Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 10.09.2010 9:26:03, IP: ***.***.129.91, #104164
Ahoj a budu při tobě stát pořád nebot oproti jiným zde si nesmírně vážím Tvé péče o nemocnou maminku. Určitě bych nedokázal mamku opustit .Alkoholismus je nemoc dg.303 a mám za to ,že když žádá Pepa pomoc lékařů ,tak by se ale měl chovat i k druhým co pomoc potřebují. Co platno jeho oslavy ,když se chová sprostě k sledující v tomto případě.Místo aby ji podpořil třeba slovy -Vážím si Vaši péče o maminku alkoholičku a poradil ji ,tak si představuji skutečné chování vyléčeného alkoholika ,nyní údajně abstinujícího alkoholika. Ani Karlovi neporadil dobře a další a další. Hochu zpychl jsi s tou oslavou .Já tedy s recidivou ale abstinuji dobře 29 let dohromady ,to ty určitě hvězdo říci nemůžeš. Tam se vysmíváš sledující s maminkou ale jestli abstinuješ druhý rok ,můžeš ( i když to nepřeji nikomu) do toho spadnou raz ,dva.
Věra, 10.09.2010 9:33:21, IP: ***.***.72.18, #104166
Co Ti mám napsat, nějak nerozumím na knihu návštěv, to jako jestli tam mám přístup či co ? Píšeš z cesty, že ? To je vidět.

Sledující, ty asi nerozumíš více věcem, že ? Ale hned ho napadáš, že píše z cesty. Tohle psal Cidra, takže píšeš jemu, to ti nedochází ?
A za druhé, já jsem tady nikdy neobhajovala mé 3 cigarety a za třetí je ti do toho kulový. Kapišto ?
sledující...., 10.09.2010 9:36:38, IP: ***.***.60.236, #104167
musím vážně už letět, Věro, já psala, kdybys dobře četla, že jsem to nečetla chronologicky, takže "kniha návštěv" ...už tomu rozumím, to je jasné. Mizím na pár hodin.
fˇor , 10.09.2010 10:27:47, IP: ***.***.213.249, #104169
. Stává se tedy, že lidé s poruchou osobnosti nevidí problém u sebe, ale u ostatních
JCskutečný, 10.09.2010 10:44:01, IP: ***.***.129.91, #104170
Ano a přesně tohle je případ tady některých z nich .Za sebe mohu říci, zůčastnil jsem se vzhledem k požadavku konkursu do státních služeb do zaměstnání,kde byly nutné psychotesty( i v jiných službách) přísné prověrce spolehlivosti .Takže blábol některých zde jde mimo mne .
007, 10.09.2010 10:45:30, IP: ***.***.21.114, #104171
Proč všechny obdivovatelky blba musí vždy někam letět? Když nemají čas, proč sem vlastně píšou?
Věrko, prosím, zaobhajuj si ty své 2-3 cigarety. Sice ostatní to chápou, ale Sledujce by to nedalo spát:))) Nepije náhodou? Že děvenka mluví tak z cesty. Stejně jako závistivý JC. Pepa ho dostal.
pro JC, 10.09.2010 10:47:15, IP: ***.***.21.114, #104172
myslíš, když ses stal bachařem? Tam brali všechny, tam pracovat šli jenom kurvy.
pro tu svini bachařskou, 10.09.2010 10:51:41, IP: ***.***.21.114, #104173
Bachaři, jaká jsi zrůda všichni vědí. Ale divím se, že ty se tím chlubíš......
JCskutečný, 10.09.2010 11:36:49, IP: ***.***.129.91, #104175
No jste opravdu ubožáci. Nevím tedy kdo by hlídal ty různé vrahy ,zloděje a prznitele malých dětí a další .No právě zde píší právě i ti co měli asi problémy se zákonem. Otázka ochrany společnosti před různými darebáky je na místě .zde píší různé lidské trosky , a i ti co měli problém právě se svých chováním. Společnost je třeba chránit . Co se týká odbornosti a různých psychotestů ,tak ty vytvořili renomovaní odborníci a upravili je aby byli potřebné k určitému druhu profese,povolání ,tak jak zde zminuje jeden ubožák,tak ty psychotesty ,kterých jsem zůčastnil trvali dva dny a sestávali se s písemných otázek,kreslených obrazců a vše se prolínalo. Ty americké psychotesty byli dost těžké a vůbec chytrost psychotestů spočíná v tom ,že jsou kladeny otázky a v různé podobě .To znamená pro laika ,chytí se na švestkách ten ,kdo za prvé odpovídá špatně a také ten kdo by chtěl upravit odpověd tak ,dobře ,že ví že je dobře ale on by jednal jinak. Složitost dokládá fakt ,že z deseti lidí z celé republiky jsme udělali čtyři . Bylo to na základě vyběrového řízení ,které tenkrát proběhlo v tisku . To nejsou jedinné psychotesty které jsem musel složit,měl jsem také zbrojní pas ,střílel jsem závodně ,pracoval jsem se střelivem a zbraněmi .Pracoval jsem ve výškách ,také jsem byl na testech a pohovorech a další. Oproti Vám si naopak myslím ,že zde spousta ubožáků si zde léčí ty své mindráky a jsou to nevyzrálé osobnosti . To aby jste také zlikvidovali policii ,soudce a jiné. Ty jak píšeš ten ubohý příspěvek -kolik jsi dostal a co jsi provedl? Zloděj? kradl jsi auta?
7777, 10.09.2010 11:42:56, IP: ***.***.54.254, #104176
Nemám čas, nečtu chronologicky, již letím , ale ještě píši.
Tak honem , honem. Mamka je zase pod obraz, tak odlet.
7777, 10.09.2010 11:43:00, IP: ***.***.54.254, #104177
nebo se snažit pochopit psaný text.
Já nereaguji na něčí překlepy, to se prostě stane. Horší když psaný text nedává smysl. I to se stane, jestli je to pravidelněji, tak se dá domýšlet, že hladina alkoholu klesá nebo stoupá nebo se nedostává intelekt. To je prostě daný stav.
Vysmívat se kopii vlastního chybného textu, to je trochu již fakt související s inteligencí, ale to již nenapravíme, na to je pozdě. Základ pěti tříd obecných není prostě nic moc.
A k poznámkám o stránkách ? Jednou píšete strana 5, podruhé strana 8, opětně, prostě, když někdo nezná číslovky, tak ani neustálé bušení do klávesnice nepřispěje k doučení.
A ještě jsem chtěl napsat panu JCskutečnému. Odpusťte si ty tituly, jako buran apodobně. Když přečtete zpátky, tak já vás také neurážím a netituluji, ikdyž mě mnohé napadá.
Je jasné, že nejvíce anonymitu diskuzí využíváte právě vy. Dává vám to volnost anonymně nadávat a urážet.

