Uspokojilo by tě, kdybych přestala kouřit ? Byl bys normální ? Proč se zajímáš o mé zdraví ?
JCskutečný, 10.09.2010 15:24:50, IP: ***.***.129.91, #104202Je dobře ,že jsou oceněni lidé ,kteří něco hezkého tvoří a zastupují mezeru na trhu a propagují naši republiku. Mé suvenýry se lidem líbí a to je důležité .ne ty vaše šplechty .Ty hrdino Pepíku z Horní Dolní musím Ti ale říci je hezké ,že tě aspon někdo ocení že .Ale víš mě stačí že vím že abstinuji a nekouřím ,pochvalu si dám sám. Všichni nejsou blbci akorát vy .Taková sledující ,Zdenička,Dáša ,Iva ,Ivetka ,Martina další pane to jsou osobnosti a klobouk dolů jak Ti se starají příkladně o ty své .Jste blázni stavět se na stejnou úroven s lidmi příkladnými ,které jsem jmenoval. No řekl bych hrdinové všedních dnů. O Vás ? Nic co taky pár z Vás hulí ,někteří chlastají,druzí zas nepracují no co s vámi. Je to zvláštní ,že na doktorku nepíši přes třičtvrtě roku a je na ni prázdno .Svoloč zašla ,alkoholismus výkřiky do tmy od Líby sem tam mne někdo vzpomíná ,ale já tam nepíši a psát nebudu .A divím se vám na ty výmluvy .Nechlastejte a nekuřte a nepijte a nevyhrožujte sledující . budte lidi. jezdíte po srazech ,na Klusy ale tam Vás určitě neučili aby jste vyhrožovali ženám ,že Pepo .To tvé na stupínku a chování zde k sledující to by asi prim.léčebny neměl radost jakouže to osobu oslavuje.
JCskutečný, 10.09.2010 15:31:33, IP: ***.***.129.91, #104204Tak tedy děvenko sleduj ted ty hluboké myšlenky. Pepa stojí na podiu a křičí JÁ . A já zase se snažím aby zde toto splnovalo svůj účel. Uspokojuj si svého starého na uspokojení mám svou Věrušku ,krasavici inteligentní . Ne já ale ty by jsi byla Věro NORMÁLNÍ . NORMÁLNÍ JE NEKOUŘIT Kolikrát To mám zde říkat normální je nekouřit a nechlastat. Je to fakt ostuda o své zdraví by jsi se měla starat především sama a to platí zde pro všechny . Možná to IQ najdeš ted v mém příspěvku . Máš na starosti píšeš 20 ženských -.ty děláš v bordelu?
ŮŮŮŮ, 10.09.2010 16:00:55, IP: ***.***.54.254, #104205a již se k tomu dostal a to mu dělá dobře. a hned vidí dvacítku
a už ho honí, ani dýchat nemůže.
7777, 10.09.2010 16:03:30, IP: ***.***.54.254, #104206máte pravdu.
sice věra psal pod sebou, to ho navodilo a myšlenkových skokem , jsou to již ženské a hned bordel. To je vidět na co celou dobu myslí.