K tomuto tématu mě zaujal názor z před několika dní.
Jestli jste skutečně ten podnikatel, za kterého se vydáváte a skutečně píšete z firemního počítače a nikdo jiný k němu nemá přístup, protože paní pokladní , jako zaměstnankyni na dostupných stránkách ani nevykazujete, (co na to vaše quality, finančáci) tak to potom nejjednoduší je konkretizace, uvedení jména a myslím, že vaše nadávky proti konkrétnímu jménu se bez následků již neobejdou.
...., 10.09.2010 11:49:28, IP: ***.***.54.254, #104178
víte kolik psychotestů má již za sebou.
když ležel na psychiatrii, tak to byl jeden test za druhým.
Já taky nevím, jak úplně vzorná osoba by měla hlídat - "Nevím tedy kdo by hlídal ty různé vrahy ,zloděje a prznitele malých dětí a další"
ale jsem přesvědčen, že by to neměl být člověk léčený na psychiatrii, člověk, který poznal basu z druhé strany a ještě k tomu alkoholik.
vĚRA, 10.09.2010 11:54:36, IP: ***.***.72.18, #104179
Vysmívat se kopii vlastního chybného textu, to je to, co právě Cidra dělá. Jenže se neuvědomuje, jakého tím ze sebe dělá blbce, ještě většího, než je.
Cidro, nechlub se kravinama, já osobně dělám psychotesty 2x do roka, to je normální při některých dnešních profesích. A zároveň musím také mít čistý trestní rejstřík. Tak nikomu nepodsouvej, že krade auta, když o něm nic nevíš.
já musím letět, stíhám totiž asi x věcí najednou a vůbec neví, jestli ještě psát budu, nebo nebudu. Až napíšu, tak se uvidí, letím páááááá.
:-)))))))))))))))), 10.09.2010 12:02:50, IP: ***.***.213.249, #104180
JCskutečný, 10.9.2010 11:36
No jste opravdu ubožáci. Nevím tedy kdo by hlídal ty různé vrahy ,zloděje a prznitele malých dětí a další .No právě zde píší právě i ti co měli asi problémy se zákonem. Otázka ochrany společnosti před různými darebáky je na místě .zde píší různé lidské trosky , a i ti co měli problém právě se svých chováním. Společnost je třeba chránit . Co se týká odbornosti a různých psychotestů ,tak ty vytvořili renomovaní odborníci a upravili je aby byli potřebné k určitému druhu profese,povolání ,tak jak zde zminuje jeden ubožák,tak ty psychotesty ,kterých jsem zůčastnil trvali dva dny a sestávali se s písemných otázek,kreslených obrazců a vše se prolínalo. Ty americké psychotesty byli dost těžké a vůbec chytrost psychotestů spočíná v tom ,že jsou kladeny otázky a v různé podobě .To znamená pro laika ,chytí se na švestkách ten ,kdo za prvé odpovídá špatně a také ten kdo by chtěl upravit odpověd tak ,dobře ,že ví že je dobře ale on by jednal jinak. Složitost dokládá fakt ,že z deseti lidí z celé republiky jsme udělali čtyři . Bylo to na základě vyběrového řízení ,které tenkrát proběhlo v tisku . To nejsou jedinné psychotesty které jsem musel složit,měl jsem také zbrojní pas ,střílel jsem závodně ,pracoval jsem se střelivem a zbraněmi .Pracoval jsem ve výškách ,také jsem byl na testech a pohovorech a další. Oproti Vám si naopak myslím ,že zde spousta ubožáků si zde léčí ty své mindráky a jsou to nevyzrálé osobnosti . To aby jste také zlikvidovali policii ,soudce a jiné. Ty jak píšeš ten ubohý příspěvek -kolik jsi dostal a co jsi provedl? Zloděj? kradl jsi auta?

Ten je už fakt zralej,jak švestka.
Ty jo,tak s tímhle se chlubí ten ííííááááá???
JC, 10.09.2010 12:35:58, IP: ***.***.129.91, #104184
A co jdyby jste vážený pane splnil jednu podmínku a psak k tématu zde ,zatímco se ubožáku zaobíráte moji osobou ,co kdyby jste laskavě oslovoval jiné a k tématu ,není to doufám pro vás dost těžké vy pátáku a za co já se vydáávm je vám fuk do toho vám 777 nic není .777 ke buran a blb a jste to Vy ? a kdo jste člověk? Normální tedy nejste ,to dělají malé děti ,že se schovávají za čísla a ne dospělák. 77 číselník mne nemůže urazit ,vy nejste pro mne slušný člkověk a nehovořte o inteligenci anonymní 777
        Předchozí   1 .. 511512513514515516517 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.